91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    :)
  • Her Laca
    Csak gondoltam ,ha már a helyes írásnál,és fogalmazásnál tartunk ,hát legyünk konzekvensek:)
  • Sanyo
    Igen, szóval Katona József Bánk Bánjának eredeti szövegében... na. :)
  • Her Laca
    Katona József eredetijében :) akartad mondani:)))
  • Sanyo
    /OFF

Bánk bán eredetijében sem volt vessző. :)

/ON
  • Lacusch69
    Ez az egyik változat. A másik lehetséges ennek az ellentéte...
  • Her Laca
    A királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek, én nem, ellenzem!

Így gondoltad? Bár lehet ,hogy nem jó:))
  • Lacusch69
    A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem!

Nos, akkor a királynőnek meg kell halnia, vagy mégsem? Pedig csak a vesszőket hagytam ki...
  • Valka
    naná : ) soxor még 100m-ről is mellélövök : )
  • Lacusch69
    Már láttam... :) Különben inkább szerencsének nevezném...
  • Valka
    van itt egy esettanulmány az előtartásról : )
    http://www.youtube.com/watch?v=-jP3IS0mQOY&mode=related&search=
  • Valka
    az enyim 9700 volt a tuskóba
  • Lebowski
    neszeneked heJesirás. amugy nemértem mér kell naonhejesen irni.ha valakinek ez esik jol akkor nosza.vagy nem???
  • Mark007
    Hali!
    Saitek Cyborg evom van nekem is.. eleg jol birja, nyar ota nyuzom..
    viszont szerintem egyre figyelj: ne netrol rendeld. en megjartam vele.. mikor megjott, nem neztem at a csomagot, es utan derult ki, hogy le volt torve egy gomb. Felhivtam egybol oket, persze, azonnal kicserelik.
    aha.. ket honap mulva vegre elfogadtak, hogy nem en tortem le, hanem gyarilag volt. aztan meg ket honap, mire szervizbol jott a valasz, hogy meg 2-3 honap..ekkor kertuk, hogy adjak vissza a penzt.. meg igy is vesztettem rajta, de az uj gombjai is lotyognek.. nekem csak ezek nem tetszenek benne, viszont ilyen arba, szerintem ez az egyik legjobb joy.

ui.: bocs, hogy belevau
  • Lacusch69
    Igaza van "kiskorú" kollegának, tényleg elég sz@r percekig gondolkozni egy-egy hozzászólás értelmezésén, persze ez nem kizárólag neked szól...
    Joy ügyben pedig Saitek Cyborg Evo... Én 5 év alatt a 3. Saitekemet nyúzom, az előző kettő az én marhaságom miatt "ment tönkre" (vagyis még jók, de nem tökéletesek), és a "kölcsönadható" kategóriába kerültek.
    Arra figyelj, hogy ezeket a joyokat időnként kenni kell, ez a kenőanyag személyenként változik, sokan az étolajra, van aki a testápolóra, én személy szerint a marhafaggyúra esküszöm... De különböző szilikon-olajokat és zsírokat is használnak, gyakorlatilag szabadon választott. Egy a lényeg: ne legyen agresszív hatású anyag (pl.fegyverolaj), mert úgy jársz, mint én az előző kettővel... :)
  • kiskorúbézoltán #9296
    Úgy írsz ahogy neked tetszik , de azért csak igényesebb így nem ?
  • Thrillus
    Tudok normálisan is írni!
    A hozzászólásaimat úgy írtam, ahogy msnen szoktam.
    Látom itt szépen kell írni, úgyhogy mostantól csak a magyar helyesírás szabályait betartva fogok írni.
    És legyél oly szíves, ne gyere a szóismétléssel! Mert ugye az "ír" így már
    négyszer fordul elő ebben a szövegben...
  • kiskorúbézoltán #9294
    Nem , nem baszogatni akarlak , csak szúrja a szemem az amit idehánytál ...
    A helyesírásról csak annyit , hogy olvasd vissza az én hozzászólásaimat meg a sajátjaidat , a döntést rád bízom ...
  • Her Laca
    OK elnézem:)
  • Thrillus
    Kurva fáradt vagyok és beteg is ugyh légyszi ne baszobass azért h ha vétek helyesírási hibákat! Szerintem nem vagy magyar tanár és nem hiszem h neked olyan jo volna a helyesírásod!
  • kiskorúbézoltán #9291
    Mondjuk egy Saitek Cyborg Evo-t lásd: #9285 (7-8000 HUF) + kijön mellé egy magyar nyelvtan könyv is , persze csak ha gondolod ...
  • Thrillus
    10ezeré milyet kapok?
  • Thrillus
    Kössz a segítséget!
  • Her Laca
    "Csak és kizárólag Saitek ,valamelyik verzióját. Amit a pénztárcád megenged. "

Ezt már leírtam,de úgy látom mások is megerősítették. Akkor már csak a pénztárcád szab határt. Írd le mennyit bszánsz rá és akkor talán pontosíthatunk is.
  • Thrillus
    Ja sry!
    Nem figyeltem h te írtad:D
    Basszus télleg sry!
    Aszittem h vmi gyökér baszogatni akar
  • Her Laca
    Egyrészt leírtuk hogy mit vegyél ,szerintünk. És nem sértegettelek asszem!
  • 42nd Intruder
    Saitek Cyborg Evo valamelyik változata. Én több mint 2 éve nyúzom az enyémet és semmi baja. Pöpec cucc.
  • Thrillus
    és gondolom van itt olyan akinak van normásis és nem vette soké.
    me ugye hiába veszem meg ha 1-2 hónap után dobhatom ki!!!
  • Thrillus
    -ha
  • Thrillus
    Nagyon vicces!!!
    Benyek boltba simán csak ha szart venni nem akarok!
    Kössz a segitséget baszd meg!!!
  • Her Laca
    Hát ott az internyet ,rákeresel és kb 100 árat meg üzletet találsz. De ha gondolod meg is vesszük neked jó?:)))
  • Thrillus
    Tudna estleg még vki ajnlani árral együtt olcsobb de megbizhato joyt?
  • Valka
    ok. köszi
  • Lebowski
    eggen ezt mán megcsináltuk... :D
  • Lacusch69
    http://www.darts-page.com/files/gunnery01.htm

Ez nem az, hanem a konkurrencia verziója, de használható...
    (Egyébként a Trautloft-féle változatot is ismerem, de fogalmam sincs, hogy hol találtam, illetve hová tettem...)
  • Valka
    http://www.youtube.com/watch?v=glMxKHKqyJg
  • Valka
    kevés rajt a gomb az il2-höz
  • ChevyG #9274
    Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro

A gagyi név 1 olcsó, minőségi joyt takar! Csak ajánlani tudom!
  • Sanyo
    Logitech Wingman Extreme 3D-t semmi esetre se vegyél, 3 hónap intenzív használat után bizonytalanná vált az oldalkormány, a gázkar sem működött tökéletesen. Cseréltem X45-re, azt 2 év után X52-re (ennek 3 éve lassan :). Elégedett Saitek user vagyok, bár az tény, hogy minden csak nem olcsó.

Ha nem játszol túl sokat, szerintem nem érdemes túl komoly joyt venned. Popeye tulajdonol egy Saitek Cyborg Evo wireless-t, annak is vannak nyűgjei, de alapvetően nincs gond vele.
  • Valka
    kerestem, de nem találtam. nem tod az eredeti címét? vagy megvan magyarul? esetleg angolul?