91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #2349 Ez a század azért lett létrehozva, mert a Tg-sek az elején nem repülhettek vefet (parancsnoki utasítás:)) és ezt ott egy páran máshogy gondolták. Aztán repülhettek, meg páran átmentek más századokhoz. Én meg dongóktól ki, ide meg be, nincs parancsnok, nincs vetélytárs mi kell még (vannak regelve vagy 10-en de alig repülnek, ők már ilyen haveri alapon lettek regelve pl Jutocsa skinkészítő mester :)) -
lachun #2348 imádom, észre vettétek a másodikvilágháborús topikok halhatatlanok -
neuro #2347 a németek bukásának haditechnikai oka két szóval leírva: "stratégiai bombázó" -
#2346 "viszont magas szinten"
-
#2345 Egyszemelyben? -
#2344 Nem tudom mirol beszelsz..
Nem huszek semmiben..csak a jozan eszben...
En egy bukott rendszer technikajat szeretem, az ideologiatol fuggetlenul amiben azok szulettek. -
TBalazs #2343 Nem egészen. Lobbyn vagy ts-en meg kell keresni Twileket vagy valamelyik 1.TG-t és beszélni kell velük, hogy jelentkezni szeretnél meg mittomén, azt a többit elmondják ők. A TG-sek azért jó megoldás mert sokan vannak mindig lehet valakivel repülni, bár van egy két hülyeségük az biztos :), míg a pumáknál nyári szabadság van (a kiképzés meg egyébként is elég nyögvenyelősen és lassan ment, viszont magas szinten), dongóknál hasonló problémák, régebbi századtagok alig repülnek, újak meg kevesen vannak kiképzés itt is kurva lassú. 1/3-asok kevesen vannak kiképzést nem ismerem, A =GT= meg momentán én vagyok. -
lachun #2342 Te is egy bukot rendszerben híszel -
#2341 Hmm micsoda elkepzelesei vanna egyesseknek a masodik vilaghaborurol..
Most nem kezdek vele tenyek felsorolasaba, de egy valami biztos! Nemetorszag abbol amit 1935-39-ben felvazolt (Keszult a haborura, Hitler vaditotta a nepet), "elve"; "szarazon" nem johetett ki!
Nem volt eselyeuk sem ra..ezt vegig sem gondoltak.
(Amugy mostanaban igen sok az ezzel a temaval foglalkozo dokumentumfilm megya Discovery-n...tulkepp nekem mar csak az megy a TV-men ejjel nappal :P)
Szoval kar hirdetni a nemet technika flenyet...ugyanis az nem volt! Volt foleny a nemet mernoko fejeben, volt a hadigepezet pontjain a fejekben...de sehol masutt..
..es ha mar ott tartunk hogy kimilyen ideologikaban talalja meg magat:
"A voroscsillag es a sarlokalapacsos zaszlo vilagitsa be az emberek sotet elmejet" -
#2340 Ide csak úgy regelni kell? -
Caterpillar #2339 Szia!
Javaslom az 1.TG Ricsi századot ami direkt ahogy te is írtad zöldfülűeknek jött létre!
Ők azok. -
#2338 a fehér-ek inkább a forradalom leverésére akartak koncentrálni...
Akkor most a forradalom miatt száltak ki, vagy sem? :))
Persze az is tény, hogy rosszul áltak a fronton, de ez is részben a bolsevikok miatt ugye (a forradalmi eszmék ugye...) :)) -
antijedi #2337 nincs és nem véletlenül... -
#2336 Milyen online magyar század van, ahova lehet csatlakozni zöldfülűként? (Pumák kilőve, ott már megkérdeztem.) -
#2335 Nem csak a belső forradalom miatt szállt ki.... Összeomlottak a frontok és a fehér-ek (akik az alkotmányos cárságot támogatták) inkább a forradalom leverésére akartak koncentrálni... A Bolsik pedig nem akartak háborút mert a diktatúra fenntartása lekötötte az erőiket... Ergo aláírták a fegyverszünetet... -
#2334 Vesztes fél? Nézőpont kérdése. A belső forradalom miatt szált ki oroszország a háborúból igazán, és bár területett vesztett, de nem győzték le őket...
-
#2333 Igen az volt a baj, hogy Hitler volt a hadsereg főparancsnoka is... Stauffenbergék megpróbálták megállítani mikor látták, hogy veszve van minden.... Bele is haltak:(
Valójában az igazi baj az volt, hogy Hitler egyéltalán Kancellár lehetett... -
#2332 Bocs Bolsevikok és nem szovjetek akkor még nem létezett szovjetúnió:) Az már Stálin találmánya vol:) -
lachun #2331 oké megyek a frontra irány Flavion !!!! -
#2330 Első VH-ból kivonultak az oroszok.. Ott vesztes fél voltak.... A cárevicsék már elbukták az orosz hadszínteret és a szovjetek pedig tűzszünetet írtak alá a németekkel és habsburgokkal a forradalom után... -
#2329 ne politizáljatok! :P -
lachun #2328 pedig már rég eggyesített europa lenne :DDDDD -
neuro #2327 azért én valahogy örülök neki, hogy nem a "nácik" nyertek -
#2326 Van az SG-n jelenleg polfórum? :) -
#2325 Itt a lényeg... :D -
antijedi #2324 ott a pont, de szvsz ez már kezd nagyon polforumos téma lenni :) -
#2323 Ez így erősen sarkítás. Idióta volt a vezetőjük, ez az igazi ok. Fanatizálni tudta a népét, de a katonai stratégiához nem értett, a Francia hadjárat után meg úgy vélte, hogy a saját nagy esze miatt győztek, és nem az amúgy brilliáns német főtisztek miatt.
A legnagyobb hibája persze az volt, hogy nekiment az oroszoknak. Nem jött ez be Napóleonnak, nem jött be a svédeknek, nem jött be az első VH-ban, majd neki biztos bejön. Hát nem jött be... -
#2322 Azért erre nem fogadnék... Sokmindent megúsztak már az oroszok... -
lachun #2321 oroszok az amiknélkül már nem is léteznének:)))) -
#2320 De nagy tanulság... Akik incsennek sokan ne kezdjenek 3 frontos háborút.. (ugye északafrika nyugat európa és kelet európa..) -
#2319 Ez így igaz.... -
#2318 Vegeredmeny: Igen, nem a nacik nyertek ,de ennek csak egy oka volt, megpedig az, hogy kevesebben voltak. Tuleroben meg a jobb fegyver se er sokat. -
neuro #2317 minden hadseregben voltak jobb és rosszabb technikák illetve katonák. de ha a végeredményt nézzük, akkor azt hiszem az elmond mindent... -
#2316 En pl utalom a nemeteket is ............. meg az amerikaikat is :P
De ha 2dik VH-s haditechikarol van szo, akkor deutschland uberalles!!! (tiga,messzer) -
#2315 Sikerült segítséggel belépnem, és játszanom. Az egy másik dolog, hogy vagy 4-szer lelőttek, én meg talán kétszer ha megsebeztem valaki gépét. Szóval így elsőre csak kínlódás volt. -
lachun #2314 Na nem tudom de mesélj hogy ment az online repkedés??? -
#2313 [KATA KÉSZ SHERLOCK] -
#2312 -
lachun #2311 -
#2310 bangladesi?