91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2429 Használj joy-t és gyakorolj sokat ! -
end #2428 valahogy az f-15 jobban tetszik de a lomac az szaggat az il-2 nem, de ezt azér nem szeretem mert nem tok eltalálni benne semmit.:)) -
#2427 Ez a Te repülésed, vagy netán a Pearl Harbour-i misszióból van ? -
lachun #2426 Lapcsi gép üdözi az amit:)))
-
TBalazs #2425 A patchez nem kell crack, ha ment a 2.01, akkor felrakod a 2.04-es peccset azt mehet. -
#2424 2.04-hez tudtok cracket vhol? -
neuro #2423 Ahogy Balázs elmondta, a hostnak más a verziója. Keress más szervert :) -
TBalazs #2422 A hosttól függ, hogy milyen verzió kell. Néha még 1.22-őt is használnak. A fejlécben áltaában ki van írva a verziószám. -
#2421 "The current version (2.04) is not compatible with the previous versions of the game when playing via network. Both the server and client must have appropriate versions of the game (2.04) in order to connect. "
Ezt most találtam ez lehet az oka annak amiért nem megy a game....viszont mielőtt a 2.04-et felraktam és akartam csatlakozni azt írta ki nem jó verzióm van(2.01 volt) és 2.04-et kért az összes szerver ahová próbáltam bemenni......Most aztán nagyon nem értem melyik verzió kéne a neten való játékhoz,........ -
neuro #2420 lehet tűzfal vagy port letiltás. de az is lehet, hogy a host bénázik valamit... -
lachun #2419 szerintem gyere fel twilek TS-ére és kérdezd meg !!! -
#2418 Srácok! miért nem tudok csatlakozni a hyper lobbyval? izé tudok csatlakozni csak állandóan"connection lost cuz host disconnected"közbe a host ott csücsül a hyperlobby-ban és nem az van,hogy disconnected:) na már most 2.04-em van szóval nem értem mi a bibi.pls hilfe -
#2417 Mert jobban látod, ha mögötted van valaki... -
#2416 -
#2415 és közben a gépet irányítani?... -
#2414 pá -
#2413 Az a Padlock -
#2412 na mi mentünk repülni pá csö :DDD -
#2411 Csak annyi? És az miért előnyös? -
#2410 JA ott van az a srác:) -
#2409 negativ! :) amikor kivülröl látod a gépedet -
#2408 És külső nézetből melyik? Amelyikkel mindig az ellenfél felé néz a kamera? -
lachun #2407 jajaja nagymamit ne bántsátok, imádom a megbizhato mormogo kedves hangját(HE-111) -
#2406 http://capturedplanes.tripod.com/p-51.htm
Felhívnám a szíves figyelmet a szövegre: "Captured P-51B, T9+HK used by Hungarian fighter pilots at Neuruppin."
-
#2405 hát kabinnézet realisztikussabb meg minden, de ha van külsö ézet akkor biza néha még mindig csalok :D
na most összegyültünk van itt még egy srác aki gyakorloni akar még várunk néhány percet azt indittom, rajtad áll:D -
#2404 Épp azt csinálom - gyakorlok. Kérdés: légiharc közben csak kabin nézetben munkálkodtok, és onnan nézegettek körbe dögfájt során, vagy külső nézetből könnyebb? -
Szmuki #2403 Senki sem úgy kezdte hogy májer ahoz idő kell meg sok gyakorlás! -
#2402 wáááááááááá!!!! elhiszem hogy kezdö vagy de ez nem szégyen, de ha egyszer segiteni akarnak akkor nem értem mit szivozol -
#2401 De majd belejövök, mint kiskutya az ugatásba... -
#2400 Figyi, egyelőre még kaviccsal is le lehet dobni, úgy repülök... :) -
#2399 neeeeem :DDDD repülök neked légi célt monjuk he 111 el :D -
#2398 Ez inkább olyan "gyere hadd szerezzek pár kill-t rajtad" típusú meghívás volt. -
#2397 Hát ja azért hivtalak hogy gyakorloj de ha nem hát nem -
#2396 Még nem sok mindent. :P Gyakorlok, ha időm engedi. -
#2395 Ne szövegelj, inkább gyere fell lobbyra azt muti meg mit tudsz a mustángal -
lachun #2394 sajna ne mtaláltam nagyobban:( -
#2393 szép! Nagyobba nincs meg? -
lachun #2392 na egy kis ajánék Kata
-
#2391 Ha nem hát nem, én nem fogom erőltetni, hogy valamelyik századhoz csatlakozzak, mert a magyar festésű Mustanghoz ragaszkodom, mint csecsemő a cumijához. :) Mellesleg van képem világháborúban zsákmányolt Mustangról német festéssel, szal nem olyan nonszensz a dolog, de mindegy. :) -
#2390 Télleg.