91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nowotny #2271 Oks -
TBalazs #2270 500 mega körül. -
Nowotny #2269 Megtudja mondani valaki, hogy az AEP hány mega? -
#2268 Nem is értem, miért nem OFP engine-t használnak. -
#2267 Ebbol is latszok hogy akkor valami nagyon el van tolva a WWII Online haza tajan..
Meg amit en lattam grafikat..hat khmmm 4 eve elment volna..
De talan meg akkor sem..hisz meg se uti az akkori FPS-ek szinvonalat..
Persze persze..nagy teruletek...de akkor is.. -
#2266 Az IL-2 offline maximális grafika mellett és szépen fut, pedig az itteni gépem csak egy 1 GH-es gép 512 rammal. Online is csak kicsit kellett butítanom a megjelenítésen, hogy gördülékenyen menjen. -
lachun #2265 ok -
TBalazs #2264 Akkor marad az il2 :)) -
lachun #2263 ja j de rég játszhattad azota mindenki vudeo kártyát cserélt és memorit kellet venni a játékhoz:))) -
#2262 Eromu?
Nah ne...elfut neki az Il2...ehhez a kockagrafikaval megeldott akarmint csufolt WWII Online-hoz meg nem eleg neki?
Valami nagyon nincs rendben akkor ott. -
lachun #2261 o semmi gond van egy olyan helyes settings exe a könyvtárban ahol lehet teljesitményt butitani ha éppen nem erümüved lenne a játékhoz :((( -
#2260 De hisz ez a pilota nem is neger!!!! -
#2259 Köszönöm! De az a helyzet, hogy még beállítani sem tudtam semmit, úgy szaggatott a főmenü. No meg az sem mellékes, hogy potom fél óra alatt indult el a játék! -
lachun #2258 Jaj Kata segitek ne addfel a bellitáson mulik néha!!!!! -
#2257 Lenne, de felinstalláltam a ww2-t, és mikor elindítás után betöltődött a játék kb. fél óra alatt, akkor még a kurzort is alig lehetett mozgatni, úgy szaggatott. Semmire nem tudtam kattintani, beállítani. Úgyhog alt+f4, uninstall... :( -
lachun #2256 Akinek van kedve ww2ben repkedni és egy kis kedv csinálo is kell az nézze meg a filmet:itt van -
lachun #2255 !S mindenkinek kívánok mindenkinek sik találatott:)))) -
#2254 Egy Pearl Harbor -i misszió mindenféle jóval együtt :
http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=13710&ts=1090572744&camefrom=intro -
#2253 Érdekes, már csak neuro skinjei vannak ott ?
De azért szépek. -
neuro #2252 http://www.il2skins.com/?action=list&authoridfilter=neuro&comefrom=display&ts=1049772896
il2skins.com reklám -
TBalazs #2251 Ajánlom az il2skins.comot, regelsz, feltöltöd és akinek tetszik leszedi, ráadásul még hozzáértőktől is kaphatsz kritikát. -
lachun #2250 na most mivan én nem rosszbol irtam!! -
#2249 akkor nem is osztom meg. :P -
#2248 :P -
#2247 mennyi ez a game amúgy? -
lachun #2246 Persze ezt meg kell tenni hátha:) -
#2245 ha kész lesz teljesen, kirakom a skin-t, hátha kell valakinek... :) -
lachun #2244 nagyon super Kata gratulálok!!!!! -
#2243 -
#2242 nah... ezt miért nem töltötte fel?!?!?!?!...
-
#2241 jah, visszaraktam a grafikai minőséget, így tán pöttyet jobb...
-
#2240 Huha..ennek lattan nehany fritzberenc szerintem a szivehezkap es elkezd a szent Messerschmitt-hez imadkozni
Amugy nem rossz kezdesnek! -
#2239 uhh, így nagyban előjöttek a hibái is. Na majd kijavítom... -
#2238 -
#2237 Lehet kelett volna mondani hogy print screen-el nem kell illesztgetnie..hanem konyvtaraba meg is csinalja a kepet? :D -
TBalazs #2236 Ezt mindjárt gondoltam -
#2235 Vannak...szeretek kotozkodni pl...
De amugy nincsenek am! -
TBalazs #2234 neked is biztos vannak hülye szokásaid :)) -
#2233 Hat ez kb olyan mintha enter helyett mindig ctrl+entert nyomnal tok feleslegesen! -
TBalazs #2232 nem tudom, így szoktam meg...