91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Kata
    és azt hol lehet találni?
  • lachun
    Lehet Kata a crack is kell ha nem eredeti a gaméd!!!
  • Kata
    Felraktam az AEP-t, és a patch-eket is. Amikor viszont elindítom a játékot, mindig "nem megfelelő CD" hibaüzenettel kidob.
  • lachun
    szoval jönek nemsokára japon kamikazék???
  • lachun
    !S az ég megszállotjainak:)))
  • Bucser
    jaja:) De majd lesz előbb utóbb hozzá elég erős vas:)
  • TBalazs
    Hát, kb mintha egy képregényt lapozgatnál :))
  • Bucser
    már csak a szerverek repülhető létszámát kéne megemelni 128-ra és tök jól lehetne repülni online csatát:)
  • Bucser
    zsííííííííííírrrr
  • neuro
    Jó hír! Oleg most tette fel a fórumra:

Anyway the news is about Pacific Fighters installation.

We will offer two types of installation...

We are going for the best possible solution and all who has already FB/AEP will be able to install PF into FB/AEP and then get Pacific Fighters which will include all the previous content of FB/AEP. In this case all the menus will be changed to Pacific Fighters Menus and at the same time old style of campaing in FB/AEP will be still playable as well as all other old features accecible. By this way we will get new looking sim with about 200 flyable aircraft (together with AI includes more than 200). Third party will be able to model online wars something like "all around the world".... and also replay with new US and UK planes and ground vehicles the missions (created by third party or by users themselves or I expect add-ons from Starshoy and others with campaigns for single play and coop campaigns for current European maps as well) and online competitions in coop games on european maps from AEP. This will change totally the content for European theater of gameplay. Great Plus isn't it?
    But anyway the main _new_ content will be Pacific Theater with the all new planes, vehicles, ships, carriers, vehicles, guns, campaigns, missions, coop, dogfight etc...

Others, who haven't not FB/AEP will be able to install PF as completely separate stand alone product which will feature only Pacific theater with the only content for this purpose(not small need to say!). Probably these that still haven't FB/AEP will look for activity and speeches on forums about "full" version and especially gameplay online and then will try to buy FB/AEP gold pack that to be able to play as others.... Also good plus for all.
  • Seaweed
    grrr
    szal "weblapom"...
  • Seaweed
    Megy a "wrblapom"...hevenyeszve de docog...talan ;]
  • Seaweed

()
  • Bucser
    Ábrándulni nem ábrándultam ki:) Maximum új dolgot tudtam meg:) Nem vagyok az a típus aki hajlamos elkeseredni, ha valaki tapasztaltabb kioktatja:)
  • Bucser
    Kata folyamatosan fejlődik:)
  • Reaper
    -kisebb
  • Reaper
    Ezt csak megerősíteni tudom:) Mármint a 4. sort mindenképp. Pl. géppárban bejövetel leszálláshoz célterületről. Bal szárnyvégen csüngök, küszöbtől 1 kilóra még 450-500-al robogunk és neki állsz dobottat csinálni:-DDD
  • Reaper
    Ki kell, hogy ábrándítsalak, de a légcsavar állásszögének csökkentésével tudsz elérni lassulást(kisebb vonóerő híjján). Amúgy a flaps nem fékezés végett van kitalálva, más kérdés, hogy kiválóan alkalmas megfelelő sebességtartományokban rá:)
  • Reaper
    Valszeg azért nem tudod állítani a légcsavar állásszögét, mert az általad beállított nehézségi fokozaton nincs complex engine management. A trimmet passzolom, mert működni kellene kivéve a Ratát és társait. Az ugrálás azért van, mert nem árt trimmelni rácsapáskor, ugyanis zuhanáskor a sebesség növekedésével " meglepő " módon nő a felhajtóerő, amire te reflexből bot előrenyomással válaszolsz, ezért alakul ki az ugrabugra(és ezért kéne a trimm). Amúgy sok sikert a gyakorláshoz.

Más. Az aláírásodban régebben nem volt benne az első jelző!:-DDD

• Bucser
    Elhsizem és számomra is illúzióromboló, csak rengetegszer előfordult, hogy elindultam egy csapat madár után, mert azt hittem, hogy az enemy.... Ugyanis távolról semmi különbség nincs köztük.. egyébként meg nincs bajom a repülés közbeni navigációval... Különben is csak 5 Km-ről működnek.. Akkor meg már látod őket...
  • Seaweed
    pfff :D
  • TBalazs
    sch az a Messerschmitt, késő van...
  • TBalazs
    Puma fej egy musztángon?? Szent Messerscmitt, hova fajulhat még a világ :)))))

(messzerazisten)
  • Seaweed
    Hat nem tudom..
    Nem rohoglek ki...
    De nekem irtozatosan illuziorombolo az az ikon....neha meg sajnalom is hogy egyaltalan benne van a jatekban!...
    Vicc..hogy jon mar gy szimulatorhoz ilyen repkedo felirat/cedulak az egen...
    Nagyon tudnak idegesiteni!
  • Bucser
    jólvan röhögj ki de minden más realisztikusra van kapcsolva...:) mikor szórakozni vágyom guvvadjon ki a szeme annak akinek 2 anyja van:)
  • Seaweed
    pfff..ikonok ...
  • Bucser
    nálam csak külső nézet és térkép van bekapcsolva online-nál.. Ja meg Ikonok, hogy tudjam merre van az ellen:)
  • Seaweed
    jobb also..faszom..bal also :P
    nah megint bebizonyosodott, hogy nem tudom melyik a job esmelyik a ketbalkezem :DDD
  • Seaweed
    Hat I-16-al csak azert nem mert 400-nal mar erosen zakatol :P
    De amugy mindennel igy szallok le..
    Meg anno Flankerbenben is..meg Lock On-ban is..
    Nem egyszer ijesztettem mar ra masokra az "orult leszallasaimmal" :)))
    Volt hogy flankerben 400-al "touch and go"-zgattam iskolakoron ;)
    Persze ha akarok tudok en szep lapos kilebegtetett leszallast is produkalni, de azt nem szeressem mert sokaig tart :P
  • Seaweed
    Hat jah...igazabol muszereket (bar en Full Real, terkep, kulso nezet, cocpit eltuntetes kikapcs mod), csak utvonalhoz (iranytu, radioiranytu(mar ha van)), es magassaghoz szoktam nezni...
    (jobb also is ki van nalam kapcsolva..)
    Csak ha gyakorlok offline akkor van annyi konnyites hogy van kulso nezet es terkep ikon...de mas nincs ;)
  • cifuatwork
    Mégis milyen géppel alkotod mindezt? Fogadok, hogy nem I-16-al. :DDD
  • Bucser
    szintén:) Műszerek.. bahhh Minek.. ha remeg akkor gyorsít vagy lassit vagy kitér valamerre és kész:)
  • Seaweed
    Bar az igazsaghoz hozzatartozik hogy nem igazan szoktam a sebessegem nezni...erzem a gepet, nezem a tajat es az alapjan szallok le.
  • Seaweed
    Hacsak nem ugy mint ahogy en szoktam :P
    400-al robogok be final-en...2-3 dobott orso, 300, feklap kint maxon, futo kint..250-nel leteszem.. ;)
  • Bucser
    azt meg mnek:)
  • Kata
    Nem úgy értem a fékezést a légcsavarral, de lehet fékezőerőt produkálni, ha akkora szögben elállítjuk. :P
  • Bucser
    Mögyök csötre én is:)
  • Bucser
    A légcsavarral nem tudsz fékezni ám.... Mit vártál??:) Arra való a Flaps:) Combat állásban van amíg el nem ér 250ig a sebességed aztán szépen leveszed a gázt a hajtóműről és vitorlázol utánna átváltassz landingra majd felnyomod a gázt 50 %-ra majd ahogy kilebegtetsz szépen lassan leveszed a gázt és leteszed a gépet a futóműre.. majd leveszed a gázt és megvárod míg leteszi a farkát.. ezután a csűrökkel hirtelen gázfröccsökkel tudod irányítani, hogy meddig jusson a fordulásban majd a wheelbrake-el megállsz..
  • lachun
    jobb sarokban van egy csett bent vagyyunk már!4
  • Punker
    jobb sarok chat