91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #8911 mér' fulladnak le a polikarpovok, ha lenyomom az orrukat? -
Valka #8910 múltkor egy la7-est kergettem egy lerchével. kb 50 méterről belelőttem egyet a seggébbe a 30mm-essel, aminek az lett a következménye, hogy halvány kis füstcsíkot kezdett húzni maga után. egyéb károsodás nem látszott rajta. persze azér' végül leszedtem... -
#8909 Örülök:) -
CrazyCharlie #8908 Engem eddig egyszer lőttek rommá. Szerencsére Il-2-essel voltam A jobb szárny külső és belső 1/5-öd részén akadt valami borítás a többi csak a tartókból állt. Egész szépen siklott lefelé, bár jobbra nemigen akart kanyarodni. És persze szegény lövész elvtársat is csak a koporsó várta...
Azt tudja v.ki, hogy az I-153 P és M82 között a fegyverzet kivételével mi a különbség?
Her Laca
Igazad volt, a 153P-vel lazán rommá lőttem 2 Stukát 1-2 másodperc alatt, úgy hogy be volt nyomva a realistic gunner -
#8907 ezt 3 human rata csinálta ellenem:) 2 leesett 1 meg hazament aztan még anno Twilekék kivégezték:) -
#8906 Nemrég hasonló állapotban szálltam le egy fókával(bár a törzs nem látszott át, csak a szárny, de legalább a motor is füstölgött :D), mert egy il-2 pár találattól felrobbant, amire viszont nem számítottam mikor közel mentem hozzá, mer ilyet nemnagyon szokott :\ -
#8905 Pár napja esett meg velem hogy egy reptér támadása közben (messzer g6-os)"kicsit" alacsonyabbra jöttem mint kellett volna (hö azé alacsonytámadás nem? :) egy parkoló gépet szórtam az összes fegyverből, mikor az előtte parkoló teherautók is kaptak belőle (egy tartálykocsi is volt :) Mikor megláttam hogy a nyomjelzők belecsapódnak már gondoltam hogy báz lesz, de pont felette voltam mikor elszállt. Egy darabka teherautó a kabin mellett suhant el :) Egy pillanatig mindenhol lángokat láttam, aztán felmértem a károkat : A függ vez kb 20%-a marad meg, a bal szárnyban egy emberes lik, természetesen a kormányfelület sehol, a motorból ömlik a füst alig látni előre, a törzs hátsó részén átlátni :) No nem vitt haza, de a front túloldalán egy tisztásig (megfigyeltem már hogy amikor kényszerleszállásra keresek helyet csak erdők vannak :)) elhozott. Amikor megállt a gép a földön, elkezdett lángolni :) Akkor már szaladtam :) -
#8904 Amit kompenzált a megnövekedett légellenállás -
#8903 viszont fürge lett a suly csökkentés miatt:) -
Leszálltam vele es tuleltem:D -
#8901 Múltkor meg néztük,hogy egy La5 140-valahány találatot vitt el. Még a 77 PX esek is meg rökönyödtek:) De szerintem ez mindkét oldalra érvényes ,én is vittem már haza messert ami leginkább egy tésztaszűrőre hasonlított. -
Lacusch69 #8900 Ezek az orosz (szövi) gépek érdekesek... Épp tegnap csináltam néhány "karbantartó" repülést 109G2-vel 2x P40 Field Mod Ace (tudom...) ellen, és mit mondjak, 6-8 20millis találattól még vígan repkedett, a számtalan gpu. találatot nem is számolva. Leginkább egy ementálihoz hasonlított... -
Lysandus #8899 Nekem amikor felraktam a pedált, akkor azt ismerte fel ID1-es joyként. De nem volt semmi probléma, illetve kicsit macerás volt átállítani mindent az il-2 controlsban, de sajna én nem találtam más megoldást. És egy fél óra alatt végeztem. -
Lebowski #8898 izé.sztem a diffikultinál állítsd hardra és esetleg ha naonmuszály akkor egy külsőnézetet,meg térképet hagyjál. úgy érdemes repkedni.mondjuk neten még nemláttam olyan szervert ahol a realistic gunnery ki lett volna kapcsolva... szal arra gyúrál rá. azt meg meg köll szokni hogy ennek a játéknak fegyverkezési szinten köze sincs a valósághoz... lásd tigrist kobrával simán ki lehet lőni míg a t34 az istenbe nem akar kimenni egy 250es bombától se ha 3 méterrel mellédobod... -
Lacusch69 #8897 Régebben használtam úgy a Cyborg Evo-mat, hogy telepítve volt mellé egy noname kormány is, és annak a pedáljai működtek az Il-2 alatt oldalkormányként. -
#8896 Az nem lehet megoldás, hogy egyáltalán nem veszed ki a rendszerből a kormányt? Magyarra fordítva, az valóban gond lehet, hogy "ki" az ID1-2-3 joy. Ezt így nem próbáltam, hiszen minek kihúzni a joy-t, ha egyszer telepítve van. Na jó tudom, hogy nem ennyire egyszerű a dolog. Valami átmeneto megoldásként célszerű volna a kormányt is folyamatosan a rendszerben tartani és az IL-2 kontrol paneljáben végrehajtani a változtatásokat. -
CrazyCharlie #8895 Hátjólvanhát, akkor majd gyakorlok sokat. -
kiskorúbézoltán #8894 Háromszor nagyobb rombolóerő ??? Ezt ki kell hogy próbáljam ... -
kiskorúbézoltán #8893 Hmm , "Realistic Gunnery" ? -
kiskorúbézoltán #8892 Mijaza "Valóságos Lövész" ??? -
#8891 Testvérem:) Van akinek be kapcsolva sem kell több egy rövid sorozatnál:))
Némi nemű gyakorlás szükségeltetik hozzá.
Szerinted ha már úgy van irva hogy valóságos akkor melyik lehet az élethűbb? -
CrazyCharlie #8890 Kipróbáltam(igaz, elég sokára)a "Valóságos Lövész" opciót. Érdekes! Egy Jak-3-ason teszteltem és majd az egész lőszerkészletet belepumpáltam, mire hajlandó volt füstcsíkot eregetni. A "VL" nélkül 1-2 másodperces sorozat hatására minimum kigyulladt volna. Pont mint az archív felvételeken, amiket eddig láttam(a Hartmann-féle módszerrel dolgozom). Földi célok támadásánál pl. teherautó konvoj viszont hihetőbbnek tűnik a "VL". Akkor most melyik az élethűbb? A "VL" bekapcsolása vagy kikapcsolása? -
Valka #8889 a probléma alapvetően az, hogy amint csatlakoztatom a kormányt, a játék azt ismeri el ID1-nek, vagyis az alapvető joy-nak. ezen az sem változtat, ha a conf-ban a joy-t átírom 1-ről 2-re. lehet, hogy a logitech driverét kellene megpiszkálni, hogy ne legyen ilyen "agresszív". vagy talán megpiszkálom a conf joy beállításait. van ott egy csomó, csak kísérletezni kell vele. -
Valka #8888 pontosabban a játék tudomásul veszi, a kontrolpanel és a mellette levő beállítások nem. -
Valka #8887 persze, hogy próbáltam a hotasban konfigolni, csak éppen a játék nem veszi tudomásul, hogy mi van beállítva -
#8886 Én hétezerért házhoz is szállítom:)))
-
#8885 hogylenne mar benne -
#8884 kösz, de ebbe a szálitási dij is benne van? -
#8883 tessek
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9410 -
#8882 tud vki segini abba hogy hol lehet a játokot 7000 ft alatt megvenni? -
neuro #8881 oda :) -
CrazyCharlie #8880 Köszi. És gondolom a szekció aljára...? -
neuro #8879 [game] szekcióba -
CrazyCharlie #8878 hmm...oks, köszi, de hova? Legaljára, felülre, középre, tökmindegy? -
neuro #8877 hmm... beírod? -
CrazyCharlie #8876 Sziasztok
Ha már a conf.ini-ről van szó, lenne kérdésem.
"Néhány paramétert be lehet állítani a dinamikus harci helyzetekben a teljesítmény növelésére, vagy a kihívás szintjének a változtatására. A változtatást a következő sorok átírásával lehet végrehajtani a conf.ini fileben (a betűk alakja fontos!):
A repülőgépek és csoportok számának változtatása:
AirIntensity=Low
AirIntensity=High
Kiegészítésképpen repülőgép kötelék méretének a csökkentéséhez, az alacsony légi intenzitás esetén nem lesznek véletlen repülő csoportok, azok amelyek közvetlenül nem kapcsolódnak a feladatukhoz.
A földi célpontok számának a változtatása:
GroundIntensity=Low
GroundIntensity=High
Alacsony intenzitásnál a földi objektumokat csak a célterületen és az aktív repülőterek körzetében látják.
Alapbeállításként megjelennek földi objektumok az útjuk során, de a mozgó objektumok száma korlátozott.
Magas intenzitásnál, az összes célpont lehetőség a repülőterüktől a rendeltetési helyükig tartó folyosón kijelzésre kerül.
A preferált célpont távolság beállítása:
Mission Distance=nn
Ahol nn az a távolság kilóméterben, amelyet kedvezőnek találnak a célpontig történő repüléshez. Nem garantált, hogy ezen a távolságon megfelelő célpont lesz, így lehetséges az eltérő hosszúságú feladat átvétele.
Növelni vagy csökkenteni lehet az ellenséges és a baráti AI szintjét:
CampaignDifficulty=Easy
CampaignDifficulty=Hard
A könnyű beállítás egy képzettségi szinttel növeli a baráti csoportot és csökkenti az ellenség tapasztalati szintjét. A hard beállítást az elöbbivel ellentétes."-idézet a readme-ből.
Nomármost nálam a fent említett sorok nem találhatóak meg a conf.ini-ben. Szeretném viszont egyiket-másikat átállítani.
Ötlet?
-
#8875 Nekem semmi bajom nincs több joy-l sem. Próbáltad már manuálisan a HOTAs rendszerben konfigolni, hogy pontosan, melyik joy, mit csináljon?
Csak azért kérdezem, mert nálam kettő! USB joy van a gépre dugva és ezen kívül van még egy Gameport is használatban (arra van dugva a pedál). És semmiféle ütközést nem tapasztaltam az elmúl évek alatt. Sőt! Véleményem szerint az IL-2 az egyik legjobban konfigolható szimulátor ebből a szempontból.
Semmi trükkje nincs a dolognak, csak azt tettem, hogy minden egyes funkciót a játék konfigján belül manuálisan állítottam be. Tökéletesen működik. Nyugodtan ki lehet próbálni.
S! -
neuro #8874 conf.ini-ben:
[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=0
DisableIME=0
locale=
Próbáld átírni a joyUse=1-et 2-re hátha...
-
Valka #8873 ha az a speciális beállítások, előnyben részesített cuccos, akkor nem műödik. arra gondoltam tán a configban, vagy valahol ki lehet jelölni melyik eszközt használja. ja, egyébként most már a kormány se műxik rendesen, ha mindkettő be van dugva, sem a kontrolpanelen, sem a játékban. eddig is kihúztam, a kormányt ha ileztem, csak gondoltam jó lenne kombinálni a kettőt. régen a joyom is logitech volt (csak egy rakás szar) és azzal a kormányt be tudtam állítani prop.szögre, meg a pedálokat is amire akartam. NADE kormánnyal repülni?! -
#8872 próbáld ki kormánnyal (v az utobbi 2 hsz)