91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
antijedi #2629 2. -
#2628 mert 1.22-es patch sima sturmo hoz jelent meg ha jól emlékszem FB meg külön program... -
#2627 FB alapból 1.22 volt szóval én se értem, hogy akkor mér nem ment fel.. -
#2626 szóval röviden és tömören 2:) -
#2625 1.22 amúgy sem kellett FB-re... Ahogy én tudom.. FB az alapból nem 1.5 volt?? AEP vel 2.00 és a patchek meg 2.01 és 2.04... -
#2624 DE ha felrakom a fb-re az AEP-pot akkor ügye nem kell az AEP elött a 1.22 vagy igen?????
Szóval:
1. FB+1.22+AEP+2.01+2.04
Vagy
2. FB+AEP+2.01+2.04 -
#2623 én is
Jó éjt! -
#2622 Az il2skins-re feltöltöttem az általam kreáltat. Felraktam hozzá a psd file-t is, így változtatható a sorszám, századjelvény, légigyőzelem-piktogramok, valamint 9 különböző orr grafikát csináltam hozzá, lehet válogatni. -
#2621 Sehol:) megyek aludni:)
Jó éjt:) -
antijedi #2620 rakd ujr a egészet , lehet kavargatás sok volt neki -
#2619 Feltettem a IL2 FB+AEP+2.01-et erre véletlenül bebasztam a server pachet.. na mindegy.. erre ráhuztam a rendes clien-set. Ezek után megint megcrackeltem..
Na most ott tartok, hogy vagy timeout(ez akkor van ha 2.04-es serverre megyek), vagy ami hibát lentebb írtam(ezmeg egyértelműen akkor ha 1.22-re megyek, gondolom már inkompatibilis.).... -
#2618 TS-en hol vagytok? -
#2617 Na most már az örület kerget....
azt írja, hogy 2.04 és eg ykibaszot timeout- ír ki.... -
#2616 szoktam. Szereztem be májkrofont is, úgyhogy ma már valszeg élő csevejjel együtt fogok tanulóskodni a nagyok mellett. -
#2615 jaja... jó kifogás. -
#2614 Kata: te online szoktál játszani? -
#2613 He-he-he-he!!
Rosszat töltötem le te csunya lány!! -
#2612 Ezeket nekem is elmondták, de én nem kérdeztem ennyit vissza, hanem megcsináltam... -
#2611 Én másról beszélek.. véletlen a server clienset szedtem le.. nem érdekes.. már a clien-tet szedem.:) -
#2610 ????? Valahogy nemvágom miről beszélsz.. nekem egyetlen fájl volt amit helyére kellett tenni egy dll-t... -
#2609 jah semmi.. rosszat szedtem le!:D:D -
#2608 Vagy a server patch-et is felkell raknom? -
#2607 Ahh... feltettem mindent csak egy gondom van.. mikor feltenném a 2.04-et akkor az van, hogy ugyan úgy 2.01-et ír. Ezeket a hülye fileket be is másoltam.. vagy rossz helyre.. az első ketőtt a főkönyvtárba a másikat meg abba a mapába.. vmi paint. -
antijedi #2606 ráteheted, lehet törtel neten nyomni :D -
#2605 Mert nem szeretem a ferdítéseket:)) a fordítással nincs bajom de a ferdítéstől fáj a fejem:) -
#2604 IGen?? Miért? -
#2603 Mondjuk én nem vagyok kibékülve a magyar nyelvű FB-vel ezért angolos warez -t használok az FB meg bontatlanul ott csücsül a polcon:) -
#2602 Hát szerintem nem nagyon van itt olyan kinek eredeti az AEP... Max aki külföldről hozatott... AEP nekem is csak backup copy van... De másolt FB+AEP-re is ráteehetőkl a patchek csak a dll-t a crack könyvtárból vissza kell írni a patch után a game gyökerébe... -
#2601 Vagy rátehetem a másoltat?!?! -
#2600 Az AEP-et nem vettem meg a boltba...
Meg parázok, hogy ha a másolt AEP-et ráteszem akkor nem tudok majd gamelni neten.. -
#2599 Amúgy ti nektek is kell 2cd-t használni mindig?!
Mert egyszerűen nem tudom kiírni isoba a vincsire. -
#2598 Azért mert az 1.2 és az 1.22 nem ugyanaz...
De nem értem miért nem FB+ AEP+2.01+2.04-el játszol... -
#2597 Ezt írja: Connection attempt to remote host rejected.
Reason: Server uses a diggerent version of the game (1.2)
1.22-es a játék.. igaz full magyar! -
#2596 Mér van az, hogy nem tudok kapcsolódni????
Vmi different ről beszél itt nekem...meg 1.2.. de nekem is 1.2-es a verziom.. csak full magyar! -
#2595 Köszönöm! -
#2594 Hyperlobby -
#2593 Tényleg milyen server kereső van??! Régebben felraktam egyet.. de már elfelejtettem a nevét!:D -
#2592 Na király volt!!
Csináltam egy egyéni feladatott.. felszáltam meg minden.. mondjuk egy gépet se löttem le.. illetve már 50m volt tölem mikor elöttem felvágot egy állat és leszedte.. nagy ujjongás volt meg minden.. mondom de ügyes vagy.. na vissza a repülőtére.. gondolkozok.. mondom hoppá a leszállás oktatot nem nézztem végig ennél a géptipusnál.. hát leszállásomat kicsit elöbb fejeztem be.... :D
Ezek elött meggyakoroltam jo sokat a lövöldözést... jóó volt.. leszedtem pár gépet. Bf-109G-6 Mk108 vele. -
#2591 Kössz a jótanácsokat:)
Egyébként Seaweed módszere szimi:) biztos a kamikaze pilótákat is így oktatták:) -
#2590 Azt, hogy is??!?!