91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kisrecsi
    az már 2 szer is volt :(
  • Bucser
    Szerintem uninstall reinstall a titka.
  • kisrecsi
    nem én warezrol szedtem le :D
  • Valka
    A dvd-s egybeverziót raktad fel?
  • Valka
    Izé.... nem a kiadó, hanem a forgalmazó :)
  • kisrecsi
    már ez előtt ment simán hiperlobby játszottam meg minden van századom is 1/3_vszd_Ricsi a nevem híperlobby-n csak ez a kaki nem akar elindulni!
  • Valka
    A sima 1.22-es verzióval nem tudtam online játszani(a ubi.com-on még lehet). A kiadó nekem is nagyon készségesen megmondta, hogy nem tud segíteni....
  • Radon222
    Milyen géped van?
  • Radon222
    Köszönöm.Pedig a játék eredeti.Az elérhetö javítások fent vannak.Már beszéltem a forgalmazoval is.Nagyon segítökész volt de segíteni nem tudott.Azért ez bosszantó.Talán ha egy angolul jól beszélö átnézné a külföldi forumokat.Köszi.
  • kisrecsi
    Sziasztok
    nekem az a problámám hogy felraktam az FB+AEP+PF-t és amikor el akarom indÍtani a játékot akkor lemegy kis felbontásba kiírja lent hogy il2 azt kilép de a felboontás nem megy vissza nekem az kéne hogy ne lépjen ki léécci vki segítsen!!
  • Bucser
    TrackIR

Trackir a Naturalpointtól
  • Valka
    Mi az a fejkövető, drágaszág? MI az?
  • Sanyix
    Nem azt mondtam, hogy soha nem használom, inkább nemsokszor jut eszembe hogy használjam, pedig jól lehet így szivatni a yakokat fókával, amikor követni akarnak magasra, de nemtudnak :D
  • Bucser
    velem is előfordult a finn kampány közepén:) új kampány a megoldása..mást nagyon nem tudsz.. ja meg a pilota fájlok gondos elmenetegetése:D
  • Her Laca
    Vagy bug,vagy hiányzik valamelyik sfs file. Ebbe már többször belefutottunk mi is.
  • Her Laca
    A bánat tudja ezeknél egyrészt úgyis rokonok ,másrészt meg olyankor soha nem jut eszembe:))
  • Radon222
    Tanácsot kérnék:Olyan gond van hogy néha a karrier során a gép nem tölti be a következő pályát hanem mintha lefagyna.Újraindítás után meg üres a térkép mivel nem töltötte be.Ilyenkor oda minden eredmény én meg majdnem leverem a monitort is.Volt hogy 14 győzelem után játszotta ezt be.Elég erős a gépem(2,66 GHZ a memória 512 MB).Mi lehet a gond?
  • Lebowski
    no comment :D
  • Bucser
    BAzze ott vagytok nap mint nap 1 TS-en és még nem kérdezted meg, hogy a Lebowski az KP vagy KV?

LOL:D Megy a századon belüli kommunikáció:D
  • Lebowski
    KV vagyok és nem. Lebowski=Töki. Nagy Lebowski című parádés filből.. :)
  • sek300
    Köszönöm mindenkinek a joy-al kapcsolatos info-t.
  • Her Laca
    No ezt hátha valaki nem ismeri:)

me! A repülés néhány szabálya!

1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
    2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva
    pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét
    nőni kezdenek.
    3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
    4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
    5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
    6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a
    pilóta rögtön izzadni kezd.
    7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még
    soha senki nem ütközött.
    8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép.
    A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább
    használható.
    9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig
    előre álljon.
    10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a
    rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
    11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél
    meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és
    fordítva.
    12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt
    perccel korábban meg nem érkeztél.
    13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek
    előszeretettel bujkálnak a felhők között.
    14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a
    felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
    15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos
    senki nem ismeri.
    16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld
    egyszerűen taszítja őket.
    17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből
    a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
    18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen
    fellebbezésnek helye nincs.
    19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát
    eddig mindig a föld nyerte meg.
    20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a
    rosszul meghozott döntések gyarapítják.
    21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit
    magad is elkövessed.
    22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
    23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti
    magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi
    pillanat.
    24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek
  • Her Laca
    Te KP a Lebowski az nem az egér a macskafogóból?
  • Her Laca
    Régebben én is így gondoltam. Nem szégyellem bevallani,sokáig csak leszállásnál használtam.De rádöbbentettek ,hogy biza nem egy butaság a flaps használata. Azóta nagyon sűrűn használom,igaz ki kell tapasztalni mikor, hogyan .Meglepődnél ,ha látnád ,hogy pl emelkedésnél egy bizonyos ponton kinyitott flaps mennyivel feljebb segíti a gépet ,míg a csutka gázon flaps -et nem használó ellen már esik vissza. Szóval jótanácsként mondom próbálgatni kell,és ahogy tanult barátom Lebowski mondaná ,nem lessz az ember árkádrepülő.:)
  • kiskorúbézoltán #7686
    Ööö , bátortalanul kérdezem , ugyanarról a típusról beszélek ? Márcsak azért mert a eltérő típusok eltérő repülési stílust követelnek időnként .
  • Lebowski
    hmm.nem sértésnek szánom de sztem nem ártana vlahol elolvasnod a dogolás alapjait.mert igenis a flaps használ.ha jókor csinálod és úgy ahogy sebességvesztés nélkül tudsz befordulni gép mögé.és nem minden helyyzetben elég a trim.uh a flaps az egyik legfontosabb tényezője mind az energiaharcnak, mind a dogfightnak...
  • Sanyix
    flaps lassít, és mindíg meg kéne nyomni, szóval felejtős :)
  • Her Laca
    "Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép,"

Én meg nem:))
  • Trucker39
    Egyet értek Bucser-l. Ez a játék valóban nem a Carbon játékos közösségét vonza. Arról nem is beszélve - csak bosszantásul a Carbon kedvelőinek :) - hogy hány Carbon autónak van annyi kezelő szerve, mint egy IL-2 gépnek ?
  • Bucser
    Bocs ez nem carbon topic, úgyhogy légyszíves vegyél magadon erőt. Köszönöm.

Ja és No Warez... tessék megvenni.
  • Bucser
    "Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép,"

Ez ellen egy nagyon jó megoldás a Flaps használata:) ha át akar fordulni told ki flapsot egybőlstabilabb lesz talán be is csúszik eléd a másik:)
  • Sanyix
    És én mit írtam? Énis úgy szoktam manőverezni, hogy remeg a gép, mert mint írtam, gyakorlással meg lehet szokni hogy pontosan hol a határ, de ha már nagyon remeg, akkor a következő fokozat az átfordulás, és aztán dugóhúzó, ami meg nem jó, hacsak nem mutatványozni akar az ember.
  • Bird of Fury
    Hát kurvára tudok helyesen irni mert vagytok lustak kibogaraszni ha nekem nincs kedvem he
    jesen irni:P
  • kiskorúbézoltán #7677
    HAt kurvára igaza van !
  • kiskorúbézoltán #7676
    Szemlélet kérdése , természetesen aki kill-re játszik vagy stat-ra egyértelműen nem fog FF-kel játszani .
    Én a hangulat miatt nyomtam , nekem fontosabb volt a FF keltette érzés mint +0.01% a stat-omban . Mert amikor a boton érzem egy közeli robbanás lökéshullámát , a 3M két 37-esét vagy egy nagy sebbességű felhúzásnál tényleg bele kell kapaszkodni a botba , na az igen ! Annak van hangulata ! :))) Szvsz a Messer is egy élmény a 3 MK108-cal , nem csak a hatása hatalmas de a FF is visszacsap rendesen . :)))
    No de mégegyer , FF csak a hangulathoz kill-hez stat-hoz noFF . Písz ... ;)
  • Scottt
    Thx :D:D
  • Bird of Fury
    HAt kurvára vicces vagy!
  • Scottt
    Hát ezzel én is így vok szegény kiborg szarrá izzadtaqm 1-2war után tocsogott sztem a vízben:D:DYAhh multkor meg dog közbe begörcsölt a mutogató ujjam:(( és annyira fájt h a földbe vezzettem a gépet (LOL)Azér 1 online varrt nekem alapból nehéz kibírni pl:vécé kaja pija aztán multkor kergettük a földerítőt és csak nem akart jönni és majd be h*****ltam és szomjas is lettem:Dszal majd meg döglöttem és a földerító enm jött........mégmindig nem.....elkezdi engedni a szomszéd a vizet...:(és megjött végre a földerítő hát felis derültem lellőtem oszt irány a reptér:D :F nem volt semmi
  • Trucker39
    Ezzel értek magam is egyet. Ki kell próbálni egy jó online "bevetést". Átlagban valóban, úgy 50 percet lehet számolni. Amikor leteszed a géped és elengeded a kart, néha úgy kell lefejteni a kezed róla. Arról nem is beszélve, hogy nem vagy éppen valami izzadáscsökkentő termék reklám arca. Mindent egybevetve, továbbra is azt tartom, hogy így is elég nagy kihivás ez a szimulátor, nem hiányzik még az is, hogy ha lövök az MK108-l, kiugorjon a kezemből a bot.
    Azért szeretem a kihívást, csak annak nem kell mindjárt extrém sportnak lennie.
    Jelenleg is bottal, független gázkarral, lábpedállal, fejkövetővel repülök. El hihetitek, éppen elég kihivás ez így is.
  • Lebowski
    amikor remeg a gép nyugodtan lehet még fordulni véle vala... amúgy kell érezni a gépet de ehhez neszükséges feltétlenül ff..