91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #9511 Lobby-n persze max egyet vállalnék be, azt is csak akkor ha valami kopasz van benne. ;) -
kiskorúbézoltán #9510 :DDD
Most, hogy emlegetted a B-25-öt mentem vele egy offline quick-et, 4 109K(+Mk108) ellen, 2 lehullott, 1 sérülten hazament, 1 megrettent -látva milyen király csávó vagyok- és lelécelt. Mindezt úgy, hogy rögtön a rácsapásnál -mert ugye bombázóval bombázni kell:)- a légvédelem ellőtte a bal mocit a messzerek csak azután jöttek.
Szerintem tök reális, nincs itt semmi csúsztatás. :DDD -
Lebowski #9509 a b25öt köll te csetkaratebajnok! :D
ülj le fiam egyes :D -
Gb666 #9508 Hát akkor már Heineken. -
kiskorúbézoltán #9507 Sorozni kell 30-assal, mi? Melyik bombázón van olyan? Te kis divatbombázó! -
Lebowski #9506 nemrágtam bééé :D azé vigyorogtam.amúgy tévedöl mert nemazért mondtam mer nemmegy a szekér hanem a b25 télleg csíter és nemvolt lelőhetetlen..ittmeg sorozni kell 30assal hogy meghatódjon a csöppség.
jah és bombázó létemre ne magyarázd már meg hogy b25el bombázni kell.thx ! :) -
kiskorúbézoltán #9505 Kondor, hagyjuk már, utasszállítóból átalakított bánatos csirke... -
kiskorúbézoltán #9504 Ohh, ha nem megy a bolt mindíg előszeditek ezt a csíteroleg dolgot...
A Pe meg mióta imperialista? A Pe-8 különben se repülhető, kivéve ha árkád, külsőnézetes szerveren nyomja az ember, bár ha ott már kigyúrtad magad benézhetnél egy FR-re is, lesz meglepi.
A B-25-tel meg bombázni kell, nyomi messzert meg fókát bármivel lehet lőni ahhoz nem kell 25-ös.
TB-3 dog? Buktad a fogadást, ez volt az első amit kipróbáltam a megjelenésekor (egy indexes vita nyomán).
[Semmi pánik, csak kötözködtem, tudtam, hogy berágsz ha fikázom a Heinkel-t. [#wave] ]
A szembőlpáncélos dolgot nem vágom... -
Lebowski #9503 ja és esetleg ha kondor.... nem is folytatom.nemelenne olyan hogy sz9vi oldal.... :P -
Lebowski #9502 miért lennék amatőr??? :D mert nem rohadt imperialista gépekkel repülök??? vagymert nincsen kurvára elcsalva a tulajdonság???
a heinkelbe kell dolgozni vmit legalább.b25tel dogolni szoktunk nem bombázni....amúgy pe8 a király nem a 2/3.... TB3 meg télen nyáron uh azisfasza.pláne a tb3dogfight.fogadjunk hogy olyat még nemcsináltál...
szal heinkel a jo.amugy nemnagyon ismerek olyan gépet aminek szemből van páncélja uh ezt a hozzászólást nemértem.. :) -
Gb666 #9501 Én végre olyanokkal szeretnék játszani ahol 2-nél több személy és 1 -nél több motor van. -
kiskorúbézoltán #9500 Amatőr... B-25,Pe-2/3,A-20 na azok igen, a fricc bombázókat a TB is üti. -
#9499 ...és a panorámaablak nem fog megvédeni semmitől. :) Én köszönöm, maradok a hátpáncélos masináknál. ;) -
Lebowski #9498 neeeeeeeeem :D -
#9497 Nem vagy kicsit elfogult?:) -
Lebowski #9496 nemkár. A bombázo AZ heinkel.AZ a jó gép. AZzal lehet jól. esetleg még a junkával de abból szart se lehet látni. az igazi A panorámaablakos A jólövészes AZ heinkel! -
Gb666 #9495 Ez a kár! -
#9494 A STUKA zuhanóbombázó..... nem volt bombavető készüléke. -
Gb666 #9493 Nem tud valaki segíteni, hogy Stukában van- e távolsági bombázó üzemmód.
Tudjátok , hogy beméred, hogy hova lövöd. Vagy csak zuhanóbombázó? -
#9492 Az még csak hagyján, hogy követelőzőbb lesz. De egy idő után egyszerűen el fogja venni amit akar.
De ez már eléggé OFFTOPIC. -
Gb666 #9491 Ha valaki mindent megkap az nagyot fog később csalódni ,ha már felnőtt és talán magáról kell gondoskodnia. Az ilyenek soha nem fogják megbecsülni a pénzt. -
#9490 Sajnos a szülők sokszor ezekkel az anyagi juttatásokkal akarják pótolni azokat amiket elmulasztanak a gyerekeikkel kapcsolatban. Mert ha megkapja pl a PS-t hát be fogja a száját és el van vele ,nem kell foglalkozni addig is a gyerekkel. A kölök meg hát ezt ki is használja oszt egyre követelőzőbb lessz. Társadalmi problema sajnos. -
Lebowski #9489 nemazabaj hogy nagy az isten állatkertje,hanem az hogy alacsony a kerítés...
régi de szeretem :) -
#9488 az megvan -
#9487 routert hasznalsz? vagy tuzfal?
ki kell engedni a 21000-es portot. -
#9486 connection attempt to remote host failed.reason:timeout
ezt irja ki -
kiskorúbézoltán #9485 Mi van itt ma??? Szabin vannak a pásztorok vagy kidőlt a fal? -
kiskorúbézoltán #9484 Ohh, akkor kérdezd még meg néhányszor. -
#9483 Azt fogod
En is megvettem, pedig megvolt fb pf kulon. de igy egybe van, es raadasul eredeti is :) -
Gb666 #9482 Csak biztos akarok lenni ,hogy azt kapom a pénzemért amit akarok. -
kiskorúbézoltán #9481 Mondjuk azt is megírni, hogy mi volt az "szar" amit kiírt... Persze ha csak hisztizel akkor tényleg tök mindegy. -
Gb666 #9480 Kössz! És bocs -
#9479 gratulalok..
ilyen szep, kulturalt hszt!....
esetleg mi aza "szar" amit kiir?
-
#9478 b.ssz.meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leszedtem azt a k.baszott patch -t amit az elöttem lévö belinkelt,beállitottam minden szart de még mindig nem tok 1 qrva szerverre se fölmenni mert még mindig vmi szart kiir. mi a szart lehet ilyenkor csinálni?? -
#9477 bocs, hogy bele vau, de hanyszor kerded meg meg?
F.A.Q, nagy prios betukkel.. minden benne van..
igen, 1946 dvd-ben minden benne van, csak a patchet kell letoltened innen:
patch( il2_1946_408m.exe )
-
Gb666 #9476 És akkor az 1. il-2 nem is kell ha megvan a teljes 1946 DVD?
(original) -
Gb666 #9475 Dehát azért ez már több mint korrekt.
Már mint az il-2 st. 1946 DVD. Rajta van at Fb, Aep, Pf+ 3 kiegészítő.
És csak 6990ft a három játék külön -külön legalább 2990ft!
Ez azért ajánlat a javából. (már ha fut a gépemen)! -
Gb666 #9474 Én is nyugodj meg!
Azt a sztorit ismeritek?: megtörtént eset.:Pesten a Metróban egy gyerek és anyukája leültek egy idős néni mellé a gyerek pedig elkezdte rugdosni a néni lábát. A néni szól a kölök annyának ,hogy mégis csak ilyen idős korban már ez igazán nem vicces és ,hogy legyen szíves a gyerekét állítsa le. Erre a szülő: "Én nem korlátozhatom a gyerekemet a mozgásában". És csávó kiveszi a rágóját a szájából és a nő hajába ragasztja és ezt mondja: "Engem sem korlátoztak a szüleim".Jó lehet ,hogy ez is csak egy városi legenda,de sokak szerint igaz. -
Lebowski #9473 itt nemarról volt szó hogy megkapja vagy sem.nem sajnálom tőle.max csak még dagadtabb lesz...
hanem ahogy kérte.szó szerint akar.ő neki az jár...mert ő akar... ilyenkor nemtom holvan a nevelés.vagy csak énkaptam ilyen téren radikálisat... -
Gb666 #9472 Én is majdnem felpofoztam egy kissrácot. még tavaly a kiskölök kitalálta ,hogy ő egy házimozi hangfalat akar csak úgy.És elkezdett hangosan rinyálni meg toporzékolni az annyának. Utána megnéztem és olyan 90 ezer volt.(végül anyuci megvette kisded fiának)