91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9431 Köszönöm, megkaptam. -
Lacusch69 #9430 Trucker: mail ment... -
Lacusch69 #9429 Ezek szerint spóroltam 7 ropit... -
#9428 ugyfest jah...ujabb remenyseg...es ami megy a levesbe... -
#9427 Te Magasságos, tényleg ennyire elszúrták ezt a programot? :( Igen, ez volt az.
Sea: kösz a linket. -
#9426 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121177466 -
Lacusch69 #9425 Sanyo: Lehet, hogy lemaradtam, de ma láttam a Tecsóban a Vietnami forgószél(?) című progit. Ezt vártad? -
Szepy2884 #9424 Ezer köszönet! Fantasztikus kiadvány! Szerintem azóta sem íródott jobb ebben a témában. Hannes Trautloft nemcsak mester pilóta és született katona, hanem vérbeli ilusztrátor is!
Íme itt egy kis kedv csináló egy nagyon izgalmas önéletrajzi könyvből, amire persze szintén Lacusch69 barátom hívta fel a figyelmem:
Szerző: Norbert Hannig (a JG 54 vadászpilótája)
Cím:A Luftwaffe szolgálatában
Harcaim a keleti fronttól a Birodalom védelméig
"Később, július 1-jén kellemes meglepetéssel vettem kézbe egy hivatalos tájékoztató anyagot a légi lövészet szabályairól és módszereiről. Már régóta szerettünk volna ilyenhez hozzájutni. A Luftwaffe főparancsnoksága adta ki és terjesztette, szerzője a vadászrepülők főfelügyelőjének egyik törzstisztje, korábbi JG 54-es ezredparancsnokom, Hannes Trautloft ezredes volt.
Noha a füzet hivatalosan a D.(Luft) 5001-es kiadvány nevet viselte, és jól láthatóan ott virított rajta a figyelmeztetés, miszerint bevetésre szigorúan tilos magunkkal vinni, címe – Horrido, avagy bevezetés a légi lövészet rejtelmeibe – és a borítón lévő humoros rajz vidám hangulatot árasztott magából. Végre ezzel olyan anyaghoz jutottunk, ami tömören, érthető módon magyarázta el többek között az előretartással való tüzelés szabályait, az ellenséges gép távolságának legkönnyebb becslési módszereit, valamint a leggyakoribb hibákat és azt, hogy ezeket miként lehet elkerülni. A hivatalos kiadványok többségétől eltérő módon a füzet szórakoztató, könnyed stílusban íródott, és az egészet Hannes Trautloft saját rajzai díszítették (lásd a képek között). Számos pilóta állította, hogy miután elolvasta, még az agyaggalamb-lövészeteken is sokkal jobb eredményeket ért el."
-
Lacusch69 #9423 -
Lacusch69 #9422 Sikerült leszednem az eredeti Trautloft-féle légilövész oktatófüzetet. 1.63MB
Ha valakinek kell, küldje el a mailcímét a Lacusch69 kukacom.hu-ra...
-
Valka #9421 focke, focke über állat,
über állat in der welt!
-
#9420 Az only AI gépek repmodelje egyszerüsített és csak dogfight módban lehet velük repülni. Ha érdekel valakit, bemásolom a mission file egy részletét. :) -
mcsaba #9419 Kösz. -
mcsaba #9418 Ja és itt a kép.
-
#9417 célkereszt: Shift+f1, ugrálás: gyakorolj és a leszállásnál kicsit emeld a horizont fölé az orrát -
mcsaba #9416 Sziasztok, most raktam fel az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22 verzió, eddigmég nem próbáltam, és van egy két problémám. ahogy a képen látszik nagyon elvan csúszva a célkeresz, nagyon erős manővereknél kezd középre csúszni, de alapból alig látszik ezt hogy lehet beálítani?, másik gondom hogy fel és leszállásnál gyakran egész érdekesen ugrálni kezd a gép a kifutón, ha tudjátok ez mitől lehet kérlek segítsetek. -
Valka #9415 elvileg minden gépnek megvan a repmodellje, csak a kabin nincs meg. úgy tom régebben volt valami alkalmazás, amivel lehetett trükközni. -
Lebowski #9414 bármilyen gépet lehet multiban külső nézetből repülni... -
Lacusch69 #9413 Van egy lista: Flyable. Repülhető. Ezekkel tudsz repülni.
Egy másik Only AI. Ezt csak a gép vezetheti.
Viszont multiban lehet néhány 4motoros amcsi gépet vezetni, de csak külső nézetből. Ne kérdezd hogyan, én nem szeretem a BUFF-okat. -
gayera #9412 Nem tudjátok, hogy hogyan lehet minden géppel játszani? Létezik erre valami trükk?
-
sindelnet #9411 Próbáltam,nem műxik nálam,csak a SturmStab.... -
neuro #9410 A fekete csík "ellen":
SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethető a kép függőleges torzitása.
-
sindelnet #9409 Ha a config init írod át,az nem mindig segít,fekete csík marad a képernyő szélén.Nekem a SturmovikStab6.2 segédprogi oldotta meg
ezt a problémát,ha ezzel állítom át a felbontást akkor nincs csík...
Ahogy Neuro írta,ezután se indítsd a gyári setupot.
Sturmovik Stab 6.2 -
#9408 megnézem ujra lehet hogy ez volt a baj, mert egybol leelenöriztem hogy sikerült e áttálitani vele -
neuro #9407 Az iniben írd át, de utánna ne indítsd el a setupot, mert az visszaírja a felbontást! -
#9406 Valaki tudna segiteni hogyan leghet 1680x1050 wide felbontásba futtatni a játékot?Mert az inibe átirtam a megfelelö sort de nem változott semmi a max felbontás amit ki lehet választani az 1280x960. -
Lacusch69 #9405 http://uscockpits.com/ -
#9404 Én már nem ígérek semmit. :( -
Lacusch69 #9403 Sanyo: lesz még valaha honlapotok? -
Lebowski #9402 (miaza gamma???) -
#9401 Tényleg nagy segítség lenne, ha tudnánk hogy mit ír ki a program. -
Lacusch69 #9400 Ha eredeti a játékod, akkor itt a piros F.A.Q. feliratnál találsz segítséget. Az alapján menni fog.
Ha nem eredeti, akkor sry, de nem tudok, és nem is akarok segíteni... -
Lebowski #9399 mit ír ki??
egyáltalán hyperlobbyn keresztül akarod? -
gaspi94 #9398 nem tom nyomni onlineba meg van a patch és a gamma is de mindig vlmit Sz@rt írt ki ! vlki pls help ! -
kiskorúbézoltán #9397 A hozzászólást vagy a hozzászólót ? -
#9396 LÉÉÉCCCII LÉCCCIII VALAKI TÖRÖLJE!! KÖSZI!!!! -
gaspi94 #9395 LÉCCI LÉÉÉCCI Vlki msnre vegyen fel !!! IL-2 letöltötem és gémelni szeretnék de nem tom elindítani LÉCCI !! PLS !!! [email protected] -
#9394 Ja hogy az azért van?Azt hittem csak ergonómiai vacakkösz a tippet így talán kényelmesebb lesz. -
Lebowski #9393 egyszerű.joy tövében ott egy elcsavarható vmi. ha azt elcsavarod akkor lezárod a twistet és akkor csinálhatod pedállal! -
#9392 Vettem egy Saitek Cyber akármit 9000-ért és azt kell mondanom a Tscós Impact 3500-ért jobban megérte,érzékenyebb és jobban kézre áll harc közben.A gáz is jobb helyen van és nem akadhat véletelen az ujjam a gombokba.Ki milyen joystickot ajánlana?Én amúgy nem szeretem a csavaróst mert a pedál élethűbb és úgy nem zavar a csavarós tengely.