91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Grrrrrrr #9391 Jah, Hardcore, megleltelek a Lobbyn. -
Grrrrrrr #9390 Én-e? De. :-) DE ha eljár a szád... -
#9389 Hans! Véletlenül nemte vagy akárki a twonline.jatekok.hu-n? -
Grrrrrrr #9388 Mi a Lobby neved? -
#9387 megoldottam köszönöm mostmár énis tudok veletek játszani. Köszönöm a segítséget. és iszonyat sokat gyakorlok, hogy felérjek a szintetekre -
Lacusch69 #9386 Most 400-an játszanak, 93-an chat szobában vannak a lobby Forgotten Battles szekciójában. -
#9385 veletlenul nem az il-2 sturmovik szobaba mentel be?
vagy regeltel is?
mert a lobbyn mindig vannak min. 100-an. most is :) -
#9384 patch megvan, de ígysem lát senkit a lobbyn. bentvagyok és minden nulla. elnézést kérek a hülye kérdéseimért. meghogy így teleflémelem a fórumot. utolsó kérdésem volt. -
Lysandus #9383 És ne felejtsd el felrakni a 4.08-as patchet. A 46-ot tulajdonképpen mindenki a Forgotten Battles továbbfejlesztésének tekinti. Csak az eredeti FB-én kívül még benne van pár korábbi és friss addon. -
Lysandus #9382 Forgotten Battlesbe a Lobbyn. Az ubin nem tudom. -
#9381 másik problémám. 46-al milyen szobába kell bemennem multihoz? mivel külön 1946 szoba nincs se hiperlobbyn és ubi.com-on. -
Lysandus #9380 Már miért ne játszana? -
#9379 köszi megvan. Nem játszik már senkisem online-on? -
yooyoo #9378 Válts célzónézetre. Azt hiszem Shift+F1 -
#9377 Kezdő vagyok, most vettem meg a 46-ot. mért van az hogy a BF-19-eseknél nálam nem látszódik az egész célkör csak a széle mert el van csúszva. dedós lehet a kérdés de mi a teendő? baloldalra van elcsúszva -
Valka #9376 de le is szállhatsz esetleg... : ) -
#9375 Nah de lagalabb meg lehet venni kulon is...mert aki eddig mindent megvett annak tok folosleg megvenni egyben az egeszet....persze mivel 6K kornyeken mozog a full 46 igy anyira nem zavar senkit..de ha mondjuk 12K lenne maris mindenki akinek a regiek megvannak kovetelne hogy legyen 46 addon modban is..hat van ;)) -
#9374 Pont ennyi a különbség a 4.05m és a 4.07m között, megabyteban. :) Csináltam egy belsős patchet amiben csak az új dolgok vannak benne, kb.ugyanekkora lett. -
#9373 Nezdmar mik vannak az UBIshop letoltheto szekciojaban!
http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=528&id=97
Csak az ujdonsagok a 46-bol addonkent!! -
#9372 Ha jammed a fékszárny akkor az úgymarad míg le nem zuhansz vagy újra nem indítod a missiont. -
CrazyCharlie #9371 Ha beakad a fékszárny, ki lehet akasztani valahogy? -
#9370 Németül nem tudok, de a szöveg elején megemlítik a "Hispano"-t, szóval úgy tűnik Bucsernek van igaza.
info -
#9369 Valamint 2 F4-est akarnak repképes álapotba hozni még.
Mindkettőt az Air Assets megbízásából.
Air Assetsnél repülő gépek -
#9368 3 héttel a zeltwegi repülőnap után leszállás közben megtörték egy kicsit. Dolgoznak rajta, fog még repülni.
Ami még eszembe jutott, a black 6 az tényleg 100!-ig eredeti, egy G2-trop. Közel 20 évig tartott a helyreállítása, 1997-ig repült. Motorhiba miatti kényszerleszállás közben ez gép is eltörött. Újra repülőképes állapotba hozták, ma már múzeumi tárgy.
http://www.adlertag.de/heute/static.htm -
#9367 Én ugyanezt olvastam a Rote 7-ről, hogy eredetileg Buchon volt. Azt hiszem, jobb lesz ha pontosan utánanézek. :) -
#9366 Tudtommal az FM+BB-ben nem eredeti DB-601/605 pöfög, hanem egy Buchonból átvett sárkányba tettek modernizált utángyártott motort.
Lásd még fellelhető repülőképes FW-190-es is ami szintén csak külsőleg Focke Wulf egyébként pedig utánygyártott alkatrészekből készült szntén mai motorral modernizált fedélzeti elektronikával ugyanis amerikai piacra szánják a sorozatgyártást. -
#9365 na én erre gondoltam...tom ez öszzetörött régebben -
Lysandus #9364 Bizony-bizony, vannak még eredeti repülőképes Messzerek. Asszem az amcsiknál is van egy G-14-es és egy G-10-es. A Rotte Siebent is helyre szeretnék pofozni asszem. -
#9363 Ha jól tudom ez a gép is eredeti. FM+BB ha valakinek így ismerős. :) -
Lacusch69 #9362 Az utólag beépített fedélzeti rendszerek alapján ez az utolsó repülőképes, a piros 7-es lehet (ameddig le nem koccolták)
http://www.youtube.com/watch?v=OmA9Kba7IT4
-
Lacusch69 #9361 Azt hiszem, ez a piros 7-es... -
#9360 btw: már nincs repülőképes német messzer. csak utángyártott van de abban nem eredetiek a műszerek sem a szerkezet. tudtommal az utolsó eredeti alkatrészekből összerakott Bf 109-es a Rote 7 volt. -
#9359 miért őrzik a 210-est biztonságiak ha a 109-est símán lehet fotózni.... -
#9358 Faszt ez az enyim valameik paparazzi fotózta most perelem még van 1 210sem is de az biztonságiak örzik:D -
#9357 ez a repülőképes német messzer fülkéje?
szeva sin :O) -
sindelnet #9356 A játékban csak a P-51D-20NA,és az YP-80 rendelkezik
giroszkópos célzóval,be kell konfigurálni:ToggleSightMode-nak hívják.
A német gépeken csak "napszemüveget" kapcsolhatsz a Revi elé.
TintedReticleDimmer néven fut a dolog, talán ez be van konfigolva,
keresd a Controls menüben,by.
-
Lebowski #9355 céééélzókészülék?
próbáld meg a shift+F1-et.ha nem erre gondolsz akkor passzolok -
T192 #9354 *billentyűvel -
T192 #9353 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy alapértelmezett esetben melyik billenytűvel lehet beállítani/bekapcsolni a célzókészüléket a Messerschmitt G-tipusú gépekben.
(Il-2 Forgotten battles) -
Valka #9352 tudtok a dcg kampány-generálóhoz egyszerű, érthető (esetleg magyar nyelvű) leírást?