91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8190 igen -
Valka #8189 igazából lehet, hogy az a műszerfal recsegése, mintha lett volna valami ilyesmi opció a hang beállításoknál, nem emlékszem pontosan és azóta leszedtem már a vinyóról. egy napig se' volt fent. csalódtam a ms-ban. vagy mondtam már ezt korábban is...? vagy mások mondták...? : ) -
Sidewinder #8188 Hát télleg 1 nagy röhej az a cfs 3.Múlt vasárnap próbáltam ki,de ááá valami űbergáz.Azmég csak csak hagyján h rondább mint az Il-2.De ez a dugózásmentesség ultragáz.Ez a recsegés ropogás meg eszméletlen röhejes:)) Ha jobban elkezdtem húzni bámilyen gépet is fordulóban má nézegetttem a szárnyakat h mikor hagyom el valamelyiket:)Nem hinném h egy Fóka v egy Mustang már így könyörgött volna a kegyelemért,ha az ember mindössze 370 környékén késbe teszi és elkezdi húzni:)Én olvastam róla asszem (PC Guru-ban) értékelést is,ezért is próbáltam ki mert azt írták h sokkal élethűbb igazi felvett motorhangok vannak benne az IL-2-vel ellentétben.Ez igaz is.Az Il-2 1 edül a motorhangok terén gyengébb a CFS 3 nál,amúgy minden másban sztem nyugodtan mondhatom h fényévekre előtte jár.Apropó,délelőtt megrendeltem a cdgalaxistól az IL-2 1946-ot Holnapra kihozzzák de csak Karácsonykor fogok vele játszani mer anyuék azt mondták h lkegyen ez az egyik ajándékom.Jó ajándék az tutti:D:D -
Sidewinder #8187 Sea ez az a gép amit Zsukovszkijban építenek újjá 1 kiemelt törzsmaradványból meg az abban lévő motorból?Mert én más ilyen MiG-3 újjáépítési programról nem tudok.Gondolom ha be tudják fejezni időre akkor ez lesz a MAKS-2007 egyik sztárja és nagyon remélem h én is láthatom élőben repülni majd ott:) -
#8186 Ez igaz:) -
#8185 Mig-3, es jo "pilota" keze kozt atkozod a napot mikor legyartottak -
#8184 sry mig volt az még szebben ég;) -
#8183 Én nem búlykálnék 1 (általam jaknak)nézett gépbe mert mulkor szép fáklyával esettle:D -
#8182 http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/mig3.html
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/rusavia3.htm
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/rusavia2.html
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/rusavia.html
-
#8181 Ujja epitett darab amibol szinte semmi se volt meg a fofutokon meg par lemezen kivul... -
#8180 Szépszép:) De jobban szeretem hátulról vagy fentről nézni ahogy okádja a fekete füstöt majd kigyullad:D
Egyébként ez tervek alapján utángyártott darab vagy eredeti darabokból összeállított múzeális érték? -
#8179 -
#8178 Ebben a változatban amit a cdgalaxysnál lehet venni ugyan ugy 2 dvd van benne?Az egyiken az extra multimédia?Mert ha még dupladvd-s is akkor teljesen korrekt az ára. -
#8177 Nem csak elsőre :) Amikor megjelent nyomtam pár küldetést. Talán Midway-nél volt mikor portyáztunk, és jött az ukáz hogy kapjuk el a gaz támadókat. Odamentünk ahonnan jelezték őket, erre ott sunnyog két romboló. Bomba, rakéta persze nincs. Jött az utasitás hogy támadás. De mivel? Géppuska az van :) Mindjárt 4 is. Rárepültünk, megszórtam őket. Mire az egyik felrobbant. :) Bizonyára egy véletlen találattól :)) Ennyit a realizmusáról. -
Valka #8176 kipróbáltam az ms combat flight simulator 3-at. lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim az il2 miatt, bár azt hittem a ms. biztos v.mi profi cuccost dob piacra, elvégre híres flight sim. készítő. ehez képest egy röhej az egész. még full real módban sincs átesés, vagy legalábbis nekem nem sikerült produkálnom : ) viszont a gépszerkezet recseg-ropog, ez tetszik. biztos aszitték', ettől lesz reális. nem vagyok pilóta, de az il2-ből kiindulva azt kell mondanom, hogy ez egy arcad játék. meg nem is jó. vagyis így elsőre tök tré. -
#8175 No akkor a "bizonyos esetekről", mert úgy tűnik, nem voltam elég pontos.
Az online szerverre felcsatlakozik a játék, repteret is választhatok és még gépet is. A hibaüzenet akkor következik be, ha egy adott szerveren pl. He-162 tip. gépet választok, vagy pl. Me-262-t. Ha azonban ugyan itt Lerche-t, vagy pl. Me-163-t, vígan repülhetek. Volt egy másik online szerver is, ahol ha Me-262-t választottam, azonnal kidobott a szerver (Timeout2), ha viszont BF-109-t, vagy FW-190-t, akkor semmi baj nem volt.
Ebből következik, szerintem, hogy a válaszidőmnek semmi köze hozzá, a tűzfal progimról nem is beszélve.
Az meg kell jegyezzem, hogy a 4.05-s patch-ig ilyen egyszer sem fordult elő velem, pedig néhány órát már repültem online.
Valami más lesz a hiba és szerintem ez a hiba a 4.07-ben található.
Várom a további segítő szándékú hozzászólásokat.
-
Lebowski #8174 tűzfal v vmi hasonló blokkoló progit lődd le ! -
Lacusch69 #8173 Szerintem a válaszidőd a limit fölé ment. -
#8172 Megkérem tanult kollégáimat, hogy nézzenek utána az ún. Timeout2 hibajelzésnek. Sajnos nem tudok idegen nyelveket és így kissé nehézkes megérteni, mi is a gond.
Online játék esetén tapasztaltam, de ott is csak bizonyos esetekben.
-
#8171 Várjál:) A vicc az egészben hogy tán egy órát ha foglalkoztam vele:) Csak az emlékek miatt vettem meg:D -
#8170 Igen a HL2 megvételén én sem gondolkodtam:) tudtam, hogy nem fogom megvenni:D -
#8169 Tudod vannak programok amik megvételén nem is gondolkodom. Ilyen volt pl a HL2 is. Annó a HL volt számomra a csúcs,és talán az első voltam aki megvette amikor megjelent.Előrendeltem ahogy lehetett.Ilyen volt még a Diabló ,meg a Battlefield,meg van még pár. Na meg az IL2.Na asszem mondom asszonynak mi köll karácsonyra.:D -
#8168 Hát ha azt veszed, hogy ebben a csomagban benne van a FB1.22- AEP2.04- PF3.0-PE-2 addon- Mandzsuria addon- meg maga a 46 nem is olyan rossz csomag karácsonyra. Csak ugye nem azok szemével kell nézni aki az eddigieket is megvette.. meg ugye az extra contentért megvenném:D -
#8167 Ahoz a pár géphez képest azé sok:) Na most csak az nem fér a fejembe,hogy miért nem gondoltak azokra akik eddig megvették az összes részt,mondhatnám az elvakult hívekre. Persze ők a legjobb üzlet ,tudom. De azért egy letölthető pach az szerintem korrekt lett volna ,és aki akarja az megveszi így egészben. Persze jártatom itt a számat ,de úgyis megveszem ,mert hovatovább csak ez az egyetlen pc-s játék ami a gépemen van. Meg hát szeretem na,meg Olegéknek is kell a lé a fejlesztésre.:) -
#8166 Ja tényleg nem. Azt hittem bepróbálkoznak egy tizessel :) Mondjuk nem veszem meg mert a 46 annyira nekem nem jött be, a többi meg megvan eredetiben. Persze kivéve az acespakkot :) -
#8165 nem is lett vészes az ára.... -
Lacusch69 #8164 http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9410 -
Lacusch69 #8163 Most már értem, hogy miért vagyunk elsők a népességhez viszonyított Nobel-díjasok számában... -
#8162 vagy szigszalagozd a fejedre a projektort.. -
Lebowski #8161 vagy mint ami a jövő házában van. csak ott 737-es szimulátor van..:) de eredeti fülke meg minden :D jó kis melo lehet. monnyuk egyik ismerősöm az egyik pilota és asszondja hogy az ovodásokat ki kéne írtani :D vajon mér -
#8160 Valami olyasmi kéne mint a Planetáriumban van:)) -
Lacusch69 #8159 Már és is eszeltem, de az a baj, hogy romlik a képminőség, vagyis gyakorlatilag csak egy nagyobb "monitorod" lesz. Több projektorral lenne az igazi, hogy minden irányba vetítsenek, de az meg szerintem egyenlőre megoldhatatlan.
Esetleg, ha forgatná a projektort valami, a fejed elfordulásával megegyezően, illetve ennek megfelelően változna a látott kép is.
Bár még mindig ott a gond a torzítással, mert ehhez egy gömb belső felülete kellene, arra meg nem lehet torzításmentesen sík képet vetíteni... -
#8158 Én próbáltam anno:D Anyám hazahozott egy 3-4 éve egy projektort a suliból. 2.04-el kipróbáltam jó poén volt:) csk hamar szédültema nagy vetítő miatt:D -
#8157 Azon töprengek,hogy vajon projektorral mit lehetne kihozni a játékból.
Estleg valaki elmélyedt már a kérdésben? -
Valka #8156 mindegy, ha lesz fölös két millám egy ilyenre:
http://www.inition.co.uk/inition/product.php?URL_=product_hmd_cybermind_visette45sxga&SubCatID_=16
akkor építek hozzá egy 3 vektoros gömböt. -
#8155 Ezt szerintem jobban meg lehetne szokni. -
#8154 Egy alapos szem rongálásról meg nem is beszélve. -
#8153 Garantál a hányinger vagy rosszullét már pár perc után is ha mást érzékelsz a külvilágból és mást érzékel az egyensúlyi állapotod. Namost ezt a határt ki lehet tolni ha nincs hozzá mozgás, de egyszerűen émelyegni fogsz tőle. Legalábbis szerintem. -
Grrrrrrr #8152 Hát még egy fóka reinkarnáció hogy feldobná... ;-)
Van fölös 140milliód? -
Valka #8151 lehetséges, mert ezt már többen is mondták, de hátha meg lehet szokni?