91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Caterpillar
    Tekintettel a modemesekre csak linkek:
    La-7
    La7_ v.2
  • neuro
    CM a legjobb :)
  • PrasCo
    Szinte csak azt. Múltkor csináltam meg a CM HQ-t is...
  • neuro
    Szoktál játszani Combat Mission-t is?
  • neuro
    hu de meleg az a kisgazdás fehér messzer :)
  • Seaweed
  • PrasCo
    Szép lassan teszegetem föl a képeket...
  • Kata
  • Kata
    aztán muti is meg!
  • Seaweed
    Ertettem! Kerek engedelyt lelepni!
  • PrasCo
    Hehehe. Csinos!
    Ha lesz erőm ismét felrakni Il-2-t, majd összeütök valami normális skint, nem csak ilyen fun-t. Télleg...
    Nekem van egy rakás Il-2-s képem.
    Pl. olyanok, amikor a torony hibájából összemegy egy Junkers meg egy Bf-109. Meg pár szép, háttérnek is beillő...
    Fölrakom valahová.
  • Punkerwork
    az is jó
  • Kata
    Tudtommal az az 1944-es...
  • Kata
    Eddig is a D-ről volt szó, szívem.
  • Kata
    Még nincs. Csata közben nincs időm printscreent nyomogatni, mert akkor átesés közbeni, földbecsapódás közbeni képek lennének. :D
  • Seaweed
    P-51D bol aranyoskam! A P-51B bol csak 4db!!
  • Punkerwork
    csata közbeni kép nincs?
  • Kata
    (lásd galériám)
  • Kata
    nekem is van saját skinem a Mustangra. Magyar Messer Bf109-es festése van, puma századjellel, és felirat a farkán: "ellened a te dolgaiddal", a győzelmi tokenek meg piros szívek. :) Eredetileg yankies sux! felirat került volna a gépre, de ezt túl merésznek ítéltem online játékhoz, nem akartam politikai balhét miatta. :)
  • Punkerwork
    ez már sátánizmus, máglyahalál jár érte
  • PrasCo
    Megtaláltam a kicsikét. :-)
    Nem akarom szétbarmolni képekkel a fórumot, úgyhogy csak belinkelem, akit érdekel.
    Emitten e'
  • PrasCo
    Nekem is volt ilyen, azzal a különbséggel, hogy én csak azt vettem észre, hogy nagyon rezonál a gép, mikor földet ért. ...majd észrevettem a Gears:damaged feliratot... na, mondom, képben vagyok.
  • Kata
  • PrasCo
    Berepülni egy egész staffel messzerbe velük, woohooo. Nem látni semmit a zöld nyomjelzőktől, a német technika meg csak úgy potyog alá...
  • Negwar
    az jóóó én is szoktam ki-84 el (ez a kedvencem :P) volt hogy unlimmited ammoval 8 b-17 szedtem le egymásutánban :) azért nem többet mert a többiek rámszoltak hogy haggyak nekik is valamit :D (na eeeez nagyképüség volt :DDD)
  • PrasCo
    Ha meglenne, én is mennék, és volt is egy gyönyörű sajátkezni Me262 skinem...
    Tiszta fehér, függőleges vezérsík baloldal vörös Biohazard-jel, jobboldalt Kisgazdapárt-logo, bal szárnytető sugárveszély-kör, alul smiley. Nagyon patt kis járgány volt... Ja, hajtóműfelirat: "Made in Russia"
  • Kata
    Első leszállási kísérletemnél Mustanggal kb. 450-nél engedtem ki a futókat, és elképedve láttam, hogy azok leváltak a gépről, és a kifutó elején maradtak... :D
  • pedrohsi
    imádom a TB-3, a legjobb vadász a játékban:)
  • Kata
    de azért nagyképűsködök kicsit zöldfűlű létemre :D offban leszedtem már két B-17-est kötelékben, és egy Spitfire-t, igaz csak "average" képzettségű pilótát tettem bele... :) Természetesen többször megismételtem ezeket a "bevetéseket", hogy ne a véletlen legyen a döntő.
  • pedrohsi
    ez nem gond, ilyet én is tudok és feltűnően gyakran művelem VEF-en:P
  • PrasCo
    Bedig TB-vel zuhanóbombázni nagyon buli. Úgy 1000 méter talán 250-60-as sebesség környékén már potyog le róla a technika. Aztán jönnek a szárnyak...
  • Negwar
    akárcsak én 2 honnappal ezelött :))))))
  • Negwar
    oks várlak :P a "balek" szót meg felejtsd el senki nem ugy születik hogy überül tud repülni :) én is elég béna vagyok még :)
  • Kata
    megmondom mit tudok: átesni minden kanyarban, földhöz kenődni ha kell ha nem, illetve ellőni a lőszerkészletet a levegőbe. :)
  • Kata
    ó, még elég balek vagyok, főleg éles helyzetben! :)
    De majd estefelé megyek, ha hazaértem (du. dolgom van), már ígértem. Leszek TS-en is.
  • pedrohsi
    énisénis lol
    de most tényleg, megnézném mit tudsz
  • Kata
    csak Mustanggal és 7000 méterről. Kb. 810-ig gyorsult, és remegett, úgyhogy onnan nem erőltettem tovább, hanem szépen kihúztam egyenesbe.
  • Negwar
    kata nem akarsz jönni egy kis gyaksira? jöhetsz mustangala is :) kiváncsi vagyok::P
  • PrasCo
    Ezt imádom. ...mikor keverem. Jó, mondjuk nem annyira számolni szoktam a torkolattüzeket. A Hurricane muzsikál 2+4-gyel?

Télleg!
    Próbáltátok már 10000-ről a zuhanórepülést TB-3-mal?
  • neuro
    13:50-13:50 pont egyszerre írtuk :)