91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Caterpillar #2749 Tekintettel a modemesekre csak linkek:
La-7
La7_ v.2 -
neuro #2748 CM a legjobb :) -
#2747 Szinte csak azt. Múltkor csináltam meg a CM HQ-t is... -
neuro #2746 Szoktál játszani Combat Mission-t is? -
neuro #2745 hu de meleg az a kisgazdás fehér messzer :) -
#2744 -
#2743 Szép lassan teszegetem föl a képeket... -
#2742 -
#2741 aztán muti is meg! -
#2740 Ertettem! Kerek engedelyt lelepni! -
#2739 Hehehe. Csinos!
Ha lesz erőm ismét felrakni Il-2-t, majd összeütök valami normális skint, nem csak ilyen fun-t. Télleg...
Nekem van egy rakás Il-2-s képem.
Pl. olyanok, amikor a torony hibájából összemegy egy Junkers meg egy Bf-109. Meg pár szép, háttérnek is beillő...
Fölrakom valahová. -
#2738 az is jó -
#2737 Tudtommal az az 1944-es... -
#2736 Eddig is a D-ről volt szó, szívem. -
#2735 Még nincs. Csata közben nincs időm printscreent nyomogatni, mert akkor átesés közbeni, földbecsapódás közbeni képek lennének. :D -
#2734 P-51D bol aranyoskam! A P-51B bol csak 4db!! -
#2733 csata közbeni kép nincs? -
#2732 (lásd galériám) -
#2731 nekem is van saját skinem a Mustangra. Magyar Messer Bf109-es festése van, puma századjellel, és felirat a farkán: "ellened a te dolgaiddal", a győzelmi tokenek meg piros szívek. :) Eredetileg yankies sux! felirat került volna a gépre, de ezt túl merésznek ítéltem online játékhoz, nem akartam politikai balhét miatta. :) -
#2730 ez már sátánizmus, máglyahalál jár érte -
#2729 Megtaláltam a kicsikét. :-)
Nem akarom szétbarmolni képekkel a fórumot, úgyhogy csak belinkelem, akit érdekel.
Emitten e' -
#2728 Nekem is volt ilyen, azzal a különbséggel, hogy én csak azt vettem észre, hogy nagyon rezonál a gép, mikor földet ért. ...majd észrevettem a Gears:damaged feliratot... na, mondom, képben vagyok. -
#2727 -
#2726 Berepülni egy egész staffel messzerbe velük, woohooo. Nem látni semmit a zöld nyomjelzőktől, a német technika meg csak úgy potyog alá... -
#2725 az jóóó én is szoktam ki-84 el (ez a kedvencem :P) volt hogy unlimmited ammoval 8 b-17 szedtem le egymásutánban :) azért nem többet mert a többiek rámszoltak hogy haggyak nekik is valamit :D (na eeeez nagyképüség volt :DDD) -
#2724 Ha meglenne, én is mennék, és volt is egy gyönyörű sajátkezni Me262 skinem...
Tiszta fehér, függőleges vezérsík baloldal vörös Biohazard-jel, jobboldalt Kisgazdapárt-logo, bal szárnytető sugárveszély-kör, alul smiley. Nagyon patt kis járgány volt... Ja, hajtóműfelirat: "Made in Russia" -
#2723 Első leszállási kísérletemnél Mustanggal kb. 450-nél engedtem ki a futókat, és elképedve láttam, hogy azok leváltak a gépről, és a kifutó elején maradtak... :D -
pedrohsi #2722 imádom a TB-3, a legjobb vadász a játékban:) -
#2721 de azért nagyképűsködök kicsit zöldfűlű létemre :D offban leszedtem már két B-17-est kötelékben, és egy Spitfire-t, igaz csak "average" képzettségű pilótát tettem bele... :) Természetesen többször megismételtem ezeket a "bevetéseket", hogy ne a véletlen legyen a döntő. -
pedrohsi #2720 ez nem gond, ilyet én is tudok és feltűnően gyakran művelem VEF-en:P -
#2719 Bedig TB-vel zuhanóbombázni nagyon buli. Úgy 1000 méter talán 250-60-as sebesség környékén már potyog le róla a technika. Aztán jönnek a szárnyak... -
#2718 akárcsak én 2 honnappal ezelött :)))))) -
#2717 oks várlak :P a "balek" szót meg felejtsd el senki nem ugy születik hogy überül tud repülni :) én is elég béna vagyok még :) -
#2716 megmondom mit tudok: átesni minden kanyarban, földhöz kenődni ha kell ha nem, illetve ellőni a lőszerkészletet a levegőbe. :) -
#2715 ó, még elég balek vagyok, főleg éles helyzetben! :)
De majd estefelé megyek, ha hazaértem (du. dolgom van), már ígértem. Leszek TS-en is. -
pedrohsi #2714 énisénis lol
de most tényleg, megnézném mit tudsz -
#2713 csak Mustanggal és 7000 méterről. Kb. 810-ig gyorsult, és remegett, úgyhogy onnan nem erőltettem tovább, hanem szépen kihúztam egyenesbe. -
#2712 kata nem akarsz jönni egy kis gyaksira? jöhetsz mustangala is :) kiváncsi vagyok::P -
#2711 Ezt imádom. ...mikor keverem. Jó, mondjuk nem annyira számolni szoktam a torkolattüzeket. A Hurricane muzsikál 2+4-gyel?
Télleg!
Próbáltátok már 10000-ről a zuhanórepülést TB-3-mal? -
neuro #2710 13:50-13:50 pont egyszerre írtuk :)