91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #8791 Milyen repülő? -
SovereignX #8790 Próbálgattam én de... vagy le felé ment vagy felfelé. A műszerfalon nincs valami helyzet jelző? Kerestem vmit ami mutatná a horizonthoz képest a helyzetem de... -
neuro #8789 az aep egy különálló kiegészítő lemez. infót a faq-ban találsz róla ott a kép alatt a topik tetején -
#8788 Hogy lehet az AEP et telepiteni?lehet hogy hülye kérdés de még kezdö vagyok... -
neuro #8787 ki kell zippelni valahová, majd mikor először elindítod mrg kell neki mutatani az i2fb.exe-t és talán az il2dcg.exe-t is -
Lacusch69 #8786 Vagy állítsd be a játék nehézségét valami gagyi árkád színvonalúra... -
Lebowski #8785 elevator trim positive/netural/negative
ezt állítsd be.ezzel tudod finomhangolni a gép függőleges mozgását.
amúgy sztem ne úgy állj hozzá hogy 'ezzel a szarral'... -
SovereignX #8784 Egy kérdés! Lehet, hogy hülyén hagzik de lehet vhogy egyenesen repülni ezzel a szarral? Régen is ezért adtam fel mert bármit állítok egyenesen repülni nem lehet. Vagy le vagy felhelé szeretne húzni. Egy bombázót nem lehet rendesen követni ami csak egyenesen magy. Nem egy vadászt. Ha vkinek van vmi tippje, hogy kell rendesen repülni kérem szóljon!
Köszönöm! -
CrazyCharlie #8783 Oks, letöltöttem a 3.32-es verziót. Köszi,köszi,köszi!!! Remélem, hogy működni fog.
Arra esetleg emlékszel még hogyan kell feltelepíteni? Mert elolvastam ugyan az installation-t, de ez a szöveg kifogott rajtam... Minek kell megváltoztatni az elérési útját?
Ha tudsz, kérlek, segíts! -
neuro #8782 a 2.04 csak az aep telepítése után használható -
#8781 Helo!
leszettem a forgotten battleshez a 2.04 (vmilyen AEP az ubi soft lapjárol szettem le.) es patcht és nem akar elindulni a játék.az 1.22 es (ELÖZÖ)verzioval kéne csinálnom vmit?ja,+ még neten se tok menni. mit csináljak? -
#8780 Ahogy látom, szépen frissítik is a programot. Egy időben sokat használtam, de mióta inkább online repülök, már nincs feltelepítve. Ajánlom a nagyérdemű figyelmébe. Leginkább az offline játékosok figyelmébe.
-
neuro #8779 egy olyan cucc mint a dgen csak egy a fejlesztőktől független srác csinálja
egész jó szerintem, sokkal változatosabb küldetéseket generál mint a dgen és sokkal több lehetőséed van olyan hadjáratot indítani amilyet akarsz (géptípus, erőviszonyok, időjárás stb.)
letöltés:
www.lowengrin.com -
Valka #8778 én is alig várom, hogy megtudjam... -
CrazyCharlie #8777 Nem, és nyugodtan hülyézz le (az vagyok ) de azt sem tudom, hogy az micsoda.
-
neuro #8776 il2dcg-t próbáltad mát? -
CrazyCharlie #8775 Nézd, én sem szeretek letöltögetni meg hekkelni játékokat, de akárhány game-t megvettem, mindegyikkel szívtam valamiért. Az '46 pl. csak azért kellene, mert az FB-ben(üzletben vásárolt, jogtiszta szoftver)2X bejött a DGEN hiba. Állitólag a '46-ban ezt kiküszöbölték. Bár már ezen a fórumon is olvastam olyan hozzászólásokat, hogy abban se működik mindíg tökéletesen.(lehet, hogy félreolvastam) Szóval kifizetek érte 6990 Ft-ot, és ha tényleg hibás lehet a DGEN hát én BIZTOS, hogy olyat kapok. Csak ezért szeretném megpróbálni az "alternatív beszerzést".
Egyáltalán nem foglalkoznék vele, ha nem tetszene a játék. De tetszik, szeretem és ha van egy kis időm játszom is vele. Viszont nem szeretek csak úgy röpködni + lövöldözni. Én azt szeretem, hogy 1941-ben kikerülök a frontra, és végiharcolhatom a háborút. Ezért bosszant a DGEN. -
kiskorúbézoltán #8774 A másik "hót ziher" hogy ez nem az a topik ... -
Lacusch69 #8773 He-he... makói vagyok... Széleskörű ismerettséggel a másik két városban is. -
#8772 HMvhely/Szeged/Makó hármas
Éppen mikor hol:) -
Lacusch69 #8771 Az alföld déli része... pontosan hol? -
#8770 A gugle a barátod:) nézz körül. -
#8769 Én meg rég leszoktam már itt az alfőld déli részén, hogy programot boltban polcról vegyek.. megrendelem inkább a publishertől ha lehet. Annak a kódjával biztos nem gányol senki a bolti eladók közül ahogy pl HL esetén volt anno példa rengetegszer...
Meg hát itt az internet. Miért ne használjuk?? -
Monoton #8768 -
CrazyCharlie #8767 Egyébként köszönöm a tanácsokat a meneküléssel kapcsolatban, a palástorsó tényleg műkszik.(kösz Laca) -
CrazyCharlie #8766 Hy!
Tudtok oldalt ahonnan leszedhetem az 1946-ot? Mert az hót ziher, hogy PÉNZT nem vagyok hajlandó áldozni rá... -
Lacusch69 #8765 Sajnos ez a realitás. Talán majd év végén...(?) -
kiskorúbézoltán #8764 Ne fesd az ördögöt a falra ... -
Lacusch69 #8763 Ebben a műfajban ennél jobbat még sokáig nem fogsz találni... -
Monoton #8762 egyszerűen csak nemjött be bár lehet adok neki mégegy esélyt :)
nincs sok időm játszani ezért is pl.
játékhoz vettem egy saitek cybor evo joyt is játékkal együtt eladom
ha meg senkinek nem kell akkor talán majd ha lesz időm előveszem :) -
#8761 Mi a problémád vele? -
Monoton #8760 6990 ért vettem pécsen MM be
de már megbántam :_: eladom ha vkinek kell -
Lacusch69 #8759 Nem értem én az 576-ot... Bármit keresek náluk, ami nem gagyi, az nincs...
Szeged, MM, 1946 7200HuF.
A PF ára tényleg röhej, a szegedi Corában 2000-ért láttam, a makói Tecsóban a mai napig 10 ropi. Ja, a Myst IV. is 10 ropi... Ameddig veréb van, addig lósz@r is van? Hülye üzletpolitika... -
#8758 Nálam ugyan ez meg vettem a fb-t meg a pf-et az acét meg már előttem le szedte hawerom tök véletlenül -
#8757 Tudod mi a vicc?!!! Az hogy maig pl a Flight Simulator 2004 10K barhova mesz ebben az orszagban...en meg lassan 1 eve(marc.) vettem kulfoldrol 5K-ert((16€)~4000Ft+ szallitas volt) akciosan mert vartak az FSX megejeleneset, es kulfoldon nem szokas a raktaron rohasztani az arut, inkabb eladjak olcsobban, ha jon az ujabb valamibol....lassan 1 eve! -
#8756 Legalabb lehet kapni...hiaba van nalunk is 576 shop, honapokig jartam a nyakukra hogy mikor lesz mar 1946...hat nem lett...maig nincs az arlistajukban benne(meg a weblapon se!!)....pedig allitolag karacsonykor volt 1db belole (gyanus hogy kamu)....szal nekem is marad(t) a galaxis, futarral....(tuskoba meg a tobbi hájpermárketbe nem jarok) -
#8755 Banntneki! -
#8753 Ebben egyetértünk. (AEP kivételével eredeti az FB+AEP+PF készletem).
Valószínüleg CD Galaxis+Futár lesz a dolog vége, mert így is egy ezressel olcsóbb, mintha itt, Fehérváron venném meg a boltban.
A hiperek áraira : Fehérváron a Tesco és az Auchan is 9900-ért árulta/árulja még most is a PF-et ! (a készlet nagy úr, de ez az üzletpolitika azért már nevetséges) -
neuro #8752 én is 8000 körül vettem, de hát a kisebb városokban mindig drágább minden, mint Pesten - kivéve talán ha a Tesco vagy hasonló hiperek fix árait nézzük
ettől függetlenül akit érdekel vegye meg, mert a szimulátoros piac olyan kicsi, hogy ha mindenki warezol a előbb-utóbb nem lesz mivel játszanunk mert a kiadóknak/fejlesztőknek nem lesz érdekük beleölni a pénzt... -
#8751 A megvásárlással kapcsolatban:
itt fehérváron az MM-ben 8990-ért bírják árusítani, míg máshol 6990-ért megvehető !