91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #2549 Gyere lobby-ra oszt megkapod ! :DDD -
#2548 csak tudnám mért nekem?:) -
kiskorúbézoltán #2547 Fókával ???!!! -
Caterpillar #2546 Ezért számolunk! -
kiskorúbézoltán #2545 "Mindegyik cigány a maga lovát dicséri." -
neuro #2544 Greatergreen és Warclouds szerverek elég erősek, azokat szerintem még egy ideig kerüld el.
Gyakorlásnak ott az offline quick mission. Állíts be 4 bombázót a saját oldaladon és próbáld azokat leszedni. Ha már jobban megy tedd át őket az ellenséges oldalra, akkor már vissza is lőnek. Utánna jöhet a vadászok elleni gyakorlás egyre hezebb AI-val. -
Caterpillar #2543 Mér reklámozol mást??
Reklámozz minket!
Kata keress minket! (42nd!) -
#2542 -
#2541 Hunyadi hadjáratot szervezünk WWII-ben -
#2540 Szerinted milyen??:) Lacchunnal szétoffolták már a WWIIonline-al az egész topicot:))) -
#2539 miféle hadjárat? -
#2538 helyes, este belehallgathatsz TS-en milyen egy igazi hadjárat :) -
#2537 Még nincs. Du. megyek vásárolni egyet, talán a ruhaboltokon kívül betévedek számtek üzletbe is... :D -
kiskorúbézoltán #2536 Ha ez a green a greatergreen akkor ne is csodálkozz az nem egy "csak kezdőknek" szerver , keresd inkább az 1.TG-seket . -
#2535 mikrofonod van már? -
#2534 a green szerveren korlátozott volt a géppark választás, és a német oldalt választottam... -
#2533 Oké, kipróbálom úgy - egyelőre offban.
Online biztos csak olyannal fogok repkedni a közeljövőben, akik tanítanak is, nem csak mögém sunnyognak és lelőnek egy jól irányzott sorozattal. -
kiskorúbézoltán #2532 Nem is kellett volna ":)" a végére a dog-ban a dolog a sunyiságról szól (mivel különösebben taktikázni nem lehet) , a dog nem lovagitorna ahol nyerő a f2f . -
neuro #2531 Ha nem ugrik vissza középre, akkor tudod "fejjel" követni az ellenséget, szóval én jobban szeretem ha nem ugrik vissza. -
kiskorúbézoltán #2530 Én csak azt a fajtát használom ami nem ugrik vissza középre , szerintem ez a legjobb . -
kiskorúbézoltán #2529 A Fóka nem biztos , hogy jó választás egy kezdőnek . SZVSZ próbáld inkább Ratával vagy végőgéppuskás Il-2-vel . -
#2528 várd meg míg lecsapnak egy másik kezdőre és akkor :) -
#2527 Azt tudom. És úgy jobb, vagy úgy, ha visszaugrik középre? -
#2526 könnyű azt mondani... -
neuro #2525 A HAT switch-et be lehet úgy állítani, hogy ne ugorjon vissza mindig középre, ha jól emlékszem az F9-el. -
#2524 akkor sunyin támadj :) -
#2523 Az már viszonylag megy. De nem akarok mindig menekülni. -
#2522 dehogynem megtanulhatsz menekülni -
#2521 grat -
#2520 Akkor ezek szerint ott sem lehet tanulni, csak agyaggalamb lövészetre járni... -
#2519 Egyébként offban újabb légi győzelmet arattam. Lelőttem egy Spitfire-t! [BÜSZKE] -
kiskorúbézoltán #2518 -
#2517 mert jó móka zöldfülűekre vadászni :) -
#2516 Mármint milyen célzóra? Amikor a kis célzókámra ráközelít? -
#2515 célzóra nem tudsz átváltani? -
#2514 Most már csak az a kérdés, hogy miért járnak ászok a green szerverre... -
#2513 Hm... Így nagyon nehéz lesz bármit is becéloznom. :( -
#2512 nekem 110-esre ez jó volt abból se látsz ki jobban -
#2511 De néha nem kell akkora szögekben elfordulni... -
#2510 nekem joy + bill, numerikus bill-en a 4-6 gomb az oldalra nézés, vagy állítsd be 2 joy gombra