91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sindelnet
    Laca,csak a lobbyn repülsz?
  • Her Laca
    Nem azt mondtam ,hogy nyaraltak ,hanem ,hogy átlag napi egy bevetést repültek ,ami max 2-3 óráig tartott. Néha kettő is beugrott,de nem a fáradságtól estek össze a pilóták ,ezt elhiheted.
    De ha te másként tudod hát oszd meg velem .:)
  • sindelnet
    Azt hogy 44 nyarától pihenhettek....komolyan gondoltad.........?
  • sindelnet
    Ez talán a legreprezentratív példa:
    il2 6dof
  • sindelnet
    Más...Kegetys gyereknek vmelyk sturm. verzióból sikerült működésre bírni a 6dof-et.46-ról van vknek infója,meg lehet ezt vhogy csinálni,vagy várhatunk a BOBra???
  • Her Laca
    Na mesélj! Napi hány bevetés volt ?Mennyi idő egy egy bevetés?
    Azé nem szakadtak meg ,nehogy azt hidd,csak egyszerűen meghaltak a legtöbben. Sajnos.
  • sindelnet
    44 nyarától bőven pihenhettek...
  • Her Laca
    Dehogynem.
    Csakhogy ,nyolc ,tíz óra meló után (legalábbis nekem ) pont nem arra van szükségem ,hogy erőt fejtsek ki. Az eredeti botot rángató pilóták meg azé rápihentek bőven egy egy bevetésre ám:D
  • sindelnet
    Az erededi bot,biztos nem venné igénybe ennyire a kacsót:))))
  • Her Laca
    Ja ja,sokat jelent,de amikor két órát folyamatosan tolod war on ,akkor elátkozod a napot is amikor megvetted. Mindenesetre mellékelni kéne hozzá egy pajszert is amivel lefejted a kezed róla.
  • Her Laca
    Mit kell itt variálni:) Kényelmetlen,pontatlan stb. Repüljön billentyűzetről. Kakukk nevű srác is úgy nyomja ,megjegyzem meglepően jól:) Olyan darabos a mozgása ,hogy szinte lelőhetetlen.
  • sindelnet
    Sztem qrva sokat jelent a forcefeedbekkes...ha megszokod,nagyon lehet vele érezni azt a max kormányerőt,amivel még nem viszed Stallba a bördöt...
  • Lebowski
    ne vegyél ffes joyt...hosszútávon csuklo és karbajt okoz:D meg télleg szarráteszi a joyt... veszel egy nem ffest akkor sokkal pontosabban és sokkal többet tudsz majd vele repni.
  • Valka
    a saitek CE szimmetrikus elrendezésű, jobb és bal kézzel egyaránt használható, ami miatt tényleg nem túl ergonómikus, de valszeg ez a legjobb amit ennyiért kaphatsz.
  • Valka
    a logitechben pici műanyag potik vannak, amik nem bírják sokáig, hamar pontatlanná, túlérzékennyé válnak. ráadásul a ff-es verziókban csak a motorok állítják középre a kart, ami plusz pontatlanságot eredményez, esetenkén darabossá teszik a kar mozgását. a nem ff-es joy-ok középre húzó megoldása, pedig idővel azt eredményezi, hogy kilazulnak a rugók és lötyögni fog a kar. mindezeket a problémákat jórészt kiküszöbölik a saitek megoldásai.
  • Bucser
    Hasonló még a Logitech sorozata van de szólok, hogy ratyi hamar tönkremennek a potik benne sajna:(
  • GyuriX2572
    Tudnátok valami jó joystickot ajánlani? Ezeket kéne tudnia: 3 tengely, gázkar, csuklótámasz, FF, sok gomb, PONTOS, tartós.
    Saitek Cyborgra gondoltam először, de miután kipróbáltam rájöttem, hogy tök kényelmetlen. Valami hasonló??
  • Valka
    pár hete még december 1. volt
  • Bucser
    1946 a CD galaxisban 6200+postaköltség

Benne van minden eddigi kieg. Forgotten battles Ace expansion pack Pacific fighters PE2 addon mandzsuria hadszintér etc...

Szerintem érdemes megvenni:D
  • BF109
    Arról még nem is hallottam.. de jól hangzik. Utánanézek mit tud.
  • Bucser
    FAQ.

BTW: nem érdemes szarakodni vele. Vedd meg az 1946-ot. Benne van minden.
  • BF109
    Sziasztok!
    Az aces mittumoménmilyen kiegészítőt hogy kell használni. Baromira nem akar futni ám, pedig jó lenne!
  • Bucser
    nem tartom valószínünek mert június 1-re a "2 hét" még nem fog lejárni:D
  • Lacusch69
    PhantomAss találta:

http://www.gogamer.com/Storm-of-War--Battle-of-Britain-PC-Coming-Soon_stcVVproductId5640272VVcatId444781VVviewprod.htm
  • Valka
    ez igaz, de a conf-ban lehet állítani a kampány nehézségét azzal, hogy változik az ai ügyessége. bár most már úgy gondolom, hogy ugyanazokat a beállításokat alkalmazza ill. variálja, mint a quick missionban. egyébként nekem úgy tűnik, hogy ace módban néha sokkal hülyébb mint akár átlagosban, csak sokkal jobban tud célozni.
  • Lebowski
    nemértem mikellmég pluszba? ez állítja az ai szintjét...
  • Valka
    nem találtam ilyet, de sok mást igen. thx
  • Trucker39
    Esetleg itt érdemes utána nézni.
    conf.ini Guide
  • Valka
    hát, köszi erre magamtól is rájöttem. a conf.ini-ben lehet-e én arra vok kiváncsi
  • Lebowski
    ottvan hogy skill.az ai száma mellett.
  • Valka
    a quick mission-ben nem lehet az ai-t okosabbra állítani?
    azt tom', hogy a kampányban lehet.
  • Valka
    íme néhány gép eredeti emelkedése:

La7: 18.3 m/s
    Dora: 17
    109 G6: 17
    P-51H: 16.8
    Yak 9U: 16.7
    Spit Mk Vb: 13.5
  • PhantomAss
    hát...nekem vectorral 30-ban volt a cucc (trir3), a tr4 beépített vectorral 40 fölött van
    még mindig jobban megéri -nekem legalábbis
  • Bucser
    én csak azt nem értem, hogy a vector exp-ben mi kerül 9K HUforintba??
  • Lebowski
    nekem mindig olyan :)
    de ez lehet hogy csak régi tapasztalat.mert régen olyan volt.
    akkor sry ha most nem....kösz laca
  • PhantomAss
    van vector exem, de ahhoz nem pötty van hanem 3 ágú kütyü, és azt másként érzékeli mint a sima pöttyöt, nem úgy mozog..már próbáltam
    de úgy néz ki megoldódik mert vki tud nekem küldeni
    ha mégsem akkor rendelek tőlük

• Trucker39
    Elméletileg a honlapjukról lehet rendelni. Még nem próbáltam.
    De van rá más megoldás is. Ha TrackIR3pro-d van, rendelhetsz hozzá egy 6DOF kiegészítőt és akkor nem kellenek a pöttyök.
  • PhantomAss
    hali
    nem tudjátok trackir pöttyöket honnan lehet szerezni?
    elhagytam az összeset..
  • Gb666
    Akkor pedig ahogy a mondás tartja "Minden leszállás jó leszállás, ha eltudsz utána sétálni."
  • Scottt
    Jobb ugrani mint megsülni ahogy a mondás is tartja(habár a legjobb a kényszerleszállás saját területen)