91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #9351 holnap keresek v.mi ilyesmit -
#9350 Ha valakit netan erdekelne. link.
ilyet hasznalok ezek kozul:
-
#9349 Finom-mechnaikai gepzsir. Viz es nyomas allo kenoanyag direkt precizios nagy teherbirasu helyekre tervezve. A joy-nal ezredakkora erok/kopas-ok vannak. (kb olyan az allaga mint az arckremnek). Ennel jobb nincs. Eleve erre van kitalalva. (Egyebkent ezt hasznalom bringanal is a csapagyakhoz, azaz eleve azert van ilyenem.) -
neuro #9348 én univerzális spray-t szoktam belefújni - egy bicajos boltban vettem, jó fémre és műanyagra, csúszás és elektromos kontakt növelő cucc
de jó a szilikon spray is, főleg ami kifejezetten mozgó műanyag alkatrészekhez lett kitalálval (pl. airsoftos Classic Army vagy Cybergun) -
Valka #9347 én műszerolajjal kentem be, de mikor lejött róla, elkezdett akadni a két felület egymáson és most rosszabb mint volt. még nyikorog is ha lassan mozgatom -
Lacusch69 #9346 Bocsi, lemaradt: G4 cockpit. -
Lacusch69 #9345 -
Lacusch69 #9344 Nem felderítő volt (Pl. Hartmann is repült vele, persze győzelmeket is aratott...) -
#9343 Nincs is benne g-4, az felderítő volt nem?? -
Lacusch69 #9342 Igen, a G4 minden magasságban gyorsabb, mint az A5. Namost az, hogy ez eredeti, történelmi garfikon-e, és esetleg nem így van a játékban... -
Lysandus #9341 Vagy nálad a fogalmazással vannak problémák? El is dúdolhatod! :-) -
Lysandus #9340 De ezek szerint neked sem, ha nem tudod a kérdéseimre a választ! :-) -
#9339 Nem igazan megy neked a grafikon elemzes ahogy elnezem! -
#9338 Akkor mar nagyon kavarom...ez van..en se leszek fiatalabb csak oregebb es szenilisebb -
#9337 (vagyis van, de az a muanyagot is oldja :) -
#9336 Etolaj gyilkossag. Par honap alatt ugy beleragad hogy nincs az az oldoszer amivel ki birod szedni, szo szerint gyanta lesz belole. Plusz megavasodik es budos is lesz. -
#9335 ő, megpróbáltam de valamiért nem működik.. :S -
Lysandus #9334 A Fóka erchöhtével vagy anélkül?
Egyáltalán milyen adatok ezek? Jobb lenne a G4, mint az A5? Hogy a jak-9T-ről már ne is beszéljek... -
#9333 akkor bocsi az előző kérdésért, nem olvastam a FAQ-t. -
#9332 betát nem teszteltem:) nekem csak az 1.0 volt meg:) -
#9331 A bétákhoz képest lópikula volt a végleges repmodell. A messzert szépen kilebegtetve letenni nem lehetett, mert ahogy kissé megemelte az ember fia a gép orrát, már borult is le. Mire rájöttünk a használható módszerre (2 kerékre pattogós) kijött a végleges. -
#9330 Igen ezt én is tudom, de a precessziója nem volt olyen mértékű, mint a "new" flightmodell beelentése után lett:) -
#9329 HA minden igaz akkor az ős sturmóban is láttuk a zűd línzert:DD,sőt azt a gépet modellezték elsőnek sztem:DDD -
#9328 Rata már az 1.0-ban is volt ha jól emlékszem, de lehet hogy nem. 8) -
#9327 Nem tudom..a fene se emlekszik mar erre...bennem csak az maradt meg mikor jott egy patchel vagy uj verzioval (nem tudom mar) a RATA es csak lestunk hogy hirtelen gazadasra majdnem hanyattvagta magat mint a pitizo kutyus :D -
#9326 ződlézeres RATA nagyon régóta van:) De 3.04-ig abban sem volt erős precesszió:)
csak az ős sturmoban. (mondjuk ott általában a legtöbb gép a téglamodellel rendelkezett:) -
#9325 Nah akkor mikor is jottek RATA-k?! mert lehet hogy en emlekszem rosszul a verzioszamra...reg volt, nem kizart! -
#9324 a precessziot igazán keményen 3.04 után tették bele tudtommal. Előtte nagyon lightos hatásfokkal működött... -
#9323 A precessziora gondolsz?! Az kezdetektol volt benne, de leginkabb valahol 2. akarhenynal jott be amikro megjottek a RATA-k. -
#9322 (Igaz hogy lengyelul van..de nem kell hozza doktori disszertacio hogy ertelmezni lehessen)
-
Lebowski #9321 Lock tailwheel. ! .
amugy már nemtudom melyik verzió óta kimodellezték a motorhúzást... -
#9320 Megvettem az 1946-ot és úgy érzem felszálláskor sokkal erősebben húznak balra a gépek mint szoktak.Meg könnyebben vágódnak az orrukra.Mintha a felhők is árnyaltabbak lennének.Tényleg változtattak a fizikán vagy rosszul érzem?A Ki-84-essel Iwo Jimán alig lehet egyenes vonalban normálisan felszállni.A leszállást viszont nem nehezítetteék-ahogy én érzem. -
#9319 Mindegy:) Ird át a config iniben ezt. locale=hu ra. -
neuro #9318 piros bizony :) kértem a moderátor topikban, hogy a sárgáról módosítsák valami jobban látható színre az ilyenek (9316) elkerülése végett :) -
#9317 tudom, hogy a FAQ-ot nem szokás olvasni de probáld meg nem véletlenül virít pirosan a felirat. -
#9316 Nem tudjátok hogy hol lehetne magyaritást letölteni az IL-2 Sturmovik Forgotten Battleshez? tudom hogy magyarul is megjelent de ha már egyszer megvan nem akarom megvenni mégegyszer. -
#9315 :D:D -
Valka #9314 vagy a helyes ír ás -
Lebowski #9313 :D:D -
Valka #9312 a helyesírás nem ugyanaz mint a helyes írás.