91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gb666 #9671 Én egyszer vettem joyt nem is ment , mert valamijen selejt szar volt.
engem nem érdekel inkább viszem billen. de 13EFt nem fogok kiadnia csak ezért. Inkább maradok akkor a valóságban. -
Szepy2884 #9670 "(ja kv vok szepybácsi :)"
Tudom én jól, kivagyol század(elv)társ -
Lebowski #9669 nekem volt.meg is húzódott a csuklóm 2 óra repülés után :) KPnak is volt neki is beszart a potija,nekem is beszart a potija :) (ja kv vok szepybácsi :) ). de kinek mi jó:) monnyuk azis vicces hogyha nem fogod betöltésnél akkor elkezd rángatózni mint állat.de ez az eggyik hibaforrás... -
Szepy2884 #9668 Kedves Yooyoo!
Szerintem mindenképp érdemes joy-t venni. Számomra joy nélkül repülni olyan, mint levest pálcikával enni. Hidd el a joy használata nem sznobéria, hanem szükséglet. Biztos belehetne konfigolni a bill.-et is úgy, hogy ne ess folyton dugóba, de akkor már egyszerűbb egy joy-t venni.
Annak idején én is alaposan körüljártam a dolgot, hogy milyen joy-t szabad vagy érdemes venni és a következőre jutottam: Saitek. Amit Valka kollega is belinkelt, olyan van nekem is. Pontos, megbízható és az ffb plusz élményt nyújt és az ára sem annyira húzós, kb. 10-12E. Szerintem sokan bírálják az ffb-t úgy, hogy még sosem volt ilyen a kezükben.
Remélem segítettem eligazodni a joy vásárlással kapcsolatban. -
sindelnet #9667 Szia,jövő héten rendelem... -
#9666 Sindelnet úr megjött már a track ir-ed? -
sindelnet #9665 Igen,ez igaz,mégis más a hangulata az egésznek,a repülőtér tele van
mozgó járművekkel,egyedi épülettel,és a levegőben sem két-három géptípussal találkozhatsz,kár hogy
még a régi il2 kampánymotorral íródtak(mennek sorban,az előre megírt missionok).Bár vknek ez jobban tetszik,mint
a mostani,dgen által generált hadjáratok.
-
#9664 Ezek nem igazi addonok olyan értelemben, hogy maximum új helyszín és skinek kerülnek bele valamint egy rakás mission.
Nincs benne új gép, nincs benne új egység, csakis a meglévő dolgokkal operálnak. -
sindelnet #9663 Addons -
sindelnet #9662 Itt vannak addonok,ha jól tudom mind fizetős,a LastDays,OperationFallBlau,
és a RebirthdOfHonour néha tölthető az Emuléról,de a Banzait biztos a torrenten is megtalálod.Ezek nem a dcg-vel készültek,és tekintélyes skingyűjteményt is tartalmaznak. -
#9661 Jó akkor ezen kampányok futtatásához kell ez a program ugye?A Bir hakeymeset enélkül is sikerült telepíteni,miért nem oldják meg így az összeset. -
#9660 sok mod inkább csak dcg űálltal generált kampány nem gondoljátok?? IL2-höz nem sok mod létezik.... -
#9659 És sok mod csak ezzel telepíthető? -
#9658 Dynamic Campaign Generator
www.lowengrin.com-on megtalálod. -
#9657 Szeretném megtudni mit takar a DCG rövidítés.A MOD-ok installálási utasításában lehet róla olvasni,van verziószáma is.Ez egy kampánygenerátor program?Az ilyen modokat nem sikerült telepítenem-hogy kell?Csak a Bir Hakeymes kampányt tudtam telepíteni mert ahoz nem kellett a titokzatos DCG,csak simán egy exe fájllal indult.
Röviden:Hogyan kell a kampányokat telepíteni? -
nalyib #9656 Lehet azzal bűvészkedni:P
Múltkor is földbe bűvészkedtem vele egy spitet lövés nélkül. Persze ehhez spec tényleg Kétember kellett.:)
De lehet na, tényleg. Főleg mikor muszáj. -
#9655 fókával nem bűvészkedni kell hanem egyenesen repülni és néha kanyarodni nagy ívben:D -
sindelnet #9654 Az MD-sek csak az ubin tudnak domborítani,de az az osztrák fiú,Grau Adler,illetve az új nickjén Falkenhorst már tud bűvészkedni a Fókával mindenhol... -
Grrrrrrr #9653 Nálam CRTL+H a féktuskó. -
Valka #9652 ezér' jó nekem, mer' mindegy, hogy hova megyek : ) -
#9651 Tudom ,hogy vannak (már elég régóta virtualízálódom):D de itt vannak a legtöbben ,meg talán a legjobbak is ,így a lobby az jó nekem. Abban semmi érdekes nincs ,hogy egy kezdő ,vagy gyengébb képességű ellen domborít az ember ,szerintem. Legyen a kihívás nagy. -
Grrrrrrr #9650 Ja. A féktuskó. Nézd meg a billennttyűkombinációját -
Szreeeeh #9649 Hogyan tudok elindulni az anyahajón? Egyszerűen mintha valami fékezné. Gondolom fékezi is valami. -
Lacusch69 #9648 Az Ubin a társaság, leszámítva Falkenhorstékat, az MD-seket, meg egy-egy századon kívülit, nem túl erős. Bár néha bele lehet szaladni a meglepetésbe... -
sindelnet #9647 Van még az Ubi,bár ott elég kevesen vannak,de az AllSeeingEye
szerverkereső van mikor 50 szervert is talál,japánt,ausztrált,oroszt,
koreait,kínait.Én inkább ezen repülök,néha egy perc alatt benn vagyok a mappon,a lobbyra elég sokat kell várni...Persze tudom hogy a lobbyn lehet a legtöbbet tanulni,és nem csak dog,hanem coop,és war is van. -
#9646 valamint Ha egy-egy pilótád sokáig él a kampány alatt megy feljebb az Ai szintje is. és amikor kiírja, hogy famous ACe was killed dring the battle azt jelnti, hogy volt Ace skillű AI a csapatjukban és be iis murdált. folyamatosan emeli az AI szintjét egyébként a dynamic engine. -
nalyib #9645 jóestét:)
a hadjáratoknál is ugyanazokat állítgatja. Elvileg ha könnyűt írsz akkor ront egyet az ellenségen és emel a sajáton, normálon mindkettő average, nehéznél meg fordítva.
Akartam olyat, hogy mindenki Ace legyen mert úgy lenne értelmes, de nemnagyon lehet.
Szerintem a gép mindenhogy igennagyonhülye, nagyon lerontották a harcoló AI-t.. sokat játszottam a sima Forgotten Battles-szel, az elég jól fordulózott ace-ben...igaz mást sem tudott:) -
Valka #9644 vegyél ilyet. ezen van ff is meg hagyományos center rugó is.
http://www.saitek.com/uk/prod/cyborg_evo_force.htm -
yooyoo #9643 A joyra visszatérve, egyáltalán érdemes venni? -
Valka #9642 annyira senki sem lehet sznob, hogy befizessen egy 200e Ft-os hányásra. -
Valka #9641 a track-irt is meg kell szokni. ezt is meg lehet -
Lebowski #9640 ez volt az amiről beszéltünk hogy 2 és fél perc után fordulsz le a székről erős fordultnyelőcsőperisztaltika kíséretével azaz hányni fogsz mint az újéviszamár... -
Valka #9639 van egy ötletem! dobjátok össze nekem az árát, én meg majd jól elmondom, hogy milyen. na?! -
#9638 Vaze mik vagyunk mi ??? Milliomosok:)))))))))
Bár igazad van ez kéne. -
#9637 Hát hol máshól ? Nem tudok mást, meg hát inkább warokat szeretek repülni.
Néha egy kis agyatlan lövöldözés dogolás ,de az inkább csak a haverokkal ,közben jókat lehet beszélgetni. -
Valka #9636 nem kell track-ir. ez kell:
http://www.vrcenter.hu/index.php?menu=1&id=16 -
#9635 De azok a JG52 esek voltak!! Igazad van az teljesítmény:))
A magyar pilóták nem voltak ennyire igénybe véve asszem. A joy kérdésben tökéletesen egyetértek veled (hogy is mernék nem):D . -
sindelnet #9634 Én teljesen mást érzek ,mint Te ...
Úgy hozzászoktam a ff-hez mint más a trck ir-hez... -
#9633 pl a JG 52 pilótái napi 3-4 bevetést repültek a keleti fronton a háború végéig. Az azért nem gyenge teljesítmény. indultak először reggel 6-kor majd 10-kor egy sortie 3-kor és egy utolsó 7-kor. Főleg nyáron. télen változhatott a dolog az hosszú éjszakák miatt. -
#9632 már korábban is be lett Írva Pe-2 kezdeti verziója leakele lett nem volt lezárva a kód így tudta beletenni. Aztán lezárták a kódot és eltünt a kiskapu. Hivatalosan csak BOB-ban lesz 6DOF ugyanis a kabinok modellek nem ugy vannak kialakítva, hogy alkalmasak legyenek erre.
Mellesleg pilóta kérdés: Anno a pilóták nem csuklóból vezették a gépet hanem alkarból-felkarból és vállból+háttal. ezekbe a csuklójoyokba beleerőtetett FFb a legrosszabb ami lehet szerintem. csak annyit érzel vele, hogy csinál valamit. de pl a motor rezgést nem érzed csak az áramlásokat az meg nem mindig elég. Érdemesebb a füledet használni sokkal finomabban érzékelhetőek a motor és a szárny dolgai is.. Nem beszélve arról, hogy baromira nincs lemodellezve, hogy kibassza a kezedből a botot mikor a 108-as durran a szárnyban és a gép lebillen. (vagy éppen egy P-47-es lyuggatta tésztaszűrővé a gépet)