91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "ha füstöl a messer motorja akkor fél percen belül kigyullad"

KV drága testvírem eztetet meg hol tapasztaltad???????
    Na most komolyan?? Igaz néha megtörténik ,de néha meg nem,oszt még körberepülheted vele a térképet:)
  • CrazyCharlie
    Jéééééééééééé...tényleg
  • neuro
  • Lacusch69
    Hmmm... A "Légvédelmi ballon" kifejezés mond neked valamit?
  • CrazyCharlie
    ÉRDEKESSÉG
    Legalábbis számomra. Tüzérségi ütegeket kellett támadnom. Nekiálltunk támadni, és megláttam egy LÉGHAJÓT! Kékes-szürke szín, nagy fekete kereszttel az oldalán. Lelőttem(nem volt nehéz) és légvédelmi ágyúként írta ki. A bevetés utáni összesítésben viszont nem szerepelt. Most először találkoztam vele. Eléggé modern felépítésűnek tűnt "Y" alakban levő vezérsíkokkal. Találkozott valaki ilyennel?
    Használtak a németek léghajókat a II vh.-ban tüzérségi tűz helyesbítésére?
  • neuro
  • nfs world
    vagy egyáltalán benne van a játékban az észak-afrikai hadszintér?
  • nfs world
    lehet a '46-ba az észak-afrikai hadszintéren kampányt inditani?
  • nfs world
    jajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Lebowski
    akkor már nem lenne ember a földön.. :)
  • kiskorúbézoltán #9581
    Vajh, ha az AI-k fórumozni tudnának miket írnának? Flémgyanús...
  • Lebowski
    :)
  • Bucser
    A Spit akkor repül a legjobban ha lefelé megy több darabban egy motortalálattól
  • Lebowski
    ha füstöl a messer motorja akkor fél percen belül kigyullad.hameg csak egy barna csíkot húz, feltételezem olaj, akkor még simán tud rácsapást végezni.amúgy a spiti motorja is olyan hogy olajjal bármit megtudsz vele csinálni.mégha füstöl akkoris.csak ha ég meg mondjuk egykét motortalálattól szeret robbangatni :)
  • CrazyCharlie
    Tudod, mit kéne még javítani? Jön a 109-es, rámtapad. A faroklövész szarrá sorozza, amikor felhúz, látom, hogy húzza maga után az üzemanyagpárát + a motor is fustöl. Minden normális EMBER ilyenkor megnézi hogyan tudna eljutni a legközelebbi baráti területre/reptérre. De nem, ehelyett magával nem törődve újra támad, szinte kényszerít, hogy az Il-2-essel utána menjek és a földbe lőjjem. Ezért kellett új kampányt kezdenem(lehet, hogy hülye vagyok, de engem zavar). 78 bevetés 52 légi győzelem. Il-2-essel + I-153-al. Azért ez több mint valószínűtlen.
  • Scottt
    Na ezeken javíthatnának Oleg-ék mert az ai 1 nagy kalap kakííííííííííí
  • Bucser
    A legjobb az hogy berepül eléd. Vagy amikor elkezdik lőni ő meg meghal. Ahelyett, hogy bármit is csinálni.. persze az előtte lévő gépről nem válik le... Csak ordít mint hülye gyerek a homokozóban... Vagy amikor szmimpláncsak repül mögötted ő a kísérő te lősz a másik gépre a társad meg PK-ra tesz....
  • Valka
    ez igaz. ha kötelékbe repülök és én vagyok a vezér, akkor se maradnak a helyükön. egyszer csak észreveszem, hogy az elment vadászni, ez lelőtte...
    bezzeg ha én falcolok le, rögtön elkezd sikítozni, hogy hol a 'csába vagyok.
  • Scottt
    Az csak kamu sose küld az semmit az egész rádiózás nagy szar.

Kérek leszállási engedélyt meg kapom lebegtetek ki erre 1 másik gép majdnem nekem jött(persze az is le akart szállni).

Buzi ai-se akar együtt dolgozni veled hanem elmenek oszt maguk el végezik a feldatot.
  • Lacusch69
    Van egy olyan érzésem, hogy ha a nyakadban vannak, már késő... Esetleg próbáld meg a "Cover Me"-vel (fedezz)
  • nfs world
    de jo neked nekem soha se kuldenek szart se
  • CrazyCharlie
    Ja, igen, sajnos nem egyszeri eset. Bármikor segítséget kérek, mindíg elkezdenek körözni. És a légibázis egyszer se mondja, hogy nincsenek elérhető vadászok a közelben.
  • CrazyCharlie
    Hali
    KÉRDÉS: Eddig, ha benyomtam a légibázis/segítségkérés-t jött a válasz, hogy küldik a vadászokat, vagy sajálják. Mi repültünk tovább. Új kampányt kezdtem. Vadászfedezet nuku, jöttek a 109-ek, nyomtam a segítségkérést, válaszolták, hogy küldik a vadászokat, erre MINDENKI ELKEZDETT BALRA KÖRÖZNI! Szart se törődtek vele, hogy közben támadnak a németek és agyaggalamblövészetet rendeznek. Ez programhiba? Lehet ezen változtatni?
  • nfs world
    de nem is kell angolul tudnia ha átállitotta magyarra(f.a.q. 22. )
  • Lebowski
    milyen az a hasznos tanács?
    ne zuhanj le,ne menj a másiknak,ne lőjj sajátot?

most komolyan.nem gecizésből.

tőcsd le hyperlobby-t és menj be különböző szerverekre vagy keress magyarokat.

vagyha tudsz angolul az a legfaszább mert akkor tényleg nézd végig a manualt.meg vvannak oktató trekkek és missönök is. azokat is nyálazd át.
  • neuro
    sok minden benne van a FAQ-ban (itt fentebb a piros feliratra kattintva) és a kézikönyv is egész használható

de ha van valami kérdésed ki vele, ha tudok, válaszolok rá...
  • Bucser
    Nézd végig a beállításokat. Az előbb mondtam.
  • hooah
    és egy pár hasznos billenyűkombinációt valaki tudna mondani?
  • Bucser
    használd a manualt? Ez egy hasznos parancs.... Esetleg nézd végig a beállításokat.
  • hooah
    neuro, tudnál még egy pár hasznos parancsot adni, mert kezdő vagyok?
  • neuro
    ctrl+e

vagy ha esetleg nincs bekonfigurálva keresd meg a "bail out"-ot a controls-ban
  • hooah
    Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kel kiugrani a gépből?
  • Lebowski
    a level autopilot csak a bombardiereknél mükszik :)
    azaz csak a lövész autopilóta.
  • kiskorúbézoltán #9558
    Ha jól tudom online nem működik az autopilot, a level autopilot is csak néhánynál, jellemzően a bombázóknál.
  • Lebowski
    passz.miután több éve be van lőve vmi gombra nememléxem :)
  • Valka
    ez lenne az "A" betű? mert ez nálam csak offline működik
  • Lebowski
    Toggle Autopilot
    Toggle Level Autopilot

ezeket kell beállítanod és kitudod kapcsolni az autopilótát.azt nemtom hogy quickmissionbe is meglehet e csinálni.online igen...
  • Lacusch69
    Elméletileg, amikor átkapcsolsz lövészre, az robotpilóta átveszi az irányítást. (Legalábbis Stukánál)
  • hooah
    Valaki meg tudná mondani, hogy ha bombázóba géppuskással vagyok akkor, hogy lehet az autómata pilótát bekapcsolni (ha van)mert mindig irányíthatatlan a gép.
  • Valka
    neked sose mondták még, hogy; "az helyett, hogy egész nap a gép előtt ülsz, inkább mennél el dógozni!"
    én meg hiába mondom, hogy egész eddig dogoztam, ezeknek semmi se' elég!
    na jó, befejeztem