91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    1. Ez sajnos nem orvosolható . A legegyszerűbb megvenned a 46 ot és ott nem jelentkezik ez a probléma.Azért nem írom azt ,hogy szerezd meg a többi kiegészítőt,mert mostmár felesleges.
    2.Sok gyakorlással:) A fókát érzéssel köll vezetni.
    3.Azt nem tudom miért nem látszik de pl a G14 esen vagy a 10 esen ottan van egy zöld csík.
    5.Van abban.
    6.Ha orban vannak a fegyverek mint pl a 109 es ben akkor nincs nagy különbség. Ha a szárnyakban is van akkor már fontos. Mindez attól függ ,te mijen távolságról szoktál tüzet nyitni. A legtöbben 250-400m közt állítják. Próbálgasd.
  • CrazyCharlie
    Sziasztok
    Lenne néhány kérdésem a Forgotten Battles-el kapcolatban.(magyar nyelvű, 1.22 verzió)
    1. Nálam is előfordult a kampány módban a DGEN-es hiba (nem töltötte be a köv. helyszínt). 2X is megcsinálta a rohadék, két különböző kampányban. A CONFIG.INI-ben a "locale=hu" sorból kitöröltem a hu-t + újra is telepítettem a játékot. Ezzel megoldottam a problémát?
    2. Hogy a francba kell repülni a FW-190-nel, hogy ne akarjon rögtön átesni pl. egy immelmannál.
    3. A Me 109E vadászbombázó változatainál gyönyörűen látszik külső nézetből a kabindeklin húzódó vörös csík, ami a zuhanóbombázás helyes szögét mutatja. Belső nézetben mért nem látom?
    4. Ugyanez vonatkozik a kabindeklin középen lévő merevítöre is
    5. A 109-esben valóban nincs műhorizont, vagy csak én nem találom?
    6. A géppuskák, gépágyúk és rakéták összetartási távolsága beállíthatók. Hogy a legoptimálisabb?
    Egyenlöre ennyi.
  • Lacusch69
    Menjetek el bokszolni, ott is vannak fejlövések... , az orrtalálat különösen jó (porctörés rulez...)... sőt, egyszer az egyik bordám is elrepedt...
  • Braveheart
    Hú azt meg nem mondom milyen gyártmány, haveromék hoztak vmi 4et belőlük, nem az enyémek. Amúgy én is kaptam már tarkó, homlok, arc és foglövést, az utóbbi fájt a legjobban, azt hittem kitörött. Azóta csak maszkban merek menni, sajna haveromék nem tudnak leszokni a CS-reflexről (headshot rulez!)
  • Seaweed
    Mondjuk sejtettem hogy nem rohangalsz le fel ordibalva hogy "Idelojjetek vazze, ugysem talatok el benaaaak.."
  • neuro
    kaptam már pár fej és arclövést. az előbbit megfogta a sisak, az utóbbi meg nem fáj annyira :)

különben is a játék lényege hogy NE találjanak el, szóval én inkább arra hajtok és nem parázok rá fölöslegesen :))
  • Seaweed
    Oda lesz a niceface oszt az asszony huzhatja vodrot a fejedre....
  • Bucser
    Paintballban kaptam Tarkó, áll és Arc lövést is. Gondolom a kisebb bb miatt itt jobban fájhat. Én nem próbálnám ki maszk nélkül az tuti:D
  • neuro
    milyen gyártmányú mp5?

engem is folyton ezzel riogat punker hogy majd egyszer jól kilövik a fogam, de én akkor sem akarok csúnya maszkot húzni, elég a szemüveg... :)
  • Braveheart
    Amíg jó idő volt mi is csomószor lementünk... legutóbb majdnem kilőtték a fogam, a szám felrepedt, de poén volt :)
    A kedvencem az MP5 utánzat. Elég pontos és könnyű kezelni is.
  • neuro
    az a baj, hogy ahelyett egy teljesen újat kellene írni, mert olyan technikákat "tanultam" már azóta, amivel könyebb és szebb szkinezni
  • neuro
    airsoft
  • PhantomAss
    ja meg a skinkészítést is igérted hogy befejezed :O)
  • Braveheart
    Katona vagy? Vagy csak hobbiból?
  • Seaweed
    Cifunak is beteszek mar egy ilyen smilie-t hatha vegre befejezi a Su-27-es harmadik cikket
  • neuro
    lehet rászánom magam a hétvégén, ha a rossz idő miatt nem megyünk lőni...
  • Seaweed
  • neuro
    pedig már hányszor elhatároztam hogy megírom a folytatást :)
  • Lacusch69
    http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=34

sajnos csak első rész....
  • Firerock
    császtok eltudnátok mondani hogy a Full Mission Builderbe hogy kell Missziót Kreálni??
  • Lacusch69
    Örülök, bár nem az én érdemem...
  • Cimbi
    Kösz, tegnap megoldotam kivettem az elemet vissza raktam és müködik.
  • Her Laca
    Bocsi véletlenül lejjebb kattintottam:))))))))
  • Trucker39
    Én? Nem kértem segítséget!

bodzamaci: Azt is elárulod, hogy mi volt a hiba? Azért is jó ez a fórum, ha van ilyen hiba és van rá megoldás, az be kerül ide.
  • bodzamaci
    Köszi a segítséget, tök jó, már minden hang teljesen rendben működik !
  • Her Laca
    Ahogy gondolod! Te kértél segítséget,ha megfogadod jó, ha nem nekem úgyis jó.
  • Lacusch69
    Nekem akkor segített sokat, amikor (még a régi gépemen) egy vírusírtás után töröltem néhány fájlt, és azokat pótolta.

Ettől függetlenül minden évben 1x tartok egy format c:-t, meg egy winfos telepítést.
  • Bucser
    nem mindig. Ha file hiányzik tuti megoldja.

Egyébként azt a gépjavítási mettódust, hogy formázzuk a winchestert a legbarbárabb legbénább és legtöketlenebb megoldásnak tartom. Aki nem ért hozzá inkább ne nyúljon hozzá.
  • Falconer
    Hat a windozban ilyen javitos dolgok elegge felmegoldasok.
  • Trucker39
    Meg kikapcsolni a játék setup-jában a Sound fül alatt a "Audio enhancements and hardware acceleration" opciót. Meg ha véletlenül be van kapcsolva a Radio Chatter, no az is ki legyen kapcsolva.
  • Mark007
    Hello!
    olvass kicsit vissza. nekem is ez volt a gondom.
    alaplapi "hangkartyat" hasznalok, arra kellett allitani a setupban(NForce)
  • bodzamaci
    Sziasztok !

Nem tudjátok mi lehet a baj? A játékban ha külső nézetben vagyok, baromira viszhangzik minden.
  • Scottt
    Ház a screen shotok alapján vmi arcade lószar
  • Valka
    próbálta már valaki a blazing angels-t? milyen?
  • Trucker39
    Azt hiszem az Image elkészítése kevesebb időt vesz igénybe, mint ha leszedi. Keríteni kell egy Alcohol 120D-t (trial verzió is megteszi), elkészíteni az image file-t, majd DTools-l bemountolni és telepíteni, majd szétnézni a GameCopy wold-n "okosságért". Ennyi idő alatt nem jön le a DVD 10 %-a sem ( legfeljebb, ha optikai kábel van a lakásában)
  • Her Laca
    Vagy egyszerűen szedd le a netről:)) Már megvetted így ez azt hiszem nem erkölcstelen.
  • Trucker39
    Az is lehet megoldás, hogy a vásárolt lemezről készítünk egy image file-t és DaemonTools-al telepítjük. Így meg kerülhető a DVD olvasó és annak az esetleges rendszer összeférhetetlensége. Már többen csinálták és tudtommal működik a dolog. A gyári lemezt meg kellő óvatossággal biztonságba kell tenni. Mert ha megsérül, nem hiszem, hogy bármelyik üzlet is kapkodna azért, hogy kicserélje.
    Op. rendszer telepítése előtt egy próbát megér.
    S!
  • Her Laca
    Mert ha van egy telepített winfos akkor megkérdezi ,hogy ujratelepíted e vagy javítod é. Asszem,de majdnem biztos.
  • Her Laca
    Miért kéne formázni. Beteszed az XP-t ,és telepítés helyett javítást választassz.
    Álltalában helyrehozza az ilyen jellegű hibákat.
  • Falconer
    Mi a szarnak a 98rendszerlemez? XP boot disc, aztan ott a formazas :D