91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#3029 sazl akkor senki többet harmadszor? -
#3028 -
#3027 -
#3026 -
#3025 [MÉK SZIPOK KITSIT] -
-
#3023 naaa nessirjj!!
naaaa -
#3022 Akkor megcsinálom egyszemélyesre. :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP [DACOSKODIK] -
#3021 [MOST BŐG] -
#3020 Hat en is megprobaltam ezt kb vazolni neked, de vagy nem kaptad meg a prvt masg-t vagy nem jott le a birka mondandombol neked :P -
#3019 Ez valóban gáz. Akkor szólok a srácnak, hogy ne kínlódjon tovább a weblappal. -
kiskorúbézoltán #3018 SZVSZ dog-on is jobb egy csapatban repülni , ha másért nem is de lehet beszélgetni TS-en . -
TBalazs #3017 Ja, hogy ne csak kötözködjek, jó lett a honlap.
-
#3016 hali! -
#3015 Tényleg gyorsan végzet a honlappal :) -
TBalazs #3014 Nem feltétlenül értem, hogy emiatt minek kell egy új század, de mindegy (online háborúban magyar felségjellel ellátot szövetséges géppel nem repülhetsz, dogserveren meg azzal repülsz amivel akarsz, bár ott se mindenhol szeretik a fehér keresztes mustangot) -
#3013 Abban a században értelemszerűen. Ez volt az itt felvetett ötlet korábban. -
TBalazs #3012 Hol kapnak lehetőséget? -
#3011 Mit hol? -
TBalazs #3010 lehetőséget kapnának azok a játékosok, akik szeretnének más gépekkel repülni magyar színek alatt. Ezek a gépek zsákmányolt címszó alatt futnának ugyanúgy magyar festéssel.
Egy kérdésem lenne: Hol? -
#3009 Akkor beteszem ide, hátha valakit érdekel...
pk kerestetik -
#3008 private msg sended... -
#3007 Plííííííííííz akarj! [BÁJOS SZEMPILLAREZEGTETÉS] -
neuro #3006 Ez az FB-hez adott alap skin, igazából nem a felségjel csak a hangulat miatt tettem be a képet. -
#3005 -
#3004 Jah es en mar regen nem hiszek senkinek a joslataiben...az ilyen "honapokig nem fog megjelenni" irasok felett en mar automatikusan atsiklok...olvasok a sorok kozott es megprobalom a sok szarbol ami a neten van a szamomra ertheto, emesztheto, es ertel(em)mezheto infokat leszurni. -
#3003 A Hardwireden ment a téma, hogy az ATi talán csalással fog begyorsítani... :)
De azt hiszem én gabalyodtam már bele túlzottan a témába. :))) -
#3002 He? Hogy mivan?
Milyen vitat?
En elkonyveltem, hogy Doom3 miatt lesz uj driver, uj opengl-el, es gyorsabb lesz...ami IL2 alatt is meglatszik, mint azt te le is irtad.
Valamirol lemaradtam? -
#3001 Pont azért írtam, mert a Hardwiredesek is nekiáltak gerjeszteni a vitát. :))
Azt én sem tudom, hogy nincs-e benne valami turpisság, de adjunk egy esélyt az atinak. :) -
#3000 Te ez az "eggyesek szerint", meg en nem hiszek neked ez most honnan a faxombol jott mar bocs?
En csak leirtam, hogy egy hirportalon megjelent cikk szerint mi ez a nagy telljesitmenynovekedes oka.
-
#2999 Az, hogy egyesek szerint még hónapokig nem fognak végezni, egy dolog. De a 4.8 béta eredményei lent találhatóak. Tehát úgytünik nem kellenek nekik hónapok, mert a 4.8 egy-két héten belül végleges lesz... :))
Ha meg nem hiszel nekem, akkor tölsd le, és próbáld ki magad. :))) -
#2998 Nah itt a valasz, hogy miert is, a hardwiredrol:
"...Az ATI szoftverfejlesztői, látva a Doom3-on elért siralmas eredményeket és az NVIDIA rendíthetetlen pozicióját a grafikus munkaállomások piacán, úgy döntöttek, hogy teljes mértékben újraírják az OpenGL drivereket. A Doom3 jövő héten már a boltokban fog tobzódni, ellenben az új driverrel, mely legalább néhány hónapig nem fog feltűnni..." -
#2997 Da da..en lenne free...;)
De nem akarok ilyet. -
TBalazs #2996 pióták=pilóták -
TBalazs #2995 Mivel a repülni tudó pióták nagy része már tagja valamely századnak (elsősorban német gépekkel repülőnek), ezért elég nehéz lesz parancsnokot találni (hacsak nem Seaweed, ő szabad mint a madár:)), ha tévedtem bocsi). Aki meg nem tud repülni az ne parancsnokoskodjon.
-
#2994 Hát ilyen melegben és tesztoszterontól terhes levegőben tudnék jó parancsot adni:) csak nem leszek pofátlan:) -
#2993 lol :/ -
#2992 De! Azt parancsolom neked, hogy... inkábbnemmondom. -
#2991 Senki nem akar parancsnokolni? :( -
kiskorúbézoltán #2990 Játékon belül -> Hardware Setup -> Input -> itt a csúszkákat használhatod vagy az alattuk lévő dobozba beírhatod a kívánt értéket mind a három tengelyre (váltás bal felső sarok) .