91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TBalazs #2589 A5 fóka gyorsabb az összes MiG-nél 7000-ig (U változattal 3-4 ezer között kb. ua a seb, alatta fölötte jobb 7000-ig), A Lagg-oknál minden magaságon gyorsabb (series66 vált. 3-4 ezer között kb. ua a seb, alatta fölötte jobb).
Menekülés egy igen egyszerű manőver, ha beül mögéd valaki leborítasz és kb függőleges zuhanásban gyorsítasz olyan 850-ig. Ezt a sebességet a MiG-ek Laggok nem tudják elérni mert széjjelesnek :)) (nemrég vefen egy yak próbált meg követni 800 körüli zuhanásban és a torpedóként a tengerben végezte :)))
Ha kivált mögüled megpróbálsz eltávolodni és emelkedni). -
antijedi #2588 szvsz fókával csak engergiaharcot szabad erőltetni :)
ha meg energia fölényben vagy akkor már nem nehéz elmenekülni szvsz :) -
#2587 "Sehogy mert lelolek...!!!" -
#2586 Fókánál vettem észre, hogy valóban könnyű átesni vele viszont könyebb kihozni egy átesésből mint egy 109-G6-AS-t... Viszont a fókánál meg hiányzik a hirtelen nagyszögű emelkedés lehetősége:) LEgalábbis lehet én vagyok az alma, de a felfele menekülés nekem csak 109 F-2/4 vagy G-2-6-al megy def fegyverzettel a többi lomha dög hegymenetben:) Apropó manőverezési tanácsot kérnék, Fókával hogyan szaladsz el Mig-ek vagy Lagg-ok elől??? -
antijedi #2585 :DDDD -
#2584 Igaz ami igaz...neha vagyom egy jo kis R-73-asert :PPP -
antijedi #2583 kevés? max az ammo kevés, amig gyakorolsz kapcs be unlimited ammot :) -
#2582 Ezekbe a gépekbe mindig olyan kevés a fegyver.... :):( -
#2581 Nah persze az anyahajo (hopp nem is.. "Hordozo" :P)-s bulit azert varom ;) -
#2580 Hat en oszinten bevallom nem vagyok odaig erte...
Anno CFS2 megutaltta velem ... (gyatra kivitelezes...az egeszben a nyithato kabinteto ert velemit ;])
PF-ert se ugralok nagyon...
De teny a Zero egesz jo gep...Ki-84 is...csak mit keres az egy europai kezeben? :P -
#2579 Amúgy figyelitek, hogy a japcsi gépek mennyire nem kerülnek szóba? :)) -
antijedi #2578 jójó orosz gépeket anyira nemvágom :) spitfire-t is csak azért probálgattam mert ujdonság volt :D -
#2577 Azert mondom hogy pl La-5FN..eros, jol kezelheto, utokepes fegyverezete van!
Azt aztan nem nehez meg dugobol sem kihozni...altalaban a nagy motor rantja bele...
Gaz le belepsz kihuzod...van hogy nem kell neki 1 egesz fordulat..es kijon... -
antijedi #2576 jójó, nem kell felkapni a vizet :)
csak szvsz könyeb ugy gyakorlni hogy nem megy az illető állandóan dugohuzóba :) meg van pár gép amit pl dugohuzobol kurva nehéz kivenni, ha azokkal a delikvens nyom egy stall-t azt dugohuzo nem hiszem hogy kiveszi belőle harc közben :)
fókát szvsz elsőnek meg semmiképp, elég barátságtalan gép kezdőkhöz, de ez is csak szvsz :) -
#2575 En mar kifejezetten utalok nagyvasra vadaszni...
Vadszok azok johetnek...de pl egy Junkers...brrr..meg mindig egy krumpliskosar loszer kell hogy leszedd -
#2574 Szvsz a korai német gépek (Bf-109F széria), a Spitfire és a Hurricane, a La-5, a MiG-3 illetve a Buffalo és a kétfedeles gépek. Legalábbis ha a repülést nézzük. Ha le is akarsz lőni valamit (mondjuk egy tehergépet vagy egy bombázót), akkor kezd az "ágyúsokkal", Ju-87G, Yak-9P, esetleg Bf-109G-6 Mk108 gépágyúkonténerekkel :)) -
#2573 Igen?!?! De király!! -
#2572 De van..Bajerishe Motor Werk.....
Jo sok gepben van BMW motor...(Fokak)
Daimler Benz motor is van joparban....(Messzerek)
Rabasztal! -
#2571 Azzér ne öljétek meg egymást!!:) -
#2570 BMW, vagy Merci nincs? -
#2569 Ne stallozal mar nekem...aaa felbaszol..
ATESNI
Mit nehez?! Az eletben is elobb tanulja meg az novendek a dugobol valo kihozatalt, mint a loveszetet...
Megamugy sem helyes az okfejtesed! Mivel ateses nem egyenlo a dugohuzoba esessel!
(Amugy minden gepet ki lehet venni dugobol...nemelyiket meg 100meter alatti beesesnel is (pl Rata)...de ilyen szempontbol a kozepmotorosokat hanyagoljak az ujjoncok.. (P-39, P-63)) -
#2568 Viszont ott is néha vannak repüléssel problémáim.. mondjuk a pályát végig szelem fejel lefel.. egy cm a földtől:D Közbe még le is lövök vmi kis hangyát!!:D:D -
#2567 Pedig ha arról szólna a játék én lennék a prokráteres!:):) -
#2566 Nemet gepek kozul meg szerintem F-2 F-4 eseleg G-2...
De igazabol azokrol nem tudok nyilatkozni...
(Meg ma mar van annyi gep a jatekban..) -
antijedi #2565 bf42-t felejtsd el sürgősen..., tudod ez nem oylan stilusu gép ahol le lehet szálni egy tank tetejére is bármilyen géppel... :) -
antijedi #2564 ja de őket sem oylan nehéz stallba vinni és kezdőknek leg lényegesebb szvsz hogy ne tul sok krátert csináljanak a földbe :) -
#2563 Mit stallozll mar..essel szepen at :P -
#2562 Kezdonek...
Egyertelmuen valamelyik bika eros gep...
La-5 (F, FN)
La-7
Mig-3U
De talan La-5FN....eros, nagykaliberu fegyverzet..konyu repulni.. -
#2561 TS-en hol szoktatok tanyázni?! -
#2560 AHA... mondjuk sokszor van, hogy irányíthatatlan lesz a gépem!:D:D
Kicsit gyorsan szeretnék megfordulni.. kb. úgy mint a bf42-be!:D:D -
antijedi #2559 amelyik kevésbé stallozik
szvsz hurrican és spitfire (szvsz spitfire-t legkönyebb kihozni stallbol) -
#2558 Szerintettek melyik gép az aminél egy kezdő könnyen elboldogul? -
#2557 De jó neked.. ami nem akkora mint egy ház azt én lese tudom lőnni!:D:D -
#2556 Ahh.. megvettem szegény gémet azt nem nyomom!:D:D Elfelejtetem!:D:D -
kiskorúbézoltán #2555 Csak virtuálisan , a való életben még csak "rakomány" szinetet értem el . :DDD -
Caterpillar #2554
-
#2553 Hat ja bottal nyomkodja a gombokat:) -
#2552 És így repülni engedmek? -
Caterpillar #2551 még 2 óra és véged mint a botnak! -
kiskorúbézoltán #2550 Azé' bazz' mer' vak vagyok oszt melléböktem egy fél monitorral , azé' !!!
SRY ! :)