91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Dns5000
    ahhh mar 2 oraja keresem a console parancsot ami ninncs!!!!!!!!!!!!!!
    :P
    koszi
  • neuro
    jaja erre gondoltam én is de úgy emlékeztem konzol paranccsal lehet bekapcsolni
  • VO101Tom
    Lőpálya elemzésről nem tudok, annyit viszont tud a progi, hogy a gépen a becsapódások helyét fehér pöttyel, és a becsapódás vektorának megfelelő nyíllal kijelzi. Meg kiírja, ha lelövöd a pilótát, lövészt, meg éppen ami nyűgje van a másiknak.

Ehhez meg kell nyitni a conf.ini file-t, az IL-2 főkönyvtárában (notepaddal)
    megkeresed a következő sort:

[game]
    Arcade=0

Ezt átírod erre:

[game]
    Arcade=1

Ekkor kb ilyen lesz:

• neuro
    shift+tab
  • Dns5000
    az nem volt igazan sikeres hogy van angolul a lopalya elemzes?
    egyaltalan hogy hozom elo a conzolt? parameterezve kell inditani ? hiaba nymomom a ` gombot
  • neuro
    console vagy console commands esetleg?
  • zoltang
    Jó lesz, hogy az öreg héja is benne van. Repülhető lesz a "facsoda" is. Erre kíváncsi leszek.
  • Seaweed
    hat kb detto :DDD
  • Dns5000
    na jo de mire?
    lopalya elemezest nem hiszem hogy talalna
  • neuro
    valamilyen konzol parancsal lehet bekapcsolni... de hogy melyikkel arra már nem emlékszem :) próbálj rákeresni a hivatalos fórumon vagy a simhq-n
  • Dns5000
    valaki mas tud errol a lopalya elemzesrol?
  • neuro
    Arcade játék. Jövő héten kapok belőle egy tesztpéldányt, hétvégére már több infóm lesz róla :)
  • Falconer
    Heroes of the Pacific-ról mi a véleményetek?
  • Falconer
    Most jut eszembe, tiltott önkényuralmi jel van a bannerban!
  • Dns5000
    lopalyaelemzes???
    azt hogy kapcsolod be?
  • Falconer
    Nekem mindegy, csak többször azért ilyen nem kéne. Néha az az érzésem, hogy élethübb a nem ralistic gunnery.
  • Seaweed
    Hat passz..akkor csak a video es a lopalya lehetne bizonyito jellegu beadvany ez ugyben... :|
  • Falconer
    Hajaj, a repeszek is ugy záporoztak, hogy abbola mennyiségből vagy 3gépet is össze lehetett volna rakni.
  • Seaweed
    Jah ertem....becsapodas villanasok voltak?!
  • Falconer
    Az enyém nem neten volt, a havert ugy értem, hogy az egység tagja :)
  • Seaweed
    Gyanitom hogy a net trefalta meg oket...
    (Fel kell venni videora es bekapcsolni a lopalyaelemzest..aztan kiderul hogy a kozelebe se voltak azok a bizonyos golyok....az esetek 99.9%-ban!)
  • Falconer
    Megcsináltam ujra, akkor már jobb volt a helyzet, de szerintem igy is valotlanul sok kell nekik. Persze ha nem lenne bekapcsolva a reális fegyverzet... :)
  • neuro
    Fura, nekem 4.01-ben elég pár találat és már mennek is lefelé. Mondjuk pár gép DM-je tényleg elég gáz - hiába lövöd olyan mintha észre sem venné. Próbáld meg újra hátha megint előjön a bug, aztán a trekket küld el Olegnak.
  • Falconer
    Ezaz, hogy nagy nehezen, de ez még ugy emelkedett és fordult mint a totál ép 109es!
  • Sanyix
    Jó hát már énis szitává lőttem repülőt, mégis repült utána nagy nehezen, és volt amikor elég gyorsan vége lett.
  • Falconer
    Szarrá lőttem az egészet, nyugodt lehetsz :) De ha csak pont a leghátulját találtam volna el az egész 20kilonyi ólommal, akkor is minimum leszakadt volna tőből, vagy ilyesmi, de kapott az egész gép.
  • Sanyix
    Mi bug? Nem az számít mennit lősz bele, hanem az, hogy mit találsz el. Akár egy lövedéket kilőve is le lehet szedni egy gépet :)
  • Falconer
    Aha.
  • neuro
    melyik verzióban volt ez? 4.01?
  • Falconer
    Akkora buggal találkoztam mostanában. Légiharc, előttem 4db Yak-7es, egyiket elkezdem lőni de iszonyat sokáig, megunom, magárahagyom, hogy majd lezuhan mert már nagyon füstöl. Ugyanez ez egy másik gépell is... Nem zuhannak le, pedig ennyi golyo már egy B-25nek is elég lett volna. Visszafordulok, látom, hogy még mindig légiharcban vannak és üldözik a haver messzerét, egy másik teljesn ép gépet egyik haver meg egy 3mp-es sorozattal kigyujt és a gép pörögve zuhan. Erre lépjetek valamit :)
  • VO101Tom
    A 4.02-ben -az oroszok elmondása szerint- a bf 109 G-2 -t is lebutítják, pontosabban azok a paraméterek ki lesznek javítva, amikben a G-2 most túlozottan jó. Ez érinti az étesési sebességet, és a motor üzemeltetését.

A repülőgép addonról, gépekről itt lehet olvasni:
    http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/63110913/m/8371080943

lesz Do 335, Ju 88, és Re 2000 Héja is.
  • TBalazs
    Nah ez lesz az 4.02-ben:

Next new small patch that we plan to release in the end of August is v4.02 and will contains:

- Changes and tunes in new FM.
    - Yak-7B, 1942 with M-105PF engine
    - P-47D boosted for use of 150 octan (almost P-47M performance).
  • TBalazs
    Elvileg lesz egy 4.02-es peccs, meg egy kiegészítő lemez. A peccsben nem lesznek új gépek, csak FM javítás meg hasonlók, a kiegészítőben lesznek a gépek.
  • Sanyix
    Elvileg lesz, de a "két hét múlva" az sok idő...
  • zoltang
    Lesz még javítócsomag? "2 hét múlva"? (tényleg)
  • Sanyix
    Gondolom a "két hét múlva" megjelenő patchben lesz :D
  • zoltang
    Amit itt lehet látni pl.: a Do-335A-1 mibe van benne? Ez is valami jövőbeni terv, vagy elvetett ötlet?
  • VO101Tom
    Gondolom érdekel Titeket az Oleg féle BoB-ról néhány kép. Sajnos nem törik magukat, hogy elárasszanak minket az infók, de azért néha horogra kad ez-az ;)

Bf 109 E kabinbelső.
    Bf 109 E -01
    Bf 109 E -02

Spitfire kabinbelső, néhány kezelőszerv és műszer animációjának tesztelése (mpeg, 41 MByte)
    Spitfire MkI

A TrackIR vector expansion kiegészítést, hogy 3 dimenzióban mozog a pilóta is a kabinban, ez is tudni fogja.

A gépigényre én még nem tippelnék :)
  • Sanyix
    Ja nálamis betük jönnek be.
  • Seaweed
    Nekem semmi bajom a videokkal...a hiba nalad van...