91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2829 neuro, az igényes. -
#2828 -
neuro #2827 nem csinálok logót, én ezzel emelkedek ki a többség közül -
#2826 ha VIP vagy akkor nagyobb nick-et csinálhatsz, alapból 120*20 és 8k a méret a VIP 150*25 és 16k (aszem) -
#2825 Jajaj! Már Látom amint Neuro nekiugrik és 10 perc kemény munka után visszatér egy mindenki logóját megalázó szerzeménnyel...:))))))) -
neuro #2824 aha. köszi az infot :) -
#2823 Köszi a pontos felvilágosítást! Már kezdtem megilyedni:) -
#2822 nem kell érte fizetni, csak megcsinálni magadnak vagy logoműhelyben kérni, a VIP tagságért kell fizetni. -
#2821 Ja "nick képed" című beállítás.... nem ír semmit, hogy fizessek... -
#2820 Tévedsz ezt a beállításodnál kell beállítani. Vagy ezért fizetni kell Én még semmit sem fizettem... na most belekavartál... -
neuro #2819 Soha nem küldenék azért emelt díjjas sms-t, hogy villogósan lássam viszont a nevem :) -
#2818 THX! 2 perc volt csak...:) De gondolom neked már készül az extravagány új logód.... -
neuro #2817 hu intruder milyen helyes kis logód van :) -
#2816 Ja végre nem kéne egyedül harcba vonulnunk -
#2815 Engem erdekelne a dolog, bar nemtom mennyi ido jutna ra ,mert mas jatekkal foglalkozok epp. Repulni tobbnyire tudok, bar a full realisticet csak nemreg kezdtem el, hozza kell szokni a rohadt zavaro cockpithez. -
#2814 ellenem zendülnének -
#2813 A repülési probléma megoldható lenne, azt hiszem :
Ha zendülést szítasz, akkor repülsz ! -
#2812 én nem jelentkezekmert:
1 nincs még meg a game
2 nem tudok repülni
3 nagyon gyorsan zendülés lenne :) -
#2811 Dehogy!
Nah, akkor ha valaki ötletet lát a dologban, jelentkezzen priviben parancsnoknak. :) -
#2810 Pedíg lehetne : Pink Geronimo / P-40M -
#2809 így legalább nem lesz kötelező rózsaszín gépekkel röpködni :) -
#2808 szerintem meg korrekt. :P -
#2807 rossz hozzáállás -
#2806 De én nem vagyok parancsnok típus, meg nem is értek ilyen század szervezéséhez, harmadsorban nekem tudásom alapján még a kadétok közt a helyem. -
#2805 ha fegyelmezett vagy akkor csináld te -
#2804 nem hisztis és makacs ? -
#2803 Nagyon jól viselem. Szófogadó, fegyelmezett típus vagyok. :) -
#2802 mennyire viseled el ha megmondják mit csinálj? -
#2801 Kérek egy önkéntes parancsnokot! :) -
#2800 Nem parancsnok akarok lenni, csak Mustanggal repülni. Ott ugyanolyan kadétnak számítanék, mint bárhol. :)
Na, ha valaki érez hajlandóságot és megszervezi az egészet, a teljes weboldalt megcsináltatom. -
Caterpillar #2799 Végre lesz egy legalább félig-szövetséges század is... -
#2798 Akkor szerintem csapj a lovak közé és még parancsnok is lehetsz! -
#2797 Ha valaki kitalál és kidolgoz egy ilyen magyar légiószázadot, akkor a weblapot ingyen megcsináltatom hozzá egy ismerősömmel. :) -
#2796 szerintem minden klán élvezné azt ha megnézhetnék ugyanolyan gépekkel mit tudnak egymás ellen -
neuro #2795 Idegenlégiós századok voltak mindenfelé a háborúban. Kínában a Flying Tigers, Oroszországban a Normandie Niemen, Angliában az Eagle Squadron, a spanyol polgárháborúban pedig többek között a Kondor Légió. -
#2794 Zsoldos katonak - ez tetszik !!!! -
#2793 Már ott repül:) -
pedrohsi #2792 jut eszembe, repülj a ricsikkel, megéri, náluk jobb század nincs, ha tanulásról van szó -
#2791 Nem rossz ötlet. -
pedrohsi #2790 Kata, mi nem csak azért repülünk kizárólag német gépekkel, mert azokat szeretjük, hanem mert század szinten egyedül az online háborúnak van értelme, és ott nem válogathatunk a gépek között:)
Erre egy megoldás van, ha érdekel írj priviben:)