91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Engem rettenetesen zavarna, hogyha olyan képet vetítenének elé (külvilágot kitakarva) mintha folyamatosan mozognék mindezt olyan közelségbe, hogy elvesztema realitás érzékemet... Mást látok és az egyensúlyérzékem mást érzékel (ugye mert ülök).. nem tartom üdvözítőnek a dolgot... Szerintem rókavödröt kéne a gép előtt tartanom.
  • Valka
    az új vr sisakok inkább már egy nagy szemüvegre hasonlítanak
    http://www.personaldisplay.com/content/fmds/fmd_sub02_01.asp
    az úgy tűnik, az arra vonatkozik, hogy valszeg azér' nem tudtam leszállni, mert nem használtam a szárnyféket, ahogy írtam is,
    azzal már elsőre is összejött, valóban nem olyan nehéz.
    a fülke világítás is a lerchére vonatkozik
  • Trucker39
    Belegondoltam a vr sisakba. Most gondolj bele te is. Online War-on repülsz egy jó izzasztó missiont, A szobában meg van mondjuk 28 fok. Jól nézhetsz ki a mission végén.
    A fegyverzet kérdésedre meg Lerche itt választ kaphatsz.
    Az úgy tűnik.... című részt, amit leírtál meg nem értem, mikor néhány hsz-l előbb konkrétan leírtam, hogyan kell leszálni.
    A fülke világítás kérdése alatt melyik gépet érted?
  • Valka
    nektek se műxik a fülke világítás?
  • Valka
    sikerült leszállnom a lerchével, elsőre! nekem úgy tűnik a fékszárny a megoldás kulcsa,
    valahogy stabilizálja a gépet. de így is 2-3 perc. tudja v.ki hányas kaliberű gá. vannak rajta? össz. 12-t lehet vele lőni : (
  • Valka
    gondolj bele, egy vr sisak mennyire feldobná!
  • Trucker39
    Egy TrackIr bőven megteszi. Már próbáltam és nagyon feldobja a repülés élményt.
  • Valka
    már gondoltam rá, hogy kéne csinálni v.mi ilyesmit,főleg amíg a logitech joyt használtam. de ez a sanyitek most elég jó : )
    inkább egy vr sisak kéne! kár, hogy itthon nem foglalkoznak vele. (meg hogy nincs rá negyed millám)
  • Valka
    kösz, rajta vagyok! : )
  • Her Laca
    http://www.simcontrol.co.uk/offboard.htm
    http://www.simcontrol.co.uk/longshaft%20page.htm
    http://www.simcontrol.co.uk/menuepage.htm
    Na jó csámcsogást:) Hátha valakinek megtetszik az ötlet ,és megcsinálja:)
  • Trucker39
    Előszörre tűnik csak nehéznek a leszállás.
    A következő módszert ajánlom:
    1. Közelítsük meg a repteret, kb. 300 m magasságon.
    2. Emeljük a gépet függőleges állapotba, kicsit vegyük le a gázt.
    3. Nyissuk ki a fékszárnyakat, ugyan az a gomb működteti, mint a Stukában a zuhanó fékszárnyakat.
    4. A prop.pitch-et nyomjuk fel 100%-ra, majd a gázkar megfelelő szabályzásával szüntessük meg az emelkedést.
    5. Nyomjuk meg a "Gunsight" gombot. Ez alapértelmezésben a Shift+F1. Ekkor Leszállás nézetbe vált a kép.
    6. A fülke jobb oldalán, lent található a Varió, körülötte pedig egy "tárcsa", ami, ha jól emlékszem, valami ultrahangos magasságmérő. Csökkentsük a motorok teljesítményét, közben figyeljük a variót és a magasságmérőt. Az esetleges függőleges tengely irányú elfordulást az oldalkormánnyal küszöböljük ki.
    7. Ha még magasan vagyunk, 500m felett, lehet ereszkedni 20-s varióval is. Alatta már óvatosabbak legyünk. 300m-nél már csak 10-s varióval szoktam ereszkedni.
    8. A talajfogás előtt már csak 5-s varióval, vagy kevesebbel szabad süllyedni. Ellenkező esetben összetörjük a gépet. Figyeljük a "tárcsát". Mikor a kék sáv a tárcsán az alsó végponthoz közeledik, nagyon figyeljünk a süllyedésre.
    9. A talajfogást onnan tudjuk, hogy a jobb oldali műszerpanelen 3 db zöld lámpa világítani kezd. Ekkor gázt nullára. Motort le lehet állítani. Megérkeztünk.

Felszálláskor szintén érdemes ezt a nézetet, valamint ezeket a féklapokat használni.
    Kis gyakorlással nagyon egyszerűvé fog válni a leszállás. Szinte még a hagyományos leszállásnál is egyszerübb.

Érdekes tulajdonsága még a gépnek a megfüggés és a függés közbeni, oldalirányú irány változtatás.
    Nagyon ritka, hogy épp a reptér állóhelye felett sikerül megállni. Ezért azt javaslom, hogy kb. 100m magasságban függjünk meg a géppel, majd a botkormány segítségével fordítsuk a leszálló hely irányába a gépet, majd a botot finoman előre tolva, elindul a gép abba az irányba. Ha úgy érezzük, hogy a megfelelő helyen vagyunk, nem fogunk épp másik gép tetejére leszállni, a bot hátra húzásával állítsuk meg a gépet, majd a már felvázolt módon csökkentsük a magasságot és tegyük le a gépet.
    Remélem segítettem.

• Valka
  • Valka
    thanx
  • Valka
    jó gép ez a lerche, csak nem tudok vele leszállni
  • Willenbrock
    Tudom hogy ez ún.off de azért csak megkérdem:Nem ismeritek a MS Train Simulatort?Mert akkor segíthetnétek.
  • kiskorúbézoltán #8135
    Igaz .
  • Willenbrock
    conf.ini fájlban a no lens flare értéket átírni 1-re vagy 0-ra ha igaz.
  • Valka
    tudja valaki hogyan kell kikapcsolni a kabintető és a célz. tükröződését? egyáltalán; mi a legoptimálisabb beállítás, mert ikonok nélkül nem látom a gépeket.
  • Her Laca
    Azt nem tom de pl a Tesco ban most ismét láttam Fb,meg Pf-et igaz az utóbbiért kértek vagy 8000 huf -ot .:) Gondplom találtak párat a raktárban és hát itt a karácsony csak el fogy:)
  • Scottt
    Sztem ő nem a 46 ra gondol:)hanem a sima fbre
  • Her Laca
    Nem értelek.Yasu 1.04 elindítod az elrejti a meghajtókat és simán működik a dolog.
  • Lebowski
    nekem a tiltsd le a virtuális meghajtót van meg.
  • matkovec
    sziasztok aszt szeretnem megkerdezni a jatekhoz van valakinek mukodo cracke ? vagy a szedd le a optikai meghajtokat valtozata van meg mindenkinek mert akkor dobom is ki a HDD rol a infot elore is koszi talaltom linkeket a forumban de nemmukodnek sajna
  • Scottt
    Hát gondolom azér' h jettel menj és puffantsd oda azt a néhány rakétát és tűnj el
  • Valka
    mégiscsak történt változás a '46-ban, nem csak az új gépek. a b17-esek már szemből is tüzet nyitnak. ezt eddig nem csinálták...kis szemétládák. és oldalról is eltalálnak! és a tűzerejük is megnőtt, legalábbis lőnek mint atom! ha 700-al rombolok be közéjük akkor is eltalálnak. miféle sátánizmus ez?! : )
  • Her Laca
    Menjetek war -olni. A legjobb unaloműző.Ha minden igaz megnyerjük már Kubant. Volt pár érdekes esemény ott. Tegnap amikor abbahagytam volt még két repterük az oroszoknak ,ma reggelre meg visszafoglaltak egy halom területet. De most úgy látszik csak lenyomjuk őket.
  • Scottt
    Hát ja én is csak unalmamban írogatok:)ide
  • Lebowski
    tényleg unja a banánt :D
  • Valka
    azé' röpködök tengerszinten, mert ott a legkönnyebb tartani a magasságot.
  • Her Laca
    Gidaaaaaaa:)))) Ezt nem hiszem el:) Fórumozgatsz ,eszem megáll.
  • TG Gida
    Bakker!Annyira unom itt magam,hogy elkezdtem fórumozni:)Megyek haza kezdődik a repülés:először egy Airforce war,aztán dog orrvérzésig.
  • TG Gida
    Könyörögnek.Nézz fel az Oleg's Ready Room-ra!
  • repvez
    Mondjuk egyedül ezt nem értem a sturmoba, hogy miért olyan egységes a motorok hangja és alig hasonlitanak az igaziéhoz.
    Csodálom hogy még nem könyörögnek a forumokon hogy egy patchben cseréljék ki a motorhangokat.
    Sokkal jobb feelingje lene egy ilyen mély öblös hangu motorhangnak
  • TG Gida
    Egyébként a gépek teljesítményét fölösleges méregetni,a műszerek amúgy is csak a légsebességet mutatják,ami a magassággal csökken.Erre a célra ott van a compare.
  • TG Gida
    Ilyen hangjának kéne lenni eg G6-osnak

http://www.youtube.com/watch?v=ZJPFOwaxnHg
  • Her Laca
    Eh olyan mindegy asszem. Valka kollega tengerszinten méricskél ,lehet ott szeret repkedni:) Szive joga.:))
  • Sanyix
    Több különböző magasságon szokták PONT-osan mérni :) így minden magasságon PONT-osan kiderül mit tud, mert nem mind1 milyen magasságon repül.
  • Valka
    de ha egyszer PONT azt adják meg a leírásban és ott lehet PONTosan mérni, akkor nekem is ott kell, mert kíváncsi vagyok, hogy a játékban szereplő gépek milyen PONTossággal vannak modellezve a leíráshoz képest.
    é'ted?! : )
  • Scottt
    Zsííer volt a pumás vidi:D
  • Nemcso
    OFF

Ha valakinek szüksége lenne egy Saitek Cyborg 3D Gold joy-ra 1.000 forintért nézzen be ide

ON