91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hát igen:D
  • Mark007
    Enter..amugy ott a manual nem?
  • HF
    Feltéve, hogy elő lehet hozni.
  • HF
    Üdv
    A Full mission builderben hogy lehet 3D-s nézetet előhozni?
  • Siluro
    Látom nálad is megvan ez a kicsit sem elfogult felfogás. :))
  • Scottt
    csapatba meg mintha télleg valóban meszában ülnék és igazi jakot lőnek seggbe a g-6ommal miközben a többieket fedezem
  • Monoton
    én még messze vok az online tol :)

előbb fel kell szálnom XD
  • Lacusch69
    Meg az sem baj, ha van toleranciád és türelmed. Az első jónéhány online bevetés után nagy valószínűséggel bele akarsz verni a billentyűzetbe vagy a monitorba, annyira áldozati báránynak fogod magad érezni...
  • Her Laca
    "Tanult kollégáim bizonyára kiegészítik, miért is repülnek ezzel a szimulátorral, vagy úgy egyáltalán, miért is repülnek."

Mert repülni jó:)) Egyszerűen ez a legjobb szimulátor . Mindig van kihívás,minden ellenfél lehet az kezdő avagy tapasztalt ,veszélyes lehet.
    Ezért soha nem unom meg. Itt nemcsak reflexből megy a játék ,hanem igenis gondolkodni kell eltervezni előre a lépéseket,és ha szükséges improvizálni. És a csúcs ,ha van egy csapat akikkel együtt repülsz .
  • neuro
    az 1946 telepítési útmutatója:

1. felrakod
    2. játszol

• Trucker39
    Nincs tudomásom róla, hogy Mo-n megjelent verzióban lenne bármi kiegészítő. Az előfordulhat, hogy külföldről megrendelt verzióban van. Erről nincs tudomásom. Az oldalakon, ahol meglehet rendelni, nem derül ki egyértelműen, hogy van-e hozzá nyomtatott kézikönyv. Ha lenne is, mit érnél vele? Az sem lenne magyar nyelvű.
    Amugy az a kézikönyv, ami a DVD-n van rajta, nagyon jól használható. Egy dolgot azért szem előtt kell tartani: ez nem az a játék, amit, ma megveszel, feltelepítesz és máris tudsz mindent és mindenkit (AI-t, Human-t) legyőzöl. Ha ezt el fogadod, akkor nagyon jó kikapcsolódás, ha nem, akkor érdemes keresni valami egyszerűbb játékot.
    Ha megkérdezed az ebbe a fórumba beírogatókat, hogy mióta repülnek IL-2 szimulátorral, a legtöbbjük már hosszabb ideje repül. A hosszabb időt a következő képpen értsd:
    Az első Il-2 2002-ben jelent meg. Azóta van fenn a gépemen és rendszeresen repülök vele. Sőt: nem tudok még egy játékot mondani, ami folyamatosan fenn lett volna. Pedig még mindig tanulok repülni. Vannak olyan online pilóták (cheatereken kívül), akikkel szemben esélytelen vagyok egy, egy elleni küzdelemben. Viszont nagyon sokan vannak olyanok is (szerencsére), akik repülni, harcolni tudása még nem érte el azt a szintet, ahol jelenleg tartok. Többek között érdekes és megúnhatatlan ez a szimulátor.
    Tanult kollégáim bizonyára kiegészítik, miért is repülnek ezzel a szimulátorral, vagy úgy egyáltalán, miért is repülnek.
  • Monoton
    most ez kellett?
  • Monoton
    nemugyértettem -.-

neforgasd már ki a szavaim

csak mert hallottam hogy vmelyik verziokba tettek NYOMTATOTTAT IS :_:
  • Scottt
    flémet,flémet,flémet flémet legyen már egy kis bunyo (ha több a kerdes akkor több a hsz akkor pedig nem pang a tonik)

(ne vegyél komolyan nem vok normális)
  • Trucker39
    Persze. Az első DVD lemezen van rajta pdf formátumban. El kell hogy keserítselek, angol nyelvű.
  • Monoton
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no problem megoldottam -.- de panaszt teszek :)

télleg aki megvette ue mint én annak volt benne kézikönyv?
  • Seaweed
    Akkor tessek itt panaszkodhatsz!
  • Monoton
    angol a jatek -.- kosz
  • Monoton
    de tök feleslegesen vitázunk

én olvastam faq ot de nem találtam amit kerestem de már tudom hol keressem mert kérdeztem mert erre IS valo a forum

választ köszönöm lámázást eltenni holnapra :)

jo jatekot :) énis játszok
  • Seaweed
    ...mert ott vege is az 5. pontnak mi?!

"Van egy másik érdekes hiba is, de ez a magyar nyelvű Forgotten Battles-nél jön elő. A magyar FB, majd az angol AEP és az angol PF telepítése után a csendes-óceáni dinamikus hadjáratokat nem tudje legenerálni a gép (csak sípol egyet). A trükk az, hogy át kell állítani a nyelvet angolra, és ez megoldja a problémát. >> Lásd a 22-es pontban!
    Ezt a megoldást az sg.hu fórumán "Kontar" javasolta - köszi!
    "

Szerintem nem neked valo ez a szimulator..uninstalald!!!
  • Monoton
    5. Mi az a „merged install”?

A „merged install” kifejezés azt a változatot takarja, mikor a Pacific Fighters „rá” lett telepítve az FB-re, így egyetlen játék tartalmazza mind a két változatot (+ az AEP-et). Figyelem: a merged install csak akkor működik, ha az FB után (és a PF előtt) az AEP-et is felraktuk (lásd 7. pont)!

mert ebből aztán kiderül hogy ezért nem megy nekem a karrier -.-
  • Seaweed
    "amugymeg faq általában warez verziohoz van -.-"

Ertettuk! Maris szuntetem meg a FAQ-ot mert ugye mi abban wearezzal nem foglalkozunk es te megmondtad frankot....

-Hat szerintem meg pont azert van a FAQ hogy az "olyanok" mint te ne nyavajogjanak itt 3 oldalon kersztul ha valami gyikjuk van!

• Monoton
    hátaza sárga télleg látszik

amugymeg faq általában warez verziohoz van -.-
  • Scottt
    Minek van itt faq???????????
  • Lacusch69
    1. Felinstallálod a gyári DVD-t
    2. Rátelepíted a 4.071m patchet. Ez néhány hibát kijavít az eredetileg 4.07m verziós játékon. A többivel nem foglalkozol.
    3. A faq 7.pontjában említett Hyperlobbyt letöltöd, és telepíted. Ez a multihoz kell.
    4. Ha a Csendes-óceáni fronton is szeretnél offline kampányt vinni, akkor a faq 5.pontjában szereplő "Van egy másik érdekes hiba is" kezdetű rész alapján módosítod a "conf.ini" nevű fájlt.
    5. Ha ez még mindig nem érthető...
  • Seaweed
    Ha 1946-od van akkor max 4071-es beta patchet rakd fel....(ide be volt linkelve..)
    (Mar ha nincs ujabb...mert azt nem tudom, egy ideje nem foglalkoztam vele)
  • Monoton
    nahh akkor most volt egy uninstall

most telepitem

tehát nekem aza verzsön van amiegybe teszi fel az egészet

akkor most 5 ös és 7es pont ellenkezik egymással?

most én mes peccset tegyek fel vagy ne
    vagymikell nekem -.-
  • Bucser
    Nyomd meg a Strafe a duck és ugrás gombot egyszerre.

Egyébként sehogy.
  • tom36
    Hell valaki nem tudná megmondani h hogy lehet a billentyüzet hejett az egeret használni a repcsi irányitására ha egyáltalán lehetséges mer a billentyüzeten rohatt nehéz célozni.
  • Bucser
    Ha neked ennyitől elmegy a kedved akkor ez nem a te játékod.

Vidd vissza. (bár baromi egyszerűen megoldható a probléma)
  • Monoton
    vagy is 7k

lol
  • Monoton
    pfff 6k volt a game és ilyenekkel kell szARAKODNI

HÁT ELMEGY TŐLE A kedvem
  • Lacusch69
    Szerintem a "F.A.Q." -ot le kellene cserélni fekete alapon UV zöld "GY.I.K."-re, mert jelenlegi állapotában senki sem képes/akarja észrevenni...
  • Trucker39
    F.A.Q. 5. pont, utólsó bekezdés.
  • Bucser
    ...FAQ... OLVASd már el.

Köszi.
  • Monoton
    hát kajak nemtom milehet

pilotakarriernél generálásra kattintva csak egy sipolo hangot kapok :(
  • Sanyix
    De bennevan minden... 1x1-es textúrákkal :D
  • Monoton
    huzsir

elég a 60 megásat leszedni?

vagy abban nincsenek benne a hold meg a bolygok?
  • Trucker39
    Ingyenesen letölthető:

Orbiter

Itt pedig találsz magyar nyelvű segítséget:

Orbiter Magyar
  • Monoton
    kell kell kell nekem űrszimuátor