91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    válaszd ki control panel-> játékeszközök ->advenced -> preferred device
  • Mark007
    Huzd ki a kormanyt amig jatszol :)
  • Valka
    van egy olyan problémám, ha a saitek joy mellé felrakom a logitech kormányomat, az il2 azt látja alapértelmezettnek és hiába állítom be a játékvezérlőknél a hotas irányítást a saitekre, a kontrol panelen még jónak tűnik de a játékban már nem műxik. tud valaki erre megoldást?
  • ChevyG #8868
  • Lebowski
    IL-2 - Szkin készítés void fájlból

photoshoppal by neuro :)

:)
  • Müll Air
    Köszi szépen!!!!
  • Lacusch69
    Esetleg Photo Express 2.0SE vagy annál újabb.
  • neuro
    Photoshop vagy ha nincs rá pénzed Gimp vagy Paint SHop Pro.
  • Müll Air
    Csá!!! Szeretnék skineket csinálni az il-2-höz, csak éppen nem tudom hogy melyik programmal lehet ezt megtenni. Tudnátok segíteni hogy honnan töltsek le ilyen cuccot? Egyébként magyar 109-eshez kéne festés, minden mennyiségben!!!
  • Valka

ABBA

"Eagle"

They came flying from far away, now I'm under their spell
    I love hearing the stories that they tell
    They've seen places beyond my land and they've found new horizons
    They speak strangely but I understand

And I dream I'm an eagle
    And I dream I can spread my wings
    Flying high, high, I'm a bird in the sky
    I'm an eagle that rides on the breeze
    High, high, what a feeling to fly
    Over mountains and forests and seas
    And to go anywhere that I please

As all good friends we talk all night, and we fly wing to wing
    I have questions and they know everything
    There's no limit to what I feel, we climb higher and higher
    Am I dreaming or is it all real?

Is it true I'm an eagle?
    Is it true I can spread my wings?
    Flying high, high, I'm a bird in the sky
    (I'm an eagle)
    I'm an eagle that rides on the breeze
    High, high, what a feeling to fly
    (What a feeling)
    Over mountains and forests and seas
    And to go anywhere that I please

ezt most találtam.
  • Valka
    a forgotten battles-nek az 1.22 a legutolsó változata. ami ez felett van, az már az azt követő kiegészítő, valamint annak javításai, és így tovább. de ha rákattintasz arra a nyomorult FAQ feliratra és elolvasod, meg fogsz tudni belőle mindent.
  • Sötét Ségh
    Megnéztem a 8796. sz. hozzászólásodat. Oké, hogy csak ott van. Mit csináljak, ha máshol is szeretnék játszani? Újítani kellene? Pakoljak föl patch-eket? Nagyon sokat találtam belőlük. Mindet fel kell tenni vagy csak célirányosan?
  • Lacusch69
    Lásd 8796 sz. hozzászólásomat...
  • Sötét Ségh
    Amúgy kösz a segítséget mindenkinek! Kipróbálom!
  • Sötét Ségh
    1.22 verzió
  • Trucker39
    Ha már online, akkor még egy kis segítség, hátha nem megy elsőre ...

Il-2 online magyarul
  • Valka
    FAQ 6. és 7. pontját ajánlom figyelmedbe. ha ezek után még lesz kérdésed, kérdezz bátran : )
  • Falconer
    FAQ
  • Lacusch69
    Melyik verzió?
  • Lacusch69
    Nem fizetős. Némelyiken még regisztrálni sem szükséges.
  • Sötét Ségh
    Még valami! Tegnap akartam először neten repülni IL-2 FB.-vel de nem jött össze semmi.Lehet valamit elrontottam?Hogyan tudok a neten játszani?
  • Sötét Ségh
    Érdeklődnék, hogy azok az oldalak, ahonnan kiegészítőket lehet letölteni? (mission4today, airwarfare, stb.) fizetősek vagy csak regisztrálok és letöltök?
  • Seaweed
    Most miert ne?! Ha valakinek oralis elvezetekhez van kedve hagy csinalja! (Meg tan segitenek is neki, ha egyaltalan emlekeznek hogy anno mit hogy es mi utan kell peccselni....de mar regen nem....)
  • Her Laca
    Nos minden lelkes kezdő repülösnek figyelmébe . Ne kisérletezzetek már a régi Il-2 kel. Csak küszködtök,de mióta itt van a 46 ,megoldva minden probléma. Nem kell patch ,na jó egy .Meg kell venni ,vagy alternatív megoldás gyanánt .......... Mindenki tudja .
  • Her Laca
    Testvérem!:))) Miből gondolod ,hogy a sima FB re felteszed az Ace patch et akkor az működni fog?????????? Nos???
  • ChevyG #8846
    nem én követtem el, csak linkeltem!:)
  • nfs world
    kir lett a kép
  • neuro
    faq#2
    faq#8
  • nfs world
    helo!
    leszedtem az AEP 2.04 es patcht. feldobtam és nem idul el a játék.1.22es az elobbi verzio (eredeti magyar nyelvü cd).tud vki segini?
  • ChevyG #8842
    kár:(

de így is simán lehetne hivatalos!
  • neuro
    nem, mert azokat a dgen generálta és elmentette a statisztikákat, a kézzel gyártott hadjáratoknál erre nincs mód
  • ChevyG #8840
    Nos felraktam ezt:

nagyon tetszik!
    Mindenkinek ajánlom!
    Érdekes, élvezhető, Változatos bevetések!
    Kiváló hangulat!

Egy kérdésem viszont lenne:

1-2 gyári kampányt csináltam (magyar vadász 45, japán vadász sz.földi, stb)
    ott volt a század (v ezred)-nek listája a pilótákrol, statisztikával, stb. És a gép vezetett repülési naplót is.
    Ez mért nincs ebben?
    Csak simán összesít (légi és földi győzelmek)
    Lehet ez ellen tenni valamit?
  • SovereignX
    És akkor beadja a többi gépet szépen lassan ami éppen elérhető az aktuális helyszínen vagy... Remélem beadja mert sok jó gép van amit ki szeretnék próbálni.
    Szóval beadja őket vagy sem?
  • Grrrrrrr
    Csak a kezdetnél tudod meghatározni, mivel mész.
  • SovereignX
    Egy kérdés!

Mikor karriert indítok akkor ugye kiválaszthatom, hogy miylen géppel szeretnék repülni. A késsőbiekben van lehetőúségem választani? Ugyan is. Eddig Lvovnál harcoltam YAK-1ssel. Most jön Smolensk és alám adtak egy I-16 Type 18at. Az egyik legrosszabb gépet. De van mellette legalább 5 gép ami jobb. De választani nem tudok. Rang kell hozzá vagy szépen autómatikusan beadja ahogy előre lépek a missziók során?
  • Scottt
  • neuro
    már le volt írva régebben + benne van a kézikönyvben is: meg kell adni target-nek a felszállópályát vagy a rephordozót a takeoff és landing waypointoknál
  • Scottt
    Vki 8831?
  • SgtChris
    Hali! Próbálta valai a Hyperlobby-t használni Vista alatt? Én próbűálnám, de nem enged, hogy a HL belematasson a registry-be, illetve a játék könyvtárát, elérési útját is elfelejti mindig.
  • Sanyix
    Hát csak megállni alig lehet, mert így is néha eléggé előredől, fékezéssel meg tuti orrabukik :) Egyébként ezért jók a hátsó főfutós gépek, azoknál nincs ilyen veszély :D