91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2789 Csinálj egy repülős idegenlégiót : géptípustól függetlenül, bárki jelentkezhet bele. -
end #2788 -
end #2787 lock on igen mig-29:DD -
#2786 Tudom, láttam a "vodkapusztítók" oldalát, és hogy ők Lock On-ban utaznak. :) -
#2785 Mi pl. a másik oldalon repülünk, igaz hogy elég ritkán(bár mostanában viszonylag sokszor), mivel a fő profilunk kicsit komolyabb madarakból áll, ld. Lock On:-D -
#2784 Mondjuk elég gáz, hogy ahány magyar század van, az mind a tengelyhatalmak gépeit repülik, így ha én Mustanggal akarok repdesni, akkor majd át kell jelentkeznem valami külföldi századba, vagy csinálok egy egyszemélyes kommandót. :D
A pumák, a dongók és ricsiék is ragaszkodnak a vadászoknál a bf109 és fw190 gépekhez. Megértem a ragaszkodást a történelmi hűséghez, bár láttam Me262-t is repülnek néhol. Ennyi erővel szerintem beleférne a Spitfire és a Mustang is, mert azok mint zsákmányolt gép még mindig hitelesebbek, mint a Me262-es magyar felségjelzéssel... Ez csak magánvélemény, nem akarok senkit és semmit megváltoztatni, pusztán észrevétel.
Tegnap bf109-el kellett volna szint-repülést végrehajtanom, ami inkább döglött kacsa vergődésére hajazott. :) Lehet, ha végzek a kiképzéssel, új századot kell alapítanom, ahol mindegy a géptípus?... ;) -
#2783 Tegnap felvettek kadétnak Ricsiékhez. Bár elég bénán repültem, de remélem majd jól megtanítanak. :) -
Caterpillar #2782 Reaper erre csak annyit ,hogy NO COMMENT... -
#2781 Na Kata, ász vagy már? -
#2780 De tudod mit? Menjel aztan "katapultalgassal" IL2-ben (ROTFL), es csodalkozzal...
Ahelyett, hogy megtanulnal harcolni rendesen...
(hazafele lelovik..pfff....LOL) -
#2779 Hat te hulye vagy..az szent.. +779 -
#2778 -
antijedi #2777 reakció idő rulz :D -
#2776 ez most komoly? :DDDDDDD
egy ilyen lényegtelen dolgon rágodtál én viszont választ nem kaptam, csupán egy helyesbitést...aminek értelme sem volt. :DD -
neuro #2775 Tudom, de ez minden század magánügye és csak a CO adhatja meg. -
#2774 És te tudod a jelszót? Vagy nincs olyan, hogy van egy public jelszó aki beléphet oda?, -
antijedi #2773 hát őőő igen :D -
#2772 Érted már miért játszok inkább másolt angollal és nem ferdített magyarral?:) -
neuro #2771 :) -
antijedi #2770 gépábra, juj, magyar forditás rulzik :D -
neuro #2769 Akinél be van kapcsolva a gépábra az látni fogja -
#2768 JAh igen.. a gépábra letöltése!:D:D -
#2767 Igen elvileg a skineket áttölti másoknak is... De szóljatok, ha tévedek:) -
#2766 Még vmi!
Ha én csinálok egy saját készítésű skint akkor azt látják mások is?!
Mert pl: van egy autós játék a LFS abba ha csinálsz magadnak azt csak te láttod! -
neuro #2765 http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/index.php?page=tsdata&PHPSESSID=a277ee83052ae19ccb255f043b221967
de minden századnak saját csatornája van, amihez tudni kell a jelszót... -
#2764 Csináltál egy mintát.... én tudom, hogy csináltad!:D:D -
#2763 Na most megkérdezem huszadszor TS-en hol szoktatok lenni?
Másik: melyik serveren.
Még egy: A végtelen ammo-t hol tudom beállítani?! -
#2762 Csak az a mustárgáz, hogy nincs fönn az effbém. -
neuro #2761 Hurri MkIIc négy darab 20-as Hispanoval mégicsak jobb mint a Gladiátor... -
Caterpillar #2760 Igaz saját készítés ,de nem tudom ,hogyan csináltam a függőleges "vonalakat" a képre! (régen csináltam és Photoshop 8 -ban nem találtam ilyet...):DD -
Caterpillar #2759 Leszünk szerintem többen is!
Hát mit mondjak a hurri sem jobb... :))
Ááá én Intruderrel coop -ot még "véletlenül" lelövöm! -
neuro #2758 Gyertek mind a ketten aztán nyomunk hármasban coop-ot. A multkori sivatagost is kijavítottam, már nem kell Gladiátorral szenvedni, van helyette Hurricane. -
neuro #2757 Köszi a linket! :) -
Caterpillar #2756 Hmmm...
Ismerős nekem ez valahonnan... :DD
Akár az is lehet csak elöbb lerendezem Intrudert! :D -
Caterpillar #2755 ™ Nem nem az! -
#2754 Nem akarom teleoffolni a topicot, Itt elvileg megtalálod az elérhetőségeinket, annyi CM-est szállítok neked kipróbálásra, amennyi csak jólesik. -
neuro #2753 Este egy kis coop? :)
-
#2752 Csinos! A második viszont nemhogy csinos, hanem csodaszép! ;)
Én is megpakoltam most a galériát, de az nem nyújt ilyen vizuális orgazmust. ;) Másodikat be is teszem háttérnek, ha nem jogvédett... -
neuro #2751 Egyszer játszhatnánk multiban. Kíváncsi vagyok milyen lehet... -
#2750 Ez alapigazság, tény, axióma, tizenegyedik parancsolat!