91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bazza
    Hogy lehet csökkenteni a joy érzékenységét?
  • TBalazs
    Hát nemtudom, ne tudd meg néha mennyit kellett könyörögni, hogy változtassanak meg végre valamit.

Heti fejlesztési update, naja még jóhogy reklámozzák a saját cuccukat :))
  • arty
    igy az ubis forumot nézegetve, példaérteékü, mennyire a rajongokkal "együtt" készülnek a maddox repszimek... heti fejlesztési updatek, mit szeretnétek topikok... nem is nagyon tudok hasonlórol, talán csak az itt az SGn készülő buggy...

na, nem vagyok nagy il2 fan, csak pár missziot repültem, de ez nagyon szimpi volt, ahogy a hozzászolások linkjei között guberáltam ...
  • Seaweed
    Track IR-hez? ..es ez hogy jon a manualis nezelodeshez?
  • Bucser
    Nem hülye vagyok csak tényleg nem vágom ezeket a szakszavakat:)
  • Bucser
    És az micsoda??? Valami csít???
  • 42nd Intruder
    Egyébbként readme-be beleolvasva TrackIr használókat említettek...
  • Seaweed
    Hat nem tudom, en tellejesn jol megvagyok a HAT-al "tekert" fejjel(aszem 25°-onkent), es egyaltalan nem ugrik vissza kozepre ..ezt nem is tudom honnan vettek eggyesek...
  • Bucser
    jahh:) Nekem ilyen gondom nincs:) Akkor valószínű, hogy ezért nem is tűnt fel ez a dolog:)
  • Seaweed
    Uhum tom..en kezdetektol opengl alatt jatszottam vele.
  • 42nd Intruder
    Azt, hogy mikor körbenézel akkor a pilóta egyfolytában odanéz, nem ugrik vissza előre.
  • PLackó
    semmit sztem
  • Bucser
    Miért F9-re mit csinál a program?????
  • koppim
    Lehet, hogy tudtok róla, van egy programocska a pumák oldalán NewView néven (Letöltések közt), amivel a fejforgatást sokkal jobban lehet használni. Olyan mint mikor a játékban bekapcsoljuk az F9 et, de ez addig megy míg elnem engedem a kapcsolót.
    Nekem nagyon tetszik.
    Próbáljátok ki.
  • PLackó
    :DDDDDDDD
  • Bucser
    Én örülök, hogy lyuk van a seggemen nemhogy 20 FPS-en vitatkozzak....
  • PLackó
    hi.
  • kiskorúbézoltán #2972
    Micsoda problémáitok vannak ! :DDD
  • [NST]Cifu
    Nem. Excelenten játszottam D3D-ben (16xAF, 4xAA), olyan 50-60FPS átlaggal.

Azt elfelejtettem leírni, hogy a lenti eredmények OpenGL módban értendőek (ugye Perfect csak OGL alatt van...).
  • Seaweed
    Ertem..most akkor eddig 43FPS-el vagy 8FPS-el jatszottal?
  • [NST]Cifu
    Azt nem tudom, mert olyat nem teszteltem. :)
    Ezért nem nem akarom visszarakni a 4.7-et. :))
  • Seaweed
    De nem fogtad mit akrtam ebbol kihozni!
    Mekkora a kulombseg az uj drivernel a csillivillik nelkul?
  • Seaweed
    Hat reszemrol ez nem izgat..kabinbol ugyse latok sokat a kulsobol..oleg ha mogotte vagyok..ott aztan tenyleg nem erdekel..
    De vegulis jogos..tudom milyen az..
    733cerka Gef3mx 64mega ..es olyan Aniso meg elsimitas van Xbox-on hogy az ember "beszraik" neha tenyleg..
    (pl PGR2)(es mindez PAL felbontasan ami valami 400 pixel...ugy nez ki mintha PC-n 1600-ban lenne az egesz..)
  • [NST]Cifu
    Megbocsáss, de ha van megfelelő FPS, akkor a látványvilág sem mindegy. Az AF mondjuk repülős játéknál kevésbé látszik, de AA elég szépen eltüntetni a recéket (amik eléggé látszanak pl. az antennákon).
    Mondjuk az AA egy tipikusan olyan dolog, hogy mindenki mondogatja, hogy így nem lát különbséget, úgy nem lát különbséget, de ha két hétig bekapcsolt AA mellett játszik, és utána kikapcsolja, bizony meg fogja érezni a hiányát, hogy az élek nincsenek szépen "eldolgozva", hanem recések... Tapasztalat :))

Márpedig az engem ingencsak feldobott, hogy ezek után a Perfect részletesség is játszhatóvá válik, imádok tenger felett repülni így... :))
  • Seaweed
    Jah meg nem irtam hogy Cat 4.4 !!!!
  • Seaweed
    6=16
  • Seaweed
    Hat nem tudom...szerintem mindenert a "6xAF, 4xAA." felelos! "Harcore" szinten nem az a lenyeg hogy hogy nez ki hanem hogy legyen sok FPS...
    Jo lenne tudni hogy ezek a csillivilli hulyesegek (Aniso, meg elsimitas), nelkul mondjuk menyi a sebesseg novekedes!

Akkor csak az enyem, ugy emlekbol csillivillik nelkul:

IL-2FB/AEP - exelent beallitasokkal jatszom 1024-en! (semmi elsimitas meg aniso, mint mondottam)
    ...es folymatos 80-100FPS..ha az eget nezem akkor 150-160FPS..(utobbi igaz mar 3000 meter korul is)
    Persze ez csak akkor ha kikapcsolom vsync-et..de ezt be szoktam kapcsolva hagyni mert amugy neha a sync nelkul ugye szeteshet egy ezredmasodpercre a kep (aki ismeri az dolgot tudja mirol beszelek..mashogy nem tudom elmondani..)
    ..es igy szinte folyamatos 80-85FPS-t (85Hz) produkal a game..
    Meg Berlin felett vagy egy nagy erdo felett se megy le 40FPS ala...
    (jah es hogy a konf: A64 3200+ no tuning; 1GB 500MHz-es RAM 400-on; ATI Radeon 9800Pro 256MB...tulkepp semmi sincs optimalizalva, meg bios is default..)
  • [NST]Cifu
    Banyek, ez a 4.8 iszonyú durva lesz driver szinten, legalábbis a kiszivárgott béta alapján:

A gép: AMD Barton 2500+@2200Mhz, 1Gb Ram, Radeon 9800XT (Dx9b), 1024x768, 16xAF, 4xAA.

Cat 4.7:
    Homeworld 2: 63 FPS
    IL-2FB/AEP - Excelent: 43 FPS
    IL-2FB/AEP - Perfect: 8 FPS

Cat 4.8béta:
    Homeworld 2: 81 FPS (+28%!)
    IL-2FB/AEP - Excelent: 70 FPS (+63%!)
    IL-2FB/AEP - Perfect: 44 FPS (+550%!!!)

Látható grafikai minőségromlást nem vettem észre, igaz ehez screenshotokat kellett volna csinálnom...
    Az IL-2 eredményekhez annyit, hogy az ATi kártyák eddig eléggé rosszul teljesítettek OGL alatt (különösen Perfect részletesség esetén), ez már reálisabb eredmény.
  • 42nd Intruder
    1/3_vszd_
  • PLackó
    köszi!
  • kiskorúbézoltán #2959
    Ha megnézed a nickeket at 1.TG_ , V.4_ , VO101_ , 42nd_ kezdetűek magyarok , ha dogon látod őket csapódj hozzájuk .
    Ha kihagytam valamelyik szd-ot akkor sry. , hirtelen ezek jutottak eszembe .
  • Seaweed
    Te Neuro!
    Miert nem hazsnaltal fel tenyleg Flying Tiger-es skint??? se a felsegjel se a capafog nem hiteles (nem az amerikai felsegjel, hanem a "kinai"/taiwan-ni felsegjel volt rajtuk, es a capafog se igy nezett ki..il2skinsen van fent skin.)

Amugy jo
  • PLackó
    akkor sorry.de magyar szerver nincs ugye?
  • Bucser
    Kb 12 magyar van Lobbyn jelenleg... Akiket én is ismerek...
  • PLackó
    Hi.
    de magyarok.
  • kiskorúbézoltán #2954
    450-en vannak a lobby-n pillanatnyilag ...
  • PLackó
    ma senki nem jön játszani??
  • PLackó
    ez egy skin?
    cool
  • neuro
  • neuro
    gyere be lobbyra