91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2671 Jah, jah ezzér nyomom én úgy... :) Pl.: felszállni meglászállni belsőböl nekem még elég zavaró!:D -
#2670 Ha keveréket állítasz, az azt jelenti, mennyi legyen a benzin/levegő aránya. Ha dús keveréket nyomsz, akkor nagyobb teljesítményt produkál a motor, de a fogyasztás is megnő.
Belső nézetből gyakorlok, érdemes a körülnézést folyamatosra állítani, hogy ne ugorjon vissza középre a tekintet, legalábbis itt lentebb azt tanácsolták, és nekem valóban bejött, könnyebben szem előtt tartom az ellent. Azért érdemes belső nézetből gyakrolni, repülni, mert az online játékokban a valósághűség miatt gyakran kikapcsolják a külső nézetet, mivel a valóságban sem szállhatsz ki a gépből körülnézni, és nem repkednek körülötted kamerák. -
#2669 Mondjuk én a bf vmilyen 6-os géppel repülök.
Meg az is kurvára tetszik a játékba, hogy belehet kapcsolni a lámpákat megilyenek. Belső műszer falat. :)
Viszont azt nem tudom, hogy nézzegetem a billentyű kiosztást és vannak olyanok, hogy benzin sürités meg mit tom én... Ezek mire jók????
-
#2668 Mhh és te közbe végig belső nézzetbe vagy????
Tudod abba ahogy online lehet játszani.. láttod a kezelő pultot meg mit tom én. Max. közelíteni tudsz a célkeresztel.. mondjuk én mindig azzal szopom be, hogy az enemy mögé megyek. Aztán orrba lönnek és már a motor üzemképtelen. Meg ha föléjük megyek nem igazán érzem, hogy-hogy vannak alattam:D.. vmikor nyomok egy zuhanot azt elmegyek elöttük. -
#2667 oldalról támadom a bombázó köteléket, úgy csak a hozzám közelebb eső gép tud lőni rám. Az első ráhúzásnál igyekszem a felső lövésztorony környékét lőni, ha sikerül likvidálni, akkor oldalról-felülről annyiszor tudok lecsapni, ahányszor kedvem szottyan. -
#2666 Hogy tarálsz? Mi a taktikád?
És mivel zuzzod őket? -
#2665 Kinek nekem????
FEnt van minden!! -
#2664 Kettes köteléket nekem is sikerült ledarálnom. De a 3 madárból már csak úgy ömlik felém a skuló a tornyokból: egyszerre 4-5-ből is. De akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem nem megy. :) -
antijedi #2663 b17esek ellen B&Z kell :) 650nel robogsz feléjük elég ritkán találnak el, és mivel lomha dögök van időd ujra magaságot emg sebeséget nyerni majd köv rohamhoz :) -
#2662 JA a hangkártyám meg megint beragadt.. alleluja... Nem tudom kihozni az EAX-ból ujratelepíteni meg nincs kedvem... -
#2661 F-2 vel 2 B 17-es semmi gond 4- szr 5 ször egymás után is megy de a 3 B 17-es már túlságosan körbeveszi egymást:) Azzal nem megy neem sem sajna:( -
#2660 nem bírok 3 B-17-essel... :/ -
#2659 Nekem is.... -
neuro #2658 Ja én is belső hálón vagyok és onnan megyek ki proxin keresztül... lehet észreveszi és automatikusan kikapcsolja ezt az opciót, vagy pedig azt érzékeli, hogy statikus ip-m van és már nem is ajánlja fel, hogy beírjam. -
#2657 Akkor viszont tuti azert mert en belso halorol nyomatom (NAT).
(Neuro neked nem igy megy?) -
TBalazs #2656 Nekem viszont még most is kiírja az IP-t, kezdettől fogva kiírta (amikor fölrakom akkor nem, amint csatlakozom v.hová megjeleni az IP cím), és nem magyar ilem van.
Csak akkor zavaró ha IP alapján akarok csatlakozni v.hova, mert akkor át kell állítani defaultról. -
#2655 De tutira emlekszem hogy vekem is volt ilyen valamikor...szal akkor sima IL2(?!)... -
neuro #2654 Nekem a legelső FB óta ilyen "ip mentes" a setup. -
#2653 De lehet nem is FB hanem sima IL2...a fene se emlekszik mar mikor, olyan regen volt az... -
#2652 Nincs fent neki a patchek meg az AEP azert ilyen "regi" a setup. -
neuro #2651 Tudtam én, hogy valami nincs rendben a magyar verzióval. Nekem ilyen a setup képernyő:
IP sehol...
"gépábra" az eddigi legjobb fordítás amit láttam :) -
#2650 höhhö:) Én lenni tanuló és kísérletezési fázisban:) Nem igazán vagyok ütőképes ellenfél online:) offline gyakorolok de nem sok időm van szal lassan haladok csak:) -
#2649 Az, hogy nálad mi van kit érdekkel?! :D:D
Ez van nálam....
Csak viccelek...........
Szvsz azért mert az enyém vmi új versios.... Alapból 1.22 patch van rajt.
Ma írtjuk egymást? -
#2648 Hát nálam ilyen nincs.... -
#2647 -
#2646 -
#2645 ott nálam max portot kellett beállítani meg kapcsolat típusát... még mindig nem tudom milyen Ip a bajod:) -
#2644 Start>>.....blablabal>> il 2>> beállítások>> network -
#2643 még mindig nálam van csak sötétség, hogy nem tu8dom miről bezélsz??? Milyen IP??? -
#2642 mindennel.. de maga a játék rossz ip vel akart csatlakozni! -
neuro #2641 nem hyperlobby-val próbáltad? -
#2640 Az ip-t kellet átállítani a game-be!:D:D -
neuro #2639 tűzfal?
vagy csak rossz szereveren próbálkozol... -
#2638 Így is mikor serverre megyek timeout-ot ír ki! -
#2637 Na most megint újra teszem így:
FB+AEP+2.04+2.04 és a dll bemásolom a főkönyvtárba.. szóval crackelek -
neuro #2636 "su 25" ?? -
#2635 így csináltam... -
end #2634 nem rossz amugy a su 25 se csak vastag a célkereszt:D -
end #2633 install- il-2- win rar- extract to -kiválaszt il-2 program -ok -
#2632 uninstall töröld ki a játék könyvtárát aztán reinstall FB install rá AEP aztán engedd rá a 2.01+2.04et...