91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8070 Ne mond már. Mint tanult barátom Bucser mondotta azt magasságinak csinálták.Menj fel vele magosra és az jó lessz.:)A háború végén nem volt ritka sőtt,hogy a bombázók meg a vadászok 8-10 k n mászkáltak. Erre csináltak a németek egy ilyet. Nem véletlenűl ekkora a szárnya,de ha jól tudom a messzerrel is folytak hasonló próbálkozások. -
#8069 Próbáld már ki őket 8000 méter felett sőt 10K-n. -
Valka #8068 az előbb 920 km/h-val zuhantam a 190d-vel és nem lett semmi baja. a ta nem ér semmit, azt a 190-is tudja, csak mégsok mást is. -
Lebowski #8067 inkább kondenzhatárig megy az őrjárat -
#8066 Online warokon az őrjárat magasság általában 4000. A bombázók 3000-en jönnek OKL általában évjárattól függően 4000-en érkezik és utána emelkedik ha vadászokat keres ha bombázókat (ileket) akkor ott keres azon a magasságon de egy géppár továbbra is felmegy magasra fedezni őket. Minnél későbbi évjárat a harcok annál magasabban indulnak. -
#8065 Na ez az ,ja. Még nem próbáltam . -
Valka #8064 a c-nek rövidebb a szárnya és mintha szélesebb is lenne -
#8063 No no.Ez sem teljesen így van. Dog szervereken talán ,de onlyne war-okon biza igencsak fentebb is folynak harcok.Persze mindig az adott gépek adottságait kell figyelembe venni. -
Valka #8062 egyébként a 850 km/h felvet némi problémát. nemigen lehet má' akkó' célozni vele.
én is próbálkoztam ezzel, csak nem ilyen nagy léptékben és kvázi bevált.
de ha a harcok 1500 alatt mennek, nem is érdemes 4000-ig(se) emelkedni. -
#8061 Példa A P47 es. Azt pl magasba 8-10 ezer talán csak a Ta tudja megfogni.
Röhögve lehagy bármit még a dórát is. -
#8060 a c ha jól emlékszem nem akkora szárnyú igaz? -
Valka #8059 ja?! -
Valka #8058 hű, még a végén a ta lesz a kedvenc gépem : ) -
#8057 Ja az egy fw 190 a5 volt -
Valka #8056 ja 2000 m-nél már majdnem lefordultam a székről a röhögéstől. tovább nem erőltettem. -
#8055 Magassági vadász teljesítményét csak magasságban tudod meg.. -
#8054 Alapvető problémákat vélek felfedezni itten:)
Na próbáld ki 4000 -ről 30fokos szögben egyenesen lefele. Add neki az anyagot és meglepődsz mit bírsz kihozni belőle. Nincs az a gép ami utolér ha így harcolsz vele,főleg nem az oroszok akik alant forgolódnak,de ha mondjuk utánadered 700 körül azé már lazul az az orosz csoda,evvel meg szépen 850 ig gyorsúlsz.Az igaz ,hogy ne nagyon babrálj a kormánnyal közben:)Csak finoman:) Ki próbáltuk én sem akartam elhinni,de az egyik srác bebizonyította. -
Valka #8053 nem akartam vele művészkedni, csak a teljesítményére voltam kíváncsi -
#8052 próbáltál vele emelkedni? -
Valka #8051 8000 m-re? ha-ha-ha. mire felér odáig, vége a háborúnak. -
#8050 Talán feljebb kéne menni?? Mert magassági gép? Nem véletlenül vannak a nagy lapát szárnyai...
-
#8049 Barátom mit próbáltál csinálni a Ta 152-vel??? Az magassági vadász az élete 8000 méteren kezdődik... Ott úgy fordul repül mint az isten a többi gépekhez képest:) Nem 200 méteren kell vele művészkedni meg dogolni... ez nem lavocskin... -
Valka #8048 egyébként a 190D-vel 570-580-at értem el, a La7-el 590-et,
mielőtt túlmelegedett -
Valka #8047 ezt a g2 is tudja
pedig az '42-es gép -
Valka #8046 450 km/h tengerszinten mw50-el 490-500. ez elég tré szerintem. -
#8045 Na figyu. A fókák minden válfaja nagyon jó kis gép. A ta 152 -nek baromi erősa fegyverzete. Itt nem egy műrepülő az igaz de hát nem is úgy kell vele repülni. Képzeld úgy ,hogy egy gőzmozdony ,begyorsítod enyhe szögben lefele,oszt lőssz a veresre. Na utána szépen tertod egyenesbe és repülsz ,repülsz ,míg a ficak mögötted meg nem unja,vagy nagyon lemarad.Akkor aztán újra fel és kezdheted előlről. Mondjuk kell némi nyugodtság ehhez a fajta gépészkedéshez.:) -
Valka #8044 na, mindegy. mit panaszkodok, végül is ingyen van. -
Valka #8043 ez a yak3 vk ez kurvára kellett. úgy látszik az la7 már kezdett túl ciki lenni, kellet egy másik propelleres hipergép. cserébe kaptunk egy ta-152c-t, ami olyan szar, hogy még leírás sincs hozzá. pedig mintha azt ígérték volna, hogy minden géphez lesz. -
#8042 http://hyperfighter.sk/
Testvérem letöltöd oszt itt van a repülő onlyne közösség. -
#8041 nem lehet. de látom sikerült elolvasnod a FAQ-ot sőt még a patchek letöltésénél a readme-t semsikerült megvizslatnod.. Írják:
You can't join to other server that does not have the same version number as yours. Visszafelé nem kompatibilis.. (elég nagy baromság is lenn mivel a flight modell patchenként és verziószámonként különböző ugyanazon gépek esetén is. -
#8040 Hm, oké kösz, de a kérdésemre nem válaszoltál, hogy merged-el lehet e pl sima FB-s szerveren játszani. Na és még egy kezdő kérdés(bocs, de ez van), én eddig csak ubi.com játszottam. Neten hol lehet találni nagyobb számban szervereket? -
Lacusch69 #8039 Neten leginkább a 4.05m-mel, illetve az új patchek telepítésével tudsz játszani. Az ubi.com-on találsz 4.04m-es szervereket is, 2.01-eseket is, és 1.22-eseket is, de ezeket elényésző számban. -
#8038 Én még nem tettem fel a PF-t azért kérdezem. Ez a merged install azért jó, mert neten lehet vele mondjuk sima ACE-t, vagy FB 1.22-t is játszani? Csak mert nekem fennt van az ACE, és jó is meg minden,de nem tudok vele a sima FB szerverekre felcsatlakozni, pedig nekem kéne. M4.04-el lehetne? -
#8037 Nekem ecos a pf a fb az is bolti az aep meg warez de olyan h else indul csak ha mergedelem tehat ha siman fb+aep kor nem megy:) -
#8036 én is ezzel küdök de engem a messzer meg a fóka hiány zavar
-
RedRiot #8035 Nem mondtad hiába, de ezt a FAQ-ot már a telepítés előtt elolvastam, és mindent a leírtak szerint tettem. Jól is működik, kizárólag a teljes küldetésszerkesztőben nem elérhetőek az FB-s gépek. QMB-ben, campaign-okban ott vannak.
Azért köszönöm hogy fáradtál a bepastézással!
Szép napot, megyek gyakorolni. :) -
#8034 Látom hiába mondtam, hogyha olcsó ecobites van olcvass FAQ-ot...
Íme a megodlás..
"És a hozzáfűznivalóm: januárban vettem 2000ft-ért egy Ecobit kiadasú Pacific Fighterst, valóban nincsenek rajta a merged installhoz szükseges file-ok, én is siránkozni kezdtem, viszont csak ket óra próbálkozásba tellett feltenni a játékot: A trükk nagyon egyszerű, 2 lépésből áll:
1. lepes: A megszokott modon kell telepiteni a jatekot, viszont a telepitesi celnak a FB+AEP konyvtarat kell kijelolni. Nagyjabol ennyi. Tehat lefut egy normal install, semmifele merged opcio nelkul, viszont a PF -fileok hozzaadodnak a FB+AEP fileokhoz. Ezutan a jatek meg mindig standalone lesz, ha elinditod, csak csendes oceani hadszinter/repcsik vannak.
2. lepes: Felteszel ra egy MERGED! patch-et. A jatekot elinditva maris van egy fullos FB+AEP+PF jatekod
Tehat egy komplett telepitesi szekvencia:
1: IL2 Forgotten Battles 1.0
-> tegyuk fel, h a c:\games\il2 konyvtarba tettuk
2: IL2 Forgotten Battles 1.0 - 1.22 patch
3: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0
4: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0 - 2.01 patch
5: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.01 - 2.04 patch
6. Pacific Fighters 3.0 ->Ha Ecobit -es verzio, akkor telepitesnel nincs merged opcio -> Jatek telepitesi helynek megadjuk a c:\games\il2 konyvtarat, es telepitjuk a jatekot. Ekkor van egy mukodo FB+AEP-nk, es egy mukodo PF-unk, egy konyvtarban, de kozuk nincs egymashoz.
7. Pacific Fighters 3.0 - 3.03 MERGED!!! patch -> feltesszuk tehat a m3.03-as petchet, ezutan ha elinditjuk a PF-t, mar osszekapcsolodik a ket jatek
8. ....... szep sorban az osszes patch-et feltehetjuk, a lenyeg, h mindig a merged valtozatot tegyuk fel
remelem hasznara valik sokaknak ez a telepitesi mod:)
szep napot! "
-
RedRiot #8033 PF az újonnan kiadott, bolti. De lehet hogy előások valahonnan egy warezt FB-ből és PF-ből is. Most hogy megvettem az eredetiket, tiszta lelkiismerettel tehetem. :) -
#8032 A nyugati fronton 43-ig friedrichel repültek és Emilel egészen 42-ig.
Semmi különös nincs ebben. A spiteket és hurricat ezekhez a gépekhez kell haosnlítani. -
Valka #8031 Entirely new game engine.
Superb graphics and physics.
Detailed damage modelling - The damage will appear exactly where bullets and shells hit.
New technology allowing precise terrain and ground object rendering .
Large cities like London will not be deserted and lifeless anymore.
Planned street traffic imitation in particular the famous double-decker buses are already made.
Dynamic weather.
Detailed aerodynamics and improved flight models.
New dynamic campaign engine.
Every AI pilot will have his/her own profile including favorite tactics and combat methods.
The player will be able to choose into his/her squadron different AI subordinates for different tasks.
Extended ground-control cooperation.
Ground-radar will assist pilots in the target acquisition.