91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
babus #8230 Lophatnál egy egészet is(full). -
#8229 OK. Megvan, én voltam a béna. -
#8228 Az ajánlott program. Telepítés közben híbát ír ki.
-
#8227 Megnéztem (utólag). Igazad van. -
#8226 Éppen erről írtam. Ha jól olvastam, a DCG résszel van valami kavarás.
Idáig a következő gépekkel - tehát nem szerverekkel - volt gondom:
-He-162 (összes verzió)
-Me-262 (szintén összes)
A "másik oldalt" nem próbáltam.
Az az érdekes, ha nem a fennt említett gépeket választom ugyan ezen a szervereken, akkor minden további nélkül lehet repülni.
Remélem, hamarosan megtalálja valaki a megoldást.
-
#8225 HA megnézed a linket onnan loptam:D -
#8224 Ez a kép van a Galaxisnet oldalán is.
Link -
#8223 ASztaaa micsoda adakozó hangulatban vagy:D
btw: magyar nyelvű hátoldal:
-
#8222 psszt -
#8221 no comment -
babus #8220 Nem értem,mit olvassak vissza most van vagy nincs? -
#8219 YAh nálam már volt Timeout 2 de ott a server volt a szar(102nd_coop_ded)azon belül is a koreai(maP) volt a rossz de asszem azóta már megcsinálták mert én játszottam már azzal a missionel:) -
Lacusch69 #8218 Sanyo ajánlotta a verziók váltogatásához:
http://www.simulation-france-magazine.com/download.php?op=mydown&did=1032
Működik. -
#8217 Nálam pl nem jelentkezett. -
#8216 Boldog Karácsonyt! Én a helyedben várnék azzal a kivágással. Mint kiderült, nem a játékban van a hiba. Illetve mégis csak, de nem abban, ami nálad van. A hiba az ún szerver részében van és nem minden gépet érint.
Egy kis info a dologról: Hiba
Megkérem tanult kollégáimat, hogy vessenek rá egy pillantást és esetleg foglalják össz röviden, mivel is állunk szemben.
-
Valka #8215 rájöttem miért nem ment a 4.05. mindíg a 4.07-et akarja betölteni. hehe... viszont a timeout 2 még mindíg ott van. az lesz a vége, hogy az egész 46-ot kivágom a fenébe. egyébként mindenkinek bolDOG karácsonyt! -
#8214 Yah én a felette lévőt szedtem le -
Lebowski #8213 legfelső (fixed exe) !!!
ehunevane -
#8212 Olvasson vissza valaki.. köszi... -
babus #8211 IL-2 1946 boritót tegyen fel valaki!Köszi. -
#8210 Nem szándékozom indokolatlanúl véleményezni embereket(asszem finom voltam) de néha az az érzésem ,mintha analfabéták tömkelege lenne számítógép közeliben. Mit nem találsz ?Az oldal első harmadában rögtön ott vana hivatkozás.Utána kb négy kattintás. Meg ne csinálja valaki neked? Ne legyél már ennyire málé:)) KIs olvasás és eléred azt a szintet,hogy egyedül is menni fog:) Ahogy barátom szokta volt mondani " Hiába, tanult embernek nincs párja" -
#8209 Végig kellene olvasni azt az oldalt, ahol a miniimage filet találtad.
Az egyiknek (miniimage) dátuma 12.07.
A másiknak (exe) dátuma 12.22.
-
#8208 Lécci kűdjél 1 linket PLSSSSSSSSSS -
#8207 Pedig ott van az fixed exe néven 4mb az egész -
#8206 Nem to m de én a gamecopy world ről csak 1 szar képfájlt kaptam le és ha bemuontolom nem tesz semmit szal ezzekl mit lehet érni vagy kűddjektek 1 konkrétab linket a gamecopyn belül:)thx -
#8205 az anizo szűrés azért kell, mert ha bekapcsolod az élsimítást, akkor ott romlik a textúrák minősége, és ez javít rajta (elvileg)
bár 1600*1200-ban nem is nagyon kell élsimítás.. -
Lacusch69 #8204 Félreértések elkerülése végett: én az 1600x1200-at 4x élsímítással használom...
Egyébként az Oblivionnál jöttem rá, hogy 1024x768 2x élsímítással lassabb, mint 1600x1200 AA nélkül. És a képminőség nem rosszabb. (Igaz, az DX-es játék, és Nvidia kártyám van) -
#8203 Hát élsimítás nélkül szerintem ratyi a dolog. Anizó meg semmit nem változtat ,tehát valóban fölösleges. A felbontásnak meg elvileg semmi köze az árnyékokhoz ,meg a füsthöz. Mondom nekem is csinálta aztán állítgattam,meg nyomkodtam ,és egyszer csak jó lett.Esetleg a config iniben nézd ezeket meg,a legalján. Nekem ilyen :
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=3
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Water=1
Effects=1
Érdekes pl hogy a viz pl 1 esen van és nem is tudom feljebb állítani ,de így is nagyon szép. Pedig elvileg a kari tudja a SM 3 at és lehetne állítgatni. Ez is érdekes. -
Lacusch69 #8202 Esetleg próbáld meg a felbontást 1600x1200-ban, élsímítás és anizó nélkül. -
#8201 Ja és tedd az élsimítást 4x esre a többit hagyd ahogyan van.Mármint az Nvidia panelon.Nekem így tökéletesen akadásmentesen 1024 ben full beállításokkal műkszik,és hát a te kártyád az egy csöppet jobb is.:)) -
#8200 Ja és tedd fel a coolbits force ware-t .Az csakk kiegészíti a drivert.
Be tudod állítani a frissítést stabílra,meg ilyesmik. Asszem a guru3D -ről húztam le anno. -
#8199 Köszi, már nézem is. -
#8198 Nekem is volt egyszer ilyen ,nálam 6600gt nél .De meggszünt.Tudod mit az IL2 setup ban a videó-nál állítsd gf 6800 ra,ha ez nem segít akkor makszimum értékekre. Az open GL az pedig jobb itt az il 2 ben. -
#8197 Nemhinném.Ezt csinálja a 93.71-es ForceWare-el is és a régebbiekkel is. -
#8196 Drájjjjjjjver :) -
#8195 Copy akart lenni:) -
#8194 Na nézzetek körül a GameCoyWorld-on. És nem kell már yasu:) -
#8193 Srácok.Ezzel mi a francot lehet csinálni??
gef6800;opengl és ilyen izés az árnyék a füst meg mittomén mi.
Ez igaz, hogy il-2 ...1946 de ilyen a sima és a Forgotten is.
Direct3d-ben jó de én inkább az opengl-t használnám.
Köszönöm!
Képecske -
Valka #8192 vazze' nálam is ezt csinálja, sőt most már a 4.05 sem indul (a securomos hülyeségre hivatkozva. de csak online játéknál!) pedig azzal eddig semmi baj sem volt. természetesen a tűzfal és egyéb hagyományos problémák szóba se jöhetnek. vagy a daemon 4.08-as változata miatt lehet, vagy a '46 csinált valamit... -
#8191 Hát ja télleg kéne 1 olyan patch amiban a hangok javultak