91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #2389 Mi lelőni szeretjük a mustit nem repülni :)))
Az, hogy dogfightban mivel repülsz az a te dolgod, csakhát nem az a századok fó profilja :)
(télleg szőke vagy?) -
#2388 Erről tudok, ennyire azért nem vagyok cőke. Csak reméltem, hogy esetleg egy lefoglalt ami gép is befér valahová magyar festéssel. -
lachun #2387 Vagy pedig menj gyakorolni egypár dogfith serverre ott asszem nem gond mivel repülsz ,de lehet tévedek. -
#2386 Hm, pedig captured gép... De sebaj, akkor maradok szólista, nekem 8. :) -
lachun #2385 Kata akkor valami amerikai szimpatizáns magyar squadot keres valszeg ott repülhetsz Mustival:)))) -
TBalazs #2384 Mivel nagyrészt online háborúkat repülünk a német oldalon, ezért meglehetősen nehéz lenne mustival repkedni, mivel azt a másik oldalnak adják. Mivel általában 109-es meg fóka van, ezeket kell megtanulni jól repülni. (az, hogy neked a musti a kedvenced az egy dolog, de a 109, meg a 190 az alap a német oldalon)
nem vagyunk diszkriminatívak csak mi a messert szeretjük :)) -
TBalazs #2383 Nem tudom te mire gondolsz, én hatásos lőtávolságon azt értem amin belül a cél nagy találati valószínűséggel küzdhető le. Effektív lőtáv pedig a teljes lőtáv szerintem.
Sajna pontos adataim nekem sincsenek, csak a Légiháború Mo. felettben lévő táblázatok vannak. -
#2382 Ezek szerint... ha ilyen diszkriminatív mindegyik rásaság... -
lachun #2381 Akkor csak singliben repkedsz???? -
#2380 Ha nem mehetek a captured Mustangommal, akkor nem érdekel a téma, sorry. :) -
#2379 A 0.5-ös Browningok hatásos lőtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt.
Mit értünk hatásos lőtávolságon? Mert ha azt, amire én gondolok, akkor a .50 BMG hatásos lőtávolsága a tudomásom szerint 2km. Az effektív lőtávolsága 1200 méter, de ez a földi használatra vonatkozik. Az F-86 Sabre volt képes olyan 800-1000 méterre lévő cél ellen is hatásosan tüzelni, de csak a radar távolságmérője segítéségével.
A német fegyverek alatt pontosan mit értesz? Az Mk108 oké, de azért az Mk103 vagy az Mg151/20 szórásképe egyáltalán nem volt olyan rossz, bár pontos adatom nincs... -
pedrohsi #2378 Nem, musztánggal nem:)
de a legjobb ha először Twileknél jelentkezel, mivel az alapdolgokat ott tanulhatod meg leggyorsabban.
Balázs: jah, ritkán vagyok én is, megérdemelt szabimat töltöm 100-ik légigyözelmem után:) -
lachun #2377 !S Jóreggelt mindenkinek!!!:) -
#2376 -
TBalazs #2375 A 0.5-ös Browningok hatásos lőtávolsága 1200 méter, a szóráskép pedig nagyon jó, a német fegyverek szórásképe jóval roszabb volt. -
Dns5000 #2374 Probaltam, nagyon durva a p51. Siman ripityara lehet lonni az ossze vadaszt vele nagy tavolsagbol is. -
#2373 Nem akarom en elrontani az oromod..csak olyan jol elvagyok -
jóvanna, hadd örüljek már egy kicsit... -
#2371 -
TBalazs #2370 Fókán nemigen tapasztaltunk változást, a tööbit meg nem próbáltuk. -
TBalazs #2369 Akkor inkább az oroszokhoz kéne állnia nem? :))) (mitnemondjak téged is ritkán látni mostanság) -
#2368 Latom olvasod a hivatalos forumon az omlengest...
De te ezeket meg is nezted vagy csak az alapjan mondod a magadet?! -
Dns5000 #2367 2.04 es valtoztatasokrol mi a tapasztalat?
Mintha kicsit kezelhetobbek lennenek az fwk? Kulonosen a a6 nem? A .50esnek meg nagyon kicsi lett a szorasa, igy nagyon durvan szakit es nagyon tavolrol is jol lehet vele celozni. Par burst es mar nincs is szarnya a celpontnak. Nagyon durva lett igy a mustang.
A spitfire meg mar soha nem meglegszik tul. -
#2366 Mehetek a Mustangommal is? :D (lásd Galéria a nevemmel egy sorban) -
pedrohsi #2365 Kata, nézz be hozzánk: www.dongo.hu
kevesen vagyunk fenn egyszerre, szal elkél az újonc - különösen miután az oroszok nagy része meglógott az online frontról:) -
#2364 Nem akarok szerénytelen lenni, de jó vagyok! -
#2363 Gyakoroltam kicsit. Sikerült lelőnöm (háromszor is) életem első légi célpontját, egy B-17-est. [MOST ÖRÜL] -
lachun #2362 HUH de jó kép erről beszéltem:
-
TBalazs #2361 Nalátod :)) -
#2360 Nem mondom, mert a 8000m tényleg magas szint -
lachun #2359 Discoveryn most is dul a love Caennél:)))) -
lachun #2358 Pedig én látom :))))) -
TBalazs #2357 vágom csak az én szmájlim lemaradt :)) -
TBalazs #2356 Nem, mert attól még nem leszel századtag, csak fórumzni tudsz meg 1-2 másik dolgot (dongóknál is lehet regelni az oldalra az se jelent semmit). -
#2355 Vagod azt a vekni smiley-t a direkt idezojeles mondat utan? -
TBalazs #2354 ugyanezt gondolom csak egy másik bukott rendszer technikájáról :))
akrtam is írni, hogy az értelem világítsa be az emberek elméjét ne hüly zászlók meg jelmondatok :)) -
#2353 arra hallgatok: oda megyek, ahol segítenek. :) -
lachun #2352 Kata regelek én is minden hova 1000rel de a te szívedre halgas!!!! -
#2351 már késő, mert regisztráltam... :/ Baje? -
TBalazs #2350 mondd azt, hogy nem igaz