91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #7870 Konkrétan mi van meg? -
#7869 Most akkor a Sturmovikot fel sem kell tennem?? Ha felteszem a kiegészítőt nem lesz jobb a grafikája?? -
#7868 IGazából a játék felépítéséből adódva vagy felteszel mindent ami a FAQ-ban van. Vagy pedig repülsz külön a Forgotten Battles-el és a Pacific Fightersel. A PF_hez kiadtak nem merged jelű patcheket is ha nem az FB-re telepíted rá. azokat kell leszedned. De tudtommal akkor nem lesznek benne a német gépek. -
#7867 Hello! Új vagyok... Kérdésem az, hogy ha kampányt szeretném végigvinni, akkor melyik kiegészítőt és patch-et érdemes feltennem, hogy jobb legyen a grafika és kevesebb legyen a bug. Tudom, hogy a FAQ-ban van egy lista, mi mindent kell feltenni a netes játékhoz, de ebből nekem a fele nincs meg és nem is akarok egyelőre online repülni. Remélem tudok segíteni! Köszi. -
Lebowski #7866 ugyeugye :D -
#7865 YAhh télleg sry még a kondort meg a do-17es is beraknám -
#7864 IL-2 Sturmovik: 1946 videó
ha netán volt már, akkor sry -
#7863 Egy csomó dolgora kitérő választ adott. Szinte semmit nem tudtunk meg róla amit eddig ne tudtunk volna... -
#7862 Szerintem már nincs arca azt mondani hogy két hét :) Az interjú tele van ilyenekkel :) mint szerintem, lehet és talán :)Vagyis összefoglalva : majd egyszer megjelenik :) -
#7861 " Will night now affect AI behavior?
A: Yes.
Q: Will clouds now affect AI behavior?
A: Yes."
Ezt minden rühes patchben kiegészítőben és új részben megígéreték 1.0 óta és soha semmi változás nem történt 4.05-ig.
A válaszok meg eléggé LOL kategória.. így egy jósnő is tud jósolni a kristálygömbből...
Ez a cikk kb a kéthét kategóriájú megjelenési dátummal egyenértékű...
-
kiskorúbézoltán #7860 OFF
Ember , Te bármikor képes vagy lenyűgözni a magyar nyelvet mélyen sárbatipró írásaiddal ...
ON -
#7859 A SoWot csak jövő novemberre igérte (fighter legends) egy interjúban. Gondolom "kicsi" optimalizálatlansági problémái (is) vannak :) Előtte még február volt :) Még egy párszor nyilatkozik és 2010 lesz belőle :) -
Lacusch69 #7858 A Pumaszálláson Sanyo linkelte be ezt:
http://www.simhq.com/_air8/air_265a.html -
Lebowski #7857 erről van szó. énmég a kondort azért beleraknám a sorba :) -
#7856 hanem altípus=hanem az altípus -
#7855 Hát én ha Oleg bácsi bőre bűjhatnék csak1nnapra vissza hívnám az összes kiadott 46ot és megsemmisíteném őket majd átnevezném és a fos x-wing,y-wing,tie bomber, incereptor tie fighter és a többi gép helyett beraknék még csak nem is új tipust nemhanem altípus a kulcs szó. új ju-88 változat ugyanis azt is használták ám előre tüzelő fegyverrel. olvastam h 6ilyen 88as támadot 1 shunderland-ot ami mint tudjuk jól védett a gép 4db 88leszedett majd hazament mint aki jól végezte dolgát igaz h a végén 2halot meg 3rom sebesült lett és a gép alig vergődött el hazáig de az a lényeg h volt támadó nem bomber ju-88, új me-110 esetleg 210 haazt elfogadák nem új typnek ami nem igaz na de mindegy mert mi 210-et akarunk nem de bár
ha bepattan hatnék 1-210esbe vagy 1 410be viszlát b-17,b-24 de ha rossz napom van akkor még a 29esre is rámennék (hogy az h kerül 1 210vagy410 elé az most legyen mindegy hisz ma gyerek nap van)heheDe msot őszintén kit érdekelnek teszt gépek amit a hangárból már amerikai,vagy orosz teherautókon vittek el hisz nem volt aki befejezze -
#7854 Ez bíztató,de sajnos Novemberre nem lett kész ahogy ígérték. -
#7853 Készül vannak rüla videók amik kurva jól néznek ki:D Az egyetlen gond, hogy még a teszt gépen is akad 3 gépes kötelék esetén (és nem Frapsal rögzítettéka repülést hanem külső kamerával)
de készül szóval nem zárták le a projectet:D -
#7852 Tudja-e valaki mi van a Storm of Warral? -
Lebowski #7851 türelem és menni fog az.:) mint az ágybakakilás.először profi vagy benne majd kijössza formából aztán megin belejössz :) úh ne aggódj :D -
Valka #7850 Viszont a humán ellenfelek AI-ját nem lehet állítani :) Engem még mindíg vagy háromszor leszednek, mire egyet nekem is sikerül. -
#7849 úgy tudom hogy a gépek leírása csak angol lesz -
#7848 Egy megoldás létezik a probléma megoldására. Lobby oszt humánok ellen.
Az ai az gyökér. -
#7847 sokszor a háborúban sem úgy történtek a dolgok ahogy az háborúban el volt képzelve. egyébként Ace veteran Ai autonóm módon használja a gépnek legmegfelelőbb taktikát külön nem tudod beállítani mit cisnáljanak csak célpontot adhatsz.
BTW az AI sík hülye... -
horthy #7846 Tudja-e valaki hogy az IL-2 program editorjába lehet-e légiharc taktikát állitani ? Vagy van-e olyan segédprogram ami erre lehetőséget ad ? Pl: olyanra gondoltam mint az amerikai német vadásztaktika hogy nem csinálnak manőverező légiharcot csak lecsapnak és felemelkednek ! Pl: ugy mint ahogy a P-47D Thunderbolt nagysebességű energia légiharcot vivott nagy magasságban , csak azokban a magasságokban harcoltak lehetőségük szerint ahol jó volt a motorteljesítmény vagy jobb volt mint az ellenfélé ! Be lehet állitani hogy melyik waipoint-nál milyen legyen a kötelék formátum stb . Ki tud valami komplexebb editort vagy segédprogramot mi egyáltalán ebbe a programba a légiharc logika ? Én csak azt vettem észre hogy mindenki az elsőként észrevett enemyt támadja , ez vonatkozik az ellenségre is , tudom hogy lehet kijelölni hoy ki kit támadjon az editorba de sokszor nem ugy történnek a dolgok ahogy el vannak tervezve ! -
Lebowski #7845 legtöbb szarver át szokott állni a legujabb verzióra.de van néhány amelyik nem.pl lobbyn még mindig van 4.04es szerver.. sztem jobblesz ha beszerzed a 4.06ot.amúgy nemkell megsértődni olegékre :) eccerűen ki lesz véve a repülhető gépek közül a sok trutyi... :) -
Valka #7844 Bár az a legvalószínűbb, hogy itthon meg sem jelenik. Pedig a magyar nyelvű leírások nagyon kellenének... -
Valka #7843 És tényleg az! Ezt én nem vagyok hajlandó megvenni! Ha mindenki átáll a 4.06-ra, akkor csá IL2! -
Valka #7842 Biztos lesznek olyan szerverek, amik nem fognak átállni az új verzióra, mert fölöslegesnek tartják. Ahogy én láttam, a már meglévő gépek karakterisztikáján nem javítottak, szóval aki nem akar ufóval repülni annak nem muszáj (vagy muszály; látom erről is vita van már a neten ) frissíteni. Ugyanakkor mintha azt olvastam volna, hogy mind a 229 repülhető típushoz lesz leírás. Szóval akkor ez most kiegészítő, vagy egy újabb DVD-s cucc, ami magába foglalja az egész FB-t? Mer' ha igen, akkor kapják be! -
#7841 FOV az a field of view. ÉS tulajdonképpen beközelítésnél is a FOV-odat csökkented. ős a beközelítés érzéki csalódás:) -
#7840 Köszi a választ. Ha ott irogatom át, akkor széthúzza csak, a lényeg, hogy wide monitoron többet kéne mutatnia, mint amennyit egy 4:3, vagy 5:4 arányún megjelenít. Ha valamilyen FOV fix, akkor nem lehet rábírni egy játékot a rendes wide működésre, erről tud valaki konkrétumot, hogy ennél a játéknál hogy van, w3-ban pl. fix ez a FOV (amiről nem tudom, hogy micsoda), ezért ott csak széthúzva, vagy levágott nem natívban lehet játszani. -
#7839 alapból nem asszem de ha felrakot az IL2 STAB-ot abban vannak extrém beállítások is
illetve a conf.ini file-ban át lehet írni a resolutiont de nemtom műxik -e... -
#7838 Üdv, 1680x1050-es felbontást támogat a játék? -
#7837 Öö elnézést Hornisse-t is lehet kérni? :) Én szeretnék már csak hogy a kedves bombázó barátaink ne érezzék könnyűnek az életet :) -
Lebowski #7836 deneeeem.én csak csodálkoztam :)
de simán jó! :) -
#7835 Azé vaze mert neked akartam kedvezni:) DE ha te így ,hát akkor nem köll:))))) -
Lebowski #7834 hopáhopá laca bácsi mire adtad a kezedet? nem esett le tőből??? NÉGYmotoros gépre aztmontad hogy jólenne ha megcsinálták volnaaaa???? :D -
Lacusch69 #7833 Most azon gondolkozok, hogy azok az orosz gépek, amiket a 262-es eredményeinek felhasználásával készültek, esetleg német mérnökök segítségével, hogyan lettek volna kész ezek nélkül '46-ra...
(Az ezelőtti hozzászólásomért bocsi, valami gond volt a böngészőmmel, és az aszerinti utolsóra válaszoltam) -
Lacusch69 #7832 Kicsi, tömzsi, és jól fordul... (I-16) -
#7831 lehet végeztek közvéleménykutatást csak oroszországban....
Oleg:-Csináljunk mégtöbb orosz übergépet gyerekek?
Gyerekek:-Igen Oleg légyszi légyszi légysziiiiiii!!!!!
Oleg:-Olyat is ami nem létezett? Amit csak én találtam ki?
Gyerekek:-Igeeeen!!
Oleg:-Na jó...most majd meglátja a világ milyen jó kis gépek lettek volna ezek! A sok technikailag fejletlen német gép meg elmehet a búsba..