91308
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2150 jobb sarok chat -
#2149 ott vagyok a honlapon. Mit csináljak, hova kattintsak? :) -
lachun #2148 !S Bucs jól írod pontosan:)))) -
#2147 Teamspeak egy oylan program, hogy többen vagytok a vonalban mintha egy összekapcsolt telefonvonal lenne... És tudtok beszélni.. Van egy server meg egy Kliens.. klienst felrakod magadhoz valaki hostol egyet és te a kliensel csatlakozol... -
lachun #2146 valamit elszurtam szovan ide gyere www.wwiionline.hu
és gyere be a csetre !! -
#2145 ide -
lachun #2144 ide gyere és letöltések ben van ts meg gyere be chatba isHunyadi PZR -
#2143 Nah, megnéztem, az eredeti kiosztás szerint a trimmet ctrl+ fel/le állítja, a légcsavar szöget meg shft+1,2,3,4 valamint automatikus a shft+0 -nál. Kipróbáltam ezeket a játékban, de semmi hatás... A gép semleges kormánynál mindig elindul felfelé, és a légcsavarral sem tudok se 'gyorsítani', se 'fékezni'... -
#2142 rendben, de mi az a TS, és hova menjek fel? :) -
#2141 TeamSpeak azon kommunikálunk egymással játékközben -
#2140 akkor csak simán gyere fel és mi majd magyarázunk (eddig egyetlen repülős küldetést sem élt túl) -
#2139 egyébként mi az a TS? -
lachun #2138 tudtam de nem baj:)))) -
#2137 nincs mikrofonom -
lachun #2136 Minden jó csak a h75, hurryt, spitet, ölje oké:)))
ja és BLENre nagyon vigyázz azok alatomosak én tapasztaltam farok lővészként:((( -
lachun #2135 ok gyere fel TSre és meg dumáljuk oké persze ha van mikrofonod????? -
#2134 Puma festést és jelvényt fog kapni a captured Mustangom. Az is jó a Hunyadiba? -
#2133 Még készül, de ha kész lesz, megosztom veletek. :) -
lachun #2132 Megyek mindjárt csak havernek kell tölteni holnapra sorry !!!! -
#2131 te miért nem irtod a franciákat most? -
lachun #2130 Egyébként gratulálok mert én ww2ben egyáltalán felsem tudok szálni IL2ben automat pilot még régen.De imádom a légicstákat a fölldről nézni főleg mikor sok Emil van fent :)))) -
lachun #2129 Écci ragd már be mert most már kiváncsi volnék egy hunp51re:DDDD -
#2128 tanulj meg frankón repülni és utána gyere hozzánk a Hunyadiba kell 1 jó vadász :) -
#2127 Nekem a Mustang jobban tetszik már csak külsőre is. A Bf109 kalitkaszerű kabinja nem szimpi. Amúgy gondolkoztam, hogy a magyar festésű mustangomon lesz egy "yenkies sux!" felirat. :D -
lachun #2126 Kata pedig a BF-109 az a király nem a musty -
#2125 vasziszdasz shift+f1? :) -
#2124 Jó, felrakom, csak nagy izgalomban voltam, muszáj volt kipróbálnom.
Még repülni sem tudok, de már egy magyar festésű Mustangot csinálok magamnak fotósoppal... -
#2123 ugral...hmm..shift+f1 ? ;))
kerdesre passz-passz.. -
#2122 Jah es ha FB-akkor patcheld fel..mert meg a vegen felrertesek tortenhetnek...(pl valakli aki segiteni akar, neki AEP van fent..es vannak elteresek..)
De talan a legjobb az lenne ha fognad AEP-et es felraknad, uj patcekkel egyetemben! -
#2121 Pedig nagyon finoman kezelem a joy-t, szinte simogatom. Mégis ugrál a gép, és az álló célt sem találom el.
Másik: a billentyűzetparancsok miért hatástalanok a trimm és a lapátszögállítással kapcsolatban? -
#2120 Uhh..hat ezek mind olyan dolgok amire van aki azt mondja hogy erzessel kell.
Nem tudom, meg lehet tanulni, de igy leirni szerintem nem lehet..
Legjobban ugy lehetne megtanulni hogy online, eloben valaki segit, nezi mit csinalsz, es NEM irja ..mert az kinszenvedes, hanem mondja pl Teamspeak-en mit hogy.. -
#2119 -
#2118 Nah, megvettem, feltettem, egyelőre csak a Forgotten Battles-t. Felszállni már tudok, fordulózni is, a leszállás még géptöréses, valamint nem tudom mivel kezelni a trimmeket, légcsavarszöget, mert a billentyűzetkiosztásban szereplő beállításokkal semmi hatása nincs. Ugyanígy nem működik a WEP sem. És álló földi célra sem tudok rátartani, mert állandóan ugrál a gép: fékszárnyak harci helyzetben vannak, fonalkereszt nézőpont.
Más éles dologgal nem mertem is próbálkozni. Ja, és a Bf109-est alig lehet kivenni dugóból, a Mustangot 300 méter magasságvesztéssel sikerül mindig.
Szeretnék tanácsot kérni az irányítással kapcsolatosan: mikor érdemes harci fékszárnyat használni, hogy lehet pontosan célozni, trimmelni, lapátszöget állítani, etc., és hogyan kell ez utóbbiakat állítani, mert a kiosztott billentyűk hatástalanok voltak "normál" nehézségi fokon. Előre is köszi. -
#2117 talán ki kéne cserélni a shortcutokban az útvonalakat... Ja meg NBA2004 és FB-t is Uninstall és a rendszeredet is szedd össze ugyanis úgy néz ki, hogy a Registry-d tönkrement -
Vlala #2116 Nem vírus!
A probléma ott van, hogy "leszedtem a Forgotten Battlest."
Gondolom az NBA 2004 sem egyéb helyről származik...
-
neuro #2115 Lehet nem ártana egy Windows reinstall... -
Prowler001 #2114 nincs... nemhinném hogy vírustól van -
#2113 JA elsősorban forumot nézegesd:) -
#2112 Hát ha elmész ide
akkor ott nagyon sokféle modolási lehetőségre van lehetőség.. van aki komplett helikopter irányítót csinált belőle... -
#2111 He?
Nincs neked veletlen egy virustenyeszeted?