91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #8641 hmm lehet hogy igazad van... már nem is emlékszem alapból melyik verzió az 1946. -
hali!
4.071? azis volt :) -
RaidR #8639 Azért némi esélyt meghagynék ha tévedek, de kb 98%, hogy nekem 4.07 a föltelepítés után egyből... Örültem is mikor megjött, hogy végre ha föl kell rakni akkor nem 1 óra install, + a világon létező összes patch fele... -
neuro #8638 4.08 előtt kell a 4.07 is... azt feltetted? -
RaidR #8637 "föltelepít a 4.8 patch" - of course a 4.08 -ra gondoltam... :) -
RaidR #8636 Hmm... Letöröltem az IL-2 -t, a registryből is kitakarítottam utána a "maradékot", atán új install az eredeti 1946 lemezről, majd föltelepít a 4.8 patch, és egyelőre semmi más... (Semmi Dgen, semmi egyéb...) US NAVY -nél, és IJ NAVY -nél egyáltalán nem hajlandó kampányt generálni, ha üresen van hagyva a conf.ini -ben az "RTS=" utáni rész, ha át van írva HU -ra, és még EN -el, és US -el is megpróbáltam... Lehet, ( több, mint valószínű... ) hogy még máshol sem generálna, ha végigpróbálgatnám az összeset, de ennek nem így kellene lennie nem ? :)
Esetleg valakinek valami ötlete?
THX! -
kiskorúbézoltán #8635 Szvsz a német és japó gépek fegyverzete - a harmincasokat leszámítva - nagyon ócska . B, változatban én nem tudom használni ... :DDD -
kiskorúbézoltán #8634 A sírás sohasem fog megszűnni ...
-
Lacusch69 #8633 Mintha egy kicsit csökkent volna az MG151/20-as rombolóereje. -
beni3d #8632 majd megpróbálom még 10X.kösz -
Nem mondtam hogy szar lett a játék. Csak észrevételeztem pár dolgot. -
Tévedés. Például a 77PX esekkel repültünk tegnap és ők is ezt mondták. Pedig ők szövi gépekkel repülnek. Különben ki nyavajgott itt,hogy nehéz??????????????? -
neuro #8629 Ezt a "megváltozott a repmodel/sérülésmodel/fegyvermodel, ezért szar lett a játék" témát minden egyes alkalommal elmondják az emberek, függetlenül attól melyik oldalon repülnek - pedig lemerem fogadni, hogy a 3.0-ás verzió óta nem változtattak Olegék semmit csak új cuccokat tettek bele
-
Azert az is vicces hogy a nemet oldalt repulo emberkek egyszer azon nyavajognak hogy tul nehez, maskor megazon hogy tul konnyu?! Hat csoda hogy Olegek allandoan valtoztatnak rajta?! Szvsz NEM!
-
Hát ki honnan nézi. Ha könnyebb repülni a gépeket (mindegy milyen) talán többen kedvet kapnak a játékhoz. Azért ez elég egy rétegjáték. Csak néha bosszantó tud lenni ,hogy egy több éve menő játékban évente változtatják a repmodelt. Kezd olyan árkád lenni,bár a fene se tudja . -
..Es ez most baj vagy jobb?! [nekem 8 en nem repkedek nemet gepekkel :P] -
Lacusch69 #8625 Ta-183-ast próbáltam, jóindulatúbbnak tűnik, mint amilyen volt. -
Mi olyanoklat vettünk észre ,hogy: Mintha a messza futólya erősebb lenne vagyis nem pattog annyira. PL G10 el dogoltam és nem nagyon melegedett .Vagy La 5 fn -nek már nem is kell kifutó szinte helyből felszáll. -
Csak néhány gépet repültem az éjszaka. Különösen a F2-re voltam kíváncsi, hiszen ez szerepel a readme-ben is. Igazándiból még nem tünt fel változás.
De ugye tudjuk, egy teszt, nem teszt. -
Hát kérem érdekes ez a patch. Olybá tünik ,hogy változtattak a repülési modellen. (nem csak nekem tünt fel) .Mintha nem libegne a gép annyira (giro jelenség) . Kevésbé melegszenek a messzák motorjai. Szóval mintha könnyebb lenne a repülés. MI a véleményetek? -
Nem. maximum ha sérült voltál egy ideig és átraknak máshova mert adott század raj megszűnt max akkor. esetleg idő múlásával kapnak új gépeket a századok. (de ezen cserék 50-60 missionnyire is tehetők. Pl finn kampányban majdnem 150 missiont toltam ugyanazzal a géppel) -
Üdv mindenkinek!
Csak azt szeretném megtudni hogy ha pl a magyar hadseregnél elkezdek egy pilót carriert egy bizonyos csapatban akkor mindig azzal lehet e repülnivagy későbiekben választható e másik csapat vagy repcsi? -
RaidR #8619 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy í játék egyes kampányokat nem generál le sem a saját sem a Dinamyc Campaign Generatorral... Boltból rendelt dobozos IL-2 1946. Próbáltam azt is ami a FAQ -ban van leírva, mert régebben is volt ilyen problémám, de az megoldotta. De sajnos most ez nemigazán használ neki. :S
Valami ötlet? Ja és valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tárolja a játék, a már elkezdett kampányokat? Mert akkor újratenném a játékot, csak előtte elmenteném a dolgaimat... Már próbáltam régebben, hogy az egész missions könyvtárat kivettem ahogy van, de sajnos a kampányok eltűntek...
Előre is köszönöm. -
neuro #8618 Single ja. Végülis átlehet alakítani őket coop-ra, de úgy, hogy csak az egyik oldal lehet repülhető, mert sok helyen előnyt adtam az AI-nak. -
Neuro!Ezek single player mission-ök?Egy kicsit átfaragva letesztelhetjük őket coop-ként a 102VO-val,meg a 77-sekkel. -
Elkezdtem tölteni.
Főleg a desert Online mapot várom
(Ne nézzetek hülyének, de mostanába nagyon rákattantam a sivatagi harcokra
)
Köszi a linket neuro :) -
neuro #8615 Hivatalosan ma jön ki a 408, de ha nem tudtok addig várni akkor:
http://files.games.1c.ru/il2pict/408m.exe
:) -
Lacusch69 #8614 Én is küldtem. -
neuro küldtem privit de nem naon bízok benne. mert eddig már jópár embernek küldtem de senki nem válaszolt:( vagy csak nem akart? -
neuro #8612 Srácok!
Már vagy 2 éve csinálgatok egy olyan hadjáratot, ami végigvisz a háború fontosabb eseményein. Azaz nem egyetlen nemzet színeiben kell repülni, hanem minden küldetést más-más géppel, más légierőben és más térkép fölött kell teljesíteni (1. Lengyelroszág, 2. Franciaország stb.).
Namármost kész van egy rakás küldetés, de kellene pár önkéntes beta teszternek, mert a saját küldetéseimet nem túl "izgi" 4-szer 5-ször végigrepülni :) Szóval ha valakinek lenne kedve besegíteni az küldjön már egy privátot és ha lesz elég ember (kb 5 kellene) akkor megbeszéljük a részleteket.
Köszi a segítséget előre is :) -
-
kiskorúbézoltán #8610 Gonoszak vagytok ! :D Pedig csak nem olvasott vissza eléggé a delikvens , gondolom azt hitte a 46 megjelenéséről van szó . :))) -
(nyugi veszem a lapot) wazzeg minek a peccshez joystick
??
-
neuro #8608 fúú tényleg és honnan tőtötted le? -
Holgyeim(?) es uraim! Egy nagyon ugyes es eletre valo juzert lathattunk! Tapsoljuk meg! 
-
PeeVee #8606 asszem be kéne szereznem egy joystickot mi?! :)) -
PeeVee #8605 én ugy tudom 2006.decemberben jelent meg, és épp installálom!!:)) -
-
kiskorúbézoltán #8603 Két hét múlva ... ;) -
sindelnet #8602 Ha nem lennék az angolban jártas most megkérdezném:
megjelenés mikor?????