91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Dns5000 #5909 ahhh mar 2 oraja keresem a console parancsot ami ninncs!!!!!!!!!!!!!!
:P
koszi -
neuro #5908 jaja erre gondoltam én is de úgy emlékeztem konzol paranccsal lehet bekapcsolni -
#5907 Lőpálya elemzésről nem tudok, annyit viszont tud a progi, hogy a gépen a becsapódások helyét fehér pöttyel, és a becsapódás vektorának megfelelő nyíllal kijelzi. Meg kiírja, ha lelövöd a pilótát, lövészt, meg éppen ami nyűgje van a másiknak.
Ehhez meg kell nyitni a conf.ini file-t, az IL-2 főkönyvtárában (notepaddal)
megkeresed a következő sort:
[game]
Arcade=0
Ezt átírod erre:
[game]
Arcade=1
Ekkor kb ilyen lesz:
-
neuro #5906 shift+tab -
Dns5000 #5905 az nem volt igazan sikeres hogy van angolul a lopalya elemzes?
egyaltalan hogy hozom elo a conzolt? parameterezve kell inditani ? hiaba nymomom a ` gombot -
neuro #5904 console vagy console commands esetleg? -
zoltang #5903 Jó lesz, hogy az öreg héja is benne van. Repülhető lesz a "facsoda" is. Erre kíváncsi leszek. -
#5902 hat kb detto :DDD -
Dns5000 #5901 na jo de mire?
lopalya elemezest nem hiszem hogy talalna -
neuro #5900 valamilyen konzol parancsal lehet bekapcsolni... de hogy melyikkel arra már nem emlékszem :) próbálj rákeresni a hivatalos fórumon vagy a simhq-n -
Dns5000 #5899 valaki mas tud errol a lopalya elemzesrol? -
neuro #5898 Arcade játék. Jövő héten kapok belőle egy tesztpéldányt, hétvégére már több infóm lesz róla :) -
#5897 Heroes of the Pacific-ról mi a véleményetek? -
#5896 Most jut eszembe, tiltott önkényuralmi jel van a bannerban! -
Dns5000 #5895 lopalyaelemzes???
azt hogy kapcsolod be? -
#5894 Nekem mindegy, csak többször azért ilyen nem kéne. Néha az az érzésem, hogy élethübb a nem ralistic gunnery. -
#5893 Hat passz..akkor csak a video es a lopalya lehetne bizonyito jellegu beadvany ez ugyben... :| -
#5892 Hajaj, a repeszek is ugy záporoztak, hogy abbola mennyiségből vagy 3gépet is össze lehetett volna rakni. -
#5891 Jah ertem....becsapodas villanasok voltak?! -
#5890 Az enyém nem neten volt, a havert ugy értem, hogy az egység tagja :) -
#5889 Gyanitom hogy a net trefalta meg oket...
(Fel kell venni videora es bekapcsolni a lopalyaelemzest..aztan kiderul hogy a kozelebe se voltak azok a bizonyos golyok....az esetek 99.9%-ban!) -
#5888 Megcsináltam ujra, akkor már jobb volt a helyzet, de szerintem igy is valotlanul sok kell nekik. Persze ha nem lenne bekapcsolva a reális fegyverzet... :)
-
neuro #5887 Fura, nekem 4.01-ben elég pár találat és már mennek is lefelé. Mondjuk pár gép DM-je tényleg elég gáz - hiába lövöd olyan mintha észre sem venné. Próbáld meg újra hátha megint előjön a bug, aztán a trekket küld el Olegnak. -
#5886 Ezaz, hogy nagy nehezen, de ez még ugy emelkedett és fordult mint a totál ép 109es! -
#5885 Jó hát már énis szitává lőttem repülőt, mégis repült utána nagy nehezen, és volt amikor elég gyorsan vége lett. -
#5884 Szarrá lőttem az egészet, nyugodt lehetsz :) De ha csak pont a leghátulját találtam volna el az egész 20kilonyi ólommal, akkor is minimum leszakadt volna tőből, vagy ilyesmi, de kapott az egész gép. -
#5883 Mi bug? Nem az számít mennit lősz bele, hanem az, hogy mit találsz el. Akár egy lövedéket kilőve is le lehet szedni egy gépet :) -
#5882 Aha. -
neuro #5881 melyik verzióban volt ez? 4.01? -
#5880 Akkora buggal találkoztam mostanában. Légiharc, előttem 4db Yak-7es, egyiket elkezdem lőni de iszonyat sokáig, megunom, magárahagyom, hogy majd lezuhan mert már nagyon füstöl. Ugyanez ez egy másik gépell is... Nem zuhannak le, pedig ennyi golyo már egy B-25nek is elég lett volna. Visszafordulok, látom, hogy még mindig légiharcban vannak és üldözik a haver messzerét, egy másik teljesn ép gépet egyik haver meg egy 3mp-es sorozattal kigyujt és a gép pörögve zuhan. Erre lépjetek valamit :) -
#5879 A 4.02-ben -az oroszok elmondása szerint- a bf 109 G-2 -t is lebutítják, pontosabban azok a paraméterek ki lesznek javítva, amikben a G-2 most túlozottan jó. Ez érinti az étesési sebességet, és a motor üzemeltetését.
A repülőgép addonról, gépekről itt lehet olvasni:
http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/63110913/m/8371080943
lesz Do 335, Ju 88, és Re 2000 Héja is. -
TBalazs #5878 Nah ez lesz az 4.02-ben:
Next new small patch that we plan to release in the end of August is v4.02 and will contains:
- Changes and tunes in new FM.
- Yak-7B, 1942 with M-105PF engine
- P-47D boosted for use of 150 octan (almost P-47M performance).
-
TBalazs #5877 Elvileg lesz egy 4.02-es peccs, meg egy kiegészítő lemez. A peccsben nem lesznek új gépek, csak FM javítás meg hasonlók, a kiegészítőben lesznek a gépek. -
#5876 Elvileg lesz, de a "két hét múlva" az sok idő... -
zoltang #5875 Lesz még javítócsomag? "2 hét múlva"? (tényleg) -
#5874 Gondolom a "két hét múlva" megjelenő patchben lesz :D -
zoltang #5873 Amit itt lehet látni pl.: a Do-335A-1 mibe van benne? Ez is valami jövőbeni terv, vagy elvetett ötlet? -
#5872 Gondolom érdekel Titeket az Oleg féle BoB-ról néhány kép. Sajnos nem törik magukat, hogy elárasszanak minket az infók, de azért néha horogra kad ez-az ;)
Bf 109 E kabinbelső.
Bf 109 E -01
Bf 109 E -02
Spitfire kabinbelső, néhány kezelőszerv és műszer animációjának tesztelése (mpeg, 41 MByte)
Spitfire MkI
A TrackIR vector expansion kiegészítést, hogy 3 dimenzióban mozog a pilóta is a kabinban, ez is tudni fogja.
A gépigényre én még nem tippelnék :) -
#5871 Ja nálamis betük jönnek be. -
#5870 Nekem semmi bajom a videokkal...a hiba nalad van...