91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kisrecsi #7710 az már 2 szer is volt :( -
#7709 Szerintem uninstall reinstall a titka. -
kisrecsi #7708 nem én warezrol szedtem le :D -
Valka #7707 A dvd-s egybeverziót raktad fel?
-
Valka #7706 Izé.... nem a kiadó, hanem a forgalmazó :) -
kisrecsi #7705 már ez előtt ment simán hiperlobby játszottam meg minden van századom is 1/3_vszd_Ricsi a nevem híperlobby-n csak ez a kaki nem akar elindulni! -
Valka #7704 A sima 1.22-es verzióval nem tudtam online játszani(a ubi.com-on még lehet). A kiadó nekem is nagyon készségesen megmondta, hogy nem tud segíteni.... -
Radon222 #7703 Milyen géped van? -
Radon222 #7702 Köszönöm.Pedig a játék eredeti.Az elérhetö javítások fent vannak.Már beszéltem a forgalmazoval is.Nagyon segítökész volt de segíteni nem tudott.Azért ez bosszantó.Talán ha egy angolul jól beszélö átnézné a külföldi forumokat.Köszi. -
kisrecsi #7701 Sziasztok
nekem az a problámám hogy felraktam az FB+AEP+PF-t és amikor el akarom indÍtani a játékot akkor lemegy kis felbontásba kiírja lent hogy il2 azt kilép de a felboontás nem megy vissza nekem az kéne hogy ne lépjen ki léécci vki segítsen!! -
#7700 TrackIR
Trackir a Naturalpointtól -
Valka #7699 Mi az a fejkövető, drágaszág? MI az? -
#7698 Nem azt mondtam, hogy soha nem használom, inkább nemsokszor jut eszembe hogy használjam, pedig jól lehet így szivatni a yakokat fókával, amikor követni akarnak magasra, de nemtudnak :D -
#7697 velem is előfordult a finn kampány közepén:) új kampány a megoldása..mást nagyon nem tudsz.. ja meg a pilota fájlok gondos elmenetegetése:D -
#7696 Vagy bug,vagy hiányzik valamelyik sfs file. Ebbe már többször belefutottunk mi is. -
#7695 A bánat tudja ezeknél egyrészt úgyis rokonok ,másrészt meg olyankor soha nem jut eszembe:)) -
Radon222 #7694 Tanácsot kérnék:Olyan gond van hogy néha a karrier során a gép nem tölti be a következő pályát hanem mintha lefagyna.Újraindítás után meg üres a térkép mivel nem töltötte be.Ilyenkor oda minden eredmény én meg majdnem leverem a monitort is.Volt hogy 14 győzelem után játszotta ezt be.Elég erős a gépem(2,66 GHZ a memória 512 MB).Mi lehet a gond? -
Lebowski #7693 no comment :D -
#7692 BAzze ott vagytok nap mint nap 1 TS-en és még nem kérdezted meg, hogy a Lebowski az KP vagy KV?
LOL:D Megy a századon belüli kommunikáció:D -
Lebowski #7691 KV vagyok és nem. Lebowski=Töki. Nagy Lebowski című parádés filből.. :) -
#7690 Köszönöm mindenkinek a joy-al kapcsolatos info-t. -
#7689 No ezt hátha valaki nem ismeri:)
me! A repülés néhány szabálya!
1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva
pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét
nőni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a
pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még
soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép.
A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább
használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig
előre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a
rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél
meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és
fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt
perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek
előszeretettel bujkálnak a felhők között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a
felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos
senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld
egyszerűen taszítja őket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből
a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen
fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát
eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a
rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit
magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti
magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi
pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek -
#7688 Te KP a Lebowski az nem az egér a macskafogóból? -
#7687 Régebben én is így gondoltam. Nem szégyellem bevallani,sokáig csak leszállásnál használtam.De rádöbbentettek ,hogy biza nem egy butaság a flaps használata. Azóta nagyon sűrűn használom,igaz ki kell tapasztalni mikor, hogyan .Meglepődnél ,ha látnád ,hogy pl emelkedésnél egy bizonyos ponton kinyitott flaps mennyivel feljebb segíti a gépet ,míg a csutka gázon flaps -et nem használó ellen már esik vissza. Szóval jótanácsként mondom próbálgatni kell,és ahogy tanult barátom Lebowski mondaná ,nem lessz az ember árkádrepülő.:) -
kiskorúbézoltán #7686 Ööö , bátortalanul kérdezem , ugyanarról a típusról beszélek ? Márcsak azért mert a eltérő típusok eltérő repülési stílust követelnek időnként . -
Lebowski #7685 hmm.nem sértésnek szánom de sztem nem ártana vlahol elolvasnod a dogolás alapjait.mert igenis a flaps használ.ha jókor csinálod és úgy ahogy sebességvesztés nélkül tudsz befordulni gép mögé.és nem minden helyyzetben elég a trim.uh a flaps az egyik legfontosabb tényezője mind az energiaharcnak, mind a dogfightnak... -
#7684 flaps lassít, és mindíg meg kéne nyomni, szóval felejtős :) -
#7683 "Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép,"
Én meg nem:)) -
#7682 Egyet értek Bucser-l. Ez a játék valóban nem a Carbon játékos közösségét vonza. Arról nem is beszélve - csak bosszantásul a Carbon kedvelőinek :) - hogy hány Carbon autónak van annyi kezelő szerve, mint egy IL-2 gépnek ? -
#7681 Bocs ez nem carbon topic, úgyhogy légyszíves vegyél magadon erőt. Köszönöm.
Ja és No Warez... tessék megvenni. -
#7680 "Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép,"
Ez ellen egy nagyon jó megoldás a Flaps használata:) ha át akar fordulni told ki flapsot egybőlstabilabb lesz talán be is csúszik eléd a másik:) -
#7679 És én mit írtam? Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép, mert mint írtam, gyakorlással meg lehet szokni hogy pontosan hol a határ, de ha már nagyon remeg, akkor a következő fokozat az átfordulás, és aztán dugóhúzó, ami meg nem jó, hacsak nem mutatványozni akar az ember. -
#7678 Hát kurvára tudok helyesen irni mert vagytok lustak kibogaraszni ha nekem nincs kedvem he
jesen irni:P -
kiskorúbézoltán #7677 HAt kurvára igaza van ! -
kiskorúbézoltán #7676 Szemlélet kérdése , természetesen aki kill-re játszik vagy stat-ra egyértelműen nem fog FF-kel játszani .
Én a hangulat miatt nyomtam , nekem fontosabb volt a FF keltette érzés mint +0.01% a stat-omban . Mert amikor a boton érzem egy közeli robbanás lökéshullámát , a 3M két 37-esét vagy egy nagy sebbességű felhúzásnál tényleg bele kell kapaszkodni a botba , na az igen ! Annak van hangulata ! :))) Szvsz a Messer is egy élmény a 3 MK108-cal , nem csak a hatása hatalmas de a FF is visszacsap rendesen . :)))
No de mégegyer , FF csak a hangulathoz kill-hez stat-hoz noFF . Písz ... ;) -
#7675 Thx :D:D -
#7674 HAt kurvára vicces vagy! -
#7673 Hát ezzel én is így vok szegény kiborg szarrá izzadtaqm 1-2war után tocsogott sztem a vízben:D:DYAhh multkor meg dog közbe begörcsölt a mutogató ujjam:(( és annyira fájt h a földbe vezzettem a gépet (LOL)Azér 1 online varrt nekem alapból nehéz kibírni pl:vécé kaja pija aztán multkor kergettük a földerítőt és csak nem akart jönni és majd be h*****ltam és szomjas is lettem:Dszal majd meg döglöttem és a földerító enm jött........mégmindig nem.....elkezdi engedni a szomszéd a vizet...:(és megjött végre a földerítő hát felis derültem lellőtem oszt irány a reptér:D :F nem volt semmi -
#7672 Ezzel értek magam is egyet. Ki kell próbálni egy jó online "bevetést". Átlagban valóban, úgy 50 percet lehet számolni. Amikor leteszed a géped és elengeded a kart, néha úgy kell lefejteni a kezed róla. Arról nem is beszélve, hogy nem vagy éppen valami izzadáscsökkentő termék reklám arca. Mindent egybevetve, továbbra is azt tartom, hogy így is elég nagy kihivás ez a szimulátor, nem hiányzik még az is, hogy ha lövök az MK108-l, kiugorjon a kezemből a bot.
Azért szeretem a kihívást, csak annak nem kell mindjárt extrém sportnak lennie.
Jelenleg is bottal, független gázkarral, lábpedállal, fejkövetővel repülök. El hihetitek, éppen elég kihivás ez így is.
-
Lebowski #7671 amikor remeg a gép nyugodtan lehet még fordulni véle vala... amúgy kell érezni a gépet de ehhez neszükséges feltétlenül ff..