91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9031 Figyu! Ez nagyon egyszerű. Ha nem érzed jól magad egy szerveren,hát odébb kell lépni. Ha a reptered felett keselyűznek ,hát települj át egy másikra.
Én már akkor sem bosszankodom ha leszállás közben lőnek szét. Ha csak ennyire futja neki hát felőlem örüljön:) -
Lacusch69 #9030 98% tiszta etilalkohol... -
#9029 Na egy kis más!:)
Megalakítottam az 54%Alk.Szilvórium rep század-ot.
Jelszavunk (eddig csak én vok benne):IN VINO VERITAS ill. "TÖRKÖLYÜNK" ODA NEKIK AZ ANYUK SZEMIT
Nos az alakzat célja összekapcsolni a kellemest a még kellemesebbel. Férfias időtöltés stb.:)
A felvételi követelmény az alábbi teszt végig vitele
http://www.jengajam.com/r/key-hole-drunk-game
Ha valakit érdekel a www.102vo.hu -ts en megtalál. A ts jelszó tspass.
Röviden , minden bevetés elött el kell fogyasztani a megfelelő mennyiségü célzóvizet (sör, bor, pálinka) az évszaknak és a küldetésnek megfelelő formában és kész a vidám század [!!] !
Előzetes eképzelésem szerint a felségjelet az Unikum keresztjére cserélnénk, a rajoknak lehetne mindenféle italnevük,mint pl heinekken,stb.Sajnos mivel ez stabil alkoholista század lenne ,így minimum 25 év a belépési korhatár.
Ha mást nem ,hát ötleteket szivesen elfogadok:)
-
Lacusch69 #9028 Sajonos csak "lehetett" olvasni, mert most a honlapjuk sem megy...
Igazad van, de pont most írtam egy másik fórumon, hogy tegnap a WarCloudson milyen "élményeim" voltak... Szóval ha akartam, ha nem, a saját repterünk felett magasan köröztek a Spitek, és felszállás után egy kicsivel lecsaptak... Ha sikerült elkerülni az első rácsapást, akkor jött még 2-3 gép utána... ilyenkor meg csak abban bízok, hogy dogfight lesz belőle, és esetleg közben elkapok egyet...
Szóval elég tré helyzet volt... -
#9027 Gyerekek:)) A puma honlapon lehet olvasni valahol az egész rövid summázását. Mégpediglen :"Vannak jó pilóták ,meg vannak kevésbé jók ,meg vannak vacak pilóták. Ez minden oldalra géptől függetlenül igaz.
Nos szar géppel is le lehet lőni klasszis gépet ha a pilcsije szar. Ha meg jó akkor marad az imádság ,vagy ki kell térni előle.Én nem vagyok egy hú de jó pilóta de azt megtanultam már ,hogy pl a mostani olasz mapon G6 tal nem állok le dogolni Spit IX ellen. Főleg azért nem mert ugyan lehet éppen egy kezdő akit lelövök ,de lehet ,hogy tapasztalt jól repülő krapek vezeti ,így az esélyeim közelítenek a nulla felé.
Mert ne feledjük el ,hogy a háborúban pl az orosz pilóták csapnivalóak voltak (persze voltak kivételek) és így a sokkal képzettebb németek könnyen legyőzték őket.Bár a háború végére a németeknek is hasonló problémáik akadtak . De itt az online közösségben bizony nem ez a helyzet. Itt mindkét oldalon sok a jó pilóta,sőtt vannak egészen kiemelkedő képességűek is. Hát a gépek tulajdonságai inkább csak akkor kerülnek előtérbe amikor két hasonló tudású játékos összefut.Szóval kár itt lamentálni ,ez egy jó kis játék oszt élveni kell a harcot. -
#9026 neh..
-
#9025 En még frugals-t is szoktam. -
#9024 "szerintem egyszerűen az emberek többsége rendelkezik egy olyan dologgal, amit úgy hívnak, hogy "élet" és nincs ingere arra, hogy 13 éves szagértő kölykokkel vitatkozzon naphosszat, meg az il2 compare-rel hasonlítgassa össze a repülőgépeket egy játékban(!)"
Hat becsulettel es szemermesen bevallom pionir koromban (regvolt tan igaz se volt), en is szemrebbenes nelkul lealltam vitatkozni...De mar jelentem kinottem!...ma mar csak a flame-hez meg az eszosztashoz ertek! -
#9023 Biztos en vagyok a ferde hogy nem kepesek egyesek felfogni a mondandomat...lehet tulzottan furmanyosan fogalmazok es a bujtatott ironiatol kezdve az elitelesig bezarolag nem veszik eszre azt amit eszre kellene venni...
De mondtam lüjjetek le vazze...oszt legyen az amit a níp ákár! hat holvagyok en ahhoz hogy szegeny nípet megfekezzem! -
#9022 " vérnáci/amerikamájer/oroszmunkásököl"
-
neuro #9021 Persze, vannak kivételek is a fórumokon (lásd #9020) de sajna ez egyre ritkább. Egyébként meg ha már szimes témában akarok fórumot olvasni, akkor csakis simhq... -
#9020 "Éredekes , hogy a - számomra - hozzáértőbbnek tűnők sokkal kevésbé véresszájúan kritizálnak ."
Igen mert ők általában felnöttek valamint nem régen olvasott kalandregényből vagy filmből táplálkozva tudják, hogy miről beszélnek és nem rózsaszín köd szerű álmaikat akarják beváltani ahogy a messerrel leverik a gonosz amerikánerpombert head on... -
kiskorúbézoltán #9019 "én is offline-os vagyok mégis van netem :)"
Te vagy a 80% ??? :DDDD
Engem kimondottan érdekel amikor valóban hozzáértők vitatják meg a dolgokat , rendszerint érdekes szokott lenni bár hozzászóni nem igazán tudok . Ez egy nagyon elenyésző hányad ez tény .
Vérpityuk mindenütt vannak , időnként jókat kacarászok a vérnáci/amerikamájer/oroszmunkásököl hozzászólásaikon .
Életkor alapján pedig nem szép dolog megítélni az embereket szvsz .
Éredekes , hogy a - számomra - hozzáértőbbnek tűnők sokkal kevésbé véresszájúan kritizálnak . -
kiskorúbézoltán #9018 THX ! -
neuro #9017 én is offline-os vagyok mégis van netem :)
szerintem egyszerűen az emberek többsége rendelkezik egy olyan dologgal, amit úgy hívnak, hogy "élet" és nincs ingere arra, hogy 13 éves szagértő kölykokkel vitatkozzon naphosszat, meg az il2 compare-rel hasonlítgassa össze a repülőgépeket egy játékban(!) -
Lysandus #9016 Mostanság már meggondolom, min filózzak.
De őszintén szólva a te hozzászólásaid nem alkalmasak erre.
Hogy jön ide a napi politika? Indulj képviselőnek ha ennyire tetszik. -
#9015 jovan! szerkesztettem Mr. Nehezfelfogasu kedveert... -
kiskorúbézoltán #9014 ??? -
#9013 "Ööö , mert az offline-osoknak nincs netelérésük és nem tudnak zokogni az olegredirúmban ? "
-da!
"Vagy mert az emberek egymást spanolják a fórumokban mert mindenki hozzáértőbbnek akar tűnni ?"
-en nem ertek hozza szar is voltam, es az is maradok...de azert nekem is lehet ugye velemyem amit meg is mondok!
"Vagy mert az emberek birkák és egyvalaki kitalál valamit és a többi bégetve megy utána ?"
-volt mar ilyen...
"Esetleg papucs orrán pamutbojt ..."
-Esetleg! AZ! Azaz pont az! -
#9012 Vót az is. Vót ő sokminden:) -
#9011 "Szücsi vitorlázik, úgy általában igazat adok neki, sok olyan nyavajája van a játéknak"
Ennyi részben volt rá hivatkozva. pont. Innentől pedig Sanyo véleménye az egész. -
#9010 "De amit te csinálsz az nem segítség, hanem merengés egy állítólagosan hősi multon. Őszintén: ki a fenét érdekel, hogy jó voltál-e valamikor? "
Senkit! Hat nem voltam eleg egyertelmu?!
"De én tényekről beszéltem, te meg itt összevissza vagdalkozol, aminek lényege, hogy mindneki fogja be a száját, aki a változtatások ekken szót emel. "
Szep dolog a meggyozodes...de mint a napi politika is bzoyitotta es meg fogja mig vilag a vilag ez nem jelenti azt hogy igy agy ugy is van!
"Ha esetleg hajlandó vagy a tényekről is szót váltani, akkor csak ismételni tudom: nézd meg a 2.04-es compare-t meg a legfrissebbet, és akkor majd kiderül, hogy kinek kedveznek a peccsek."
Jo! rendbenvan! Dogoljon meg az osszes "ruszki" kutya aki ezt az otvar szart fejleszteni merte/i, mert szarok a nemet gepek'...es csak szarabbak lesznek!...rendbenvan...tolem...ha neked ez kell! (Gondolkozz mar ember!) -
kiskorúbézoltán #9009 Ööö , mert az offline-osoknak nincs netelérésük és nem tudnak zokogni az olegredirúmban ?
Vagy mert az emberek egymást spanolják a fórumokban mert mindenki hozzáértőbbnek akar tűnni ?
Vagy mert az emberek birkák és egyvalaki kitalál valamit és a többi bégetve megy utána ?
Esetleg papucs orrán pamutbojt ... -
Lysandus #9008 Sanyo a beidézett hozzászólásban hivatkozott Sirályra. -
#9007 "Úgy kellett volna hagyni, ahogy az 1.0 volt. Nem is értem Olegék miért vacakoltak ezzel a sok fejlesztéssel, új gépekkel, új térképekkel (nagyrésze ingyen) ha nem is tetszik senkinek :)"
UGYVAN...es megcsak senki egy szot se szolhatott volna!
"Ha az ubi fórumosok nem nyafognának már évek óta, hogy ezt meg azt javítsák ki az FB-ben már régen a BoB-al nyomhatnánk..."
Bizony elgondolkoztato...es boven van realitasa hogy igy van! -
Lysandus #9006 Neked lehet hogy fun, de nekem nem annyira. Azért játszok vele, mert szeretem a repülést, és van fenn egy jó csapat, jönnek újak is, akik ugyanolyan lelkesedéssel vetik bele magukat a játékba mint én valamikor. Szivesen segítek nekik. De amit te csinálsz az nem segítség, hanem merengés egy állítólagosan hősi multon. Őszintén: ki a fenét érdekel, hogy jó voltál-e valamikor?
Egyébként Sanyo az nem Sirály. Szóvivője meg nem vagyok senkinek, de a véleményemhez jogom van, mint ahogy másoknak (még neked) is, és el is fogom azt mondani. De én tényekről beszéltem, te meg itt összevissza vagdalkozol, aminek lényege, hogy mindneki fogja be a száját, aki a változtatások ekken szót emel.
Ha esetleg hajlandó vagy a tényekről is szót váltani, akkor csak ismételni tudom: nézd meg a 2.04-es compare-t meg a legfrissebbet, és akkor majd kiderül, hogy kinek kedveznek a peccsek. -
kiskorúbézoltán #9005 Előtte nem TG-s volt ? -
neuro #9004 Úgy kellett volna hagyni, ahogy az 1.0 volt. Nem is értem Olegék miért vacakoltak ezzel a sok fejlesztéssel, új gépekkel, új térképekkel (nagyrésze ingyen) ha nem is tetszik senkinek :)
Egyébként meg miért van az, hogy csak az online huszárok sírnak mindig? Az offline játékosok (kb 80%) miért nem nyafognak minden patch után? Lehet ők mégis meg vannak elégedve azzal, hogy egyáltalán van még repülőgépszimulátor a piacon? Ráadásul ezt még folyamatosan javítják és bővítik? Ha az ubi fórumosok nem nyafognának már évek óta, hogy ezt meg azt javítsák ki az FB-ben már régen a BoB-al nyomhatnánk... -
#9003 " ex 42faszomtuggyaki"
ÁÁÁÁ!! 4ding-ding-ding!!! Nenó-nénó..ez ocsi Copryrightos! -
#9002 2. generációs Vo101-es (ergó te mint ex 42faszomtuggyaki nem hiszem, hogy emlékszel rá.)
Azóta már nincs benne a Pumákban. -
-
#9000 Ki az a Siraly?! En csak a madarat meg a kiralyt ismerem! -
#8999 Ki idézte itt Sirályt??? Sanyo lett idézve... -
#8998 Hat tudod, ha nem tetszik nem kell vele jatszani. Nem tudok ra mast mondani. Az osszehasonlitasnak lenne ertelme ha emlekeznek hogy milyen is volt anno...de mara mar csak a jora emlekszem..hogy kurvajok voltunk(nah jo nem is! )....de most komolyan, nem mennek semmire vele...
Azert most is fentvan a gepemen..neha alneven garazdalkodok itt-ott..d.e mar nem rugok labdaba..es csak alltalanossagokban beszelek...mint pl hogy en nem mernem megitelni...stb-stb...nem is akarom! Te tenyleg ha nem tetszik minek jatszol vele?! Vagy tenyleg mazopistak' vagytok?!
Fogalamasincs Sanyonak mi a velemenye...a beidezettre irtam hogy szvsz rendben van...De te a szovivoje vagy mi hogy helyette mondod azt amit neki kene ilyen esetben?!
..es igen van egy alapveto dac bennem (es joparunkban(virtualis idezojel a tobbesszamnak!)), az allando siras-rivas ellen...1.0...soot nem is BETA! ota ez megy....ha valami unalmas akkor ez, nem az hogy minden patch utan "tanulhatsz ujra repulni"....az meg neha fun is volt ;))
De inkabb nem is! Lojjetek le! Legyen minden nemet gep istenkiralycsaszar es akkor egyszer vegre lathatok elegedett arcokat! -
Lysandus #8997 Nem értem amit írsz. Elismered, hogy "csal" a progi a vörös oldal javára, majd ledorombolod aki ugyanezt szóváteszi. Most kompenzál a progi vagy sem? Ha szerinted kompenzál, akkor jogos a kritika, teljesen függetlenül attól, hogy ki repült már valójában bármilyen géppel.
Engem csak az zavar, hogy a megszokott taktimát kell sutba dobni. Nem egy-vagy két napot gyakoroltam érte. Négy hónap kellett ahhoz, hogy az első enemyt lelőjem Vef2-ön. Most meg ugyanaz nem működik. A progit meg nem loptam el, kifizettem az árát.
A probléma az, hogy ugyanez az orosz oldalon nem igaz. Ha valaki fordulózni szeret, akkor ezt ugyanolyan hatékonysággal megteheti a szovjet gépekkel mint évekkel korábban. A Messzer vagy a Fóka fordulóképességén nem javítottak a peccsek sorozatával, legfeljebb rontottak. És biztos hogy rontottak az emelkedőképességén is. Lényegesen.
Az alapvető gond az, hogy olyan német gép nincs a játékban, amely minden jellemzőjében felülmúlja a korabeli szovjet gépeket, míg fordítva van ilyen. Kicsit már unom, hogy állandóan újra kell tanulnom repülni, bizonyos, nem kis idő alatt begyakorolt harceljárásokról le kell mondanom, de nem önszántamból, hanem a fejlesztők kénye-kedve miatt. Míg a másik oldalon ez nem így van, semmiről nem kell lemondani, legfeljebb új harceljárásokat vehet fel valaki a repertoárjába. Én is ugyanúgy fizettem a progiért mint ők.
Másrész tényleg nem értem a magabiztosságot amivel nyilatkozol, mert ha jól emlékszem saját bevallásod alapján már nem repülsz aktívan. Vedd már a fáradtságot légyszives, és hasonlítsd össze mondjuk a 2.04-es compare-t valamelyik jelenlegivel.
Másrészt pedig Sirályt lehet idézgetni, de ha repülnél vele, akkor tudnád, hogy nagyon sarkos véleménye van az egymást követő peccsekről, amit itt tőle beidéztek nem igazán fedi a valóságot. -
#8996 jah hat vegulis nem... -
kiskorúbézoltán #8995 Tagadtam valaha ??? :D -
#8994 beteg vagy -
kiskorúbézoltán #8993 Bazz , de égő ... -
kiskorúbézoltán #8992 Kibontom mert így - látom - nem eszed ... :D
a, "jajj, jujj most miert? de jo lenne!...." -> álmodozás
b, "jajaj de szar nekuk ..." -> no comment
c, "jajj szar a messzer..." -> láma kézben tényleg az
d, "az orosz gepek meg olyan jok.." -> okosan repülve tényleg az
Tehát igazuk van ... :DDD