91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2509 De tudok. Egérrel folyamatosan irányra nézek, a joy tetején a bütyökkel meg pillanatra tudok elnézni valamerre. De elég gáz joystickkal meg egérrel egyszerre variálni... -
#2508 nem tudsz oldalra nézzni? -
#2507 Mert alig látni ki, és az ellenfél egyet fordul, aztán már nem találom... Legalábbis a 190-esnek előrefelé elég sok holttere van a kabinkeretek miatt... Nem tudom mit kéne beállítanom, hogy könnyen körbenézhessek, és tekintettel követni tudjam az ellent. -
#2506 miért katasztrófa? -
#2505 Voltam bent a kezdőknek fenntartott szerveren párat fordulózni. Hát... mit ne mondjak... volt ott jópár nem épp zöldfülű egyén, akik azt élvezték, hogy leszednek minket könnyedén.
Egyébként belső nézetből légiharcolni kész katasztrófa... 190-essel mentem, egyet lelőttem, kétszer engem lőttek le... -
neuro #2504 -
kiskorúbézoltán #2503 Hagyd a fenébe , 2+1 cd-t nem ér meg ... -
realpalee #2502 hol lehet letölteni ezt a játékot? -
kiskorúbézoltán #2501 Külső setup menü bal alsó sarka . -
end #2500 használokm igaz nem repkedem vele sokat.
amugy hogy lehetne eltüntetni a játék eleji bejátszást végleg újrainstalálás nélkül ??
-
#2499 Nem nyultam a joy beallitasaihoz.
Egy Saitek X45 alap beallitasokkal kulso FB profil+belso gombkonfig-al hasznalom...
(De az elozo joyommal is kb "ilyen" volt (talan valmivell finomabb is) (M$ Precision Pro 2))
Szerintem a jo joyon sok mulik... -
#2498 Mond ,neked hogy van beallitva a joy-od??(10-20...)
Iszonyat finoman reagal a gep a mozgasodra. -
#2497 Ahh nem...nincs sok ertelme..igy utolag hisz nem lattam akkor meg a videot
(amugy szoktam funyirozni es leboritani igen alacsonyrol..) -
#2496 (Il2 FB+AEP 2.04 track) -
antijedi #2495 tudom én tudom, én meg csak leáltam vitatkozni :D -
#2494 Gihihihiii
http://web.axelero.hu/seaweed/kill_messer.zip -
lachun #2493 Te tudod ebben neked kell dönten én csak kérdeztem:)))) -
antijedi #2492 jah csak ilyen meg azért nem izgat mert: 1. nem csipem hogy állandóan regizni kell 14 naponként, csak szarakodás :)
2. ha meg ősszel ugyis vége nem sok értelme, mert legrosszab esetben beleszeretek és majd nem tom tovább nyomni legjobb esetben emg nem de akkor meg minek? :))) -
lachun #2491 nem kell mosz öszig 14 nap ingyen feltéve ha elindul a gépeden!!! -
#2490 Kicsit sem. :) Max grafikán is vígan fickándozik 10-12 gép a képernyőn. A WW2-nek viszont már a főmenüje is szaggatott, a kurzort sem lehetett normálisan mozgatni. -
antijedi #2489 lötek ki? :)))
amugy lehet, és én nem vagyok ww2online ellen, nem volt rossz amikor probáltam de fizetni nem fogok érte, ez van... :/ -
lachun #2488 jo vanna elfelejtettem de engem lötek ki elöbb azt tény nem???? -
lachun #2487 ok értem il2 nem szaggat neked egy picit??? -
antijedi #2486 már probáltam, pont veled... :) -
#2485 nem a ww2-ben, hanem az IL2-ben, kicsit félreértetted. :) -
#2484 WWII nem repszim, hanem inkább stratégiai háború szimulator, és ez benne a különleges -
lachun #2483 szvsz gyere probáld ki szat megtudod mijaza repszim:))))) -
antijedi #2482 jah, bár szvsz fölösleges egy szimel hasonlitgatni ww2onlinet mert nem is az és nem is akar szvsz az lenni...
mint pl bf, annak sincs semmi köze szimhez mégis élvezhető adott körülmények között..., najó ez durva volt mert bfnél azért élethűbb de a lényeg a lényeg hogy ennek semmi köze egy repszimhez és egy gameban amiben nem csak repülők vanak szvsz elég nehezen is lenne kivitelezhető :) -
#2481 A "Messages" mezőben én nem láttam flaps-ra utaló szöveget, szóval valószinüleg nagyon le van egyszerűsítve a repmodel... -
lachun #2480 Else indul gépeden a ww2 hehehee!!!! -
#2479 én nem láttam ki lőtt le :) -
#2478 Mire gondolsz odakenetésben? Stall? Zuhanórepülés a talajig, és pár méter magasan lassú, csúsztatott repülés? Vagy mi? -
TBalazs #2477 Az lehet, mert lelőttek egy fél perc alatt (mondjuk 110-el voltam Hawk 75 ellen) :))
Hát eléggé nehéz látni a célokat az biztos, ha nem lett volna ikon én se látom ki lő le :)) -
#2476 Megneztem a szoban forgo videot.
Jo tok masrol beszeltem..elismerem..
De ez a videoban nagyon lajtos... ikon jeloli a tobbi gepet..(Ha csak semmi mas...csak a talaj texturaja ilyen rejto lenne IL2-ben...soha le nem lonenek...mindig meg lehetne lepni..elbujni...)
Mondjuk igy is elvesztette a celt
Ugy belassult a leszallas elott (gondolom kiengedte a fekszarnyakat) mintha fekezoernyot nyitott volna az a Messzer :D
Repulesi modell is erdekes...leszallasnal tudi legcsavar tores lett volna ha ezt IL2-ben csinalja vegig ugyanigy.. -
#2475 Legjobb OFP mod a kampány. Ott Vásárolni lehet a járműveket, és a pénzt elfoglalt területek után kapod. -
#2474 Nem akarok nagyképű lenni, de amit a videoban láttam, attól még én is külömbül repkedek... :) -
#2473 "Repülés hát ha HUPI után csináljátok sajna csak örá tudok hivatkozni akkor le a kalappal."
Nem tudom mirol beszelsz...ez CSAK a repulesi modellen mulik..
Csinalok en neked olyat IL2-ben hogy tuti azt mondod: "ebbol nem jon ki elve"...es lam megis...de ha kovetsz tuti odakened.
(fogadok van aki ezt olvasva tudja kapasbol mirol beszelek) -
lachun #2472 OFP ww2 es modja is jobban tetszik mint a ofp+res egybe véve!!! -
lachun #2471 Szerintem meg grafika egyre szebb és a fillinget egyik játéksem adja ugy vissza mint wwii.Repülés hát ha HUPI után csináljátok sajna csak örá tudok hivatkozni akkor le a kalappal. -
#2470 Biztos olyan pilótát adott a gép, aki egy kis 40 kiló vaságyastul típusú, frissen bevonultatott suhanc, akinek a szervezete megsínyli a terheléseket. :) Lehet, hogy még deszkás naci és póló is volt rajta. :)