91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    lassan kezd kijönni a teljes 2VH-s géppark a játékba... és még valami FM féleség is lesz alatta. de majd a oB-ra leszek kiváncsi hogy ott 4-5 év alatt meddig jutunk majd el... egy szép videjót azért szívesen megnéznék már róla...
  • Seaweed
    Hmm jol hangzik!
  • neuro
    Description:
    Sturmoviks over Manchuria is a full-featured add-on for Il-2 Sturmovik: Forgotten Battles and Pacific Fighters.

This add-on will add multiple new flyable and AI aircraft for USSR, Japan and USAAF, in addition to a large-scale true to life Vladivostok map. You will be able to fly such famous attack aircraft as the Il-10 Sturmovik (NATO designation: Beast), and the A-20C Havoc, as well as advanced Japanese fighter planes such as the N1K2-J Shiden-Kai (George).

Detailed features:
    45 Campaign and 5 Single and Co-Op missions take you from locations as varied as Berlin in Spring of 1945 to the ports of Rasin in Japanese-occupied Korea, to the skies over Kyushu islands. Engage German troops on the ground, Soviet Sturmoviks over China, and B-29s over Japan!

In addition, new aircraft such as the Ki-21 Sally bomber and the Ki-27 Nate fighter will allow the user to recreate famous early-war battles, such as the Russo-Japanese conflicts like Khalkin Gol and Lake Hasan (modeled on the Manchuria map), as well as the engagements of the famous AVG, the Flying Tigers.
    Custom Paintschemes:
    The first in the series to ship with such variety, Sturmoviks over Manchuria will include over 300 custom-made skins. These are used extensively on AI aircraft in campaigns to add more variety to the planes the player encounters mission to mission. Vast majority of the skins are 100% historical, based on period photographs of individual WWII planes, with details like the overall paintscheme, style, size and positions of markings, tactical codes, and others all replicated.

For many of the aircraft, such as the J2M5, N1K2-J, and Ki-27, individual paintschemes are created modeling virtually every squadron that historically flew these planes. Hundreds of unique historical squadron paintschemes are also recreated for other aircraft.

Hypothetical paintschemes for online play are also included, such as Luftwaffe paintschemes for Soviet aircraft, USAAF paintschemes for Japanese planes, etc. All of these are also based on historical paintschemes, with all details authentic for each given airforce.

List of Custom Paintschemes (excluding the void templates):

A5M4: 4 paintschemes
    B-29: 16 paintschemes
    B6N2: 2 paintschemes
    F6F-5: 2 paintschemes
    IL-2M3: 18 paintschemes
    Il-10: 27 paintschemes
    J2M5: 21 paintschemes
    Ki-27 Ko: 31 paintschemes
    Ki-27 Otsu: 65 paintschemes
    La-5FN: 23 paintschemes
    La-7: 20 paintschemes
    N1K2-J: 9 paintschemes
    P-47D-27: 12 paintschemes
    Tu-2s: 7 paintschemes
    Yak-3: 30 paintschemes
    Yak-9D: 40 paintschemes

+ Burma, mint új repülhető terület
  • Seaweed
    4.06 amugy mi lesz? sima patch vagy mas is lesz benne?
  • Her Laca
    Az egyik teljesülése azonmód a másik megoldást is tartalmazná ,ám ebben az esetben sajnos kijelenthetjük,hogy biza a 4.05 -öt mög kell venni:
    Már ha akarod a további kiegészítéseket.
  • ToMy_
    marminthogy nem lehet felrakni a 4.04-re vagy nem tartalmazza a Pe2-t?
  • Her Laca
    Tudom de jól hangzott:))))
  • neuro
    na ez az, ami nem így lesz
  • Her Laca
    Az lessz majd a király :)) ha ezt fel lehet rakni a 4.04 re.Vagy tartalmazza a pe 2 őt.
  • neuro
    Crazy Ivan írta a mult héten az Oleg's Ready Room-ban, de ma reggel azt olvastam, hogy találtak benne egy bugot és eltolták a megjelenést két nappal (a hét vége felé?):

Ian Boys - "SoM release is imminent but has had to be put back 48 hours because we found some last minute issues only visible in certain game settings. Bear with us, it really is just around the corner and looking terrific. The IL-10 rocks"

+ egy kis extra info:

in 4.06 (SoM) changed following

Joystick control input was changed in accordance with pilots' wishes.

Such function adds feel of the real size control column which is way longer than such of Joysick.
    Optimized for default settings of Joystick curves. However for some planes would be better any way exponente (recomended in DVD readme-manual version).

• Her Laca
    Ezt hol láttad,olvastad ?
  • Grrrrrrr
    De jó....
  • Seaweed
    Hehh..4.05-el se foglalkoztam meg...de legalabb BoPackot rendberaktam most toltom fel..szepen utolerem magam ;))
  • neuro
    Ha minden igaz, jövő héten jön a 4.06.
  • Bucser
    Én mutattam gidának még anno:D csak én megragadtam vele mert ami szabad időm volt inkább repüléssel töltöttem:)
  • Her Laca
    Ezt csak egy alternatívának szántam:)Tanács. Persze hogy jobb ha kézzel csinálod ,de ha nincs idő rá akkor ez is megteszi.
  • neuro
    nem rossz a dcg, ha gyorsan kell összedobni egy küldetést arra tökéletes
    de én inkább kézzel csinálom a komolyabbakat, mert ott a lehetőség a trükközésre és az időzítésre
  • Her Laca
    Gida ezzel csinálgatott mostanában jó pár kampányt. Számolja és nyomon követi az eseményeket. Az igaz hogy nem egyszerű de aszongya jó.
  • Bucser
    Nem tudom, hogy a Lowengrines Dgen mennyire használható remote multis kampány szerkesztésére lévén mindig kell manuális parancs a folytatáshoz és egy alap kampány beállítani is elégg gáz vele... Anno próbálgattam de feladtam... sokat kell vele szöszmötölni mire beletanul az ember:( A vége az lett hogy neghwar mindig összerakott egy Coop pályát mire legeneráltam egy küldit:D
  • Bucser
    TS messze sokkal jobb lévén lehet channelezni súgni push to talkot állítani és még nagyon sok mindent ami repülés során egy géppárokra osztott szervezetben szükség lehet. Én ki szoktam kapcsolni mert sokszor bekavar sokmindennél:)
  • Her Laca
    Itt egy elég jó generátor.http://www.lowengrin.com/news.php
  • Her Laca
    Sokan nemszeretik . Én régebben használtam nekem nem okozott problémát.
    De ezt ki kell próbálni és meglátjátok. De szerintem a TS -t is nyugodtan használhatjátok .
  • ToMy_
    jah, még 1 dolog:
    a beépített rádiózása mennyire jó és használható? van olyan minőségű és nem zabálja jobban a sávszélességet, mint a TS?
  • ToMy_
    Nos, úgy néz ki megoldódott a távvezérlés is, remote tudunk coop-os és campaign missziókat is indítani.
    Este leteszteljük
  • Her Laca
    Azért ebben ne legyél biztos.Ha tetszik az embereknek akkor nefélj megszállják mint légy a kutya sz....t.:)De ha csak egy jó hostot akartok vele ami csak akkor üzemel amikor ti is fenn vagytok annál mi sem egyszerűbb. Lobby oszt indítani köll egy dog vagy coop missiont. vannak nagyon jó generátorok azokkal lehet csinálni küldit vagy ha nektek van efféle érdeklődésetek akkor a full mission bulderrel ti is megcsinálhatjátok. Evvel csak az a bökkenő hogy ,egy távoli gépen hogyan indítassz el egy gamét.Bár lehet ,hogy ez megoldható.
  • ToMy_
    Ez teljesen oké, kisakkoztuk a neten található doksikból, hogy mik a dedikált szerver "határai" ilyen szempontból.
    És éppen ezen "határok" miatt próbálunk most más irányba menni és az AI-t bevonni a mulatságba (mivel nem valószínű, hogy 6-7 embernél több összejön egyszerre a szerveren) azaz a normál IL2-t futtatni a szerveren, ahol is ugye lehet coop-ot vagy multi campaign-t játszani.
  • Her Laca
    Na megpróbálom összefoglalni a dolgot.Most hadjuk azt ,hogy milyen beállításokkal üzemel a szerver ez a ti dolgotok.:)Mondjuk ez egy magyar szerver tehát egy balatoni map jól illik hozzá. Megjegyzem az elég nagy is:) Húztok egy frontvonalat ,telirakjátok a reptereket mindkét oldalon majd beraktok jó pár földi egységet a városokba utakra ,hajókat a balcsiba ilyesmik.Persze néhol légvédelemmel megerősítve.Így aki bombázni szeret annak is van rá lehetősége a vadászok meg esetleg kisérhetik.Vagy csak egyszerüen dogolnak. Egy ilyen mapon aztán ha többen vannak ismerősök és TS-t használnak vagy csak egyszerűen a játék beépített kommunikációját akkor kitalálhatnak egy küldetést .PL elsűjjeszteni a tihanynál lévő hajókat,vagy megsemmesíteni a bogláron áthaladó menetoszlopot.
    Persze az ellenfél ezt igyekszik megakadályozni. A megsemmesített célok óránként újraélednek.Ezt egy példának szántam előrebocsátom. Van egy nagyon jó map amit egy magyar srác csinált ez egy kampány nagyon ütős. Nézzétek meg ha nem ismernétek. http://www.airwarfare.com/Sims/FB/fb_campaigns_vpmedia.htm
    RHAF a neve.Nagyon részletes jó őtletek vannak benne.
  • ToMy_
    a dedikaltunkat hasznalnak igy coop-ra
    a vas nagyoneros, a netje is brutalis, es mas nem futna rajta akkor
  • Her Laca
    Azt hiszem meglehet azt csinálni,hogy mondjuk 16 os a szerver és a hostnak van egy helye stabilan.Így csak mondjuk 15 en jöhetnek be. Az eggyik szerver ís amit ismerek így üzemel. Így az kivülről úgy látszik ,hogy van bent egy játékos de már bent nem látszik.De pontosan ,hogy hogyan is kell ezt megcsinálni nem tudom.
    Viszont a legkissebb gépigénye a linuxon futó dedikált szervernek kell.
    Itt a lényeg asszem a feltőltési sávszélesség.
    Az eggyik srác nálunk múltkor hostolt egy missiont 16 osat. Valamiért elcseszték a netjét így a feltőltése brutális lett. Na egy 2500+ os athlonnal 1,5 gb rammal ADSL nettel akadásmentesen repültünk.
  • ToMy_
    Tehát ha a hostot beteszem egy bombázóba mittomén pl. lövésznek, vagy egy akármilyen gépbe, amit rögtön felszállásnál összetörök, akkor az úgy jó lehet?
  • Bucser
    ha dogfight map akkor elég állni hagyni a térképen ha coop akkor muszaj menni mert ő indíta amnjátékot:) de utana azt csinal amit akar:) (=mi ano ilyenkor betettük egy földön veszeglő gépbe a hostot vagy azt aki csak nézőnek jött :)
  • ToMy_
    Hahó,
    még egy kérdésem lenne: ha nem a dedikált szerverrel, hanem normál módon az IL2-vel hostolnánk a szerveren, akkor a hostnak is kell repülnie, vagy azt elég ha a csatlakozott játékosokat mutató képernyőn állni hagyjuk?
  • imp99
    trailer nincs a BOB-ről?
  • hetti
    Szerintem a "kezdö" dogfighterek profitálhatnak a külsö nézetböl!
    Az tény hogy full realban más a filing :D
  • PhantomAss
    Sanyix Bucsernak igaza van- ctrl+f6 nem a padlock:)
  • Seaweed
    me csak

nahjovan...piisz

• Bucser
    MOSMÉBÁNTÓ?????
  • Seaweed
    nekotozkodje mar mert irgum-burgundi lesz

• Bucser
    MIcsidi? Milyen script meg mi az a mambo az Il-2hoz??

SERIOUS OFFTOPIC IN SIGHT!!:D
  • Seaweed