91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nemcso
    Csinálj egy repülős idegenlégiót : géptípustól függetlenül, bárki jelentkezhet bele.
  • end
  • end
    lock on igen mig-29:DD
  • Kata
    Tudom, láttam a "vodkapusztítók" oldalát, és hogy ők Lock On-ban utaznak. :)
  • Reaper
    Mi pl. a másik oldalon repülünk, igaz hogy elég ritkán(bár mostanában viszonylag sokszor), mivel a fő profilunk kicsit komolyabb madarakból áll, ld. Lock On:-D
  • Kata
    Mondjuk elég gáz, hogy ahány magyar század van, az mind a tengelyhatalmak gépeit repülik, így ha én Mustanggal akarok repdesni, akkor majd át kell jelentkeznem valami külföldi századba, vagy csinálok egy egyszemélyes kommandót. :D
    A pumák, a dongók és ricsiék is ragaszkodnak a vadászoknál a bf109 és fw190 gépekhez. Megértem a ragaszkodást a történelmi hűséghez, bár láttam Me262-t is repülnek néhol. Ennyi erővel szerintem beleférne a Spitfire és a Mustang is, mert azok mint zsákmányolt gép még mindig hitelesebbek, mint a Me262-es magyar felségjelzéssel... Ez csak magánvélemény, nem akarok senkit és semmit megváltoztatni, pusztán észrevétel.
    Tegnap bf109-el kellett volna szint-repülést végrehajtanom, ami inkább döglött kacsa vergődésére hajazott. :) Lehet, ha végzek a kiképzéssel, új századot kell alapítanom, ahol mindegy a géptípus?... ;)
  • Kata
    Tegnap felvettek kadétnak Ricsiékhez. Bár elég bénán repültem, de remélem majd jól megtanítanak. :)
  • Caterpillar
    Reaper erre csak annyit ,hogy NO COMMENT...
  • Reaper
    Na Kata, ász vagy már?
  • Seaweed
    De tudod mit? Menjel aztan "katapultalgassal" IL2-ben (ROTFL), es csodalkozzal...
    Ahelyett, hogy megtanulnal harcolni rendesen...
    (hazafele lelovik..pfff....LOL)
  • Seaweed
    Hat te hulye vagy..az szent.. +779
  • Tikal #2778
  • antijedi
    reakció idő rulz :D
  • Tikal #2776
    ez most komoly? :DDDDDDD
    egy ilyen lényegtelen dolgon rágodtál én viszont választ nem kaptam, csupán egy helyesbitést...aminek értelme sem volt. :DD
  • neuro
    Tudom, de ez minden század magánügye és csak a CO adhatja meg.
  • Adi
    És te tudod a jelszót? Vagy nincs olyan, hogy van egy public jelszó aki beléphet oda?,
  • antijedi
    hát őőő igen :D
  • Bucser
    Érted már miért játszok inkább másolt angollal és nem ferdített magyarral?:)
  • neuro
    :)
  • antijedi
    gépábra, juj, magyar forditás rulzik :D
  • neuro
    Akinél be van kapcsolva a gépábra az látni fogja
  • Adi
    JAh igen.. a gépábra letöltése!:D:D
  • Bucser
    Igen elvileg a skineket áttölti másoknak is... De szóljatok, ha tévedek:)
  • Adi
    Még vmi!
    Ha én csinálok egy saját készítésű skint akkor azt látják mások is?!
    Mert pl: van egy autós játék a LFS abba ha csinálsz magadnak azt csak te láttod!
  • neuro
    http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/index.php?page=tsdata&PHPSESSID=a277ee83052ae19ccb255f043b221967

de minden századnak saját csatornája van, amihez tudni kell a jelszót...
  • Adi
    Csináltál egy mintát.... én tudom, hogy csináltad!:D:D
  • Adi
    Na most megkérdezem huszadszor TS-en hol szoktatok lenni?
    Másik: melyik serveren.
    Még egy: A végtelen ammo-t hol tudom beállítani?!
  • PrasCo
    Csak az a mustárgáz, hogy nincs fönn az effbém.
  • neuro
    Hurri MkIIc négy darab 20-as Hispanoval mégicsak jobb mint a Gladiátor...
  • Caterpillar
    Igaz saját készítés ,de nem tudom ,hogyan csináltam a függőleges "vonalakat" a képre! (régen csináltam és Photoshop 8 -ban nem találtam ilyet...):DD
  • Caterpillar
    Leszünk szerintem többen is!
    Hát mit mondjak a hurri sem jobb... :))
    Ááá én Intruderrel coop -ot még "véletlenül" lelövöm!
  • neuro
    Gyertek mind a ketten aztán nyomunk hármasban coop-ot. A multkori sivatagost is kijavítottam, már nem kell Gladiátorral szenvedni, van helyette Hurricane.
  • neuro
    Köszi a linket! :)
  • Caterpillar
    Hmmm...
    Ismerős nekem ez valahonnan... :DD
    Akár az is lehet csak elöbb lerendezem Intrudert! :D
  • Caterpillar
    Nem nem az!
  • PrasCo
    Nem akarom teleoffolni a topicot, Itt elvileg megtalálod az elérhetőségeinket, annyi CM-est szállítok neked kipróbálásra, amennyi csak jólesik.
  • neuro
    Este egy kis coop? :)

• PrasCo
    Csinos! A második viszont nemhogy csinos, hanem csodaszép! ;)
    Én is megpakoltam most a galériát, de az nem nyújt ilyen vizuális orgazmust. ;) Másodikat be is teszem háttérnek, ha nem jogvédett...
  • neuro
    Egyszer játszhatnánk multiban. Kíváncsi vagyok milyen lehet...
  • PrasCo
    Ez alapigazság, tény, axióma, tizenegyedik parancsolat!