91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #9271 Tehát ne az il-2, hanem a Forgotten Battles szobába lépj be! -
Lysandus #9270 A peccselés független a Lobbytól. Ha sikerül feljutnod, akkor a majd látod, hogy vannak különböző szerverek, egyesek nem a legfrisebb peccsel futnak. A te verziódnak és a szerver verziójának kell megegyeznie, de a Hyperlobbit ez nem befolyásolja. Időről időre (kb évente) frissítik magát a Lobby is, ilyenkor mindig le kell tölteni az aktuális klienst. Installálni és felülírni a régit (magyarul: a régi könytárba telepíted). Hallottam már olyanról, hogy a Hyperlobby újabb verziójának tepelítése a régire problémát okoz, de általában (90%) nem.
Amikor elindítod a lobbit, akkor felugrik maga a kezdő képernyő. Jobb oldalon vannak a szobák (il-2, FB, Falcon, stb.) Neked a 46-al az FB, Forgotten Battles szobát kell bejelölnöd. Azt hiszem itt kell beírni a választott callsign-t is, és a jelszót. Utánna klikk a connect-ra, kérni fogja az exe elérhetőségét, ezt vagy megadod neki vagy rákerestetsz. Ha jól emlékszem az első belépéskor meg kell erősítened a jelszót. Ezt úgy tudod megtenni, hogy beírod a közös chatbe és nyomsz egy entert. Ezt az üzenetet természetesen más nem fogja látni. -
Thrillus #9269 Ezt megcsináltam, de nem ír egy szervert se. -
#9268 Van egy olyan opció ,hogy connect select game. Na ott jelőld be a forgotten battlest. Utána a neved és a jelszód alatt van egy gomb a connect. Na rákatt majd valszeg kijön egy ablek ahol meg adod a il2 exe -jének a hejét ,de rá is keres. Na ennyi asszem. -
Thrillus #9267 Kell-e több pachet feltenni vagy elég a 4.08-as is vhogy?
-
Thrillus #9266 Köszi a segítséget!
De még nem jo. Felraktam ezt a hyperlobbyt, reggeltem, csak nem tudom használni a progit. Ez olyasmi mint az xfire? És hogy tudom pachelni a játékot akkor? Sry a láma kérdésekért.
Köszi minden! -
#9265 http://hyperfighter.sk/ Hyperlobby
Töltsd le telepítsd,majd jelőld ki a forgotten battlest,ezután erősítsd meg a jelszavadat majd adj egy email címet és voala. -
Thrillus #9264 Sziasztok!
Szeretném kiprobálni a játékot interneten.Xfire-rel találtam néhány szervert, de nem tudtam csatlakozni. Leszedtem ezt a 4.08-as pach-et de így se megy.Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm! -
#9263 Valahol meg is van ,de a neten is fellelhető. Keresgesd ,aranyos rajzokkal van illusztrálva. -
Valka #9262 nekem is logitech wingman force 3D-m volt és hát szar. most saitek cyborg evo van, de szerintem lesz az még x52-is egyszer : ) -
Valka #9261 erről tud valaki valamit? vagy hasonlót? Hannes Trautloft ezredes légi lövészeti útmutatója -
#9260 Már mér ne lehetne. De itt egy link nézelödj http://www.saitek.com/row/prod/pcgc.asp -
yooyoo #9259 Köszi a segítséget.
Ha joysticket használunk akkor lehet billentyűzetet is használni?
És mindegyik Saitek-en van gázkar vagy valamilyen gázadási lehetőség? -
#9258 Soot az ujabb Saitek software-ekben jol korrigalhato mar a kopas, igy "lotyogesbol" adodo zonakat gyonyoruen ki lehet zarni!!! -
#9257 Hát ha nem használod minden nap akkor jó,de ha nyúzod akkor nagyon hamar megkotlik:) De legyen szerencséd vele és ne legyen igazam.:) -
CrazyCharlie #9256 Én még nem vettem észre ilyesmit -
CrazyCharlie #9255 Remélem nincs igazad! -
#9254 Hát ha sűrűn használod akkor a potik elkopnak ,vagy mi. Nekem is volt ,de hamar (3 hónap) múlva túl is adtam rajta. Félrehúz ,ilyesmik. Kalibrálni kell állandóan. Saitek-nél ez nem fordúl elő,és aránylag jók az áraik. -
CrazyCharlie #9253 Hogy érted, hogy pontatlanná válik? -
#9252 Csak és kizárólag Saitek ,valamelyik verzióját. Amit a pénztárcád megenged. Logitec az hamar pontatlanná válik. Szerintem. -
CrazyCharlie #9251 Nekem Logitech Attack 3-as van. 4000Ft-ért szereztem és meg vagyok vele elégedve.(eddig) -
yooyoo #9250 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen joysticket ajánlotok az alacsonyabb árkategóriából? -
#9249 A fülkében jelzett sebesség az "IAS", vagyis az Indicated Airspeed - műszer szerinti sebesség. No cockpit módban a speedbar (bal alsó sarok) pedig a "TAS" - True Airspeed, vagyis a valós föld feletti sebességet jelzi.
olvasnivaló:
indicated airspeed
true airspeed
http://www.caa.hu/jogszabalyok/jogszabuj/legijarmuvek/9.htm
Il-2 IAS/TAS táblázat -
Valka #9248 : ) természetesen igyekeztem egyenes vonalban repülni, állandó magasságon. -
#9247 A pillanatnyi sebesség sok mindentől fűgg ilyen pl: a manőverezegetés,magasság nyerése-csökkenése. -
Valka #9246 amit a sebesség mérő kijelez az a tényleges sebesség? csak mert a leírásban a 109 g2 7000m-en 666-km/h-val megy, de még 500-at se tudtam kihozni belőle (full tank és lőszer, szél turbulencia és ilyesmik kikapcsolva). (450-460). volt már szó róla régebben, de mintha nem lett volna biztos. ezen a gépen csak a magassági kormányt lehet trimmelni? -
Lacusch69 #9245 Lehet, nem nézem a sorozatot (soha nem is szerettem), de az Nvidia kezelőfelületén ez a kifejezés van... -
#9244 Nekem is 6600GT-m van, Gigabyte gyártmány. Vagy a játékban makkant meg valami, vagy a kártyáddal/egyéb hardvereddel lehet gond. Tégy úgy ahogy Seaweed mondta, így elég jól kiszűrhető hogy hol a gond. -
#9243 (en megprobalnek egy betett vinyora gyorsan feltenni egy test uj windows-t, arra legujabb drivereket mindenbol (VGA-tol az alaplapig, hang miegyeb), aztan feltenni ra 1946 (semmi mast!) es teszt....ha jelentkezik a hiba lehet hogy tenlyeg doglodik valamelyik hardware elem! (nem is biztos hogy VGA...lehet alaplap, memorai, de meg tap is....de lehet tobb is...de lehet egyik sem ha nem jelentkezik a hiba enne la tesztnel...ekkor software baj van es elegge egyertelmu mit kell csinalni..) -
#9242 Alkalmasnak kell lennie. Meg mindig vmi driver gubanc vagy hasonlo. Vszeg vmi az IL2ben van elcseszve alapbol. -
#9241 Ez olyan startrekes hangzott :D -
horthy #9240 Felvettem a legujabb drivert ! Semmi változás ! Érdekes a Medieval Total War II-nél semmi baj meg a Cold Fear nál , Silent Hunter III-nál sincs gond !
93.71-et felvette öcsém !!
Nem tudom hogy nem-e a Videokártya nem alkalmas ehez a progihoz GeForce 6600 GT ??? Mármint a IL2 1946-hoz . -
Lacusch69 #9239 sry, lassulási :) -
Lacusch69 #9238 A 7800GT maglasullási küszöbe 115'C. Én még nem láttam 60 fok felett... -
#9237 Rajta van a dvd-n. :) Magyar változatról nincs infóm. -
sirmóka #9236 Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogyan juthatnék IL2 1946 kézikönyvhöz?Esetleg letölteni valahonnan?Köszi -
#9235 A videokártya hőmérsékletet az Everest nevű tesztprogival is meg lehet nézni, innen letölthető az időkorlátos változat.
Mekkora hőmérséklet számít normálisnak? :) Elvileg 100 fokig üzembiztosnak kellene lennie a mai modern kártyáknak, de én nem hagynám hogy idáig eljusson. A 6600GT-m 66 fokos volt játék közben, a gyári hűtést lecseréltem egy Zalman rézvirágra, már ritkán megy 50 fok fölé.
Hasonló tüneteket produkált a Radeon 9800próm mielőtt megdöglött. Nem tuningoltam, rendesen volt hűtve, semmi túlfesz, egyszerűen elfáradt. -
Valka #9234 legalább is az én gainwardos cuccomon rajt van.... -
Valka #9233 az expert tool mutatja, ami alapból rajta van a telepítő CD-n. a driverben még én se láttam. -
Valka #9232 dogfight mapon csináltam, de nem termelődtek újra. persze lehet, hogy nem vártam elég ideig. azér' gondoltam, hátha valahol lehet időzíteni.