91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#8510 1. Ez sajnos nem orvosolható . A legegyszerűbb megvenned a 46 ot és ott nem jelentkezik ez a probléma.Azért nem írom azt ,hogy szerezd meg a többi kiegészítőt,mert mostmár felesleges.
2.Sok gyakorlással:) A fókát érzéssel köll vezetni.
3.Azt nem tudom miért nem látszik de pl a G14 esen vagy a 10 esen ottan van egy zöld csík.
5.Van abban.
6.Ha orban vannak a fegyverek mint pl a 109 es ben akkor nincs nagy különbség. Ha a szárnyakban is van akkor már fontos. Mindez attól függ ,te mijen távolságról szoktál tüzet nyitni. A legtöbben 250-400m közt állítják. Próbálgasd. -
CrazyCharlie #8509 Sziasztok
Lenne néhány kérdésem a Forgotten Battles-el kapcolatban.(magyar nyelvű, 1.22 verzió)
1. Nálam is előfordult a kampány módban a DGEN-es hiba (nem töltötte be a köv. helyszínt). 2X is megcsinálta a rohadék, két különböző kampányban. A CONFIG.INI-ben a "locale=hu" sorból kitöröltem a hu-t + újra is telepítettem a játékot. Ezzel megoldottam a problémát?
2. Hogy a francba kell repülni a FW-190-nel, hogy ne akarjon rögtön átesni pl. egy immelmannál.
3. A Me 109E vadászbombázó változatainál gyönyörűen látszik külső nézetből a kabindeklin húzódó vörös csík, ami a zuhanóbombázás helyes szögét mutatja. Belső nézetben mért nem látom?
4. Ugyanez vonatkozik a kabindeklin középen lévő merevítöre is
5. A 109-esben valóban nincs műhorizont, vagy csak én nem találom?
6. A géppuskák, gépágyúk és rakéták összetartási távolsága beállíthatók. Hogy a legoptimálisabb?
Egyenlöre ennyi. -
Lacusch69 #8508 Menjetek el bokszolni, ott is vannak fejlövések... , az orrtalálat különösen jó (porctörés rulez...)... sőt, egyszer az egyik bordám is elrepedt... -
Braveheart #8507 Hú azt meg nem mondom milyen gyártmány, haveromék hoztak vmi 4et belőlük, nem az enyémek. Amúgy én is kaptam már tarkó, homlok, arc és foglövést, az utóbbi fájt a legjobban, azt hittem kitörött. Azóta csak maszkban merek menni, sajna haveromék nem tudnak leszokni a CS-reflexről (headshot rulez!)
-
#8506 Mondjuk sejtettem hogy nem rohangalsz le fel ordibalva hogy "Idelojjetek vazze, ugysem talatok el benaaaak.." -
neuro #8505 kaptam már pár fej és arclövést. az előbbit megfogta a sisak, az utóbbi meg nem fáj annyira :)
különben is a játék lényege hogy NE találjanak el, szóval én inkább arra hajtok és nem parázok rá fölöslegesen :)) -
#8504 Oda lesz a niceface oszt az asszony huzhatja vodrot a fejedre.... -
#8503 Paintballban kaptam Tarkó, áll és Arc lövést is. Gondolom a kisebb bb miatt itt jobban fájhat. Én nem próbálnám ki maszk nélkül az tuti:D -
neuro #8502 milyen gyártmányú mp5?
engem is folyton ezzel riogat punker hogy majd egyszer jól kilövik a fogam, de én akkor sem akarok csúnya maszkot húzni, elég a szemüveg... :) -
Braveheart #8501 Amíg jó idő volt mi is csomószor lementünk... legutóbb majdnem kilőtték a fogam, a szám felrepedt, de poén volt :)
A kedvencem az MP5 utánzat. Elég pontos és könnyű kezelni is. -
neuro #8500 az a baj, hogy ahelyett egy teljesen újat kellene írni, mert olyan technikákat "tanultam" már azóta, amivel könyebb és szebb szkinezni -
neuro #8499 airsoft -
#8498 ja meg a skinkészítést is igérted hogy befejezed :O) -
Braveheart #8497 Katona vagy? Vagy csak hobbiból? -
#8496 Cifunak is beteszek mar egy ilyen smilie-t hatha vegre befejezi a Su-27-es harmadik cikket -
neuro #8495 lehet rászánom magam a hétvégén, ha a rossz idő miatt nem megyünk lőni... -
#8494 -
neuro #8493 pedig már hányszor elhatároztam hogy megírom a folytatást :)
-
Lacusch69 #8492 http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=34
sajnos csak első rész.... -
#8491 császtok eltudnátok mondani hogy a Full Mission Builderbe hogy kell Missziót Kreálni?? -
Lacusch69 #8490 Örülök, bár nem az én érdemem... -
Cimbi #8489 Kösz, tegnap megoldotam kivettem az elemet vissza raktam és müködik. -
#8488 Bocsi véletlenül lejjebb kattintottam:)))))))) -
#8487 Én? Nem kértem segítséget!
bodzamaci: Azt is elárulod, hogy mi volt a hiba? Azért is jó ez a fórum, ha van ilyen hiba és van rá megoldás, az be kerül ide. -
bodzamaci #8486 Köszi a segítséget, tök jó, már minden hang teljesen rendben működik ! -
#8485 Ahogy gondolod! Te kértél segítséget,ha megfogadod jó, ha nem nekem úgyis jó. -
Lacusch69 #8484 Nekem akkor segített sokat, amikor (még a régi gépemen) egy vírusírtás után töröltem néhány fájlt, és azokat pótolta.
Ettől függetlenül minden évben 1x tartok egy format c:-t, meg egy winfos telepítést. -
#8483 nem mindig. Ha file hiányzik tuti megoldja.
Egyébként azt a gépjavítási mettódust, hogy formázzuk a winchestert a legbarbárabb legbénább és legtöketlenebb megoldásnak tartom. Aki nem ért hozzá inkább ne nyúljon hozzá. -
#8482 Hat a windozban ilyen javitos dolgok elegge felmegoldasok. -
#8481 Meg kikapcsolni a játék setup-jában a Sound fül alatt a "Audio enhancements and hardware acceleration" opciót. Meg ha véletlenül be van kapcsolva a Radio Chatter, no az is ki legyen kapcsolva. -
#8480 Hello!
olvass kicsit vissza. nekem is ez volt a gondom.
alaplapi "hangkartyat" hasznalok, arra kellett allitani a setupban(NForce) -
bodzamaci #8479 Sziasztok !
Nem tudjátok mi lehet a baj? A játékban ha külső nézetben vagyok, baromira viszhangzik minden. -
#8478 Ház a screen shotok alapján vmi arcade lószar -
Valka #8477 próbálta már valaki a blazing angels-t? milyen?
-
#8476 Azt hiszem az Image elkészítése kevesebb időt vesz igénybe, mint ha leszedi. Keríteni kell egy Alcohol 120D-t (trial verzió is megteszi), elkészíteni az image file-t, majd DTools-l bemountolni és telepíteni, majd szétnézni a GameCopy wold-n "okosságért". Ennyi idő alatt nem jön le a DVD 10 %-a sem ( legfeljebb, ha optikai kábel van a lakásában) -
#8475 Vagy egyszerűen szedd le a netről:)) Már megvetted így ez azt hiszem nem erkölcstelen. -
#8474 Az is lehet megoldás, hogy a vásárolt lemezről készítünk egy image file-t és DaemonTools-al telepítjük. Így meg kerülhető a DVD olvasó és annak az esetleges rendszer összeférhetetlensége. Már többen csinálták és tudtommal működik a dolog. A gyári lemezt meg kellő óvatossággal biztonságba kell tenni. Mert ha megsérül, nem hiszem, hogy bármelyik üzlet is kapkodna azért, hogy kicserélje.
Op. rendszer telepítése előtt egy próbát megér.
S!
-
#8473 Mert ha van egy telepített winfos akkor megkérdezi ,hogy ujratelepíted e vagy javítod é. Asszem,de majdnem biztos. -
#8472 Miért kéne formázni. Beteszed az XP-t ,és telepítés helyett javítást választassz.
Álltalában helyrehozza az ilyen jellegű hibákat. -
#8471 Mi a szarnak a 98rendszerlemez? XP boot disc, aztan ott a formazas :D