91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9791 Vidd vissza. -
Lacusch69 #9790 S.O.S. !!!!
Vettem egy MS Sidewinder FFB Pro joyt, de az FFB nem működik rajta (minden más igen). Ötlet? -
#9789 szeva rég láttalak :O) -
sindelnet #9788 Ha lesz rá időd....???
Ez kb 5 másodperc,kiveszel egy pipát a játék setupjában.
Sound/Audio enhancements and hardwere accelerationnál ne
legyen kijelölés... -
Grrrrrrr #9787 Mondjuk volt olyan bevetés, amikor sercegő, recsegő Karádyt hallgattunk repülés közben egészen addig, míg valaki be nem mondta: Kontaktot látok! És egész jó hangulata volt neki. A kontakt után mondjuk már a motorok zaja volt hallaható, a zene le lett lőve. -
vaczak #9786 ezekszerint én meg biztos valami újhullámos hülye vagyok aki kistehenes baromságokat hallgat. oké. -
Lacusch69 #9785 Aha... ezek szerint én biztos valami régimódi, konzervatív hülye vagyok, de jobban szeretem hallani a motorhangot, meg hogy lőnek-e rám, mint a Kistehén legújabb számait... -
Lebowski #9784 zene.
tod vmi zaj ami a füldbe bemegy és a fejedben átformálódik vmi egészen élvvezhtő dologgá.
érdekes nem?
:D -
Lacusch69 #9783 Háttérben Winamp? Minek? -
vaczak #9782 a játék megy tovább, nem szaggat a kép, a repülö máskülönben irányítható marad csak lőni nem akaródzik neki.
közben a hangkártya-gondra én is elkezdtem gyanakodni mert néha a közelemben elszáguldó és tüzetnyitó gépek fegyvereinek hangja is sokkal tovább hallatszódik mint kellene.
és most azt is megfigyeltem hogy ha a háttérben szól a winamp akkor tüzelés akadazása még gyakrabban előfordul és még hosszabb ideig tart.
ha lesz időm majd megpróbálom amit sindelnet javasolt.
köszi. -
sindelnet #9781 Régen volt ilyen hibám,a gyenge hangkártya okozta,kikapcsoltam a hardveres gyorsítást a Sound Setupban....by. -
kiskorúbézoltán #9780 Várjunk egy pillanatra, a játék megy tovább csak nem lő vagy lövésnél az egész beszaggat egy jó nagyot(áll az egész)? -
Lacusch69 #9779 Eléggé tanácstalan vagyok... Milyen a játék verziója és a PC-konfigod? (A kevés RAM-ra gyanakodnék, de ez nagyon bizonytalan)
Minden más normálisan működik? -
kiskorúbézoltán #9778 Az fb tekinthető az il2 kibővített változatának is, a kampányok és küldik kivételével minden benne van az fb-ben ugyanúgy vagy javított formában. -
#9777 uhhh köszi!:) -
#9776 nem. Az alap Il-2 és a forgotten battle snem kapcsolódik sehogy. Ergó az 1946és az Alap Il-2 sem kapcsolódik egymáshoz.
Az 1946 mellé nem kell semmi más csak az 4.07 és a 4.08-as patch. -
#9775 hogy minden fenntlegyen a gépen? -
#9774 akkor kell egy alap IL2 is? -
#9773 nem.
Az 1946-ban benne van a forgotten battles az Ace Expansioon és a Pacific Fighters+ a mandzsria addon + a Pe2 addon + az 1946 -
#9772 Hello! egy kérdés! Ha feltesezm az 1946-ot abban ugye bennevan az alap IL2 a forgotten battles és a pacific fight-os kieg is?? -
vaczak #9771 sziasztok,
a program egy régebbi változatával próbálgatnék repülni, de az a gondom hogy nem akar lőni bármelyik géptipust is válaszatom, hiába nyomom a gombot, csak nagy sokára indul el a tüzeles. nincs kiírva hogy a géppuska elakadna vagy ilyesmi és minden joystickgombot kipróbáltam már, meg billentyúzetről is. most feltelepítettem rá az aep-et de a hiba továbra is megmaradt. ez igy nagyon játszhatalan, mert pont a kellő időpillanatban nem tudok lőni. -
Valka #9770 milyen bigyó? ez egy elég egyszerű szerkezet, ha jobban megnézed rá fogsz jönni, mi mire való. -
#9769 Az bigyó a rugón belül az muit tud? -
#9768 Nem kicsit lötyög nálam ...... -
Valka #9767 nálam is nőtt a holtjáték, szerintem ez egyszerűen kopás következménye -
#9766 Az elnyűhetetlen,habár nekem kezd lötyögni a rugó :( Van ez ellen vmi megoldás?? -
Lebowski #9765 nyugi fogja :) -
Grrrrrrr #9764 Hát nekem a 23 e forint is megfizethetetlen. Remélem az EVO-m még sokáig húzza. -
imp99 #9763 ugyanezt csinálja ubi...egy két repcsi egy két helyszín kiad egy teljes árú új set-tet il-ből:D -
#9762 Akkor el tudod képzelni, hogy nekem milyen szivfájdalmam van amikor felnézek a polcra és szembenéz velem a Cougar elödje a TM f16.De nem találok senkit sem aki segitene USB-s elektronikát szabni bele. -
#9761 Sok az mindenkinek a fene megenné,csak ha megszokod akkor már nem nagyon akarsz váltani.Bár szerény véleményem szerint egyik sem ér annyit ,de hát sajna nem mi szabjuk az árakat. -
#9760 Bakker igy lement az ára a PM-án 1 honapja még 50 volt ott is.Bár nekem még igy is sok :( -
#9759 Na én is körbeérdeklődtem de az az érzésem a magyar kereskedők beütötték a fejüket. A Pixmaniaban 23000huf a sima, a pro 39000 ,erre a simát mindenhol 33-34 ezerért kinálgatják. Drebil aszongya ,hogy a pedált onnan rendelte és 27 ezerben megált neki és korrekt volt a szállítás is. Úgyhogy most szépen megrendelem a simát aztán a jövő hónapban a pedált. A prot el is felejtem mert valóban csak apró a változtatás rajta így csak parasztvakítás szerintem is. -
#9758 Elolvastam ezt a leírást... Hát 4 változás van a ro-ban a sima X5-2hoz képest.
1. a műanyag talp helyett egy fémtalpat tettek be ezáltal nem tapad össze a műanyag a műanyagon.
2. van benne egy 2-es számú rugó ezáltal nem olyan töttyedt könnyű a mozgatása a botnak (engem pl ez sírba vitt az X52-n)
3. Fekete a színe
4. az említett menü szín váltás meg menüátalakítás.
Ergó tipikus esete annak, hogyan adjunk el valamit ami szinte ugyanaz mint az előző csak drágábban. -
#9757 Itt van egy kis összehasonlitás bár nem tudom mennyire lényeges doldokak irnak rola mert annyira nem értek angolul.
x52review -
#9756 A pedálra én is esküszöm. valóban totál más az élmény vele:)
Azt hogy a Pro belében mi van nem tudom sajnos. Inkább azt csak a Saiteknél tudják:) -
#9755 Köszi a válszt.
A pro ban mi a változás? A belső felépítése változott ,vagy csak külsőleg fabrikálták át? Mert az ,hogy a led kijelzője több funkciós lett nem annyira fog meg ,de ha valóban strapabíróbb akkor lehet azt veszek.
A régit kéz alól vettem mindig is volt egy kis nyűgöm vele,de mivel kb 5000 forintomba került így nem nagyon idegesített ,és 2 évig használtam is. Még gondolkodom a pedálon is Totó aszongya nagyon jó vele repülni ,sőtt Drebilnek is van és ő is esküszik rá. -
#9754 Nem érdemes már azt venni. A moddolása drága (480 ausztrál dollár) és muszáj megcsinálni mert tönkremegy a cucc konstrukciós hiba miatt.
A pro lehet jobban megéri. Kérdés hogy meddig bírja a strapát. Mert ismerek olyat aki rendszeresen használja a Cougart aktívan immár 7 éve (persze modolással együtt) és van aki ez idő alatt elhasznált egy X45-t és két X52-t. Viszont jelenleg a Cougarhoz nincs Vista, Vista64 driver se XP 64 bites driver. Viszont hardveres belső memóriának hála 32 bit alatt leprogramozott és őrzi a programot az idők végéig.
Tehat cougart csak modolással szabad számolni. -
#9753 BUCSER!!!!!!
Segíts.
Elromlott az X52-őm ,tehát újat kell vennem. Eltöprengtem a Trumasteren
,ami neked van . Írjál már róla pár szót, ha nem esik nehezedre:)
Már azért gondolkodtam mert a X52 pro az majdnem annyiba kerül ,így azért meggondolandó a dolog. Persze lehet maradok a sima X52 esnél ,mert nem hiszem hogy közel dupla árért a pro annyival többet tud. Akkor már vennék egy pedált is azért a pénzért.Na szóval nagy az én dillemám:( :D -
Gb666 #9752 Egyik ismerősöm a hadseregnél asszem a légierőnél volt és már 42 évesen nyugdíjba kellett mennie. Most úgy elvan, de hiányzik neki a hadsereg.