91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #2229 én mindig úgy csinálom -
TBalazs #2228 Ahhoz képest, hogy "makacs liba" vagy elég gyorsan feladtad :) -
neuro #2227 hmm nekem default skinnek tünt amivel mentél :)
screenshot --> printscreen -
#2226 minek a control? -
#2225 akkor pill. -
#2224 print screen -
TBalazs #2223 ctrl+printsreen -
#2222 hogyan tudok képet csinálni róla? -
#2221 képet :) -
#2220 Na de víszintesen? :/
Sebaj, majd lelkierőt gyűjtök, és 1-2 hónap múlva újra próbálom.
Jah, saját skinnel mentem. :D -
neuro #2219 Azért ezek nem sugárhajtású vadászok :) Ne várd azt hogy úgy mennek mint a rakéta. -
TBalazs #2218 Akkor kell lőni amikor kitölti a cél a szélvédődet (a'la Hartmann), azt legfeljebb nekimész. -
TBalazs #2217 boom & zoom rulez :))) -
#2216 De nekem pl. vízszintesen sem akart gyorsulni a Mustang. -
neuro #2215 Ami nekem feltűnt, hogy nagyon messziről kezdtél el lőni. Várd meg amíg teljesen közel érsz az ellenséghez egy egy gyors sorozattal intézd el. Ha már messziről lövöldözöl feléje, akkor simán leborít és otthagy.
Ja és persze alap, hogy mindig legyél magasabban és legyél gyorsabb mint az ellenfél. Mustang-al ne állj le fordulózni földközelben a sokkal fürgébb kétfedelű "csotrogányokkal". -
TBalazs #2214 Dedikált szervereknek van honlapjuk pl. www.greetergreen.com, sznukinál sehol :))
vagyis elvileg kiírja a chatben, hogy lelőtted xy-t. -
TBalazs #2213 A lobby szerver behalt, mostanság elég sokszor csinálja.
Hát ja, először a gép magabiztos irányítását kell elsajátítani, utána jöhet a dogfight. A dogserverek mondjuk jók, ott is sok kezdő van és általában nem laggolnak (greetergreen meg hasonlók). -
#2212 igen, próbáltam eléje szórni a gépeknek. Kétszer a sorozatom után füstcsíkot húzott a cél, de lelőnöm asszem senkit nem sikerült. Legalábbis nem tudom, hol kell azt megnézni. -
#2211 A celzas is egy "musveszet"...nagyon erezni kell az eloretartast, ismerni (erezni) kell az adott fegyvert..ugyanis a loszer nem fenysebeseggel megy...bar szerintem ezzel tisztaban vagy olyan trivialis ;) -
#2210 Megnyugtatlak, hogy nem sokszor húztam meg a ravaszt. Inkább célozgatni próbáltam, nulla sikerrel, főként inkább menekülnöm kellett, azt még kevesebb sikerrel. Szóval jól lehangolt, majd két hónap múlva megint előveszem a játékot. :) -
#2209 Bizony..en is azt javallanam hogy elotte gyakorolj offline..vagy ne olyan "allatok" koze menj akiknek a leloves szamit csak..de pl geparozni nem tudnak..
Nah nem akarok itt senkit sem megserteni..de ez tapasztalat hogy kiserni nem tud, de verszemet azt ugy tud kapni hogy leallitani sem lehet...
Menj olyanok koze akik tanitanak.nem lelonek...
Nah persze ehhez az is kell, hogy te se minden aron loni akarj..igazabol se a legiharcal kezdik a pilotak...az az utolso! -
#2208 1. észrevettem, de mindig csak akkor amikor épp valakit tök véletlenül sikerült volna megszórnom.
2. ki akartam próbálni, de még a gép irányításával is gondjaim vannak: folyton átesek, nem gyorsul vízszintesen sem a gép, mindig lefordulóznak, és még a duplafedelű csotrogányokkal is leszereltek a levegőből minden megerőltetés nélkül. Simán beültek mögém, és akkor szedtek le, amikor csak kedvük szottyant.
3. oké, vissza sem tudtam lépni...
4. De ott egyszer meghalok, aztán kampó. -
neuro #2207 Ne ítélj elsőre :)
1. a host nagyon lagolt és ezért ugráltak a gépek össze-vissza
2. ne kezdj rögtön online repülni, mert folyton lelőnek
3. a lobby túl van terhelve mostanában és 1000 user felett nem enged be
4. a dogfight is jó dolog, de a cooperatív repüléseket nem tudja semmi felülmúlni -
#2206 fps-t nem tudod kiíratni? valószínűleg kevés a vga-d és azért szaggat be, a te neted nem valószínű hogy lag-gol... -
#2205 teljesen le vagyok hangolva/törve, elég rossz élményeim voltak a játékkal kapcsolatban, mint azt priviben is ecseteltem -
#2204 de addig nem akadt meg egyszer sem. -
#2203 majd az új géppel jobban megy :) -
#2202 na klassz... nem tudtam visszalépni a lobbyra sem...
A játék meg... hát... nem lett jó benyomásom róla. Egyrészt annyira béna vagyok, hogy fordulózni sem tudok, másrészt ha véletlenül sikerült is valakit befogni, akkor megakadt a játék, és mire továbbugrott az ellenfél sehol. -
TBalazs #2201 Naja, tapasztaltam párszor... -
#2200 Hat a messzere is tud am egni mint a szutyok -
lachun #2199 igen ojal fillineg:)))) -
TBalazs #2198 égni meg fordulni azt nagyon tudnak :))) -
lachun #2197 BF42ben is a japo gépeket imádom:)))no pancélzat über motor hang:))) -
lachun #2196 oké nagyon haladok az il2 felrakásához már -
#2195 Haz Zero mar most is benne van..szal akar mar most is lehet kamikazezgatni :D -
TBalazs #2194 United Hungarian Kamikaze Squadron :)))
aki leszáll azt kirúgjuk :DD -
TBalazs #2193 Nekem is úgy volt, kell lenni ott cracknek, csak nem crack volt asszem a neve. -
TBalazs #2192 Ja, vas, meg valami kurva gyors net. 712/128-al 10v10-et lehet simán hostolni. Többet csak nagyobb sávszélességeel érdemes (addig volt jó amíg volt kollégiumban lakó pilcsi, 1 gigás net rulez :))) -
lachun #2191 Pill Kata késnemk a vendégek fel megyek tsre oké !!! -
#2190 Az AEP-et innen kaptam, és vinyón van, Daemonnal működtetem.