91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Á ez csak amojan mellékzönge vólt:))))) Kényes kérdések meg ilyesmik asszem:))
    De mint mondtam vegyétek fel a kapcsolatot ezzel a sráccal ,ő mindenben tud segíteni. [email protected]
  • Bucser
    NA hogy egy kis ontopic is legyen:

"Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announces Storm of War: Battle of Britain, to come in November 2006 for PCs worldwide. Storm of War: Battle of Britain is the first instalment in the new Storm of War franchise from award-winning developer Maddox Games. Ubisoft and Maddox games previously collaborated on the acclaimed IL-2 Sturmovik and Pacific Fighters games.

In Storm of War: Battle of Britain, players will take to the skies during the famous Battle of Britain. Using classic World War II planes, the game offers a variety of historical missions through solo campaigns or online combat and cooperation. Storm of War: Battle of Britain includes a new 3D engine and damage model technology, enabling genre newcomers to enjoy a smooth ride thanks to a state-of-the-art flight simulator and scalable gameplay.

“The Maddox series of flight simulators became instant references of the genre and we know that PC gamers are eagerly awaiting the next occasion to ride the skies,” said Tony Kee, vice president of marketing for North America at Ubisoft. “Storm of War: Battle of Britain guarantees a thrilling ride; it is the genuine heir to flight simulator hall-of-famer IL-2.”

“We’ve invested our time and talent to create new technology so players will be stunned by the quality of Storm of War: Battle of Britain,” said Oleg Maddox, creator of the acclaimed IL-2 series. “Our collaboration with Ubisoft has been very fruitful and we’re sure that gamers will be excited to join the ‘proud few’ in this recreation of an important battle of the Second World War.” "

forrás: www.pacific-fighters.com
  • Bucser
    mennyire bika a szerver?? mert a nagyobb dogszerverek (32+32-esek)4-5 giga rammal és dual server procikkal üzemelnek és biza adathiány miatt ezek is csúszkálnak néha sokszor.... azért egy dedikált kampányban dogkampányban kurva sok object van... és nem a gépekre gondolok hanem a respawnolo ground objectekre.
  • ToMy_
    Ehehe, nem gondoltam volna, hogy ennyire felborzolja a kedélyeket egy egyszerű segítség- és tanácskérés

A külső nézetről annyit, hogy meg sem fordult a fejünkben, hogy vki úgy repül
    A vizuális élmény fokozása érdekében került be és vant bent.

A további félreértések elkerülése végett nem egy új virtuális vadászosztályt akarunk létrehozni, hanem van egy bika szerver, amin elsősorban más dolgok futnak, de elfér mellette az IL2 is. Vagyunk páran, akik szívesen repülgetünk (nemcsak IL2vel, hanem Xplane-nel is IVAO-n) és ezért lett beüzemelve.
    Ehhez kértem tanácsokat.
    A beépített küldetésszerkesztővel lehet multihoz is mission-t készíteni? Van ehhez valami elérhető how-to ?
  • Grrrrrrr
    Holnap felteszem a honlapjára a trackeket, amiket a versenyen repült. Sajnos két héttel a verseny előtt kezdtünk el komolyabban készülni, így csak a menekülésre lett beállítva, hogy minnél nehezebben lőjék le. Na de majd jövőre...
  • Bucser
    hát kire legyen büszke ha nem a lányára:D
  • Lebowski
    öléggé...de mán megszokhattuk...
  • imp99
    Nyugalom....idegfeszülést érzek a levegőben:D

Én az idő miatt nem repülök annyit egyszerre nem lehet vki a tervezőasztalnál és a pilótafülkében egyszerre de én mégis megpróbálkozom vele kevesebb sikerrel de élvezem, a repülés maga mint fogalom ami motivál :

UI: alakul a spit lassan kész lesz a belseje is tényleg vkinek van képe a spitfire motorjáról azt is le kéne modellezni
  • Grrrrrrr
    De fel vág.. de fel vág...
  • Bucser
    KV csupan csak arról beszélek mikor valaki elbasz valamit es azert kollektív lebaszast kaptunk:) Bezzeg ha a lebaszó cseszett el valamit az biztos nem úgy volt... de tök mindegy lévén már nem érdekel az egész:) nektek jó repülést a warokon együtt külön ahogy akartok:)

Off vége:)
  • TBalazs
    A Puma az osztály nem század

Ha az onlájn bevetéseim akár fele is csak hasonló lett volna, mint a lentebb említett, asszem már rég megöltem volna magam (jópár emberkével egyetemben) :)))) Vannak rosszabb periódusok, de tapasztalatom szerint olyan 5-10% között kell újraindítani a bevetéseket (persze ha saját tapasztalt host van akkor ez kevesebb is lehet).
    Egyébként annál nincs jobb amikor 6-8 olyan emberkével repülsz akit nagyon jól ismersz, tudod, hogy megbízhatsz bennük és ha esetleg balul üt ki a dolog, akkor se csinálnak nagy felhajtást belőle (ritka kivételtől eltekíntve )
  • Lebowski
    fú népek elvagytok tévedve!
    senki nem zabál meg senkit azért mert elbaszott valamit.(mostmár).
    de amikor elkezdték a századosdit,TG-ként (én két honappal rá csatlakoztam) akkorsemvolt semmiféle vérszívás. de akkor amikor jöttek ezek a dumák hogy legyünk jobbak Bucserbácsi akkor az az egység jobbávarázsolásának szólt és nemannak hogy ne így forduljál hanem szűkebben.gondolok itt az onlinewar eredményekre.ha vki épeszével nembírta felfogni hogy zsinórban ötször lelőtték és megint ugyanúgy akkor sztem annak igenis szólni köll hogy hé haver egy picit figyelj már oda...csak vki ezt személyes hadjáratnak fogta fel.és mindemellett nagyon is lehet élvezni a repüléstet imígyen szoktunk mi drága KPbácsival buta vadászokat lebombázni majd egymás seggéből kivakarni (or(v)rlövésszel ).

szóval sztem semmi gond azzal hogy megmondják egyes személyeknek hogy jobban figyeljen oda,mert aki fejlődni akar annak akár fáj akár nem sztem a jobbaktól köll tanulnia.és jobbak mindig is lesznek vagy századon belül vagy kívül...
    #worship]
  • Grrrrrrr
    Én meg arra, hogy korábban mondta valaki, hogy ha full reál a szerver, és bejönn egy vérprofi, akkor az vérengzést csinál.
  • Her Laca
    Nagyon jól tudom hogy ott voltál:)Én csak arra referáltam amit itt írtál.:D
  • Bucser
    a ledarálást arra értettem, hogy felszállásnál belémjön...
  • Grrrrrrr
    Én nem azt mondtam, hogy legyen mindenki századtag. Hanem azt, hogy lehet tanulni tőlük. Természetesen ez számomra is játék. Vannak, akik nem szeretik a századok rendszerét, és inkább a laza dolgokat szeretik. Ilyen Tomcsiék alternatív csoportosulása, a Hunok. Még honlapjuk sincs. Nem is század. De mégis valami. Ha akarsz repülsz, ha akarsz nem. és a átéklmény a lényeg. Ennek ellenére jók. Nagyon jók. Szerintem mindenki megtalálhatja a magának való rendszert. A századok kötöttebb életétől a laza alkalmoszerű együtt repülésekig. Ha valaki felmegy a hyperre, összeismerkedik az ottaniakkal, együtt doggol, coopol velük akkor amikor jól esik, így lazább körülémények között tanulhat, fejlődhet, az általa megválasztott tempóban.

Én nem toborozni akartam. Csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a nehezebb fokozatok megtanulhatók, és hogy a vérprofinak nevezett emberek nem nagyképű megközelíthetetlen alakok, akiktől tartani kell, merthogy ledarál.
  • Bucser
    Gondolom mivel segítettem is az oktatást a században Petyával:D Egyébként ugy beszélsz nekem a ricsikről mintha soha nem repültem volna velük:D mondom hogy 1-1,5 évig századtag voltam:D
  • Her Laca
    Hogy neked nem tetszik bármiféle hozzáállás az szerintem a te dolgod.:)
    Nem is agitált itt senki ,senkit,hogy uzsgyi nyomás Virtuális századokba.
    Viszont van akinek az jön be ,neki az a szórakozás. Ennyi.Hogy nem repülsz Wart ,mert nem szereted a vele járó hercehurcát? Ez is a te dólgod. Senki se modja ,hogy repülj.Nekem speciel az a fajta repkedés a legszórakoztatóbb,legizgalmasabb.
    Hogy van egy bizonyos követelmény hamár szervezett formába repül az ember szerintem teljesen helyénvaló,de ez ne legyen vita köztünk, mert mint mondtam kinek így kinek úgy.Itten most arról van szó,hogy akik abban a formában tevékenykednek előnyösebb helyzetben vannak a többiekkel szemben.Egy példa .
    Minap a 302 es ek ellen repültünk akik közt van jónéhány nagyon jó pilóta.
    De szétszóródtak ahogy megkezdődött a harc és csak egy ért haza.Nálunk egy veszteség volt de az is csak kadét ,elvileg nem is jöhetett volna.
    Nekem az tetszik a dologban ,hogy egy bizonyos idő eltelte után már az ember tudja ,hogy hol vannak a társai ,csak körbenéz és tudja hogy hol van X,Y,Z.
    És biza ezek a srácok igenis önzetlenül megosztják bárkivel a tapasztalataikat,nem irigyek,szerintem ezt te is elismered.Gondolom te is sokat tanultál tőlük. Nem?
  • neuro
    jól mondod
  • Bucser
    NA ez a hozzáállás ami miatt én kiléptem a 102.VO-ből kb 1-1,5 éves tagság után. Nagyon sokáig az volt a lényeg hogy mindenki ott van a repülésen élvezze azt. Aztán elkezdődtek azok a mondatok elhangzani, hogy legyünk jobbak hisz a játéknak ez a lényege.. Bocs szerintem nem ez a lényege. Szerintem az a lényege, hogy a repülés közben minnél jobban érezzük magunkat az hogy mennyi fragem van vagy hány gépet lőttem le az totál mellékes. miután ez totál meddő vitának tűnt a vezetéssel így kiléptem. Furcsamód az egész legyünk jobbak réteg kilépett utánam egy héttel.. Soha nem jártam online warra mert utálom a 2 órát ülök egy slotban aztan egy láma felszállásnál ledarál dolgot. Vagy pistika kimaradt inditsuk újra a hostot aztán mega fejmosást egy egy mission utan, hogy ez egy nagy szar volt etc... NA szóval lehet komolyan repülni lehet úgy repülni, hogy minél jobbak legyünk de szerintem ezt nem szabad soha elébe helyezni a SZÓRAKOZÁSNAK. Elvégre ez csak egy játék.
  • Grrrrrrr
    Teljesen egyetértek veled. A CAD Online War-on a Puma, Kör Ász és Dongó századok is ott vannak az első tíznél. És ez azért nem semmi. Ennek egyik legfőbb oka szerintem az összeszokottság.

Egyetértek abban is, hogy aki elkezd egy játékot, annak elvileg célja, hogy egyre jobb legyen benne. Könnyített beállításokkal ezt nemigen lehet elérni. Az ikonok kirakásának mondjuk értelmét láto abból a célból, hogy megfugyeld, egy adott géptípus mekkorának látszik, ha olyan távra érsz, amilyenre a fegyverösszetartás állítva van. De a repülési tulajdonságot könnyítését nem javaslom.

Őszintén megmondva, nekem elég nehezen megy a tanulás. Nem vagyok egy nagy tehetség. De nem adom fel. Az utolsó frontrepülésemnél már nagy sikerélmény volt számora, hogy bár háromszor elvesztettem a vezér gépem, mindháromszor megtaláltam két hónapja még nem tudtam ilyent.

A vérprofiktól egyébként sem kell félni. Gyakran lelőnek. És? Engem is. De közben tanácsokat adnak, trükköket, tippeket, amikkel jobb lehetek. A Hyperen be lehet kéredzkedni, mikor doggolnak, vagy coopot mennek.

Talán a tavalyi századtagfölény miatt az idén nem voltak századon kívüli pilóták a JetFly-on. Szerintem a feljebb vázolt technikával fel lehet hozzájuk zárkózni. De addig is szerintem kellene egy különdíj, a legjobb nem századtag pilótának. Magyarországon sok tehetséges pilóta van a századokon kívül is. Ebben biztos vagyok. Nálam sokkal tehetségesebbek. És nem szabad veszni hagyni őket.
  • imp99
    Nah akkor előre bocsátkozom h beszélek haverommal naggyon jó gépe van naggyopn jó netkapcsolattal...bár ő a külsőnézethez szokott de ezen kívül minden mást ki szokott kapcsolni. Töltsétek le ezt a progit ingyenes : Hamachi
    Pár msn címet adjatok aztán majd kreálunk mapokat, miketten elég gyakran szoktunk gamelni (ccop főleg). Szaggatás mentes szokott lenni a játék, max ha bejön 1 -lagger.

tolhatnánk páran ilyen családias fightokat :D
    kb erre 1-2 hetet viszont várnotok kell amíg az érettségi szóbelik lemennek
  • Her Laca
    Ja az más :) Ahogy a mondás is tartja a lustaság fél egészség:))
  • neuro
    tudom hogy lehet váltogatni közöttük, de lusta vagyok és kényelmesebb inkább egy 4.05-ös szervert keresni :)
  • Her Laca
    Előre bocsátom nem szeretnék okoskodni DE! A 4.04 és 4.05 között egyszerűen lehet váltogatni,csak a files SFS filet kell cserélgetni. Mielőtt felrakod a 4.05 öt le kell menteni a 04 es ét. Másodszór a navigáció az szerintem alapvető a játékélmény teljessé tételéhez.Megjegyzem rém egyszerű csak mielőtt elindul az ember fia kicsit nem árt megnézni a térképet, rögzíteni az irányokat stb. Az én véleményem az ,hogyha valakinek van rá lehetősége egy izmos gép beüzemelésére egy megfelelő netkapcsolattal,akkor egy fullrealisztikus szerver lenne a legjobb választás.
    Megfelelően nagy térképpel rengeteg földi céllal.Itt aztán lehetne csapatokban komplett küldetéseket repülni,bombázostúl vadászostúl.Nem kell ahoz mission generátor,hogy kitaláljunk egy jó kis küldit.Persze lehet itt dogolni is. És valóban ha megszoksz bizonyos dolgokat akkor arról nagyon nehéz leszokni. Persze van aki külső nézetből is betyárosan repül:) találkoztunk már olyannal. De hát az nem az igazi. Meghát azt nem gondolnám,hogy aki egyszer belekostólt az IL2 be és megszerette az nem szeretne fejlődni. Az hogy Virtuális századtag legyen valaki nem csak rajta múlik. Azt azért látni kell,hogy ez egy csapat ahol sokan vannak és bizonyos kompromisszum kézségre szükség van.Van aki rendelkezik ezzel van aki nem,de ez szerintem nem baj.Ettől még repülhet valaki nagyon jól.
    Az biztos,hogyha összeakadtok egy összeszokott társasággal,mégha egyénileg talán jobbak is vagytok akkor sincsen sok esélyetek.Ez a háborúban is így volt és itt sincs másként.Nem véletlenül mondják azt ,hogy egy gép az fél repülő.
    Végül is a felhőtlen szórakozás a célunk és persze azt ki ki másban találja meg:)Sok sikert a szerver megvalósításáhou.
  • Grrrrrrr
    A reál szervereken is jókat szoktunk röhögni. Még én is, pedig engem sokat lelőnek. A gyakorlás közbeni malőrök is szórakoztatók lehetnek.
  • Grrrrrrr
    Pedig van olyan vérprofi, aki egérrel nézelődik. Bár ahogy az X52-k kezdenek elterjedni, lassan elmaradnak ezek az emberek.
  • Grrrrrrr
    Nem dicsekvés akart lenni. Csak rá akartam mutatni, hogy egy 8 éves gyermek is megtanulhat repülni reálon, külső nézet nélkül. Azt hittem elég érv rávenni az embereket, hogy a nehezebb, de élvezetesebb játékot válasszák.
  • neuro
    Persze hogy nem lehet eltévedni (talán csak PF-ben), csak arra gondoltam, hogy nincsennek olyan segítségek, mint a valóságban, így nem nagyon látom értelmét, hogy ezzel kínozzam magam :)

Több könyvben olvastam, hogy a pilóták a fontosabb útvonalak, a templomtornyok és a farmok/házak alapján tájékozódtak, de az FB-ben maximum a folyókat lehet követni vagy a nagyobb erdőségeket és esetleg kis magasságon az utakat. Ráadásul egy bombázón lenne külön navigátor, aki a térképezéssel foglalkozik (mint pl. a B17 ben is). Jó lenne ha a valóságos módon kellene navigálni (stopperrel, irányszöggel és sebességgel), de ez csak coop módban lenne lehetséges, dogfight map-on nincs túl sok értelme.
  • Sanyix
    Ha elolvastad volna legalább 2 hozzászólásomat, talán nem írnád ezt: "ÉS pont ezt megölni a complex engine management meg a seperated engine start/management kikapcsolásával...." merthogy én végig azt mondtam, hogy ezeket minek kikapcsolni, mert nem bonyolultak, semmi gond nincs ha be van kapcsolva, és nagyon számít nekem az repülő mozgásának fizikájának élethűsége(ezért is nem játszom már lock onnal se)...
  • Bucser
    ????

NEm értek ebben egyet veled igazán neuro... Hála az égnek a térkép és a táj tökéletes másolatok így nincs olyan gond, hogy pontatlan a térkép ergo pont a terepjellemzők alapján lehet tájékozódni és közben figyelni kell az irányt... még soha nem sikerült eltévednem egyetlen mapon sem (igaz én finn mapon szoktam a tájékozódást és a mai napig az a kedvencem)

Sanyix: ha valaki arcade repülőszimmel akar menni arra van sok más game... Az il-2 pedig szimulátor és kávédarálókból jelenleg a legjobb akárki akármit is mond. ÉS pont ezt megölni a complex engine management meg a seperated engine start/management kikapcsolásával.... Ennyi erővel ki lehetne kapcsolni a flight modellt is hisz sok embernek z is gondot okoz,hogy levegőben tartsa a gépet vagy egy dugóhúzóból kilépjen... nem kell vérkomolyság minimap path tőlem lehet úgysem használom meg azt kliensben ki lehet lőni meg az iconokat is ki lehet kapcsolni console parancsal a kliensben de a többire szerintem szükség van ha már repülőszimről van szó...
  • Bucser
    ne aggódj ez volt nekem is az egyik oka, hogykiléptem a Vo102-bol:)
  • neuro
    mi is így voltunk vele, ezért csináltunk magunknak egy katonáskodás és elkötelezettség nélküli "just for fun" századot :)
  • neuro
    Nekem egyedül a "no ninimap path"-al van problémám: a játékban nagyon könnyű eltévedni és az alap navigációs berendezések és trükkök használhatatlanok (van ahol nem látszódik az iránytű, nincs stopperem és térképem, nem lehet a fontosabb tereptárgyak alapján tájékozódni stb.).
    Úgyhogy szerintem ami a full real szervereken megy az már túlzás.
  • Sanyix
    Csakhogy kb fél évig volt használható a genius f23-mom, amin volt hat switch, azt is útáltam, mert állandóan visszaugrott alap nézetbe, nem lehetett normálisan irányítani(pl ha azt akartam hogy jobbra föl nézzen, vagy jobbra, vagy föl nézett, ritkán sikerül a jobbraföl)... a mostani joyomon meg egyáltalán nincs is hat.
    De itt nem erről van szó, ez elvileg egy olyan szervernek indul, ahol jókat lehet játszogatni, élvezni a gémet, nem véresen komoly versenyeken nyomulni, ha az jön be, akkor lehet menni olyan szerverre, meg a repülőszázadokba.
  • imp99
    Sajnos szívem szerint jelentkeznék századhoz csak nem vagyok vmi hosszútávú ember mert néha megunom a repkedést és akkor 1 hónapig hozzá sem nyúlok szóval egy zázadnál ahol ezt hetente kell csinálni egyszer kétszer egy évben biztosbelunok
    :D megőrülök a WWII-es repcsikért :D

De majd meglátjuk egyáltalán kérdés ha jelentkeznék felvennének e vhova :D
  • Bucser
    öreg hiba ha a mouse lookot még mindig egérrel kezeled:D MÁr a legkorábbi saitekeken is volt az SST-ben egy lehetőség, hogy a mouse-t rákötöd a hatswitchre. így csak a hat switchet a joystickel és a bill-t kell használni. Aki meg eddig külső nézeten volt hidd el nincs meg belső nézeten... hogy hány ilyet láttam... csinálok egy palástorsót és azt sem tudja hol vagyok vagy képes egy egyszerű immelmanban elveszteni kötelékezni nem lehet külső nézetre szokott emberrel mert qrvára nem tudja felmérni a távolságokat etc. és még sorolhatnám... ollózásról boom and zoomról nem is beszélve...
  • Sanyix
    Hát pedig belső nézetben hidd el, nehéz fél kézzel a joyt fogni, másik kézzel meg az egeret rángatni(ezt külső nézetben is kell csinálni, de ritkábban, mert többet látok)... Sztem aki külső nézetre szokott, az elvan csak belső nézeten is, de kényelmetlen.
  • Bucser
    igazából nem mondanám, hogy a külső nézet rossz:) de egy kicsit erőt kell vennie magán az embernek és eldönteni mit akar:) ha csak gyakorolni és hülyéskedni az külső nézettel mehet nyugodtan sőt még iknokat is tehet:) meg térképet bár ez utóbbi kettő már nagyon gáz:D HA valamelyik virtuáélis század tagja akar lenni vagy komolyan érdeklődik csakis belsőnézetben cockpit on fullreal maximum speedbar hogy szokja a terhelést mert online waron egyéb helyeken csakis így repülnek:) Aztán ha becsöppen egy külső nézetes serverre már mindegy lesz mivel nem fogja használni vagy ha használja is nem szoikja meg rosszul:) Én pl screenshot máiás vagyok és szeretem az áthúzó messzert bmulni külső nézetben ellenben el sem vagyok veszve ha ki van kapcsolva:)
  • imp99
    Most jut eszembe az MK22 -es spitek mikor jelentek meg a harcmezőn illetve összeütköztek e a levegőben messerekkel vagy azok nem zsír új gépek voltak?
    Mert elkészítettem ezt a spitet és csak most vettem észre h az eredeti spit nem is így néz ki :D:D:D:D: (a nagy repülős) ÉS ellenfélnek egy messert csinálok (g-2)
    ami ripityára fogja darálni a spitet (persze ricsi felségjelzéssel, emlékezve a régi repülésekre)