91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Szívótér-nyomás. Kb. olyasmi, mint a turbós autóknál a turbónyomás.
  • Valka
    az fw 190 A5-nél van egy olyan, hogy 1.65 Ata. ez mit takar?
  • jakewyler
  • Djemba
    IL 2 Sturmovik 1946 kijött naon állat 3 gb
  • Lacusch69

Originally posted by luthier:
    * The add-ons WILL be sold separately as well, online only, in the same way as the Pe-2 add-on.

* The price of the full-blown DVD is the same as the price of the two unreleased addons put together.

* The DVD edition will contain 2 DVDs: one with the game, and one entire DVD with extras, including making-of videos, and exclusive BoB preview content.

* DVD will be in stores in mid-November.

* RRG Site's been updated with some more screenshots.
    _____
  • Lebowski
    de el vagyok keseredve.ez így már nem poén. jöjjön ki a bob és tuti átállunk arra.. ez így fostalicska se lesz.rakja meg oleget egy csorda lo de most komolyan.
  • Bucser
    Ne legyél elkeseredve:D lesz még szarabb:D kíváncsi leszek a Storm of war videokra (tulajdonképpen engem csak az érdekel)
  • Bucser
    nem tudom. MOst kezdem szedni aztán reggel kiderül. Úgyis tanulnom kell:(
  • Falconer
    Ez tartalmazza az osszes eddigit, vagy csak maga az ujabb kieg?
  • Lebowski
    ez undorító
  • zoltang

Egy kicsit nagyobb méretben.
  • jakewyler
    köszi
  • sindelnet
  • jakewyler
    Vki dobjon már egy borítót,elég egy kicsi is
  • repvez
    '46 képek

Videokat a youtube-on is láthatsz rola.
    Igy látatlanba a mig-9-es tetszik nekem
  • jakewyler
    Ha vki leszedte már írja meg a véleményét+képeket rakjon,hogy milyen lett...Amúgy ez csak kiegészítő?
  • Bucser
    Az egy 3,31 gigáés clonedvd. csak release group a CloneCD.
  • repvez
    igazad van,csak furcsa volt a clonecd megnevezés és hogy a free oldalakon sehol nincs még az nforcos listába sincs fen csak a forum részbe.
    DE legalább jo tudni kosz.
  • jakewyler
    elküldtem pü-be a linket,hogy megjelent
  • jakewyler
    figy a legnagyobb torrent oldalon már fenn van,és nforcen is
  • repvez
    szerintem ez nem a valos még mivel ha jol tudom dvd-s kiadásu.
    És még sehol máshol se látni
  • jakewyler
    sorry,ha vki leszedte már dobjon be képeket a game-ről
  • Thanatos
    a reklámot kihagyhattad voln a "hírből" ...
  • jakewyler
    Most jelent meg új rész:
    IL.2.Sturmovik.1946-CLONECD

Aláírásomba lévő linkről tölthető
  • Lebowski
    srácok srácok.ez a játék nem hősugárzókra,hanem kávédarálókra,és azoknak a híveire lett kitalálva.ne fajuljatok mán el :)
  • Scottt
    Sztem így is úgy is érdemes lesz emgvenni a 46ot mert egybe jelenik az Sturmoviks Over Manchuria-val egy dvd-n már pedig szerintem az értelmes max nem rakod fel a dvdről a 46ot
  • Gundark
    Valóban elmésebb lett volna egy koreai háborús kieg. Akkoriban még nem volt olyan szintű avionika ami jelentősen eltért volna a IIvhstól, főleg hogy rengeteg onnan maradt gép harcolt egymás ellen, pluszben meg betehettek volna Szablyát meg 15öst, és mindenki boldog lett volna. Persze most a politikai helyzet instabil és nem jó futtatni ÉK-t :) De áthidalható lett volna azzal hogy orosz pilótaként repülnénk, mint ahogy meg is történt az életben. A sok USA gyerek meg úgyis az ENSZ erőket favorizálta volna :) Az európai hadjárat meg egyértelmű hogy miért marad ki. Jön a SoW valamikor, és az arról szól :) De olaszokkal akor sem megyek :)
  • Lacusch69
    Oh, bocs, ha DVD-n, a többivel együtt jelenik meg, akkor tényleg szívás...
    De úgy tudom, hogy külön (is?) lesz.
  • Lacusch69
    Ezt most nem értem... Igen nagy valószínűséggel rá kell telepíteni az eddig meglevőkre. Nem kell háromszor megvenni az egész sorozatot. Én is csak egyszer vettem meg, és 4.05m-nél tartok.
  • Valka
    engem az érdekelne, hogy miért nem lehet külön is megjelentetni a '46-ot? Ha meggondolják magukat és kiadnak még egy kiegészítőt, akkor megint megvetetik az egész sorozatot? harmadszorra is....?
  • Lebowski
    azért migeket ebbe a játékba ne kívánjuk sztem...
  • Her Laca
    Nos ezzel nem vagy egyedül:)de ez van. Mondjuk az olaszokat ne eröltessük ha lehet:))
  • horthy
    Nem értem a fejlesztők miért csinálnak ilyen 1946-os kitalált gagyi hadjáratot amitől felál a szőr a hátamon ! Még ha üzleti okokból is csinálják , hogy valami újat dobjanak a piacra . Több értelme lett volna csinálni egy 1950-53-ig egy Koreai hadjáratot amit ezzel a motorral simán kivitelezhettek volna ! Lett volna benne Mig-15 Fagot , F-86 Sabre verziók plusz még rentgeteg II világháborús gép ! De én még annak is jobban örültem volna ha ezt a játékot normálisan megcsinálják ! Hol van egy normális amerikai USAAF vagy egy angol RAF hadjárat benne repülőgépekkel mondjuk europa felett ! Hawker Typhoon , Wellington , Lancaster , Halifax repülőgépek vagy amerikai B-26 Marauder , SB2C Helldiver , német Ju-188 , Do-217 , japán gépek hiánya egyenesen siralmas csak a fontosabbak : Ki-44 Shoki ,B6N Tenzan ,G3M2 Nell ,Ki-48 ,Ki-67 Hiryu ,P1Y Ginga ,D4Y Judy , meg még ami nem jutott eszembe . Lehetne egy olasz hadjárat ezért nem értem ha van egy jó ötlet azt miért kell gagyi dolgokkal elcseszni ! Lehet hogy én látom rosszul a dolgokat , de én jobban szeretem ha valami kicsit követi a történelmet nem pedig mi lenne ha tovább tartott volna !
  • Her Laca
    Én még a cora ba vettem anno volt vagy 900 huf. A pf et. Arra vigyázz ,hogy a magyar verzió nem tartalmazza a merged telepítést így csak az angól verzió a jó.
  • Grrrrrrr
    Az Ace Expansion pack nagy érték... Tekintve, hogy nálunk nem kapható. Szerezd meg hozzá a pacifikot, és azt fel javítva mehetsz a neten is.
  • Bucser
    De azt csak a Pacific Fighters után tudod feltenni rá.
  • Lacusch69
    Aztán még egy jó rakás patch 4.05m-ig...
  • Bucser
    Felteszed a Forgotten Battles-t. Ráinstallálod az Ace Expansion Packot. És ehhez van még patch 2.04-ig. Ezután jött a Pacific Fighters amit az előző kettőre rá lehetett telepíteni.
  • GyuriX2572
    Felteszem mindkettőt, akkor most melyik patchet töltsem le?
  • GyuriX2572
    Kissé meg vagyok már kavarodva a sok elnevezésben :D De lassan kezdem átlátni: a sima Sturmovik az egy régi játék, a Sturmovik Forgotten Battles az meg nem kiegészítő, hanem a régi ráncfelvarrot verziója. Nos ez van meg és hozzá az Ace exp.