91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • HardcoresHUN
    Saitek X52 Pro + Saitek Pro Flight Rudder Pedals mindent überel. Játékélmény forevaaaa
  • Gundark
    Ja meg még egy az FF témához : Ha elvonatkoztatunk az Iltől akkor pl a modern szimekben egyáltalán nincs jó FF :) Lévén azért, mert ezek általában már fly by wire-ösek igy semmi nem jelentkezne a boton. Autószimekben (pl GTR2) sokhelyen kifejezetten zavaró tud lenni mikor a vas ráfut egy magasabb rázókőre. Vagy az MW4ben az ember első dolga kikpcsolni mert a mech lépéseinek ütemében himbálódzik a bot. Rohadt idegesitő :) Egyszóval az FF a maga idején szép próbálkozás volt de nem terjedt el igazán. Jól programozva meg nagyon kevés játékban van. Mielőtt elfogultsággal lennék vádolva évekig használtam az MS SS FFb2őmet . Szal van némi rálátásom az FFre :)
  • Gundark
    Úvvan :) Nekem is az van. A Microsoft Sidewinder force feedback 2-met cseréltem le. Az Ilben az FF-nek két nagy hibája van. Az egyik hogy amikor lövök, rázkódik. Ennyit a pontosságról :) Noha az életben is rázkódott a GÉP és nem a bot. A másik amikor alacsony felhőzet van és mondjuk 10/5 a borultság. Ha nézed a sebességmérőt akkor kicsit imbolyog, ha meg be van kapcsolva alul a kijelző akkor mondjuk 320-330 között vibrál. Minek hatására a bot kurvára rázkódik. Ez magasabb sebességnél elmúlik, de amikor "visszaesik" egy dog közben akkor igen zavaró. De az X 52es nagykirály :)
  • Her Laca
    az hát :)

• Valka
    mér' neked az van?
    akkor ki is a milliomos?! :))
  • Her Laca
    Variáltok itten:) X52 oszt ennyi. Meg hozzá egy jó pedál ha valakinek ez a vágya és minden adott az élményhez.
  • Willenbrock
    Tényleg csak rezeg,de nagyon pontosan meg kényelmesen irányíthatóak vele a gépek.Van egy Saitek Cyborg Evom is de ezt jobbnak tartom.Az ugyanis twistes és bezavar ha véletlenül kicsit megcsavadik.A gázkar rossz helyen van,nem áll jól kézre.A gombok meg úgy állnak hogy véletlenül is lenyomhatóak.
  • Falconer
    Hat a bill meg oke is lenne, ha erzekelne, hogy mennyire nyomod le. Mert egyebkent ugy reagal mintha csontig rangatnad a botkormanyt. A regi legelso IL2t ugy nyomtam, hat celozni eleg erdekes volt vele :)
  • repvez
    megnéztem ezt a "csodamasinát" ,de a vibrácio és a force feedback az két külön dolog,mert ez csak rezeg,de semmilyen eröhatást nem szimulál.Legalábbis a leirás alapján.
  • Willenbrock
    Én most vettem egy Speed Link Black Widowot és ezzel vagyok a legelégedettebb.A gázkar jó nagy és pontosan adagol,ott is van a bal oldalon ahol kell.A bot masszív és pontos.Van kb.14 gombja és a force feedbackja is nagyon jól működik.Igaz nem twistes de nekem az nem is kell mert úgyis pedált használok-az élethűbb.
  • Bucser
    :) Ez csak hozáállás kérdése:) Bár billről irányítani a repülőt minden csak nem valós:)
  • Gb666
    Én egyszer vettem joyt nem is ment , mert valamijen selejt szar volt.
    engem nem érdekel inkább viszem billen. de 13EFt nem fogok kiadnia csak ezért. Inkább maradok akkor a valóságban.
  • Szepy2884
    "(ja kv vok szepybácsi :)"

Tudom én jól, kivagyol század(elv)társ
  • Lebowski
    nekem volt.meg is húzódott a csuklóm 2 óra repülés után :) KPnak is volt neki is beszart a potija,nekem is beszart a potija :) (ja kv vok szepybácsi :) ). de kinek mi jó:) monnyuk azis vicces hogyha nem fogod betöltésnél akkor elkezd rángatózni mint állat.de ez az eggyik hibaforrás...
  • Szepy2884
    Kedves Yooyoo!
    Szerintem mindenképp érdemes joy-t venni. Számomra joy nélkül repülni olyan, mint levest pálcikával enni. Hidd el a joy használata nem sznobéria, hanem szükséglet. Biztos belehetne konfigolni a bill.-et is úgy, hogy ne ess folyton dugóba, de akkor már egyszerűbb egy joy-t venni.
    Annak idején én is alaposan körüljártam a dolgot, hogy milyen joy-t szabad vagy érdemes venni és a következőre jutottam: Saitek. Amit Valka kollega is belinkelt, olyan van nekem is. Pontos, megbízható és az ffb plusz élményt nyújt és az ára sem annyira húzós, kb. 10-12E. Szerintem sokan bírálják az ffb-t úgy, hogy még sosem volt ilyen a kezükben.
    Remélem segítettem eligazodni a joy vásárlással kapcsolatban.
  • sindelnet
    Szia,jövő héten rendelem...
  • PhantomAss
    Sindelnet úr megjött már a track ir-ed?
  • sindelnet
    Igen,ez igaz,mégis más a hangulata az egésznek,a repülőtér tele van
    mozgó járművekkel,egyedi épülettel,és a levegőben sem két-három géptípussal találkozhatsz,kár hogy
    még a régi il2 kampánymotorral íródtak(mennek sorban,az előre megírt missionok).Bár vknek ez jobban tetszik,mint
    a mostani,dgen által generált hadjáratok.
  • Bucser
    Ezek nem igazi addonok olyan értelemben, hogy maximum új helyszín és skinek kerülnek bele valamint egy rakás mission.

Nincs benne új gép, nincs benne új egység, csakis a meglévő dolgokkal operálnak.
  • sindelnet
    Addons
  • sindelnet
    Itt vannak addonok,ha jól tudom mind fizetős,a LastDays,OperationFallBlau,
    és a RebirthdOfHonour néha tölthető az Emuléról,de a Banzait biztos a torrenten is megtalálod.Ezek nem a dcg-vel készültek,és tekintélyes skingyűjteményt is tartalmaznak.
  • Willenbrock
    Jó akkor ezen kampányok futtatásához kell ez a program ugye?A Bir hakeymeset enélkül is sikerült telepíteni,miért nem oldják meg így az összeset.
  • Bucser
    sok mod inkább csak dcg űálltal generált kampány nem gondoljátok?? IL2-höz nem sok mod létezik....
  • Willenbrock
    És sok mod csak ezzel telepíthető?
  • Bucser
    Dynamic Campaign Generator

www.lowengrin.com-on megtalálod.
  • Willenbrock
    Szeretném megtudni mit takar a DCG rövidítés.A MOD-ok installálási utasításában lehet róla olvasni,van verziószáma is.Ez egy kampánygenerátor program?Az ilyen modokat nem sikerült telepítenem-hogy kell?Csak a Bir Hakeymes kampányt tudtam telepíteni mert ahoz nem kellett a titokzatos DCG,csak simán egy exe fájllal indult.
    Röviden:Hogyan kell a kampányokat telepíteni?
  • nalyib
    Lehet azzal bűvészkedni:P
    Múltkor is földbe bűvészkedtem vele egy spitet lövés nélkül. Persze ehhez spec tényleg Kétember kellett.:)
    De lehet na, tényleg. Főleg mikor muszáj.
  • Bucser
    fókával nem bűvészkedni kell hanem egyenesen repülni és néha kanyarodni nagy ívben:D
  • sindelnet
    Az MD-sek csak az ubin tudnak domborítani,de az az osztrák fiú,Grau Adler,illetve az új nickjén Falkenhorst már tud bűvészkedni a Fókával mindenhol...
  • Grrrrrrr
    Nálam CRTL+H a féktuskó.
  • Valka
    ezér' jó nekem, mer' mindegy, hogy hova megyek : )
  • Her Laca
    Tudom ,hogy vannak (már elég régóta virtualízálódom):D de itt vannak a legtöbben ,meg talán a legjobbak is ,így a lobby az jó nekem. Abban semmi érdekes nincs ,hogy egy kezdő ,vagy gyengébb képességű ellen domborít az ember ,szerintem. Legyen a kihívás nagy.
  • Grrrrrrr
    Ja. A féktuskó. Nézd meg a billennttyűkombinációját
  • Szreeeeh
    Hogyan tudok elindulni az anyahajón? Egyszerűen mintha valami fékezné. Gondolom fékezi is valami.
  • Lacusch69
    Az Ubin a társaság, leszámítva Falkenhorstékat, az MD-seket, meg egy-egy századon kívülit, nem túl erős. Bár néha bele lehet szaladni a meglepetésbe...
  • sindelnet
    Van még az Ubi,bár ott elég kevesen vannak,de az AllSeeingEye
    szerverkereső van mikor 50 szervert is talál,japánt,ausztrált,oroszt,
    koreait,kínait.Én inkább ezen repülök,néha egy perc alatt benn vagyok a mappon,a lobbyra elég sokat kell várni...Persze tudom hogy a lobbyn lehet a legtöbbet tanulni,és nem csak dog,hanem coop,és war is van.
  • Bucser
    valamint Ha egy-egy pilótád sokáig él a kampány alatt megy feljebb az Ai szintje is. és amikor kiírja, hogy famous ACe was killed dring the battle azt jelnti, hogy volt Ace skillű AI a csapatjukban és be iis murdált. folyamatosan emeli az AI szintjét egyébként a dynamic engine.
  • nalyib
    jóestét:)
    a hadjáratoknál is ugyanazokat állítgatja. Elvileg ha könnyűt írsz akkor ront egyet az ellenségen és emel a sajáton, normálon mindkettő average, nehéznél meg fordítva.
    Akartam olyat, hogy mindenki Ace legyen mert úgy lenne értelmes, de nemnagyon lehet.

Szerintem a gép mindenhogy igennagyonhülye, nagyon lerontották a harcoló AI-t.. sokat játszottam a sima Forgotten Battles-szel, az elég jól fordulózott ace-ben...igaz mást sem tudott:)
  • Valka
    vegyél ilyet. ezen van ff is meg hagyományos center rugó is.
    http://www.saitek.com/uk/prod/cyborg_evo_force.htm
  • yooyoo
    A joyra visszatérve, egyáltalán érdemes venni?