91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TBalazs
    Mi lelőni szeretjük a mustit nem repülni :)))

Az, hogy dogfightban mivel repülsz az a te dolgod, csakhát nem az a századok fó profilja :)

(télleg szőke vagy?)
  • Kata
    Erről tudok, ennyire azért nem vagyok cőke. Csak reméltem, hogy esetleg egy lefoglalt ami gép is befér valahová magyar festéssel.
  • lachun
    Vagy pedig menj gyakorolni egypár dogfith serverre ott asszem nem gond mivel repülsz ,de lehet tévedek.
  • Kata
    Hm, pedig captured gép... De sebaj, akkor maradok szólista, nekem 8. :)
  • lachun
    Kata akkor valami amerikai szimpatizáns magyar squadot keres valszeg ott repülhetsz Mustival:))))
  • TBalazs
    Mivel nagyrészt online háborúkat repülünk a német oldalon, ezért meglehetősen nehéz lenne mustival repkedni, mivel azt a másik oldalnak adják. Mivel általában 109-es meg fóka van, ezeket kell megtanulni jól repülni. (az, hogy neked a musti a kedvenced az egy dolog, de a 109, meg a 190 az alap a német oldalon)
    nem vagyunk diszkriminatívak csak mi a messert szeretjük :))
  • TBalazs
    Nem tudom te mire gondolsz, én hatásos lőtávolságon azt értem amin belül a cél nagy találati valószínűséggel küzdhető le. Effektív lőtáv pedig a teljes lőtáv szerintem.

Sajna pontos adataim nekem sincsenek, csak a Légiháború Mo. felettben lévő táblázatok vannak.
  • Kata
    Ezek szerint... ha ilyen diszkriminatív mindegyik rásaság...
  • lachun
    Akkor csak singliben repkedsz????
  • Kata
    Ha nem mehetek a captured Mustangommal, akkor nem érdekel a téma, sorry. :)
  • cifuatwork
    A 0.5-ös Browningok hatásos lőtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt.

Mit értünk hatásos lőtávolságon? Mert ha azt, amire én gondolok, akkor a .50 BMG hatásos lőtávolsága a tudomásom szerint 2km. Az effektív lőtávolsága 1200 méter, de ez a földi használatra vonatkozik. Az F-86 Sabre volt képes olyan 800-1000 méterre lévő cél ellen is hatásosan tüzelni, de csak a radar távolságmérője segítéségével.

A német fegyverek alatt pontosan mit értesz? Az Mk108 oké, de azért az Mk103 vagy az Mg151/20 szórásképe egyáltalán nem volt olyan rossz, bár pontos adatom nincs...
  • pedrohsi
    Nem, musztánggal nem:)
    de a legjobb ha először Twileknél jelentkezel, mivel az alapdolgokat ott tanulhatod meg leggyorsabban.

Balázs: jah, ritkán vagyok én is, megérdemelt szabimat töltöm 100-ik légigyözelmem után:)
  • lachun
    !S Jóreggelt mindenkinek!!!:)
  • Punker
  • TBalazs
    A 0.5-ös Browningok hatásos lőtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt.
  • Dns5000
    Probaltam, nagyon durva a p51. Siman ripityara lehet lonni az ossze vadaszt vele nagy tavolsagbol is.
  • Seaweed
    Nem akarom en elrontani az oromod..csak olyan jol elvagyok
  • Kata

jóvanna, hadd örüljek már egy kicsit...
  • Seaweed
  • TBalazs
    Fókán nemigen tapasztaltunk változást, a tööbit meg nem próbáltuk.
  • TBalazs
    Akkor inkább az oroszokhoz kéne állnia nem? :))) (mitnemondjak téged is ritkán látni mostanság)
  • Seaweed
    Latom olvasod a hivatalos forumon az omlengest...
    De te ezeket meg is nezted vagy csak az alapjan mondod a magadet?!
  • Dns5000
    2.04 es valtoztatasokrol mi a tapasztalat?
    Mintha kicsit kezelhetobbek lennenek az fwk? Kulonosen a a6 nem? A .50esnek meg nagyon kicsi lett a szorasa, igy nagyon durvan szakit es nagyon tavolrol is jol lehet vele celozni. Par burst es mar nincs is szarnya a celpontnak. Nagyon durva lett igy a mustang.
    A spitfire meg mar soha nem meglegszik tul.
  • Kata
    Mehetek a Mustangommal is? :D (lásd Galéria a nevemmel egy sorban)
  • pedrohsi
    Kata, nézz be hozzánk: www.dongo.hu
    kevesen vagyunk fenn egyszerre, szal elkél az újonc - különösen miután az oroszok nagy része meglógott az online frontról:)
  • Kata
    Nem akarok szerénytelen lenni, de jó vagyok!
  • Kata
    Gyakoroltam kicsit. Sikerült lelőnöm (háromszor is) életem első légi célpontját, egy B-17-est. [MOST ÖRÜL]
  • lachun
    HUH de jó kép erről beszéltem:
  • TBalazs
    Nalátod :))
  • Reaper
    Nem mondom, mert a 8000m tényleg magas szint
  • lachun
    Discoveryn most is dul a love Caennél:))))
  • lachun
    Pedig én látom :)))))
  • TBalazs
    vágom csak az én szmájlim lemaradt :))
  • TBalazs
    Nem, mert attól még nem leszel századtag, csak fórumzni tudsz meg 1-2 másik dolgot (dongóknál is lehet regelni az oldalra az se jelent semmit).
  • Seaweed
    Vagod azt a vekni smiley-t a direkt idezojeles mondat utan?
  • TBalazs
    ugyanezt gondolom csak egy másik bukott rendszer technikájáról :))

akrtam is írni, hogy az értelem világítsa be az emberek elméjét ne hüly zászlók meg jelmondatok :))
  • Kata
    arra hallgatok: oda megyek, ahol segítenek. :)
  • lachun
    Kata regelek én is minden hova 1000rel de a te szívedre halgas!!!!
  • Kata
    már késő, mert regisztráltam... :/ Baje?
  • TBalazs
    mondd azt, hogy nem igaz