91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Vlala #3189 Bocsi, duplítok:
Bucser:
Nálam fordítva van: ha engem a játék borít ki, akkor jót tesz egy kis kedvesemezés... :-)
neuro:
melyik részét nem érted?
-
#3188 Nagyon vicces, köszönöm! Mindenki tudja, hogy a te linked lenne a helyes út, de sajno nekem nem éri meg "ennyi" pénzt kidobni azér, hogy egy-két repcsivel több legyen a játékban... -
Vlala #3187 innen -
#3186 Én nem tudok róla. De tégy ahogy gondolod az ajánlat fennáll. -
#3185 A warezt jobban komázom...Nincs fenn neten? -
#3184 Bazza Directconnect.. Keress rám fennt vagyok Matrix és Koli Hub-on náélam bennt van megosztásban bár elég lassú vagyok... Nickem ugyanez -
#3183 Hi!
Nemtudnátok priviben egy linket küldeni, hogy honnan lehet leszedni az Ace Expansion Pack-ot? -
#3182 Én is Szeretek örömrtepülkni de mikor kedvesem kiborít kifejezetten jó feszültséglevezetés egy kis bombázó írtás:) -
neuro #3181 ööö ezt nem értem... -
Vlala #3180 Tegnap olvastam, valami neuro írta... nem tudod ki lehet az? :-)))
Bucser #3173: De, szomszédom... csak azt tudta megszerezni, FB-t nem kap, mert a simát is átírta és pénzért kínálta (gonosz vagyok)
#3179 LOL
Joyt mindenképpen, pedálokat ajánlottan be kell szerezni IL-2-zéshez szerintem, bár én Battlefieldben is joyyal szoktam repülni... sehol sincs szimulációban!
Multizunk!
Próbák:
- minél közelebb vinni egymáshoz a gépeket, esetleg szárnyvég-érintés;
- minél pontosabban a vezérgép nyomvonalán (füstcsíkján) maradni;
- versenyrepülés, waypontok alapján ki száll le előbb;
- légiharc? ugyan már... :-)
üres fegyverekkel indulunk, nem gyilkolunk, mert az bűn :-) -
#3179 Gábriel panaszkodá az Úrnak: "Istenem, hogyan győzzük le lucifer seregeit ha az angyalaink nem képesek használni szárnyaikat és folyton alászállának a pokolra"
"Helyes meglátás" mondá az Úr és a 8. napon az angyalok kiképzésére megteremtette a Joysticket azaz a játékbotot... -
neuro #3178 Placko vegyél joyt, mert billentyűzettel nincs esélyed légiharcban :) -
#3177 Nem olyan nehéz, csak magasságod, sebességed legyen... Ja és szárnyad...:) -
#3176 Köszi a válaszokat, mindenkinek... megprószálom, oszt möglátom.... -
#3175 :) -
#3174 1, Van még a dicső múlt: Il-2: Sturmovik
2, Majd jő a megváltó: Il-2: Forgotten Battles
3, Megváltonak születni gyermek, aki lenni: AEP
Bocs a vodka.... -
#3173 Van ForgottenBattles meg Ace Expansion Pack mind a kettő kell... A Régi Il-2-vel senki nem játszik már.. -
#3172 most csak 1/3-ok vannak fent,beraktam a friendsek közé. -
#3171 Aztán az is érdekelne, hogy csak egy része van?, mert találtam Forgotten Battles címmel egy régebbit és mintha lenne egy ujjabb is. -
#3170 én billentyűzettel játszom.nincs joyom.:( -
#3169 Ismerem battlefieldet de azért az erősen Árkád.. Figy próbáld ki... Én csak ezt tudom mondani.. ha 1 hónapnyi ismerkedés és manualolvasgatás után még nem megy felszállás és repülés akkor nem a te játékod. A leszállás más tészta nekem is csak azután ment rendesen, hogy láttam egyet élőben:) De repülni úgy, hogy ne essél át meg emelkedni süllyedni és alap fordulásokat csinálni nem 1-2 nap alatt tanulja megaz ember... Meg kell tanulni határon repülni és ez még nagyon csak a kezdet.. Szal ha első időkbenesel kelsz nem baj... Csak ne add fel:) -
#3168 1, Battlefield-et ilyen esetben felejtsd el!
2, Ez elég erősen szimulátor
3, Joy nélkül semmi esély
4, Egy kis gyakorlás sem árthat multizás előtt... -
#3167 köszi,megnézem... -
#3166 Háát szimulátorral még nem, de a Battlefieldben igen, nem tom ismered-e -azér kérdem...? Azér ottis kell csűrni rendesen... Iceman, nem tom jár ide? - mer egy kicsitő is tanított... -
#3165 Csak azt tudom mondani, amit Bucser: vedd fel a magyar emberkéket a barátok közé (rányomsz a hapira és add freinds, vagy hasonló) és akkor máris látni fogod, ki van fent és épp hol van. -
#3164 azt hogy kell? -
#3163 Hát ha még életedben nem repültél előbb érdemes lenne megpróbálnod offline felszállni leszállni levegőben tartania gépeket aztán lehet lőni is.. De amíg ezeket egyedül nem tudod online menni nem is érdemes szerintem... Szal valamilyen fogalmad kell, hogylegyen arról, hogy a Joystickel mit kell babrálni.. JA és forgatni kell szorgosn a manualt... -
#3162 még mindig nem vetted fel friendsek közé a 42nd az '.TG és a VO11-be tartozókat?? Meg ott vannak a Kör Ászok is ők 1/3-al kezdik és asszem még a -GT- is... -
#3161 Sziasztok, -egy ideje szemezgetek a gémmel. Csak attol tartok, hogy ez szimulátor játék, s olyannal még nem jáccottam. Ha igen, meg lehet ezt tanulni a gém segítségével???, mer eddig csak a Battlefield-ben repültem, és hát ott se én voltam az ász........ de azér rápróbálnék, mer amúgy meg teccene... A másik, -gondolom ez multi gém... mer az is teccene... -
#3160 :(
köszi! -
TBalazs #3159 Esetleg a hyperlobbin próbálj érdeklődni, nagyobb eséllyel kapsz választ.
Van kettő dogserver, de asszem mindkettő privát. -
#3158 van most magyar szerver? -
neuro #3157 én, meg a fall blauról is én írtam :)) -
#3156 Bazz akkor meg kell vennem.... De láttam szoktál oda elkövetni cikkeket:) A 2004/7-esben a Final Scratch-et is te szerezted igaz?? (mármint a cikket:) Csak, hogy beazonosítsalak...:) -
neuro #3155 Új Gamer magazinban van róla teszt -
#3154 Nekem megvan..de nem probaltam meg ki.
Hivatalos oldalon minden adatot megtalalsz rola... -
Vlala #3153 Bocsi ha volt már róla szó, akkor kövezzetek meg :-)
Fall Blauról valaki valamit? Annyit tudok róla, hogy küldetéslemez, és az X1 Software gyártotta az IL2FB-hez.
Mik újak benne?
Inkább single, vagy inkább multi?
Van benne kispolszki? (ja, ez egy másik fórum, bocsesz...)
Mikortól, hol, mennyiért? -
antijedi #3152 azt még énis meg tom csinálni mindenféle okatórepülés nélkül :D -
#3151 Jajj úgy olvastam, hogy átesésből lezuhanás!
Booooooooooooooooocccccccccsssssssss! -
Caterpillar #3150 no commnet...