91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
  • Seaweed
  • Seaweed
  • Seaweed
    IJ

• santpietro
    Sziasztok!
    Némi segítséget kérnék én is, hátha találkoztatok már hasonlóval. Egy ideje gyűröm már a játékot, bár nem vagyok túl szorgalmas. Tavasszal kezdödtek a gondjaim, mintha akkoriban irtam volna át a valamit =hu v. telepítettem magyarítást? nem tudom igazán a game kezdett kilépegetni winbe fagyogatott ilyesmi végül csak a fülkét töltötte be, táj textura semmi csak a sötétség. Nagy merészen uninstall, gondoltam tele szemeteltem már rendesen, csak jó lessz. Winfos persze kifagyott, resi után game nem indult uninstall sem. No akkor neki álltam manuálisan kiszedegetni a gépről mindent ami a gameval kapcsolatos lehet, és eszembe jutott. Regisztryből minden bejegyzést /ubi il2 fb/stb töröltem. Ezzel végezve betoltam a cd1 és......... akövetkező üzi fogadott idézem "Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott átalakítási elérési utak. cd:\1033.MST"
    Végül is ez nem az első hiba üzi amit nem értek, a baj az hogy nem tudom a gamet feltelepíteni. Ja igen a game : FB+AEP+PF merged +patch. C format + win reinstall lenne az utolsó amit kipróbálnék, ha volna valami köztes megoldás!
    Bocsánat ha hosszú lettem :)
  • Gabo
    Ha a gép üzemel és a monitor üzemállapotát jelző led villog, akkor valószínűleg a monitor nem kap jelet a VGA-tól. Némelyik TFT monitornál lehet választani digitális és analóg jelforrás között is. Ha rossz jelforrás van kiválasztva, akkor ugyan ez a helyzet. Ha rossz frissítési freki van kiválasztva az is okozhat ilyen jelenséget. BIOS-ban is el lehet állítani azt, hogy PCI vagy AGP videó kártya van a gépben.
    Érdemes lenne másik monitorral vagy másik videó kártyával is kipróbálni a gépet. Esetleg a gép monitorát, kártyáját egy másik gépnél megnézni.
  • Her Laca
    Ja a memóriákat is megbirizgálhatnád ,az is szokott ilyet csinálni.
  • Her Laca
    Igazgasd meg a VGA-t. Ez általában segít. Ha nem próbáld egy másik monitorral,ha az sem egy másik kártyával ,ha az sem egy másik géppel és ha az se jön be akkor fogalmam sincs:)
  • imp99
    Sorry az OFF-ért de 4-5 fórumba is kérdeztem és senki nem tudja a gondot ezért itt is megkérdem:
    Elindítom a gépet és fekete marad a képernyő és a ledje tovább villog. Semmi csipogás nincs. Próbáltam hátha meglazultak a kábelek de semmi.

[Másik géppel írom ezeket az üzeneteket, a félreértés végett]
  • imp99
    bent a játékban lehet módosítani ;)
  • neuro
    lehet, ugyan úgy, mint a többi repülőgépét, de csak akkor működik, ha még nem volt módosítva a default-ról az adott géptípus (aminek nagyn kicsi a valószínűsége)
  • Willenbrock
    Egy kérdésem lenne:Az Il-2FB-ben amikor teljes küldetést szerkesztek a szerkesztővel minden más gép skinjét le tudom cserélni kivéve a játékosét,vagyis a sajátomat.Muszály valamilyen egységet választani és onnan kezdve a játékos gépének festése nem állítható.Lehet valahogy állítani a festést a játékos gépén is?
  • Willenbrock
    Majd egyszer biztos lehetséges lesz.Amilyen ütemben fejlődnek a PC-k.
  • Willenbrock
    Kár hogy Angliai Csatás nincsen.
  • Lebowski
    áruldmár el melyik az az erőmű ahol elindulna. kis reaktort kéne beüzemelni a pinyóba ;)
  • Willenbrock
    Kegyetlen jó animációk.A szimulátoroknak is ilyen grafikával kéne futniuk!
  • imp99
    Ugyan ilyen animot készítek...:D
  • Bucser
    Miután az IL-2 sorozat az UBI egyik húzósorozata nem hinném, hogy az azt továbbvivő játékot lefújnák:) mellesleg már célegyenesben van a fejlesztés:)
  • Willenbrock
    Remélem tényleg kiadják ezt a játékot és nem tűnik el a süllyesztőben.Manapság csak a szar árkádokat nyomatják mert az kell a kölyköknek.A lényeg hogy jó nagy ágyúk legyenek a gépen meg mindenkit ki lehessen nyírni.A szimulátorokról már akkor negatív véleményt mondanak mikor még nem is látták.A játékkiadók meg persze csak adják alájuk a lovat.
    Pedig nincs annál jobb mikor egyre közelebb kerülhetünk a realizmushoz.
    Ma már egyre jobbak ezek a repszimek.Alig várom hogy egy 109-es Emillel lezúzzam a RAF-ot.Persze maximális realizmusban.
  • repvez
    a 4.06 os patch megjelent már?vagy még két hét
  • Lebowski
  • repvez
    ww2 animáciok
    Nagyon jo 3d-s animáciok ww2-es gépekröl.
  • Her Laca
    Ekkorának látszik na mind1:)
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Lebowski
    rákatt a szövegdoboz alatti kép gombra és megadod az URL-t :)
  • Her Laca
    Na ezen még dolgozom:( Hogy lehet ide képet tenni?
  • Her Laca
    Ez egy A5 ös Enyém:)
  • PhantomAss
    ya már látom... én is A5 re tippelek:O) szavazzunk kézfeltartással
  • Her Laca
    A5 re tippelek bár a fene se tudja ezt így.
  • Seaweed
    Nemtudom...anyit tudok hogy a JG54 egyik gepe 43 nyaran..ez alapjan meg lehet tudni hogymilyen tipus.
  • PhantomAss
    waooo...milyen fóka ez? f8?
  • Seaweed
  • neuro
    mégis az egyik legjobb repülőgépszimulátor :)
  • Falconer
    Ennek a Falconnak a grafikája nagyon tré
  • Falconer
    Lockon megvan, azzal egy darabig elvoltam. A többinek utánanézek.
  • neuro
    Lockon, Falcon 4.0 Allied Force?
  • Falconer
    Valami 4/5.generációs repszimulátort nem tudtok mostanság?
    Már nyomom az IL-t vagy négy éve, aztán megjött a kedvem vmi modernre is.
  • Seaweed
    Ha tul cinkus akarnek lenni azt mondanam hogy nincs video mert meg nem kapni kereskedelmi forgalomban olyan erogepet amin elfut