91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
imp99 #7069 Egyetértek nekem a külső nézet az aminek a hiányát még a mai napig is nagyon nehezen szokok meg. Sajnos régen csak azzal gamltem ma már full real-on de amikor eltűnik a szemem elöl egy gép nagyon nehezem találom meg és odakívánkozik az F6 :D
Az elején kínszenvedés lesz de megszokja az ember 1-2 hét alatt. Nekem annó még a tájékozodás volt nehéz, h semmit nem jelez a térkép. Ricsi századtól kaptam pár tájékozódást gyakoroltató pályát és ma már megy, igaz döcögve
Én kizárólag csak hobbyból játszok az én terepasztalom a Computer Graphic (3D)
-
#7068 Hans: Nem kell mindig dicsekedni :)
-
Grrrrrrr #7067 Tavaly nyáron, mkor elkezdtem repülni, megkérdeztem a vérprofikat, hgyan álljak neki. Azt mondták hogy csakis full nehezen van értelme, kivéve a sebességkijelzést. Igazuk volt. Mondom mindezt annak ellenére, hogy még ma is messze vagyok a szintjüktől. Ha nem teszed be a valós dogokat, akor gíy szkod meg, és nehezn fogsz tovább lépni. Beléd rögzülnek olyan dogok, amiket nem engedhetsz meg nehéz fokozaton. És amik beléd rögzültek, azt nehéz levetkőzni. Én nem megyek be külső nézetes szerverre, mert nekem furcsa külső nézet, sosem repültem vele, valószínűleg sokkal bénább lennék. Ugyanakkor aki hozzá van szokva, annak meg túl jelentős előny.
Ha a lányom még hét évesen meg tanult full reálon felszállni, meg tudta tanulni a palástot, negatív palástot, hurkot, ollót, és egyéb manővereket, ráadásul 8 évesen ki mert állni a JetFly-on a profik ellen, akkor nagyon másnak sincs oka kifogásokat keresni a valóságos fokozat ellen, és a nem vérprofiságra hivatkozni. -
#7066 Kijelentő :) pont volt a végén :D -
neuro #7065 Ezek most kérdések vagy kijelentő mondatok voltak? :)
Igazából én abból indultam ki, amit írtak, mert amióta a játék megjelent én csak cm-el és sep.enginnel játszottam. Ki sem próbáltam a könnyített opciókat.
Egyébként én nem is nagyon akarok beleszólni, mert ha nem lesz rajta 4.05 (.06, .07) akkor úgy sem tudom kipróbálni. Szóval marad a Winds of War, a Warclouds és a Spits vs Bf-109. -
#7064 Nem, ez az hogy nem lehet egyszerre beindítani a hajtóműveket, vagy lehet ennyi ezen kívül semmi nem változik. Bármelyik van beállítva lehet külön kezelni a hajtóműveket. -
#7063 hát Sanyix sztem pont fordítva van:) most jöszök a lobbyról és össz 4 szobát találtam ahol pl nincs külső nézet ( a 30-ból)de ugyanez a helyzet az ubin is
ToMy: a complex enginet hagyhatnátok sztem-nem olyan vészes a kezelése
(csak azért mondom, mert ha túl easy beállítások lesznek, az összes játékos majd az über spitekkel meg lavocskinokkal fogja egymást lőni, ezt tapasztalatból tudom:) az elején még jó de egy idő után unalmas) persze ez csak az én véleményem -
neuro #7062 "- separate engine start : javítsatok ki, de ez asszem az lenne, hogy többmotoros gépeknél a hajtóműveket külön-külön lehet indítani/leállítani/menedzselni. Ennek sem láttuk egyelőre sok értelmét."
-
#7061 Éss mi akadályozna meg abban, hogy külön külön állítsd le a motorokat? :/ -
imp99 #7060 Háát végülis be lehet rakni de ha beszabadul pár emberke aki full realba tolja és ez az lesz olyan húsdarálóvá válik a szerver h csak na. :D megyek hentelni ;) -
#7059 Te csak ne szeressé semmit! Azzal repüjj amivel lehet :) -
#7058 Dedikálton nekünk sem sikerült soha coopot futtatni... Campányt lehet dogfight módban ahol zsámolja a gépeket és lehet továbbhaladni és adott számú földi és légi célpontot kell megsemmisíteni mindkét oldalnak. HA valaki teljesíti a célokat továbblép a köv küldire -
neuro #7057 ha kétmotoros bombázóval repülök és az egyik motort ellövik én szeretném őket külön-külön leállítani, vitorlába kapcsolni stb. -
#7056 A complex engine managementhez nem csak a prop pitch tartozik ;) hanem a turbo feltöltő izélgetés, üzemanyagkeverék állítgatás, radiator birizgálás, stb.
Mondjuk a seperate cuccnak nincs nagy jelentősége.
Sztem csak a beállított küldetéstől függ, hogy coop e vagy dogfight e a szerver. -
#7055 Nézzél szét ase-n, van kb 20 full real szerver külső nézet nélkül, és van mindössze 1 db külső nézetes... ennyi. -
ToMy_ #7054 Előrebocsátom, hogy sok tapasztalatunk nincs az online repkedésben, ezért lehet hogy hülyeségeket fogok beszélni és kérdezni
Amik be lettek állítva, azokat más hyperlobby-s szervereken láttam alkalmazva.
A célunk az, hogy egy normális/értelmes társaság jöjjön össze, és jókedvűen, nem anyázva töltse el az idejét a virtuális levegőben.
- Először is, akik elsősorban használnánk a szervert, nem vagyunk vérprofik. Éppen ezért nem akartuk teljesen hardcore-ra állítani a szervert (egyelőre
- complex management : egyrészt a neten olvasgatva az jött le, hogy a mittomén melyik patch óta nem lehet nagy előnyt kovácsolni a prop pitch állítgatásából, ezért maradt ez kikapcsolva. Másrészt meg lásd az előző pontot
- separate engine start : javítsatok ki, de ez asszem az lenne, hogy többmotoros gépeknél a hajtóműveket külön-külön lehet indítani/leállítani/menedzselni. Ennek sem láttuk egyelőre sok értelmét.
- minimap ikonok : a cél az lenne, hogy minimap legyen, és a csak a saját gép pozíciója legyen rajta kijelezve. Reméljük, összejön.
- a piros/kék dolgok : Egyelőre még nem sikerült rájönni, hogy lehetne azt beállítani, hogy a pirosak csak szövetséges, a kékek meg csak axis gépeket választhassanak. Amíg ez nem megoldott, addig a piros/kék dolog marad, révén hogy enélkül nagyon nem lehet megkülönböztet, hogy ki van kivel. Annyi finomhangolás még lesz benne, hogy a sajátokat messzebbről, az ellenséget csak közelebbről jelöli. Elvileg csak a pilótanév és a színe fog látszani, más nem.
- mivel nem csak harcolást szeretnénk csinálni a szerveren, ezért a cockpit-only sincs bekapcsolva. Kötelékrepülés, virtuális légibemutató, stb...
- 4.05-re biztos nem fogunk áttérni, mert tőlünk senkinek sincs meg a pe2 kiegészítő, és nem is tervezzük beszerezni.
És most jönnek a kérdések:
- dedikált szerveren lehet cooperatív módban játszani? Amit próbáltunk, az az volt, hogy a kliensről a coop könyvtárat felraktuk a szerverre. Látszott is, kiválasztható is volt, konnektelni is lehetett rá, viszont már a térképen nem lehetett homebase-t választani, és ezáltal repcsit sem és repülni se lehetett. Úgyhogy ez nem jött össze
- van vmi módja annak, hogy a dogfight mapokon légvédelemmel ne pakolja körbe a reptereket? vagy ez csak úgy megy, hogy kieditáljuk a küldetésből/új küldetést készítünk AAA nélkül? -
#7053 Dogfight mód, fullrealisztikus, leszámítva a Ccomplex Engine Management-et, a Separate Engine Start-ot, a minimap-pal kapcsolatos kijelzéseket és a külső nézeteket.
hehe ez télleg full reál:O)pont a fontos dolgok vannak kihagyva ( persze mindenkinek más jön be)
jobb lenne egy télleg fullos szerver sztem ( max speed bar)... easy room annyi van már.. -
#7052 Szerintem meg max a speed bar maradjon oszt ennyi. Tájékozódni meg meg köll tanulni,meg a gépeket sem árt felismerni. De itt egy srác honlapja aki csinál IL 2 es szervert őt meg lehet kérdezni.
http://web.axelero.hu/rnzoli/IL2DSC/intro.html
Itt megtalálhatjátok az email címét is.
-
#7051 Sztem ne legyen fullreal, külsőnézet maradjon, meg sebességmagasság cucc, meg a térképen látszódjanak a saját gépek, ennyi :) -
neuro #7050 szerintem csak a speedbar maradjon benne, a többi legyen full real
ja és fontos, hogy érdekes küldetések legyenek benne történelmileg hű gépekkel és térképekkel
...és térjetek át 4.05-re :) -
imp99 #7049 Szerintem a full real lenne az igazán szaftos Dogfight, talán a sebességmutató kintmaradhatna bár a repülőkön van sebességmérő ::P -
#7048 complexet tegyétek vissza szerintem meg a seperate-t is... ha már ikonok sincsennek:) -
#7047 Húha zsír! A complex engine management, meg a seperate engine start talán bentmaradhtna :) -
imp99 #7046 Háát ha nincs a repülők felett kijelzés h piros v kék akkor megyek :D -
ToMy_ #7045 Egyelőre 60 perces ciklusok mennek rajta.
4.04m a verzió, tehát FB+AEP+PF a 4.04-ig patchelve.
Dogfight mód, fullrealisztikus, leszámítva a Ccomplex Engine Management-et, a Separate Engine Start-ot, a minimap-pal kapcsolatos kijelzéseket és a külső nézeteket.
A tervek szerint végleges marad.
Akinek van akármilyen tapasztalata dedikált szerverrel kapcsolatosan, attól szívesen vennénk mindenféle információkat. -
ToMy_ #7044 Teszt jelleggel működik egy dedikált szerver.
gserv.indexf1.hu -
#7043 Ha csak ugy nem :) -
#7042 Ja legalább lenne motiváció, hogy megcsináljam a joyomat, és feltegyem újra a gémet :) -
#7041 egy magyar dedikált szerver nem lenne rossz:) -
#7040 sehogy. Pont. -
Frakk1 #7039 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy landolás után hogy lehet újratölteni az üzemanyagot és a fegyverzetet?
Köszi -
ToMy_ #7038 Sziasztok,
van valakinek tapasztalata az IL2 FB+AEP+PF dedikált szerverével kapcsolatosan?
Indítás, üzemeltetés, miegyéb témakörök érdekelnének elsősorban.
Van egy vastag madzagon lógó szerver, ahol szeretnénk indítani egy dedikált szervert, ehhez kellene segítség. -
#7037 Avval csak az UBI.com -on tudsz, amikor feltelepíted a játékot az felteszi a klienst is.Play Onlyne asszem. Na ott tudsz vele játszani. De evvel elég kevesen játszanak.Ha megszerzed az összes kiegjét akkor a HypperLobby nevű progival tudsz játszani ,ezt megtalálod bármelyik magyar virtuális század honlapján.
-
#7036 F.A.Q. :)
-
MrChef #7035 Üdv!
A Forgotten Battles-nak mi a legújabb verziója? (nekem 1.22 van)
szeretnék neten is játszani vele, hol érdemes? All seeing eye, vagy GameSpy keresővel? -
#7034 Ja ez nálam is előfordult régen.Szerezd meg a többi kiegészítőt tedd fel majd az összes patc-et és igérem megszünik minden hiba. Óvakodj a magyar Pacific Fighters-től ,mert az sajnos nem tartalmazza a merged telepítést. Az AEP et itthon nem kapod meg de az Ubi -ról letölthető asszem ,némi készpénzért.:) Meg a többi is. Vagy marad a nem teljesen legális beszerzés:) az is ugyanolyan jó .Ha magyar az FB-d akkor a nyelv is marad magyar ha mindent felteszel mert a patc ek tartalmazzák a magyar nyelvi filet.Röviden ennyi. -
Tom100 #7033 Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, tudom, hogy sokszor kérdezték de nem találok rá választ. Dgen hiba 6-8 pálya után lefagy és kitörli a mentéseket. Van rá valami gyógy mód. A lemez eredeti bolti 1.22 verzió. Az FB-ről van szó.
Előre is köszönöm a segítséget. -
neuro #7032 180 mega körül van és csak mergedre megy fel
-
#7031 meg tudja valaki mondani hogy mekkora mérete van a PE-2-es addonnnak.(MB-ban)
Ezt csak mergedbe lehet feltenni vagy stand alon is. -
Grrrrrrr #7030 Nekem egyszer volt olyan véletlenül, hogy a LI-2 szárnyának a legvégét elvitte az E Messer légcsavarja, mert későn emeltem ki a rácsapásból. A motor nem sérült meg, de azért én ezt a harcmodort nem erőltetném. Görényem volt.