91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#7830 Pedig elméletileg csak egy sfs file ami bekerül vagy max kettő.
Majd meglátjuk hogyan is lessz de hogy én nem fogom letörölni az il 2 met az biztos. 3 éve gyűlik ,ha winfos ujra install csak visszamásolom a mappát aztán gó. -
Lysandus #7829 Nem érdekelte őket a közvélemény. Az a szomorú, hogy nekem sincs szükségem a 46-os addonra, csakhogy amint kijön mindenki (szerverek, on-line warok) át fog állni előbb-utóbb 4.06-ra. Ezzel kényszerítenek arra, hogy valahogy beszerezd ezt a kieget is. Egyébként engem sem érdekelne. -
#7828 Közvélemény kutatást úgy látszik nem végeznek Olegék.:) -
#7827 És az a legszebb ,hogy bárkivel beszélek lett légyen az század tag vagy csak simán repkedő egyén a lobbyn ,erről mindenki így vélekedik. -
#7826 én sem elhiheted:) Én legközelebb oleg game-ra akkor adok pénzt ha az a Storm of War lezs vagy pedig egy bombázó kiegészítő repülhető FW 200-assal ME 210-essel B24-el B17-el és ME 110 éjszakai radaros változataival. Valamint Heinkel más változataival. -
#7825 ja pont ez a bajom nekem is..minek keverni a sugarast a propelleressel? főleg hogy nem is létezett...na mindegy majd meglátjuk... -
#7824 Végül is az a bajom az egészel,hogy annó szépen sorban megvettem minden egyes darabját ajátéknak. Én speciel a második világháború korabeli gépeit szeretem ,tehát ezért ezt a szimulátort szerettem meg. Avval nincs bajom,hogy csinálnak ijeneket,de azzal igenis ,hogy most összerakták a régivel és pár eszement ,szinte sose használt gép modellért,plusz pár pályáért fizessek egy kalap pénzt. Ez nem más mint lehúzás. Már a 4.05 is az volt ,úgy látszik vérszemet kaptak az ubinál.Elgondolkoztam ,és végül is úgy látom nem lesz itten baj mert ugye 39-40 től indulnak a war ok így max a végén jelenhetnek ezek meg.
46 ban meg repkedjen az aki akar:) Sokkal de sokkal élvezetesebb lehetett volna ha mondjuk megcsinálják a b17 est repülhetőre.
Na mind 1 ez van de hogy én ezért 30 eurót nem adok az biztos. -
#7823 Szerintem igen :) Jó ámerikai gyerek irtani fogni bombázók égen :) Ott aztán lesz minden a villásfarkú messzertől a körszárnyúig :) Aztán remélhetőleg valaki megálljt parancsol és lesznek "rendes" szerverek. Persze kérdéses hogy hozzányúlnak e a meglévő modellekhez a 46ban, és neadjisten finomitanak rajta, vagy "csak" a legendás gépeket kapjuk :) -
#7822 El is lett baszarintva ez a remek játék. Bár reményeim szerint war-okon nem fognak megjelenni ezek a szörnyűségek. -
#7821 No megjött "amire vártunk" :) (bár nekem a SoW jobban bejött volna :) Aranylemez az 1946. Szóval tényleg megjelenik hamarosan. (dec 7 a hivatalos dátum) -
Radon222 #7820 Ne legyél ennyire buta.Menj a gyártó cég honlapjára.Az összes mergedet tedd fel egymás után.Két felrakás között gép újra inditás ajánlott. -
sindelnet #7819 Itt több mint négyezer skint találsz:
http://www.flying-legends.net/
tölteni,keresni regisztráció után...
De a legnagyobb művész Canon,tőle itt tudsz skint leszedni:
http://www.canons-skins.com//
-
Valka #7818 nem vagyok áruló, lux kájvóker foreva' :) -
Valka #7817 és hol lehet leírásokat találni azokhoz a gépekhez, amikhez a játékban nincs? -
Kferro #7816 Köszönöm! Már nézem is. -
#7815 ok :) nem az vagyok:) nézz körül a skines lapokon itt van egy pár
http://il2skins.free.fr/
http://www.il2-skins.de/index.html
-
Kferro #7814 Úgy látom, te nem az a Laca vagy, akire gondoltam, mert akkor tudnád. :)
Magyar Messzer skineket nem tudsz véletlen? Most nézem a ScreenshotArt-ot, azon "csak" Heppes F-4-esét találtam meg. -
#7813 laca az vagyok de nem tom kire gondolsz?:) -
Kferro #7812 Laca! Te vagy az? -
#7811 Ezt teljes mértékben meg értem:)) -
Kferro #7810 Félre ne érts, nem akarok én rád vetni semmit! :)
Jómagam is a Messzerekért és a Pumákért vagyok oda. Főleg, hogy nemrég (ha jól sejtem ötödjére), is kiolvastam a Pumák földön, égen-t. Most a második Tobak könyvet olvasom. Az ilyen könyvek nagyon meghozzák a kedvet az IL2-őhöz.
Alig várom, hogy legyen otthon netem (még kb. 2 hét), s hasíthassam a virtuális égboltot... -
#7809 Nos tagadhatnám de mivel vagyunk egy páran igy ezzel, igy minek :) Valóban szeretem a messzereket és a fókákat. :) De hát az vesse rám az első követ aki nem próbálta ki hogy Pumásként milyen hasitani az eget :) -
Kferro #7808 Jól sejtem a válaszodból, hogy a német gépeket kedveled? :) -
#7807 X-winggel? Áruló! :) Csak és kizárólag TIE-fighterrel! :) -
Valka #7806 létező gépek? micsoda?! csak várj, lehet, hogy a következő kiegészítőben már x-wingekkel repülhetsz -
#7805 Öö a simhqn olvastam hogy december 8. lesz az európai megjelenése az 1946 nak. Bár véleményem szerint nem kéne, illetve nem igy kéne, de lesz :) Pedig mennyi szép dolgot lehetne állitani és finomitani még... No meg szép új és létező gépek... :) Mindegy. majd a SoW. -
Valka #7804 kezd el letölteni a complete editiont, abban benne van a pe2. az állományok közül válaszd ki, hogy csak azt töltse, meg a cracket. ott lesz elég seed -
Neoncsoves #7803 köszee a segítséget már sikerült, mostmár csak a 4.05m-nek a nem torrent elérését keresem. mert a torrent megállt 31%nál mert nincs elég seeder meg peer :( -
Radon222 #7802 Nézz el ide> Birds of prey.Egyébként telepítsd egy mappába a 3 játékot és merged javítást rakjál fel. -
Lebowski #7801 aza trükk hogy megszokod hogy melyik gép hogy néz ki. spitinek tipikus levél alakú szárny.lavocskinok meg a yakok rondák mint a nyű a messer az messer foka a hülye szárny ú stbstb... ebbe kb 2-3 hónap alatt bele lehet jönni... -
Neoncsoves #7800 ja. hanem egy 2000" on XD -
Valka #7799 és nem egy 15" átmérőjű ablakon át nézték a világot -
Neoncsoves #7798 Kérdezd Bucser-t ő az élő lexikon :-) -
Valka #7797 igen, hogy élőben ment -
#7796 wwII-be volt valami trükk? -
Valka #7795 egyébként az ikonokat én igénylem, mert hiába gúvasztom a szemem alig tudom kivenni, hogy kinek milyen jelzete van. van erre valami trükk, vagy mi?! -
Lebowski #7794 jaja az vicces volt. -
Valka #7793 de nagyon szívesen beülök bárkihez lövésznek, mer' az jó! -
Valka #7792 egyedül vezettem a gépet, ill. hagytam, hadd repüljön magától, mert azt gondoltam, hogy úgyis gyorsan leszednek, de nem. az utolsó kb 2 percben a pilóta már nem is élt és az egyik géppuska kifogyott -
#7791 KV: TB-3 dogfight?? mikor mindenki egy-egy lövészben ül te meg KP pedig vezetitek a TB-3at:D Na az mekkora fun volt mindig:D