91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9751 "Bazz, én három év múlva nyugdíjban szeretnék lenni, nem külföldön. :D"
-
Gb666 #9750 Hát igen ebben az országban élni nem lehet. Ettől függetlenül szeretem ezt a helyet csak itt nem fogok maradni
-
kiskorúbézoltán #9749 Bazz, én három év múlva nyugdíjban szeretnék lenni, nem külföldön. :D
De hamár OFF és "diszidálás" akkor csakis amerika - ha tudnék franciául akkor még oda - ahova tuti nem: Németország ill. Olaszország. -
neuro #9748 Én is megyek Angliába 2 év múlva, de nem a pénz miatt, hanem mert imádom az Egyesült Királyságot. God save the Queen! :) -
#9747 Barátaim nyolc hónapja Irországba dolgoznak. A kezdetek nehezek voltak,de mostanra úgy látszik bejött a számításuk. Havi 800000-1000000 huf -nak megfelelő összeget keresnek. Mondjuk dolgoznak is érte rendesen.Mostmár azt mondják haza sem akarnak jönni.És mindezt legálisan bejelentve,fizetve az adót ,tb-t. Engem is agitálnak , erősen gondolkodom is a dolgon. Úgyhogy Bucser kollega én azt mondom ,ha nincs családod,mármint gyerek stb
akkor nem kell sokat töprengeni.Ja és nem értelmiségiek ,hanem egyszerű hidegburkolók!!! Bár azt is mondják ,hogy Dublin olyan mintha visszamenntek volna az időben:) -
#9746 pfff -
#9745 Statisztika szerint nem lehet leérettségizni 1 nap tanulással:)
Úgyhogy tudod hova dugható a statisztika. -
#9744 hat ooo ize a statisztika nem teged igazol... -
#9743 Szokták mondani az olyanok akik nem bíznak a másikban:) 5 éve vagyunk együtt. Én már idén menni akartam, csak miatta maradunk jelenleg. Valamint az ő ötlete volt úgyhogy tuti jönni akar, de nem egy érettségivel. -
#9742 Huuu az meg sok ido...addig meg sok trutyi lecsorog a szennyvizcsatornan a dunaba.... -
#9741 Még 3 év. (asszony lediplomázik és utána, nem akarja félbehagyni az egyetemet) -
#9740 ..es mikor indulsz?!
[magas labda nem hagyja ki] -
#9739 Ha én külföldre megyek kint maradok. -
Gb666 #9738 Ez nem lebaszás.(mert egy kicsit olyan hangnemű, bocs) -
Gb666 #9737 Vagylegyél Gépészmérnök diplomás tanulj ki még heggeszteni vagy CNC-zni és menj el az országból Írországba ott robotolsz 5 évet és megkeresel legalább annyit mint itthon 20-30 év alatt. Aztán menj el hajón dolgozni óceánjárón egy ki mellékesért meg azért, ha unod azt, hogy folyton mások baromságait javítgatod és mindenki téged nyaggat, hogy jól csinálja- e azt amit csinál. És akkor ha még van kedved gyere haza és lesz annyi pénzed, hogy itthon vállalsz egy olyan melót amiből meg tudsz élni és nem kell a külföldön megkeresett pénzhez nyúlni és akkor lesz időd és pénzed is arra, hogy repülj. Nem azoktól kell a pénzt sajnálni akik megdolgoztak érte, hanem akik esetleg ebbe születnek és kiskoruktól fogva azt kapnak amit csak kényes kedvük tartja. -
#9736 Rabolj bankot akkor jut mindenre elég:D -
#9735 Ha megnyerném a lottó 5-öst akkor csinálnák egyet. Egyébként meg valóban sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz:( -
Grrrrrrr #9734 A helyzet az, hogy bármennyire is szeretnék pilóta jogsit, annyi fontosabb dolog van még az életben, a család életében, hogy ez nem türelem kérdése. Ahhoz, hogy pióta jogsira szánjam magam, olyan anyag helyzetre lenne szükségem, ahol már szinte nem is számít a pénz. De ez akadémikus vita, mert nekem soha az életben nem lesz annyi pénzem a fizetésemből. -
Gb666 #9733 Hát igen ha türelmesen gyűjtögetsz, akkor igen, de nem mindig lehet türelmesnek lenni. -
Grrrrrrr #9732 Ezért mondtam, hogy ha lesz pénzem jogsira, akkor ilyenre is. -
kiskorúbézoltán #9731 A füst ez eseben - gondolom - szó szerint értendő. -
Gb666 #9730 már azért menjenek biztosra, hogy le ne zuhanj, ha valami bajod lenne, de érdekes hozzáállás amúgy. :D -
Valka #9729 hogy biztosan lezuhanj és megmaradjon a zsetonod :))))))))))))
így adnak túl az öreg gépeken......meg az öreg pilótákon, így egy füst alatt :))))))) -
Gb666 #9728 amúgy lehet bérelni is. Az azértmacerás,mert az üzemanyagot te állodés letétet kell elhelyezni, ha esetleglezuhannál akkor ki tudd halálod után fizetni. amúgy mindig mennek veled repülni ilyenkor. Másik pilcsi, hogy mégis biztosra menjenek. -
Grrrrrrr #9727 Tudod, ha már van pénzem pilóta jogsira, akkor veszek egy Ilyent.
68e euro, azaz 16millió 756ezer 560 forint.
Természetesen nincs ennyi pénzem. De csak akkor mennék el pilóta jogsira, ha ehhez is lenne + pénzem. -
Gb666 #9726 amúgy az engedélyt mindig meg kell újjíttatni (az már nem olyan vészes). meg egészségügyi engedély is kell minimum 2 évente. Gépet meg kell bérelni, de az már macérás. -
Gb666 #9725 Viszonylat kérdése. -
Grrrrrrr #9724 Keveslem azt a fél millát egy pilóta jogsiért. Inkább minimum 1 milla. -
Gb666 #9723 Hát igen így azt szokták írni, hogy hány repült órád van. -
Gb666 #9722 Én is makketteztem évekig. Van egy ismerősöm akinek van egy 1m hosszú Bf-e. De az már nagyon profi -
Gb666 #9721 Kivéve ha te vagy a pilóta. akkor egyszer minimum fél milla az engedély és további 3-4 milla egy cesna, ami nem sok extra. An-2 essel is sokat lehet keresni, ha rádakad pár ejtőernyős. -
asw27 #9720 Cessnával kb:35.000-45.000 Ft/óra
Kimaradt a fizetőeszköz. Bizonyára ezért volt félreérthető a hozzászólásom. -
#9719 nem ezekkela típusokkal valós életben ennyibe kerül egy repült óra. -
Gb666 #9718 Micsoda? Ennyit repültél velük játékban??? -
nalyib #9717 Track lejátszás közben le kell lassítani a játékot, és úgy felvenni. Ha a hangja is kell, azt külön. Aztán a VirtualDubbal a kettőt összerakod, és a megfelelő framerate-re gyorsítod vissza a videot. -
Valka #9716 a szárnyvégi füstjelzők füstje túl rövid ideig marad meg. nem lehet ezt valahol állítani? -
Lebowski #9715 trekkbe van felvéve sztem.amit meg átalakítanak vhogy.
ehhez én nemértek de azért belepofázok :D -
#9714 láttam egy pár videot egy pár napja a játékbol amit belinkeltetek.azt mivel vettétek föl?én fraps -al bropálkoztam de attol rohadtul belassul. -
-
Lebowski #9712 ohh:) ok.