91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9551 Ne gúnyolódj!! Lehet félreírta a srác ,de én se bírtam kihagyni -
Valka #9550 úgy nem jutna be a potiba
-
Valka #9549 az dógozás, mert professzionális a srác : ))) -
#9548 Én csak szimplán tökigfújnám vele amíg az orrán nem jön ki:D -
Valka #9547 oké megvan: ) -
Valka #9546 Tudja valaki hogyan kell szétszedni a cyborg evo-t, hogy hozzá lehessen férni a pótméterekhez? le kéne már kontaktsprézni. -
Valka #9545 hisztis a gustav? akkor mit mondasz a fókára?! : ))) -
#9544 ""Persze nem dogozásra találták ki""
Ez jó:))))))) dogozás:)
Bocsi ezt nem lehetett kihagyni:D
Mellesleg nem kell itt nagyon tudomámnyos mértékű magyarázatokat várni ,hisz fölösleges is. Sokat gyakorolj ,figyeld mit csinálnak mások ,oszt ha nem vagy fakezű megy az majd .Az emil meg itt a játékban nem szokott berádlizni. Sőtt egyetlen messza sem . Egyszerűen rászúrod fullra a gázt aztán már repül is. Az életben egy ilyetén megmozdulás biztos derültséget kelltett volna.A dugó meg úgy tudod kivédeni,hogy a játékban a joy beállításoknál a magassági legnagyobb értékét leveszed 100 ról mondjuk 95-90 re. És akkor hiába húzod hasra a botot nem fog átesni.
Na jó repkedést. -
shakwill #9543 Köszönöm! Csak most jutottam hozzá ehhez a szim. hoz, és újra meg tanulnom repülni. A Gusztáv elég hisztisen viselkedik, pedig egy nagyon jóindulatú gép. (Kivéve a startrádlit)Persze nem dogozásra találták ki, de qvára oda kell figyelnem a sebességre, mert szűk fordulóban már kétszer is dugóba estem. Majdnem odavertem a pofámat. -
Valka #9542 magasból megf. távból könnyű észrevenni a repteret. onnan bemérheted a megfelelő irányt. gáz vissza, futómű ki, fékszárny leszállás, és ha nem lassul eléggé, az oldalkormánnyal simán be lehet lassítani. -
neuro #9541 Lehet-e a térképet nagyobb léptékűre állítani?
jobb klikk a térképen
A terep rossz felismerhetősége miatt nehéz a leszállási kurzust felvenni. Lehet valamit állítani, vagy csak gyakorlás kérdése?
gyakorolni kell
Kéne néhány tanács a navigációhoz is ezzel összefüggésben. Kössz!
kis odafigyeléssel hamar fel lehet ismerni a térképen a fontosabb tereptárgyakat (városok, folyók, vasútvonalak stb), amik segítségével már könyebb a navigáció -
shakwill #9540 Forgotten: Balaton. Lehet-e a térképet nagyobb léptékűre állítani? A terep rossz felismerhetősége miatt nehéz a leszállási kurzust felvenni. Lehet valamit állítani, vagy csak gyakorlás kérdése? Kéne néhány tanács a navigációhoz is ezzel összefüggésben. Kössz!
-
shakwill #9539 Sziasztok! Néhány alapszintű tanácsra volna szükségem.
-
Valka #9538 én is dogoltam már spittel és a messzerek(G2) úgy hullottak, mint a legyek, az a gép úgy repül mint az álom.
mikor átültem fókába én hullottam. a spithez képest úgy repül, mint egy igazi fóka.
a spit még 100-120 km/h-n is manőverezhető, a focke meg 250 alatt szinte halott.
a valóságban 300-400 km/h-s előnyt a büdös életbe nem hozna be.
-
Valka #9537 a spitek kurva jól emelkednek a fw meg bosszantóan szarul -
Gb666 #9536 Amúgy egy Spit 60 foknál se sokat veszít a sebességéből. -
Gb666 #9535 A szürkevakság ha ugyanolyan sebességgel mentetek mindekettőtöknél bekövetkezik.Én is csináltam már hasonló manővert, de nem spittel.
Én úgy csináltam (A helyzet hasonló mint nálad).Hogy levettem a teljesítményt 0-ra a fékszárnyakat landolóra viszem és így 1 mp alatt akár 30-val is csökkenhet a repülési sebességem.( Ha az ellennek már megvan szürkevakság ezt is ki lehet használni, hogy észrevétlenül fölé kerüljünk és akkor fékszárnyak vissza letolod és már mögötte is vagy nagyon közel kerülsz ilyenkor hozzá de van pár mp-d hogy megsorozd. -
Lacusch69 #9534 A Fókával közel sem függőlegesen emelkedtem, szerintem még 45fok sem volt. Másrészt ott, ahol rengeteg ellenséges gép van a haladási magasságodban, jobb, ha emelkedsz. Ettől függetlenül, ekkora sebességkülönbséget nem kellett volna behoznia...
A másik esetben azt nem értem, hogy ha én feketedéshatáron manőverezek, az ellenfél pedig még szűkebben fordul, mint én, akkor mi a fenéért nem feketedik be teljesen és zuhan le? A sebességek hasonlóak voltak, csak a Spit szűkebben fordult.
Egyébként G14-gyel is lehet valamennyire dogolni, tegnap is lelőttem egy Spitet fordulóharcban, ezen a szerveren inkább az a probléma, hogy 1vs.1 nagyon ritkán fordul elő, hamar a nyakadba szakadnak fentről a P47-esek...
Mielőtt valaki alaptalan sírással vádolna (nem Te), megjegyzem, hogy a jómultkoriban átültem egy Spitbe, és 5perc alatt (útvonalrepülést nem számolva) lelőttem 2Fókát meg 1 Messzert... -
Gb666 #9533 -
#9532 miért emelkedtél a Fókával? köztudottan úgy emelkedik mint egy darab kő... Fókával egyenes el a picsába és ha biztosan nincs már senki körülötted akkor emelkedni maximum. Üzemanyag is van benne tökig meg gyors is.
G14 vs Spit IXe : a G14 energiaharcban lesz csak jobb.... Gyors és jól zuhan. a IX-e pedig nagyon jól csinál vízszintes és függőleges manővereket... Ráadásul a G14 kiba szarul manőverezik azaz béna kacsa. Aki késői messzerrel lemegy késői nyugati ellen dogfightolni fedezet nélkül az számítson rá, hogy tapasztalt pilóta kicsinálja. (feltételezem aki messzerrel dogol az nem tapasztalt pilóta hisze a dog server huszárok csak az ilyenekre várnak.) -
Lacusch69 #9531 Rejtvény:
WarClouds, G14 vs. Spit IXe, függőleges síkú harc. Kergetem a Spitet, kb. hasonló E szinten vagyunk. Leborít, én utána. Szűkít le-, felfelé, én is... Feketedéshatáron vagyok, kb. 2mp hátrányban a manőver kezdetekor. Végig feketehatáron tartva fordulok utána, de távolodik, és 5-6mp múlva mögöttem van. Lelő...
Hogy a fenébe csinálta???
Rejtvény 2:
Szintén WarClouds, D9 vs. Spit IXe. Jelentős E fölényem van, kb. 3-4km. Rácsapok, de észrevesz. Csinál egy palástorsót, olyan 3-400km/h sebességtöbblettel elmegyek közvetlenül felette, emelkedek, de utánam jön, nem marad le, Fóka elveszti a sebességét, de már szinte a kezdeti magasságomon vagyok, Spit utolér és lelő...
Hogy csinálta??? -
Valka #9530 azér' ez nem semmi... -
Lebowski #9529 !
!
:D:D
!
!
:D:D
!
!
-
shakwill #9528 Kösz! Közben megtaláltam. -
neuro #9527 benne van a faq-ban -
#9526 olvass vissza.
Köszönöm!! -
shakwill #9525 Sziasztok! Most raktam fel a forgoten battlest, és a Me 109 G-nek a REVI-je nem a HUD plexire vetíti a célkeresztet, hanem balra, így a célkeresztnek csak a jobb széle látszik, és nem lehet rendesen célozni. Mit lehet csinálni vele?
-
#9524 ja de én már 2 napja felraktam:) -
#9523 Hella!
A Kör ászoknak köszönöm a tegnapi gyakorlási lehetőséget. Jók voltatok:) -
Lebowski #9522 pont erről beszélek...hogy neménvagyok az egyetlen hanem az egész földről mindenhonnan.. -
#9521 Nem te vagy az egyetlen feltöltő, néha csak néhány perc, de volt már 10-12 óra is egy konvertálás. A film hosszától függetlenül. -
Lebowski #9520 sokáig? 10-20 perc.egy földet átfedő oldaltól.nemtom abban a mretben nekem ez potomnak tűnik :)
offoff -
#9519 mert ők még konvertálnak tömörítenek rajta pluszba és azután kerl ki. eléggé sokáig tart áltlaában 10-20 perc is eltelik, de egy-ey nagyobb videonal akar 1 ora is eltelhet. -
#9518 off
ejj hogy kell feltölteni youtube-ra? azt írja sikeres a feltöltés -aztán nem találom a videót
on
-
Lebowski #9517 azért neki igenkurvára szép a vize neki.meg minden.a robbanások is. a mocsokja... -
kiskorúbézoltán #9516 Jó kezekben meg ugye szinte bármi.
Nem a gép a lényeg és a lobby egyre inkább tele vérpistikékkel akik rögtön csíter kiáltanak, ha lelövik őket az istenkirálymegaszuper messzer/fóka/spit/musztáng/mi a divatos még? gépükben... -
Lacusch69 #9515 Azért a Hayate C is elég jó erre a célra... -
#9514 B-25-öt a legjobban Fókával lehet inzultálni. :D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=R56fXfShWYo]Fw 190 A9 vs B-25 #1[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=xprf_EWER3Q]Fw 190 A9 vs B-25 #2[/URL]
Néha kirobbanóan sikeres tud lenni az első rácsapás is. :) -
#9513 "1 megrettent -látva milyen király csávó vagyok- "
-
Lebowski #9512 :D
naugye